Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιούπιιιιιι! Τότε λοιπόν κάνω ήδη κι εγώ κιτ!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθε δεκαπέντε μέρες, συγκεκριμένα! Θα τον δω τη Δευτέρα! Τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου πάρα πολύ!

Φοβερή σύμπτωση!

Εμείς πάμε σε πιο αραιά διαστήματα... εγώ έχω να δω τα δικά μου εδώ και μίαμιση εβδομάδα και θα τα δώ σε 11 μέρες... πολλή αναμονή!!!!

Πάντως φοβερή σύμπτωση!:P:p:p:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοίταξε, κατά γενική ομολογία, η κοιλιά μου είναι κανονική. Δηλαδή μια ιδέα μεγαλύτερη από αντίστοιχο μήνα σε μονήρη κύηση. Οπότε στο τιμόνι δεν ακουμπάει, αλλά το θέμα μου είναι η ζώνη ασφαλείας. Μου πιέζει λιγάκι τον κάτω μπεμπάκο κι αναγκάζομαι να την τραβάω συνεχώς, για να την χαλαρώσω. Βέβαια, όσο και να μεγαλώσει η κοιλιά, με εξυπηρετούν πολύ τα ατέλειωτα πόδια μου. Θα μπορώ να κάνω πολύ πίσω τη θέση και να εξακολουθώ να οδηγώ! 1.65 άνθρωπος δεν μπορεί να έχει πρόβλημα με το τιμόνι, προς Θεού! ;)

Αααα, μην φοράς κανονικά τη ζώνη, δεν κάνει!!! Απαγορεύεται. Αν δεν έχεις ζώνη εγκυμοσύνης, κούμπωσε την ζώνη πριν κάτσεις στο κάθισμα και μετά πιάσε και πέρασε πάνω από το κεφάλι σου μόνο την πάνω λωρίδα της ζώνης. :wink:

RKdwp3.png

Εμείς πάμε σε πιο αραιά διαστήματα... εγώ έχω να δω τα δικά μου εδώ και μίαμιση εβδομάδα και θα τα δώ σε 11 μέρες... πολλή αναμονή!!!!

Ναι, κι εμείς στην 30ή εβδομάδα θα κόψουμε τον υπέρηχο του 15μέρου. Απλώς από την 24η (ή μήπως 22η, δεν είμαι πολύ σίγουρη, μάλλον 22η ήταν) και μέχρι τότε ο γιατρός θέλει να βλέπει τον τράχηλο κάθε 15 μέρες!

Μετά κι εμάς θα μεγαλώσει η αναμονή... Κρίμα, έχουμε καλομάθει!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αααα, μην φοράς κανονικά τη ζώνη, δεν κάνει!!! Απαγορεύεται. Αν δεν έχεις ζώνη εγκυμοσύνης, κούμπωσε την ζώνη πριν κάτσεις στο κάθισμα και μετά πιάσε και πέρασε πάνω από το κεφάλι σου μόνο την πάνω λωρίδα της ζώνης. :wink:

Ουάου! Τέλειο κόλπο! Δεν το ήξερα, η χαζή, και πιέζω τόσο καιρό το παιδάκι μου! Θα το εφαρμόσω μόλις φύγω κιόλας!

rPPrp3.png

εσυ βρε καταφερτζου πηρες το τελευταιο ραντεβου??????

4 εμεις!!πιθανα θα συναντηθουμε!!

μετα παμε κ δοκτωρ λου εμεις!!!

κ η agorakia στον κιτ?

Ναι, εμείς τον βλέπουμε στο ΙΑΣΩ. Συνήθως Δευτέρα (τότε μόνο είναι εκεί) νωρίς το πρωί (για να πάμε και δουλειά μετά)! Στο ιατρείο του έτυχε να πάω μόνο μία φορά.

rPPrp3.png

μα παλι συχνα πας...

σε μας εχει περασει πολυ μεγαλο διαστημα μωρε...

τον προηγουμενο μηνα ο dr lou τα ακουσε απλως με το μηχανημα, κ δεν πηγαμε κιτ..

να φανταστεις ηταν 370γρ περιπου, κ τωρα αν ολα θα ναι καλα,μακαρι, θα χουν παρει κανα κιλο εκαστο...

33E7p2.png

Ουάου! Τέλειο κόλπο! Δεν το ήξερα, η χαζή, και πιέζω τόσο καιρό το παιδάκι μου! Θα το εφαρμόσω μόλις φύγω κιόλας!

Εγώ αυτό κάνω και οδηγώ μέχρι και τώρα! Βέβαια την τελευταία εβδομάδα θα έλεγα ότι πλέον η κοιλιά σαν να ακουμπάει λίγο στο τιμόνι και ο άντρας μου φωνάζει και δεν με αφήνει. Αν όμως θέλω να πάω κάπου ? ;) να ψάχνω να βρω άνθρωπο να με πάρει? ;)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

μα παλι συχνα πας...

σε μας εχει περασει πολυ μεγαλο διαστημα μωρε...

τον προηγουμενο μηνα ο dr lou τα ακουσε απλως με το μηχανημα, κ δεν πηγαμε κιτ..

να φανταστεις ηταν 370γρ περιπου, κ τωρα αν ολα θα ναι καλα,μακαρι, θα χουν παρει κανα κιλο εκαστο...

Μ' αυτά και μ' εκείνα, τους βλέπουμε ανά διακόσια γραμμάρια. Χι,χι,χι,χι! Στις 7.6 ήταν 950 ο ένας και 750 ο άλλος! Ελπίζω τώρα να πέρασε το κιλό και ο μικρούλης μου, γιατί ο έτερος όλο του τρώει το φαγητό και είναι και πιο ψηλός και πιο παχύς...!

rPPrp3.png

Πως το πετυχαίνω και παίρνω το τελευταίο ραντεβού... μετά θα πάω και εγώ dr lou, διαβητολόγο κλπ... Αλλά πρέπει να παρω τηλ να κανονίσω...

jasmini η ζέστη σε ζάλισε η τα τοστ;;;;:P

Λάθος για το ντοκιμαντέρ (παρακαλώ διορθώστε). Έχει το birth stories στο μακεδονία στις 18:40

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...