Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

ανέβασε και μια να σε δούμε...

Φωτο διαβατηρίου = ΑΙΣΧΟΣ!!! Τι να δείτε???

Αν θες ωραίες, σου στέλνω πμ με τα στοιχεία μου στο φέις μπουκ να με αναζητήσεις.

κριστι πολύ ανετη σε βρισκω!!! κ φωτογραφηση κ γιογκα κ κομμωτηριο...μηπως εισαι καμια της τηλεορασης, να ξερουμε και με ποια μιλαμε:tongue: ΄Πλάκα κανω!! Αφου μπορεις με την κοιλια τουρλα να κανεις ολα αυτα, νομιζω αξιζεις ανετα να πας κ για 4ο παιδάκι!!

όχι, δεν είμαι της τηλεόρασης...

Α! είχα βγει στην τηλεόραση κάνοντας υδρογυμναστική για εγκύους στην πισίνα του ΟΑΚΑ (χαζο-μέλλουσα-διδυμομαμά τελείως) στην εκπομπή ΝΕΤ στα γεγονότα στις 23/10/2012. Αν την αναζητήσετε μπορεί να είναι ακόμη αναρτημένη η εκπομπή στο web TV της ΝΕΤ. Είμαι στο τελευταίο τέταρτο...

Ηρθα κ εγω απο κομμωτηριο!!!

Εκανα τις ανταυγειες μου,κουρευτηκα κ χτενιστηκα!!! ενα 5ωρο.......

Κριστυ ακομα; την μικρη στην κραταει κανεις για να τα προλαβαινεις ολα αυτα;

Με γεια το κεφάλι!!!

Η μικρή πάει σχολείο μέχρι τις 4!!!

Κ μετά... μου έχουν έρθει τα πεθερικά ντε!!!

Για βοήθεια... κ είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί στο σπίτι... οπότε να μη βγω??? Και μπουσουλώντας αν χρειαστεί.

Και μη φαντάζεσαι... τώρα μ΄ έπιασε "οίστρος". Μπας κ σπάσει κανένα νερό κ βγουν από κει μέσα οι "καλοβολεμένες" γιατί μιλάμε ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... θέλω να ξεπρηστούν τα πόδια μου και να ξαναβάλω τα παπουτσάκια μου (τώρα κυκλοφορώ με τα αθλητικά του συζύγου...) και να φύγουν οι καούρες και να φάω επιτέλους ολόκληρη μερίδα φαγητό!!!

Έχω κ τον καινούργιο γιατρό να μου λέει συνέχεια: μας παίρνει ακόμα να περιμένουμε για φυσιολογικό τοκετό, ας μη βιαστούμε...

Κοντεύω να πιάσω την ηλικία κύησης που γέννησα τη μεγάλη μου μιλάμε.

Είμαι 38 και 2 κ την μεγάλη τη γέννησα 39 και 1.

ΕΛΕΟΣ πια!!!

Καληνύχτα σας!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kαλημέρα! Καλό μήνα!

Μου φαίνεται απίστευτο! Είμαι ΜΟΝΗ μου στο σπίτι και απολαμβάνω την ηρεμία μου. Δεν ξέρω τί να κάνω εντωμεταξύ.

Έχω τόσες δουλειές, αλλά λέω μια μέρα να μην κάνω τίποτα.

Το σπίτι μοιάζει με...στοιχειωμένο :rolleyes:. Μόνο το κουδουνάκι της γάτας ακούγεται.

Θα παω γυμναστήριο να ακούσω λίγο φασαρία :tongue:.

Νάκι αχ βρε κορίτσι με τόσα που έχεις περάσει και περνάς μια χαρά είσαι!

Μην μας εξαφανιστείς, αφού είμαστε μια παρέα να ακούμε και τα καλά και τα κακά. Αν δεν τα πεις σε μας που σε καταλαβαίνουμε πού θα τα πεις;

Η ψυχολόγος θα σε βοηθήσει, αλλά σε καταλαβαίνει;

Κρίστυ υπομονή λίγο έμεινε.

Σου έστειλα με πμ τα στοιχεία μου για το facebook.

Σέβη δες το λινγκ, νομίζω είναι καλό!

Τί έβλεπες στον Άλφα;

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα και απο μενα!!!

φροσω αυτη την ηρεμια που λες...εχω χρονια να την νιωσω!

naki,τι να πω...δυσκολη φαση αλλα θα περασει και ολα θα ειναι πιο ομορφα...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα και καλο μηνα!!!

graphics-months-293563.gif

Φροσω ηρεμια; απολαυσε την!!!θα το δω σε λιγο!

Εβλεπα την εκπομπη αυτοψια κ ειχε θεμα για τις υιοθεσιες κ τα μωρα που εγκαταλειπουν οι γινεις 4 ημερων γιατι δεν μπορουν να τα μεγαλωσουν λογω κρισης!

Νακι οταν εισαι καλυτερα,εδω θα ειμαστε!!! κερδισατε κ τον διαγωνισμο οι κουκλοι σου! μπραβο!

κοριτσάκια μου, καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!:D:D:D

Έλεγα οτι θα μπαίνω συχνότερα, αλλα δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει ούτε για κάνω μπάνιο...τα μικρά έχουν ζωηρέψει πολύ, δε μαζεύονται με τίποτα...έχω φτιάξει ένα αυτοσχέδιο πάρκο με μαξιλάρια γύρω γύρω μέσα στο σαλόνι και τους βάζω εκεί να κάθονται με όλα τους τα παιχνίδια...αλλά αν κάνω να φύγω από μπροστά τους, χαλάνε τον κόσμο...οπότε κάθομαι και γω όλη μερα μαζί τους...μέσα στη μέρα το πολύ να κοιμηθούν μια ώρα ο καθένας...οπότε ηρεμία δεν υπάρχει ποτέ!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας ...μόνο την τελευταία σελίδα...ήθελα να ευχηθώ στη νάκι να κάνει υπομονή και να το παλέψει όσο μπορεί...ο ψυχολόγος εννοείται ότι βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις πάρα πολύ!!!

Κορίτσια αν μπορείτε ενημερώστε με για τη συνάντηση και με μήνυμα γιατί μπορεί να μην προλάβω να δω το που και το πότε!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΟΜΩΡΑ!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημέρες.

Σέβη εμεις με κρεμα βανιλια, το γνωστό ρυζάλευρο. Όντως τι έβλεπες στον Alpha?

Κρίστυ με το καλό το Σάββατο

Μονοπάτι, ωραία ιδέα το αυτοσχέδιο πάρκο κι ας μην έχει βοηθησει (από χρόνο) προς το παρόν. Θα φτιάξει.

Νάκι, υπομονή και θα περάσει. Μια φάση είναι βρε. Θα δεις, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Κι εγω πιστευω ότι το να έχεις να τα λες κάπου χωρις να φοβάσαι μήπως ο άλλος "δυσφορίσει" ή σκεφτει διάφορα είναι καλό. Καλοί και οι φίλοι αλλά όταν πέφτουμε, πόση μαυρίλα πια να αντέξουν; Έτσι το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον και τους λέω μια light εκδοχή :)

Φρόσω, ωραία φάση. Ανεμελιά έστω για λίγες ώρες. Τα παιδιά, παιδικό;

Είμαι να σκάσω. Εντάξει, στο περίπου δηλαδή. Απλά ο μικρός επανήλθε στο λιώμα. Όσο του κάναμε την εξάσκηση , μπρουμητα , να του κουνάμε αντικειμενα μπροστά του να ανασηκώσει τον αυχένα, όλα καλά. Βελτιωνόταν. Δεν τα κάναμε δυο μέρες, πάλι στο λιώμα... Τελικά μάλλον θα κάτσει όταν ενηλικιωθεί όπως το πάει... Αγχώνομαι άδικα λέτε;

Φιλιά σε όλες...

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλό μήνα!!!

(Άλλαξε κι ο μήνας κι εγώ ακόμη...)

Νάκι εμένα όταν με πιάνουν τα "ψυχολογικά μου" πάω κατευθείαν στον ψυχίατρο για συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Τους ψυχολόγους δεν τους εμπιστεύομαι και τόσο...

Πολύ φάση!

Άραγε πιο πολύωρους τοκετούς θα άντεχε ο 2ος μάγκας???

Να ρωτήσω κ όσες γέννησαν σε μαιευτήριο που διέθετε ληξίαρχο (εμάς στο ΓΑΙΑ πχ μας είπαν ότι υπάρχει ληξίαρχος). Παίρνεις κανονικές ληξιαρχικές πράξεις γέννησης κ δεν χρειάζεται να πας στο ληξιαρχείο του δήμου???

Είσαι έτοιμη δηλ για την υπόλοιπη γραφειοκρατία πχ έκδοση ΑΜΚΑ, βιβλιαρίων υγείας κλπ???

Κι άλλη μια ερώτηση:

Για έκδοση βιβλιαρίου ΕΟΠΥΥ-πρώην ΟΠΑΔ (Δημόσιο δηλ), πας με το απογραφικό δελτίο της υπηρεσίας στην Ηπείρου κάνεις αίτηση κ στο δίνουν αμέσως? Ή περιμένεις να "ετοιμαστεί" κανένα μήνα (ή λιγότερο/περισσότερο) πχ?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κριστυ ο υπευθυνος στο λογιστηριο του Γαια θα σε κατευθυνει σε ολα!

Τα δινει αναλυτικα σε φακελους για το καθε παιδι κ απ'εξω γραφει τι διαδικασιες χρειαζονται για ολα!!! δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τπτ!

Ειναι αψογος.....ολοι γι'αυτον μιλανε!

Βρε κοριτσια τι γαλα δινετε στα δικα σας;μιλαω κοντα στην ηλικια μας.εμεις απο νουλακ πηγαμε στο νουνου κιντ,μου φαινεται ειναι πιο βαρυ,να τους δινω λιγοτερη ποσοτητα;;ασε που εκει που κανανε κακα πολλες φορες την ημερα τωρα κανουν περιπου 2την ημερα.εσεις τι δινετε;δεν θελω φρεσκο

Βρε κοριτσια τι γαλα δινετε στα δικα σας;μιλαω κοντα στην ηλικια μας.εμεις απο νουλακ πηγαμε στο νουνου κιντ,μου φαινεται ειναι πιο βαρυ,να τους δινω λιγοτερη ποσοτητα;;ασε που εκει που κανανε κακα πολλες φορες την ημερα τωρα κανουν περιπου 2την ημερα.εσεις τι δινετε;δεν θελω φρεσκο

Εμείς πίνουμε ακόμα το νουλάκ αλλά στα δύο θα τους δώσω νουνού κιντ. Δεν νομίζω οτι θα έχουν πρόβλημα, ίσως κάνουν λιγότερες φορές κακά επειδή αυξάνονται και οι στερεές τροφές και να μην έχει σχέση με την αλλαγή του γάλακτος. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι θα συνηθίσουν. Στην θέση σου θα το δοκίμαζα λίγο ακόμα και αν δεν έστρωναν θα έδινα κάτι παρόμοιο, νέσλακ ας πούμε. Και εγώ δεν θέλω φρέσκο.

Εκτός αυτού ο μεγάλος δεν πίνει φρέσκο. Ο μικρός είναι γαλατίτσας, πίνει τα πάντα.

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...