Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγα ωρλ με μια χαρα......ωραια λεω θα μου δωσει αντιβιωση και θα μου περασει.......!!!αμ δε............δεν ειναι ιωση δεν ειναι μικροβιο :shock::shock::shock:κι εγω γιατι ποναω οεο????????????????????

ειναι καμενος..............τι πως οριστε???απο τι????αυτος λεει απο τα γαστρικα υγρα που ανεβαινουν προς τα πανω........εγω βεβαια ξερω οτι την Κυριακη καθαριζα την κουζινα και χρησιμοποιησα παρα πολυ ξυδι και χλωρινη και απο τοτε καταλαβα οτι κατι εγινε καπου εκει και για πολλες ωρες μετα δεν αισθανομουν καλα αρα παιζει να τον ερεθισα και με αυτα...............μετα πλακωθηκα στις γαργαρες με χαμομηλι και μπολικη σοδα(μου ειπε σοδα απειροελαχιστη)οπου κι αυτο απ οτι λεει τις εκαψε μετα στις καραμελες για τον λαιμο που αυτος θεωρει οτι προς στιγμη παραγουν σαλιο μετα ομως αφυδατωνουν το λαιμο και επισσης προκαλουν καουρα στο στομαχι...εκανα και ολα αυτα τα γιατροσοφια με λεμονι ζεστο και μελι...οπου εκει μου ειπε το πεθανες το στομαχι σου μην συνεχιζεις να λες αλλα......μου ειπε πως βλεπει ρινιτιδα εγκυμοσυνης που σημαινει πως η μυτη μου ειναι πολη ξηρη και τη νυχτα καταπασα πιθανοτητα αναπνεω απο το στομα οποτε ξερενεται ο λαιμος και ποναει.......αυτα!!!!

το μονο που μου ειπε να μην τρωω οχι μονο καυτα αλλα ουτε καν ζεστα......να σηκωσω το στρωμα για να κοιμαμαι με το κεφαλι πιο ψηλα να κραταω συνεχεια ενυδατωμενη την μυτη και τον λαιμο........

κοριτσια τι θα κανω???????????καιγομαι καθομαι ορθια και αισθανομαι τα υγρα να αναεβαινουν μεχρι το λαιμο μου οι φρυγανιες που λεει ο γιατρος μου εμενα με κανουν χειροτερα:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γειά σας κορίτσια! Θα ήθελα να έρθω στη συνάντηση αλλά θα ξέρω σίγουρα αν μπορώ την Παρασκευή. Αν δεν δημιουργώ πρόβλημα με την κράτηση που πρέπει να κάνετε θα μπορoύσατε να μου στείλετε πμ διαφορετικά δεν πειράζει την επομενη φορά...

gem καλές μπουσουλοδρομίες! Εμπρός γοργά μου πόδιαααα:tongue:

tzini mpougos πάντα τέτοια!!!:D Ήθελα να ρωτήσω, τα του μπουφέ (τυροπιτάκια κτλ) τα φτιάξατε εσείς ή τα πήρατε απο κάποιο φουρνο- εργαστήριο;

mash αν σε παρηγορεί κάνω και εγώ γερμανικά αλλά σε άλλη σκοπιά!!!

chemin περαστικά στις μικρές! Αν κατάλαβα καλά είναι καλύτερα,ε;

Sorry, διάβασα σπαστά και δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω...φιλιά

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εξαφανιστηκα....περναμε μια κολαση με τα δοντια μας,γκρινιαζουμε σχεδον συνεχεια,ξεκινησαμε φρουτοκρεμες,δυο μερες τωρα φαγαμε κοτοσουπα....και καλα φαγαμε γιατι δεν τα παμε καθολου καλα γενικως και κλαιμε γιατι θελουμε το γαλατακι μας....κοριτσια,οσες τα εχετε περασει,πως τα καταφερατε?1ον,τα ταιζατε μαζι?2ον τα πιεζατε στην αρχη?η γιατρος μου ειπε να δινω γαλα για συμπληρωμα αλλα 150 γραμ.ειναι γευμα....θελουνε χρονο πιστευω,γιατι με το που καταλαβαινουν το κουταλι αρχιζουν την γκρινια??δεν εχω χρονο για τιποτα πια!!!Τωρα αποκοιμηθηκαν στα ριλαξ και προσπαθω απο χθες να διαβασω τα νεα σας...

Πολλες βαφτισεις διαβαζω,εμεις κλεισαμε Ιουνιο και τα εχω παρει με τους Παπαδες,150 ευρω για το καθε παιδι μας ζητησαν...ντροπη και αισχος...συν αυτα που θελει η ενορια επειδη δεν κανουμε την βαφτιση εκει.Παντου ετσι ειναι?Παντως ρωτησα κι εκει που παντρευτηκα και ζητησαν περισσοτερα:evil:!!!

Καντυ,υπομονη βρε κοριτσακι μου....τι αλλο να σου πω,προσπαθησα οπως μπορεις να μετριαζεις τα συμπτωματα...ελπιζω να εισαι πολυ καλυτερα!!Αλλα θα σε μαλωσω,την χλωρινη γιατι την χρησιμοποιεις στην κατασταση σου??

Η Κριστυ γεννησε??

Θα ηθελα να ερθω κι εγω στην συναντηση!Αν φυσικα δεν ειναι πολυ μακρια γιατι απο περιοχες και απο προσανατολισμο σκιζω.Στειλτε μου πμ για το μερος.

Σας φιλω και σας καληνυχτω....ξεκινω το διαβασμα απο τα νεα σας...

498ap2.png

nZqvp3.png

Εξαφανιστηκα....περναμε μια κολαση με τα δοντια μας,γκρινιαζουμε σχεδον συνεχεια,ξεκινησαμε φρουτοκρεμες,δυο μερες τωρα φαγαμε κοτοσουπα....και καλα φαγαμε γιατι δεν τα παμε καθολου καλα γενικως και κλαιμε γιατι θελουμε το γαλατακι μας....κοριτσια,οσες τα εχετε περασει,πως τα καταφερατε?1ον,τα ταιζατε μαζι?2ον τα πιεζατε στην αρχη?η γιατρος μου ειπε να δινω γαλα για συμπληρωμα αλλα 150 γραμ.ειναι γευμα....θελουνε χρονο πιστευω,γιατι με το που καταλαβαινουν το κουταλι αρχιζουν την γκρινια??δεν εχω χρονο για τιποτα πια!!!Τωρα αποκοιμηθηκαν στα ριλαξ και προσπαθω απο χθες να διαβασω τα νεα σας...

Πολλες βαφτισεις διαβαζω,εμεις κλεισαμε Ιουνιο και τα εχω παρει με τους Παπαδες,150 ευρω για το καθε παιδι μας ζητησαν...ντροπη και αισχος...συν αυτα που θελει η ενορια επειδη δεν κανουμε την βαφτιση εκει.Παντου ετσι ειναι?Παντως ρωτησα κι εκει που παντρευτηκα και ζητησαν περισσοτερα:evil:!!!

Καντυ,υπομονη βρε κοριτσακι μου....τι αλλο να σου πω,προσπαθησα οπως μπορεις να μετριαζεις τα συμπτωματα...ελπιζω να εισαι πολυ καλυτερα!!Αλλα θα σε μαλωσω,την χλωρινη γιατι την χρησιμοποιεις στην κατασταση σου??

Η Κριστυ γεννησε??

Θα ηθελα να ερθω κι εγω στην συναντηση!Αν φυσικα δεν ειναι πολυ μακρια γιατι απο περιοχες και απο προσανατολισμο σκιζω.Στειλτε μου πμ για το μερος.

Σας φιλω και σας καληνυχτω....ξεκινω το διαβασμα απο τα νεα σας...

αν είναι δυνατόν!!! μην τα δώσεις τόσα λεφτά!! εγώ έδωσα 100 και για τα δύο και για την ενορια δεν έδωσα μία!! Κι εγώ αλλού βάπτισα! όσο για το φαγητό, μη σε απογοητεύω αλλά ζορίστηκα υπερβολικά πολύ για να τα μάθω να τρώνε, ειδικά η μικρή (κολλημένη με το γάλα) κοντά στο χρόνο άρχισε να τρώει κανονικά. άσε, μεγάλη ταλαιπωρία.... κουράγιο!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

joy 1

frosobal 2

laerta 2

Koρίτσια βιαστείτε θα λήξει σε 1 μέρα και κάτι.

Όποια δεν μπορεί να πάρει ας μου το γράψει γιατί εγώ και joy θέλουμε από 1 άτομο. Δηλ. 2 να μην πάρουν και να μας το γράψουν.

Ξυπνησαμε και κλαιμε....οσες οδηγειτε θα παρετε ταξι??δεν την ξερω καθολου την περιοχη και δεν γνωριζω τι παιζει με το παρκαρισμα!!Θα ηταν πιο ευκολο να παω μαζι με καποια κοπελα που μπορει να ξερει κατι παραπανω,περιοχες οπως αχαρναι,νεα φιλαδελφεια,κοκκινος μυλος θα εξυπηρετουσε.Πιο πολυ για παρεα γιατι μονη μου θα χαθω και φοβαμαι κι εγω τα ταξι,παλια τα χρησιμοποιουσα αλλα πανε χρονια απο τοτε.

498ap2.png

nZqvp3.png

Ξυπνησαμε και κλαιμε....οσες οδηγειτε θα παρετε ταξι??δεν την ξερω καθολου την περιοχη και δεν γνωριζω τι παιζει με το παρκαρισμα!!Θα ηταν πιο ευκολο να παω μαζι με καποια κοπελα που μπορει να ξερει κατι παραπανω,περιοχες οπως αχαρναι,νεα φιλαδελφεια,κοκκινος μυλος θα εξυπηρετουσε.Πιο πολυ για παρεα γιατι μονη μου θα χαθω και φοβαμαι κι εγω τα ταξι,παλια τα χρησιμοποιουσα αλλα πανε χρονια απο τοτε.

Αργυρώ δεν ξέρω αν θα έρθει και η ταζ που μένει μενίδι.

Εγώ με συγκοινωνία μάλλον και μετά ταξί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...