Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βρε κοριτσια τι γαλα δινετε στα δικα σας;μιλαω κοντα στην ηλικια μας.εμεις απο νουλακ πηγαμε στο νουνου κιντ,μου φαινεται ειναι πιο βαρυ,να τους δινω λιγοτερη ποσοτητα;;ασε που εκει που κανανε κακα πολλες φορες την ημερα τωρα κανουν περιπου 2την ημερα.εσεις τι δινετε;δεν θελω φρεσκο

γεια κι απο μενα!!

λοιπόν,ο γιατρος μας ειναι κατηγορηματικος,καλυτερα κονσερβα,παρα το φρεσκο του ψυγειου,λεει ειναι πιο εμπλουτισμενα με βιταμινες κτλ, αυτα που ειναι κονσερβα.οταν η μικρη εκλεισε τα 2,πηγαμε στο νουνου κιντ,δοκιμασαμε και το junior νεστλε,τα πινει και τα 2,αλλα εγω κατεληξα στο νουνου επειδη ακριβως ειναι πιο πηχτο.

για τα κακα,σιγα σιγα θα δεις οτι θα κανουν και μια φορα την ημερα

,απλα θα ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα..

αυτο λογω ηλικιας,και αναλογως βεβαια και με το φαγητο.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

froso κοιτα να απολαυσεις την αδεια σου!

sevi -christy μεγια το μαλλι!!!

jemini-euxoula ελπιζω να περασατε ωραια στην εξοδο σας!τυχερες!

βλεπω θα κανετε συναντηση εεε??? θα προσπαθησω να ερθω να σας γνωρισω!

εμεις ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα για τα πρωτα γενεθλια των διδυμων!!!!ποτε περασε ο καιρος???

εσεις κοριτσια στα πρωτα γενεθλια ειχατε μια η δυο τουρτες?εμεις δυο κερακια δυο φορες το τραγουδι αλλα δεν εχουμε αποφασισει αν θα εχουμε μια η δυο τουρτες.....

καλο σ/κ σε ολες κοριτσια μου!

Kalhspera !kAI kalo mhna!!!!!

naki να κανεις τοι σου ρθει. στον ψυχολογο πρεπει να νιωθεις ανακουφισμενη οταν φευγεις αλλιως σκεψου μη πως δε σου ταιριαζει. Ειναι να σου κατσει!

Οσο για μας, ειμαστε εδω οταν κ οποτε θελεις;)

σεβη μεγειες το μαλλι!!

ειδα λιγο τον Σροιτερ στη μενεγακη το μεσημερι, κ δεν ηθελα να ξαναψυχοπλακωθώ πάλι:?

τζινι που εισαι??

ιθακη μην αγχωνεσαι, ειναι νωρις ακομα, λεω εγω!!

κριστιιιιιιιιιιιιιιι με το καλο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσακια μου σας εχω διαβασει αλλα η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια:cry::cry::cry:

με ενοχλει ο λαιμος μου και εχω πεσει σε βαρια καταθλιψη....δεν αντεχω βρε κοριτσια να ειμαι αρρωστη......αν με πιασει για τα καλα θα πεθανω!!!!!

λογω επαγγελματος παντα μολις αισθανομουν κατι πλακωνομουν στα φαρμακα...τωρα????ειμαι σαν ψαρι εξω απο τα νερα του τι θα κανω:confused::confused::confused::confused:

χαλια ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ταζ εμεις καναμε μια τουρτα γιατι η παρασταση που ειχαμε διαλεξει γινοταν σε τουρτα πανω απο 4 κιλα,οποτε δεν επαιζε να παρουμε 2.ποιος να ετρωγε τοσα κιλα εκτος απο εμενα;;;

Εγώ δίνω φρέσκο απο τον χρόνο και μετά. Γιατί δεν το θέλετε?? υπάρχει λόγος??Να ξέρω!!

Εγω το προτιμω γιατι πιστευω οτι εχει περισσοτερες βιταμινες κ.α.,οπου και να παμε δεν εχω ανχος γιατι παιρνω μαζι μου κουτακι και τους φτιαχνω,το βρισκω σχεδον σε ολα τα σουπερ μαρκετ ,και το σημαντικοτερο αν δεν εχω ετοιμο το γαλα σε 20 δευτερα απο τις φωνες ο ενας ξυπναει τον αλλο,φανταζεστε να περιμενα να το ζεστανω;

Καλησπέρα!

Κριστυ ο υπευθυνος στο λογιστηριο του Γαια θα σε κατευθυνει σε ολα!

Τα δινει αναλυτικα σε φακελους για το καθε παιδι κ απ'εξω γραφει τι διαδικασιες χρειαζονται για ολα!!! δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τπτ!

Ειναι αψογος.....ολοι γι'αυτον μιλανε!

Ευχαριστώ πολύ Σέβη!!!

Βρε κοριτσια τι γαλα δινετε στα δικα σας;μιλαω κοντα στην ηλικια μας.εμεις απο νουλακ πηγαμε στο νουνου κιντ,μου φαινεται ειναι πιο βαρυ,να τους δινω λιγοτερη ποσοτητα;;ασε που εκει που κανανε κακα πολλες φορες την ημερα τωρα κανουν περιπου 2την ημερα.εσεις τι δινετε;δεν θελω φρεσκο

Εμένα γάλα μπορεί να μην έπινε, κορν φλέικς όμως κ κρέμες της έκανα με κανονικό φρέσκο Όλυμπος Βιολογικό πλήρες. Τα κακά περίπου στην ηλικία που αναφέρεις αρχίζουν κ γίνονται και μια φορά τη μέρα, σαν τους μεγάλους ακριβώς.

Νομίζω πως δεν γεννάω γιατί... δεν αισθάνομαι άνετα στο σπίτι μου μέσα.

Το σαλόνι έχει γίνει κρεβατοκάμαρα των πεθερικών. Η πεθερά αρρώστησε. Κρυώνει κ ανάβει καλοριφέρ πολύ. Κ επειδή κρυώνει δεν αερίζει συχνά...

Ο πεθερός πάει κάθε μέρα σε ένα σπίτι που έχουν κ ανακαινίζουν (κ ελπίζω να μείνουν) κ γυρνάει πτώμα κ όταν γυρνάει θέλει ο άνθρωπος να χαλαρώσει - κοιμηθεί - χαμηλώσει τα φώτα κλπ. (Τώρα εγώ σκέφτηκα πως την εν λόγω ανακαίνιση μπορούσαν να είχαν έρθει να την κάνουν πχ το Δεκέμβρη ή το Γενάρη, νωρίτερα εν πάσει περιπτώσει, αλλά για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω εκείνοι αποφάσισαν πως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή)

Α και ο σύζυγος θα φύγει Δευτέρα πρωί για Τουρκία -διαδικαστικά- κ θα γυρίσει Τρίτη βράδυ.

Επίσης κατάφερε κ αρρώστησε κ η μάνα μου.

Συμπέρασμα: Θα γεννήσω - πιθανότατα με ΚΤ - θα είμαι μόνη χωρίς βοήθεια στο μαιευτήρι κ το άλλο παιδί μου θα το φροντίζει μια άρρωστη γιαγιά. Καλό ε???

Λογικά όλα αυτά, αλλά βρε παιδάκι μου, άνετα δεν αισθάνομαι, αισθάνομαι "κάπως"

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kaήσπέρες.

Τρέχω όπως πάντα!

Κρίς γεννάς αύριο???? Με το καλό κοπέλα μου!

Μπούγος μετά τον κάζο με το νουνου kid ψυγείου, δίνω του κουκάκη. Το έχει ο σκαβενίτης κ είναι πολύ καλό.

'έχω χάσει τη μπάλα......

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δίνω φρέσκο απο τον χρόνο και μετά. Γιατί δεν το θέλετε?? υπάρχει λόγος??Να ξέρω!![/quote

Δεν θα έλεγα οτι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν το θέλω. Απλά δεν το πίνει ο μεγάλος μου (έτυχε μια φορά να μου τελειώσει το νουλάκ και τους έδωσα φρέσκο γάλα να πιούνε). Επειδή είναι παιδί που δεν αγαπάει ιδιαίτερα το γάλα και τα γαλακτοκομικά δεν θέλω να πιέσω την τύχη μου. Αφού θέλει παστεριωμένο αυτό θα του δώσω. Η αλήθεια είναι οτι το νουνού δεν είναι και πολύ γαλατίλα στην γεύση...

Κρίστι με το καλό αύριο η γέννα!!!! Όλα να πάνε καλά!!!!

ixhPp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Froso αυτά είναι...και δύο να κάτσεις...και ολόκληρη την άδεια να κάτσεις...

Sevi μπράβο για το μαλλί. Έκανες αλλαγή ή συντήρηση;

Duck καλή αρχή στη δουλειά!!!

Euxoula εγώ έχω τσμεδε.

Naki δεν σε ξέρω, όμως θέλει πολύ δύναμη να ακούς τα καμπανάκια και αυτό λέει πολλά !!! Από καρδιάς τα καλύτερα!!!

Taz και εγώ όπως η mpougos...

Εμείς ξενύχτι και άγιος ο θεός...ούτε χιούμορ δεν μπορώ να κάνω πια γι'αυτό...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρα και καθυστερημένα καλό μήνα!

Κρίστυ, γεννάς σήμερα; Με το καλό, οι σκέψεις όλων θα είναι μαζί σου. Πεθερικά και βοήθεια, σου λεέι ο άλλος... ο,τι και να γίνει τώρα, αν είναι η ώρα σου να γεννήσεις δεν μπορείς να το αναβάλεις άλλο. Εσύ ρώταγες για τα βιβλιάρια; Πας με το απογραφικό και στα βγάζουν επιτοπου, απλά φρόντισε να έχεις βγάλει και ΑΜΚΑ των παιδιών πρώτα από το ΚΕΠ.

Κάντυ, υπομονή!!! Μόνο έτσι περνάει ο καιρός. Κια περάστικά σου, αρρώστια είναι, θα κάνει τον κύκλο της, έστω και χωρίς φάρμακα.

Φρόσω, έλεγα τα καμώματα των αγοριών σου στον άντρα μου και είχε ξεραθεί στα γέλια, άκου να βαφτίζουν τη Στρουμφίτα! Απόλαυσε την άδειά σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου όσο μπορείς.

Σέβη, με γεια το μαλλί!

Νάκι, μην νομίζεις οτι δε θελουμε να γράφεις αν αισθάνεσαι χάλια. Αλίμονο αν όλες γράφαμε μόνο στα καλύτερά μας. Ισως σε βοηθήσει να έχεις κάπου να εκτονωθείς, πέρα από τον ψυχολόγο. Τουλάχιστον εμείς θα σε καταλαβαίνουμε πάντα απόλυτα γιατί περνάμε λίγο πολύ παρόμοιες καταστάσεις.

Κι εμείς νουλάκ-νεσλακ δίνουμε, όποιο βρούμε. Επέμενε ο παιδίατρος γιατί έχει πιο πολλές βιταμίνες κλπ. Υποθέτω μετά τα δύο χρόνια θα αλλαξουμε ή σε φρέσκο ή σε κάτι στυλ νουνου κιντ, δεν ρώτησα.

Πολύ, πάρα πολύ ξενύχτι εδώ. Τα άτιμα τα δόντια, κάτι μύξες, κάτι ψυχολογικά που φαίνεται να έχει ο Μίλτος... από τις 6 είναι εδώ στο σαλόνι και τώρα κλαίει γιατί θέλει όλο αγκαλιά. Θα ενδώσω, τι να κάνω; Ο Αλεξανδρος είναι ξύπνιος στην κούνια του και παραμιλάει. Εννοείται οτι γάλα για πρωί έχουν πιει και οι δύο.

Αυτά. Πάω να μαζέψω τα τέκνα μου. Ούτε ένα φλιτζάνι καφέ δεν πρόλαβα να πιω με την ησυχία μου. Τι γίνεται καλέ με τη συνάντηση, μη με ξεχάσετε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

..

Εμείς ξενύχτι και άγιος ο θεός...ούτε χιούμορ δεν μπορώ να κάνω πια γι'αυτό...

Αυτό ακριβώς, ομοιοπαθούσα. Βάλε με κάτω και χτύπα με, αλλά άσε με να κοιμηθω λίγο, δεν μπορώ άλλο!!!!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...