Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες!

mpougos ,χρονια πολλα και καλα !!!να ζησουν τα παιδακι ασου αν και λιγο καθυστερημενα οι ευχες...:(

εμεις το πρωι εκκλησια και μετα σπιτι...τωρα μολις ξυπνησαν και βλεπουν τηλεοραση!!

εχω τρομερο πονοκεφαλο σημερα!!!και βαριεμαι αφανταστα!!:?:-?:?

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Δοκίμασα το σκ κουτί γιατι είχαμε φύεγι ΣΚ και δεν το ήθελαν με τίποτα!!! Δίνω κουκάκη και εγώ αλλά πρόσφατα μια γνωστη μου είπε οτι ήταν και καλα και αυτός στη λίστα οτι ταιζουν μεταλλαγμένα. Ουτε ξέρω!! Και εγ΄για καλό το έχω. Μερικές φορές δίνω και αμερικανικής αλλά γενικά και τα 2 είναι πανακριβα!!!

καλημέρα, κοριτσάκια μου!!! ξεκίνησα τους πειραματισμούς, μήπως καταφέρουμε ποτέ να κοιμηθούμε το βράδυ σαν άνθρωποι...χτες βράδυ άφησα τον μεγάλο στην πεθερά μου και ως δια μαγείας κοιμήθηκε όλη τη νύχτα (ενώ εδώ ξυπνούσε και ήθελα γάλα ολη την τελευταία εβδομάδα)...και τώρα προσπαθώ να ξεμάθει το νυχτερινό γάλα και ο μικρός...του δίνω χαμομήλι και κίντερτε...φυσικά το καταλαβαίνει, σπρώχνει το μπουκαλι και κλαίει...χτες τον είχα δύο ώρες μέσα στη νύχτα να στριφογυρίζει στο κρεβάτι δίπλα μου και να γκρινιάζει...τελικά κοιμήθηκε στις 5.30 το πρωί...αλλά γάλα δεν του έδωσα, όσο και αν τον λυπομουν...και νιώθω πολύ περήφανη σήμερα...

Η τελευταία εβδομάδα ήταν εφιαλτική...ξυπνούσαν και οι δύο μέσα στη νύχτα (από πείνα ή από δόντια δεν ξέρω...) και περνούσαν δύο - τρεις ώρες μέχρι να ξανακοιμηθούν, μιας και ο ένας ξεσήκωνε και ξυπνούσε τον άλλον...

Ο άντρας μου έχει καταλήξει να κοιμάται στον καναπέ στο σαλόνι...και γω παλεύω μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα πότε με τον ένα, πότε με τον άλλο...:(:(:(

Για να δούμε...θα έχουν κανένα αποτέλεσμα τα πειράματα?

Εν τω μεταξύ...έχουν ξεκινήσει μια μαμακίαση, άλλο πράγμα...δεν πίνουν το βραδινό γάλα τους, αν δεν τους έχω εγω αγκαλιά...:cry:

Joy, εγώ το έχω αυτό το θερμόμετρο με τις υπέρυθρες και είναι αρκετά καλό, αν σκεφτείς ότι δεν έρχεται σε επαφή με το παιδί και παρόλα αυτά μετράει με αρκετή ακρίβεια...το έχω συγκρίνει με το απλό θερμόμετρο που βάζουμε στη μασχάλη και έδινε σχεδόν την ίδια θερμοκραδία (με 0,2-0,3 βαθμούς απόκλιση πάνω κάτω...που θεωρω φυσιολογικό)...το είχα πάρει από φαρμακείο (50 ευρώ) και είναι medisana.

Τι θα γίνει τελικά με τη συνάντηση?θα βρεθούμε?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας εχω διαβασει αλλα η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια:cry::cry::cry:

με ενοχλει ο λαιμος μου και εχω πεσει σε βαρια καταθλιψη....δεν αντεχω βρε κοριτσια να ειμαι αρρωστη......αν με πιασει για τα καλα θα πεθανω!!!!!

λογω επαγγελματος παντα μολις αισθανομουν κατι πλακωνομουν στα φαρμακα...τωρα????ειμαι σαν ψαρι εξω απο τα νερα του τι θα κανω:confused::confused::confused::confused:

χαλια ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

Κάντυ μου, εύχομαι τώρα που σου απαντάω να είσαι πολύ καλύτερα και να είναι άσκοπο το μήνυμα μου...αν πάλι δεν έχεις συνέλθει, δοκίκμασε καραμελίτσες για το λαιμό φυτικές από το φαρμακείο (εγώ περίπου στη δική σου εβδομάδα εγκυμοσύνης ήμουν πολύ χάλια με κρύωμα που είχε χτυπήσει λαιμό και πνεύμονες και έπαιρνα καραμέλες του κορρέ και με έιχαν βοηθήσει αρκετά, ειδικά για να κοιμάμαι χωρίς να βήχω τη νύχτα)...Αν πάλι είσαι πολύ χάλια, ρώτα τον γυναικολόγο σου σε συνδυασμό με κάποιον παθολόγο, μήπως μπορείς να πάρεις κάποια αντιβίωση...ξέρω ότι συγκεκριμένες αντιβιώσεις επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη...και γω είχε χρειαστεί να πάρω αντιβίωση τρεις φορές όσο ήμουν έγκυος... τόση αντιβίωση δεν είχα πάρει ποτέ όσο δεν ήμουν έγκυος...:shock::shock::shock:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

froso κοιτα να απολαυσεις την αδεια σου!

sevi -christy μεγια το μαλλι!!!

jemini-euxoula ελπιζω να περασατε ωραια στην εξοδο σας!τυχερες!

βλεπω θα κανετε συναντηση εεε??? θα προσπαθησω να ερθω να σας γνωρισω!

εμεις ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα για τα πρωτα γενεθλια των διδυμων!!!!ποτε περασε ο καιρος???

εσεις κοριτσια στα πρωτα γενεθλια ειχατε μια η δυο τουρτες?εμεις δυο κερακια δυο φορες το τραγουδι αλλα δεν εχουμε αποφασισει αν θα εχουμε μια η δυο τουρτες.....

καλο σ/κ σε ολες κοριτσια μου!

Αχ εμείς πρέπει να έχουμε γενέθλια κοντά κοντά...τα δικά μας είναι το Σάββατο!!! Και μιας και πέφτουν Σάββατο λέμε να κάνουμε μια ωραία γιορτούλα για συγγενείς και φίλους...απογευματάκι, με γλυκάκια, διαφόρων ειδών πιτάκια και άλλα πραγματάκια τύπου finger food...από τούρτα λέω να έχουμε μία μεγάλη...θα σβήσουμε κεράκια δύο φορές, αλλά νομίζω μια τούρτα είναι αρκετή τώρα που ακόμη δεν καταλαβαίνουν...όταν μεγαλώσουν λίγο, θα κάνουμε δύο τούρτες...

Κρίστυ, λογικά τώρα έχεις γεννήσει και έχεις αγκαλιά σου τα πανεμορφα παιδάκια σου!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ!!!

Tζίνι και mpougos, να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!! χιλιόχρονα να είναι!!!

Κάντυ, εγώ καλύτερα να μη σου πω τη δική μου εμπειρία...σε εμένα δεν έπιασε η επισκληρίδιος και αναγκάστηκα να κάνω ολική...και πάλι όμως τέλος καλό, όλα καλά...που λένε...;)

Έχω και γω μια ερωτησουλα...στη βάφτιση σας είχατε μία μπουμπουνιέρα ή δύο? Και επίσης...τι θέμα είχατε όσες έχετε δύο αγοράκια? όσα θέματα έχω δει ως τώρα μου φαίνονται πολύ κοινότυπα...για πείτε καμιά ιδέα...

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

εγω εχω το thermofocusτο πηρα απο φαρμακειο 60 ευρω ειναι ικανοποιημενη!εχει βεβαια μια μικρη αποκλιση αλλα πολυ μικρη!

cristy να σου ζησουν !!!περιμενουμε νεακια!!!!:D:D

celestine,εγω ειχα θεμα μικυ και μινυ!!τωρα για αγορια...δεν ξερω εμενα μου αρεσει και ο μικρος πριγκηπας αλλα ειναι κοινοτυπο πια!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Mpoygos ωραιο το παρτυ σας; κ του χρονου!!!

Τζινιω εμεις ευχαριστουμε!;)

Καντυ εννοειται επισκληριδιο!!! δεν θες να τα δεις τα μικρα σου;

Joy η εξοδος θα γινει κανονικα την Παρασκευη....το που δεν εχουμε βρει!:tongue:

Celestine κ ο δικος μου ξυπναει καθε βραδυ,συγγκεκριμενες ωρες!!!

Δεν ειναι πεινα....δοντια βγαζει!!!

Ο μικρος που βγαζει κυνοδοντες κοιμαται σερι εδω κ πολυ καιρο!:tongue:

Γαλα εχω να τους δωσω βραδυ απο 3 μηνων.....δεν μας αφηνει η παιδιατρος απο τοτε που το εκοψαν μονοι τους!

Θεμας βαφτισης εχουμε το αυτοκινητακι....πολυ πρωτοτυπο! μια μπομπο για τους μεγαλους κ μια παιδικη! νομιζω οτι ειναι υπερβολη οι δυο μπομπο!

Taz με το καλο να κανετε τα γενεθλιακια σας!! κ μεις μια τουρτα ειχαμε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Σελεστινάκι πολύ χαίρομαι που σε βλέπω!! Μακάρι να πάει καλά το πείραμα και να ηρεμήσεις λίγο!

Μπούγος χρόνια πολλά!

Ταζ με το καλό τα γενέθλια σας! Εμείς είχαμε δύο τούρτες και είπαμε δύο φορές το τραγουδάκι, αλλά είχαμε υπολογίσει τα κιλά και τα άτομα. Αν δεν έβγαινε θα παίρναμε μία. Επίσης βρήκαμε δύο που να μας αρέσουν. Κάνε το κέφι σου γιατί από του χρόνου , όπως ξέρεις, θα κάνουν αυτά το δικό τους!!

Σεβούσκα περιμένουμε ενημέρωση για τη συνάντηση!

Εμείς δεν είμαστε και πολύ καλά. Η μικρή είχε πυρετό το βράδυ και όλη μέρα χτες ήπιε μόνο γάλα. Σήμερα κάπως καλύτερα είναι. Η μεγάλη έχει μια κοκκινίλα που άρχισε στην κοιλιά της και εξαπλώθηκε στην πλάτη της. Τα είπα αυτά του παιδίατρου χτες και μου είπε να τις κάνω πακέτο και να του τις πάω και τις δύο σήμερα.

Τα λέεεμε!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Συνεχίζω μια που κοιμήθηκαν και οι δύο!

Κρίστυ ελπίζω να έχεις γεννήσει και όλα να έχουν πάει τέλεια!

Κάντυ δεν ξέρω τα (επιστημονικά) υπέρ και κατά των δύο τύπων νάρκωσης. Αλλά η στιγμή που βλέπεις τα μωρά σου να βγαίνουν από μέσα σου είναι μοναδική! Αν λοιπόν δεν υπάρχει σοβαρός ιατρικός λόγος θα προτιμούσα την επισκληρίδιο.

Σελεστίν πότε βαφτίζεις; Εμείς 19/5!

Τζόυ περαστικά σας!! Τι έχουν τα μικρούλια;

Εμείς καλυτερα. Δεν φάγαμε φρούτο αλλά μετά φάγαμε κοτόσουπα οπότε το θεωρώ καλό σημάδι.

Ωχχχ ξυπν'ησανε!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Εμείς πήγαμε σκ Δημητσάνα και το δωμάτιο το βράδυ ήταν κρύο...Την Κυριακή στην επιστροφή πήγαμε απο λουτράκι και τα μικρά ήθελαν να μπουν μέσα!!! Γίνανε μούσκεμα. Τα άλλαξα αμέσως...αλλά ο συνδιασμός βουνο-πλατσούρισμα -κρύο δωμάτιο...Εχουμε βήχα -συνάχι-πυρετό!!!

Τελικά κλείσαμε που θα πάμε???

γεια σας κοριτσακια......

ΣΕΛΕΣΤΙΝ σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου δεν εχω βηχα μονο πονολαιμο και σημερα ειμαι πολυ χειροτερα απο τις προηγουμενες μερες...πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε να κανω γαργαρες του λεω δεν καταλαβες ποναω πολυ εε λεει παρε καμια καραμελα και πινε ζεστα τι να μου κανουν του λεω αυτα???εε μου λεει πηγαινε σε ωρλ καλα λεω αλλα οτι κι αν μου δωσει θα το παρω εεε λεει θα σε δει οτι εισαι εγκυος οποτε θα σου δωσει κατι αναλογο...λεω και αντιβιωση να μου δωσει εγω θα την παρω...ενταξη λεει καποιες κανουν οκ λεω αλλα επειδη σημερα ειμαι μονη και ειναι κανα τεταρτο με τα ποδια αποφασησα να το παλεψω με γιατροσοφια και να παω αυριο που θα γυρησει ο αντρας μου.....το μεσημερι με παιρνει ο γιατρος....καλα αυτο δεν το περιμενα με τιποτα:shock::shock::shock:μου λεει τι σου ειπε????λεω δεν πηγα θα παω αυριο καλα λεει εσυ δεν πονουσες πολυ...τωρα πηγα να του πω τι να σου εξηγω...και μετα με κοροιδευε μου λεει οταν ερθει η ωρα να γεννησεις να ερθεις την ιδια μερα μην το αφησεις για την επομενη:rolleyes::rolleyes:

οποτε αυριο το πρωι θα παω....

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.....κι εγω αυτο σκεφτομουν οτι καλυτερα θα ειναι με επισκληριδιο αλλα ρωτησα 3 κοπελες η μια εκανε καισαρικη με ολικη και οι αλλες 2 φυσιολογικο αλλα με επισκληριδιο και οι 3 μου ειπαν με χιλια ολικη και προβληματιστηκα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...