Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μια χαρά μου φαίνεται! 'Αντε ωραία θα συναντηθούμε!

Ουφ! Μόνο εμένα δεν έφαγαν οι τσούπρες! Τι πείνα ήταν αυτή... :shock::shock: Ελπίζω να κοιμηθούν τώρα!

Σέβη εμάς δεν υπήρχε άλλη ώρα. Και δεν μας έπαιρνε για αργότερα γιατί η αδερφή μου έχει ΠΗΤ 6/6. Παίζει να τρέχουμε από την εκκλησία στο μαιευτήριο... :P Πλάκα θα χει!

Τζίνι φιλούρες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Μια χαρά μου φαίνεται! 'Αντε ωραία θα συναντηθούμε!

Ουφ! Μόνο εμένα δεν έφαγαν οι τσούπρες! Τι πείνα ήταν αυτή... :shock::shock: Ελπίζω να κοιμηθούν τώρα!

Σέβη εμάς δεν υπήρχε άλλη ώρα. Και δεν μας έπαιρνε για αργότερα γιατί η αδερφή μου έχει ΠΗΤ 6/6. Παίζει να τρέχουμε από την εκκλησία στο μαιευτήριο... :P Πλάκα θα χει!

Τζίνι φιλούρες!

Μην βιαζεσαι για το μαγαζι....θα εχεις μεχρι το βραδυ το οριστικο πμ!!!;):P

Οριακα ειστε παντως!!! λες να εχει γεννησει; ποτε δεν ξερεις!

Αφου φαγανε καλο σημαδι ειναι αυτο!

Διαφημίσεις

Τσιπουράκια, κρασάκια???????

Γιές!

Φιλούρες σε όλες τις μούρες!

υγ: αποφασίστε καλέ!

Οταν αποφασιστει που θα παμε κ καποιος κανει την κρατηση ας μας ενημερωσει με πμ για το που θα παμε!!!

Παρασκευη 08/02 στις 22:00 με 22:30!!!!!

Joy79

Frosobal

Laerta

Tzini

Evi

Mash

Celestine

Chemin

Sevi

Duckface

Mpougos

Nunu

Ειναι καποια τσουπρα που ξεχναω; για να στειλω με πμ το μαγαζι!

Κι έλεγα κι εγώ, με ξέχασε δε με ξέχασε, γιατί δεν έχω πμ; Γιατί δεν ξέρουμε πού θα πάμε ακόμα! :P Να μου πείτε κι εμένα καλέ, να αρχίσω να παρακαλάω τη Τζίνι ή την Παπίτσα να μου κάνουν τη σοφερίνα, αλλιώς θα πρεπει να ψάξω για ταξί και τα φοβάμαι τα ταξί το βράδυ μόνη μου.

Τζεμ, εσύ με ρώτησες πόσο καφέ πίνω; Μισή καφετιέρα το πρωι πριν φύγω κι ένα δυνατό νες το απόγευμα, τώρα καλή ώρα. Δεν προλαβαίνω να πιω καφε και στη δουλειά, αν μπορούσα θα έπινα. Ετσι όπως είναι τα πράγματα ούτε τουαλέτα δεν προλαβαίνω κάποιες φορες. Το μεσημέρι δεν κοιμάμαι, διαβάζω λίγο ή χαζολογάω στο Ιντερνετ, δεν με παίρνει εύκολα ο ύπνος.

Με έκανε μια σήμερα να σκάσω. Οπως γύρναγα σπίτι είπα να μπω σ΄ένα μαγαζί να χαλβαδιάσω τα μπουφάν τα χειμωνιάτικα γιατί ψιλοχρειάζομαι ένα. Με βλέπει η πωλήτρια να κοιτάω ένα ωραίο μακρύ και τι μου λέει, τάχα μου διστακτικα. "Θέλετε να το δοκιμάσετε;.... Ξέρετε, μόνο μέχρι Large βγαίνει." Βρε, ουστ από δω, ήμουν που ήμουν σκασμένη από τη δουλειά και το ξενύχτι, είχα και σένα να με ρίχνεις κι άλλο...

Κι εμείς 11 η ώρα βαφτίσαμε και μετά πήγαμε για φαγητό μόνο οι οικογένειες και οι νονοί. Σέβη, να πας κομμωτήριο, να πας! Εγώ δεν πήγα η ηλίθια και είναι το μαλλί μου χάλια στις φωτό, όχι ότι κατάλαβα και πολλά εκείνη τη μέρα, γινόταν πανικός. Και είχα και την πεθερούλα που έμενε σπίτι μου και κοιμόταν στο κρεβάτι μου κι εμείς στο σαλόνι, και που καταφέραμε και ντυθήκαμε και πήγαμε στην ώρα μας πάλι καλά ήταν. Ημασταν και μικροί, 6 μηνών μόνο.

Φεύγει ο άντρας μου για δουλειά και τα μικρά μου κοιμούνται ακόμα. Θαύμα, θαυμα! Οχι οτι θα κρατήσει πολύ, από λεπτό σε λεπτό θα ξυπνήσουν κλαίγοντας και οι δυο.

Αυτά για τώρα, πάω να παίξω Criminal Case μισό λεπτό να εκτονωθώ. Έχω και ένα δυο διαγωνίσματα να προετοιμάσω, αλλά αυτά θα τα γράψω με το Μίλτο αγκαλιά αργότερα μου φαίνεται. Θα ξαναμπώ πιο μετά αν μπορώ να δω τα νέα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Λοιπον να ενημερώσουμε και twins και nufi!! Λοιπόν για να μπουμε όλες στο κλίμα. Μου είπε η Λαέρτα οτι το μαγαζί στο deal είναι το κατω και αυτό που μας έστειλε το πάνω. Εγώ προτίνω να τους τηλ αν μπορούν να μας κρατήσουν την τιμή του deal χωρίς deal. Και αν δεν γίνετε να το παρουμε απο deal. Αν είναι ο ίδιος χώρος πάνω κάτω η τιμή είναι η μισή!!

Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα και με τις δύο επιλογες.

Λαερτα διαφώτισε μας αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους!

Αλλά μην ξεχνάμε ότι το ΛΑΕΡΤΑ ΠΡΟΤΑΣΗ δεν είναι μόνο του. Κάτω από αυτό υπάρχει κα το αδελφάκι του το TZOY DEAL . Αυτό μπορεί να είναι μικρότερο σε ηλικία αλλά οι ομοιότητες είναι πολλές. Το κέφι ,το ξεφάντωμα ,η κουζίνα και το κρασί είναι ακριβώς τα ίδια. Σας περιμένουμε ................... και στο ..................... λοιπόν. Χώρους που αγαπήσαμε, που διακοσμήσαμε με μεράκι και γούστο και που προσέξαμε και την παραμικρή λεπτομέρεια όπως τον ήχο , τον εξαερισμό, τον κλιματισμό και τόσες ακόμα για περνάμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα.

Διαφημίσεις

Δε σας πιστεύω.............!!!!!

Νόμιζα πως ήταν να βρεθείτε την περασμένη Παρασκευή!!!!

Αυτή την Παρασκευή παίζει (εάν οι αγρότες δεν κλείσουν δρόμους κλπ) να έρθουμε Αθήνα. Και... εάν τα αγόρια μου δεν μας κάνουν καμία έκπληξη και εάν φυσικά ο μπαμπάς μας δεν έχει κάποια αντίρρηση..... πολύ θα ήθελα να έρθω.!!!!!! Θέλω μήνυμα με λεπτομέρειες και εγώ please!!!!

Αυτοπροσκαλούμαι!!!!

- ευτυχώς που είπα να μπω στα πεταχτά!!!! :tongue:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Τζόυ μπερδεύτηκα η ξανθια!! Anyway όπως είπα, δεν έχω πρόβλημα. Δεν κοιταξα και πολύ προσεχτικά γιατί τα κοριτσούδια με έπρηξαν μέχρι να κοιμηθούν.

Σέβη, άσε, μιλάμε για πολύ οριακά. Και υποτίθεται πως ο άντρας της αδερφής μου θα τραβάει βίντεο τη βάφτιση (θα έχουμε και αναπληρωματικό βέβαια).. Φυσικά παίζει και να έχει γεννήσει. Δεν μπορώ να αγχωθώ και για αυτό, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Μας κι εγώ μια καφετιέρα κατεβάζω και δεν πάω και δουλειά. Χαρά στο κουράγιο σου! Για την πωλήτρια δεν έχω λόγια... Δήθεν διακριτικά αγενέστατη... Μη δίνεις σημασία μωρέ.. Κοίτα να χαλαρώνεις όποτε έχεις ευκαιρία!

Ελιζάκι να έρθεις, να έρθεις, να έρθεις!! Ανοιχτή είναι η πρόσκληση καλέ!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Exω ζήσει Ξάνθη 3 χρόνια και έχεις φοβερά μέρη να πάς!! Και ταβερνάκια σουπερ!!

ναι ειναι πολυ ομορφα!απλα με τα μικρα δεν γινεται να πας...η μαλλον πας αλλα δεν καθεσαι με ηρεμια να το απολαυσεις!!μετα απο λιγο βαριουνται και αρχιζουν τα χαζα!!!:?

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...