Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εμείς πήγαμε σκ Δημητσάνα και το δωμάτιο το βράδυ ήταν κρύο...Την Κυριακή στην επιστροφή πήγαμε απο λουτράκι και τα μικρά ήθελαν να μπουν μέσα!!! Γίνανε μούσκεμα. Τα άλλαξα αμέσως...αλλά ο συνδιασμός βουνο-πλατσούρισμα -κρύο δωμάτιο...Εχουμε βήχα -συνάχι-πυρετό!!!

Τελικά κλείσαμε που θα πάμε???

Δημητσανα???εχετε γνωστους εκει η πηγατε ετσι για σκ???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ καλη εβδομαδα!!

ειχα γεματες μερες τελευταια κ ουτε προλαβαινα να διαβασω!

σελεστιν τα ιδια πειραματα κανουμε!!! κ εγω χαμομηλακι δινω τωρα. Γαλα μονο απο τις 6 και μετα. Ξυπνανε ομως ακομα. Ευτυχως μολις πιουν λιγο χαμομηλακι κοιμουνται παλι

Ευχομαι να κοιμηθουμε επιτελους σερι κ οι δυο συντομα!!

για τα βαφτιση εμεις εχουμε διαλεξει το κοινοτυπο πλεον πριγκηπα. Οι μπομπονιερες θα ειναι κορωνες κεραμικες.

τζου καλα κανατε κ πηγατε βολτουλα!

για το θερμομετρο που ρωτας ιδεα δεν εχω:rolleyes:

σεμιν περαστικα στι μικρες σου!

ο μεγαλος μπουσουλησε!!! :PΤωρα αρχιζω κ καταλαβαινω το κυνηγι που θα επακολουθησει οταν περπατησουν

Φιλια σε ολες!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα! Κανα νέο από την Κρίστυ; Να χαίρεται τα μωράκια της. Είμαι περίεργη να μάθω πόσο ζυγίζουν, στη βδομάδα που γέννησε, σίγουρα θα τη γλίτωσαν τη θερμοκοιτίδα.

Εχω τον Μίλτο άρρωστο και τρελαίνομαι. Λίγο μόνο πυρετό αλλά τρομερό μπούκωμα, συνάχι κλπ. Δεν έχει κοιμηθεί 3 νύχτες τώρα, και μαζί του και μεις. Βαδίζω και παραμιλώ, σας λέω, άντε να πάω τώρα στο σχολείο να κάνω μάθημα.

Δε διάβασα πολλά, ή μάλλον δεν θυμάμαι. Περαστικά στα παιδιά της Τζόι και σε όλα τα άρρωστα μωράκια.

Κάντυ, υπομονή. Εγώ επισκληρίδιο έκανα, δεν ήθελα ολική με τίποτα.

Αυτά τα λιγα, έχω το Μίλτο αγκαλιά και δε με αφήνει να γράψει. Για τη συνάντηση μη με ξεχάσετε, please?

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Άφησα τα παιδιά και πίνω τον πρωινό μου καφέ.

Στο σχ. έχουν φαγωθεί να γυρίσω πίσω. Έχουν κατεβάσει όλους τους νόμους, ξεψείρησαν την απόφαση, πήραν στο Υπουργείο... δεν ξέρω τί άλλο θα κάνουν πια.

Κορίτσια οι μέρες περνάνε να δούμε τελικά που θα πάμε για να κλείσουμε.

Μας περαστικά στο αγοράκι σου!

Τζεμ μπουσούλησε ο μικρός;;;; Μπράβο του! Όπως της Παπίτσας μας τα παιδάκια είναι βιαστικούλης!

Μα δεν είναι απίθανα όταν μπουσουλάνε; Σαν σκουλικάκια :D

Κρίστυ να σου ζήσουν οι μπεμπούλες! Είδα ευχές στο φβ μάλλον γέννησες τελικά.

joy πάλι άρρωστοι είστε :?

Θερμόμετρο είχαμε μετώπου. Μια χαρά μας είχε βγει. Η μάρκα thermoκάτι.

Ταζ εμείς μία τούρτα είχαμε. Επειδή όμως και του μεγάλου τα γενέθλια είναι κοντά τα κάνουμε πάντα μαζί και έτσι είχαμε 2 με του μεγάλου.

Θέμα για βάπτιση εμείς δεν είχαμε χαχαχαχαα. Δεν τρελαίνομαι και για θέμα!

Ήταν όλα σε λαχανί, εκρού και κίτρινο μια που το γαλάζιο το είχαμε και στο γάμο και στην πρώτη βάπτιση. Στολισμός με ηλίανθους και μπομπό φαναράκια στα ίδια χρώματα και τενεκεδάκια με καραμέλες κτλ για τα παιδάκια. 1 δηλ. ο καθένας. Γλυκό είχαμε ντόνατς μιαμ μιαμ και παγωτό από τον Κωνσταντινίδη που το φέρνει και το σερβίρει σε αμάξι αντίκα.

Αν θες στείλε μου το μέιλ σου να βάλω φωτογραφίες.

Α και αυτό dim1628.jpg

που τις έφτιαξα μόνη μου. Όλα μόνη μου δηλ. τα έφτιαξα.

Kαλημερα!!

φροσω αυτη τη μιζερια του δημοσιου υπαλληλου δεν μπορω....βγαζουμε απ τη μυγα ξυγκι...κ αντι ολοι να προσπαθησουμε για καλυτερες συνθηκες κοιταμε να βγαλουμε το ματι του αλλου... ελεος δηλαδη!!

ομορφο αυτο που εκανες στη βαφτιση! κ το χρωμα, θεμα ειναι παντως, οποτε μέσα εισαι!!

μας αγωνιστικους χαιρετισμούς!! χαρα στο κουραγιο σου που πας κ για δουελεια το πρωι! (στο χω ξαναπει βεβαια, αλλά πραγματικα σε θαυμαζω!) ποσους καφεδες πινεις τη μερα? μεσημερι κοιμασαι τουλαχιστον καθολου??

παω γτ ειμαι μονη μου σημερα!!

φιλακια!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν εμείς μια φορά το μήνα είμαστε άρρωστοι!!! Μήπως πρέπει να κλείσουμε το που θα πάμε??? Λέω τώρα!!!

Περνάνε οι μέρες!! Ας πάρει κάποια την πρωτοβουλία να πει μαγαζί και μέρος να τελειωσουμε!!! Θέλω έξοδο!!!!

λοιπόν, επειδή βλέπω δεν προχωράει η δουλειά, θέλω να προτείνω κάτι αλλά δεν θέλω μετά μαμουσουτου σε περίπτωση που πάμε εκεί αλλά δεν μείνουμε ικανοποιημένες! θα λάβετε πμ!

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπερα!!!

Chemin περαστικα στις κουκλες σου!!! πως ειναι σημερα;

Κ μεις 19/05 βαφτιζομαστε.....στις 11 το πρωι!

Joy περαστικα κ σε σας!!! δες το πμ της Λαερτας! εαν κ εσεις θα επρεπε να μας προτεινετε κατι αφου θα ερχομασταν δυτικα!!!;)

Καντυ οσο κ να ζοριστηκα στη επισκληριδιο παλι θα την εκανα!!! γιατι προτιμουν ολικη; δεν το καταλαβαινω!

Τζεμ καλη αρχη!!! ακομα δεν εχεις καταλαβει τπτ!:tongue: σε κανενα 2μηνο-3μηνο θα μας πεις!!!!

Mash περαστικα στο αγορακι σου με τις υπεροχες ματαρες του!!!

Διαφημίσεις

Σέβη, ευχαριστούμε πολύ! Καλά είμαστε. Φάγαμε και φρούτο και πυρετό δεν έχουμε. Ευτυχώς γιατί ο γιατρός μου είπε πως δεν έχει τυπική εικόνα ίωσης και θα έπρεπε να τρέχουμε για εξετάσεις ούρων αν συνεχίζονταν τα συμπτώματα.

Ωραία μαζί θα βαφτιζόμαστε, μόνο που εμείς λιγο πιο αργά, στη 1. Με το καλόοο!!!

Λαέρτα στείλε την πρότασή σου και μη φοβού. Νομίζω πως οι περισσότερες θέλουμε να βρεθούμε για την παρέα και όχι για το μέρος. Οπότε αν πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις (χρυσά μαχαιροπίρουνα, γκουρμέ κουζίνα κ.λπ. :tongue:) δεν θα έχουμε πρόβλημα :tongue::tongue::tongue:. Καλέ στείλτε μου κι εμένα!

Τζέμινι συγχαρητήρια για το μπουσούλημαα!!! Ετοιμάσου για free γυμναστική!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Chemin εχεις πμ!

Κ σε μας ειχε ελευθερη ωρα στις 1 αλλα δεν το διαλεξα γιατι δεν θα κανουμε τραπεζι.....οποτε παει πολυ αργα!!!

Βεβαια τοσο νωρις που ειμαστε,θα τρεχουμε κ δεν θα προλαβαινουμε!

Εγω κομμωτηριο τουλαχιστον απο τις 8 κ ο μπαμπας να τους ταισει/πλυνει κ εαν προλαβω οταν γυρισω να τους ντυσουμε........

Μια χαρα κ οι μικρες σου!!! αντε μπραβο σας!!!

Σόρρυ κτόπιν συντονισμένης τσιρίδας και υπό την απειλή ολικής κώφωσης ταϊζω λίγο νωρίτερα απ ο,τι συνήθως. θα απαντήσω αργοτερα!!!

Ότι και να αποφασίσετε μέσα είμαι έτσι κιαλλιώς!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Θερμόμετρό για μέτωπο είχα πάρει κ εγώ ένα καλό (θεωρητικά).

Πρακτικά είχε απόκλιση με το κλασικό της μασχάλης.

Κ δεν το είχα παρεί φθηνά. 80-90 ευρώ?

Μας κ σε όλα τα άρρωστα μπεμπέγια περαστικά να είναι γρήγορα.

Φρόσω ωραίες οι σοσκολάτες!

Μια χαρά το μαγαζί που λέει η λαέρτα. Τί λέτε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...