Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Στα πολύ γρήγορα

Χρόνια πολλά τζόυ και συλιάκι !

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Καντυ καλά νέα μπραβο !

Κρίς περίεργα νέα μπραβο !

Ευχούλα καλώς ήρθες!

Ιθάκη υπομονήηηηηηηη! θα φάνε σίγουρα κάποια στιγμή! Είναι και πολύ μικρά ακόμα!

Φρόσω

δεν διάβασα τί έκαναν ακόμα

διάβασα όμως τις τιμωρίες εν ταχει.

Καλές!

φεύγω σαν σίφουνας.

Δουλειά από Δευτέρα..

:cry:

:|

Ελιζα...........................

τι κανεις τοσες ωρες εκει?

πας για διευθυντρια?

ελπιζω οι υπολοιπες και τα μωρα σας να είναι καλα!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! στα γρήγορα και στα κλεφτά!!

κάντυ άκου το γιατρό, θα το μετανιώσεις...κάνε προπόνηση για το πανικό που θα επικρατεί μετά!! Βοήθεια από κάποιον; οικονομική δυνατότητα για μια γυναίκα; λέω εγώ!!

κρίστυ από δίπλα πέρασες!! χαχα!! Με το καλό θα πάνε όλα και θα γεννήσεις και φυσιολογικότατα!!

φρόσω ρισπέκτ!!! και μένα μου πετάνε φαγητά κάτω και μάλιστα εφόσον έχω σκουπίσει και σφουγγαρίσει. Πανηγύρια η γατούλα μας!!!! Πως αντέχεις; εγώ γυρίζω από τη δουλειά μέσα στα νεύρα και κάνουν και τέτοια και μετά νευριάζω που τα μαλώνω και φαύλος κύκλος.

Χτες ο Κων δάγκωσε τη Νικόλ στο μάγουλο, φρίκαρα...της άφησε ένα σημάδι να...

Νακι μου καλη όλες περνάμε τα ίδια και είναι δύσκολο να σου πω να ηρεμήσεις και να ηρεμήσεις...οπότε να σου προτείνω μερικές πρακτικές;

1. Καθιέρωσε να τρώτε ένα γεύμα όλοι μαζί. Σε αυτό το γεύμα είναι πολλά τα καλά , συζητάτε και αλληλεπιδράτε!!! αλλά το βασικότερο σας βλέπουν να τρώτε τα ίδια φαγητά.

2. Μπορείς επίσης την ώρα που τρώτε να βάλεις σε όλους φαγητό και σε αυτόν φαριν λακτέ. Θα του πείς αυτό θα φας εσύ, μην ακουμπήσεις ψαράκι, πατατούλα, κοτοπουλάκι κλπ είναι για εμάς.

Εσύ και ο σύζυξ θα μουγκρίζετε από ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά!!!! Κάντο τρεις μέρες και αν δε φάει σχίζω τα φτυχία μου!!!

3. Είσαι δημιουργικός άνθρωπος, μήπως να μεταμφίεζες τα φαγητά σε ανθρωπάκια, ζωάκια;

4. Μήπως την ώρα που πας να τον ταΐσεις δεν πεινάει;

5. Εγώ αν δεν φάνε το οποιοδήποτε μεσημεριανό δεν προχωράω στο απογευματινό και στο βραδυνό γάλα το μεσημεριανό 8έστω και το μισό) θα βρούνε...

6.Εμένα άρρωστα 10 μέρες δεν τρώγανε, τι σουπίτσες, γιουβαρλάκια, κοτοπουλάκια τίποτα δεν τρώγανε. Χτες έφτιαξα φακές 2 πιάτα έφαγαν, Με κούφαναν.

Θα ήθελα να πώ κι άλλα αλλά δεν προλαβαίνω....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

λίγο πριν τη σιέστα..(μου)

κάντυ.. άσε να κάνει καμιά δουλειά καλέ τώρα ο άνθρωπος.

Βασικά θα σου πώ πως έχει..

είναι γνησίως φθίνουσα η συνάρτηση βοήθειας από το σύζηγο..

δηλ. όταν είσαι έγκυος σκίζεται να βοηθήσει,

όταν γεννήσεις τον πρώτο καιρό θέλει να συμμετέχει σε ταίσματα (μπιμπερό) , μπάνιο τα μωρά, ρεψιμο με χτύπημα πλατούλα κι έτσι..

εεεε και σιγά σιγά..ολοένα και λιγοστεύει η βοήθεια..

εξαρτάται πάντα από πού ξεκίνησες για να δεις πόσο πιο γρήγορα θα φτάσει τον χ άξονα..για αυτό..θέσε από νωρίς ψηλά τον πήχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζας επιτέλους αξιωθηκα και είδα τα αντράκια σου, πώς μεγάλωσαν έτσι???

Νάκι..μετά το μήνυμα της νουνού..τί να γράψει κανείς εεε???? δεν έχει αφήσει περιθώρια..τα εγραψε όλα!

Μη στεναχωριέσαι..

θα σε κάνω σύντομα να γελάσεις;);)

Φευγω τρεχοντας...για καναπε!!!!!!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Νακι μου καλη όλες περνάμε τα ίδια και είναι δύσκολο να σου πω να ηρεμήσεις και να ηρεμήσεις...οπότε να σου προτείνω μερικές πρακτικές;

1. Καθιέρωσε να τρώτε ένα γεύμα όλοι μαζί. Σε αυτό το γεύμα είναι πολλά τα καλά , συζητάτε και αλληλεπιδράτε!!! αλλά το βασικότερο σας βλέπουν να τρώτε τα ίδια φαγητά.

2. Μπορείς επίσης την ώρα που τρώτε να βάλεις σε όλους φαγητό και σε αυτόν φαριν λακτέ. Θα του πείς αυτό θα φας εσύ, μην ακουμπήσεις ψαράκι, πατατούλα, κοτοπουλάκι κλπ είναι για εμάς.

Εσύ και ο σύζυξ θα μουγκρίζετε από ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά!!!! Κάντο τρεις μέρες και αν δε φάει σχίζω τα φτυχία μου!!!

3. Είσαι δημιουργικός άνθρωπος, μήπως να μεταμφίεζες τα φαγητά σε ανθρωπάκια, ζωάκια;

4. Μήπως την ώρα που πας να τον ταΐσεις δεν πεινάει;

5. Εγώ αν δεν φάνε το οποιοδήποτε μεσημεριανό δεν προχωράω στο απογευματινό και στο βραδυνό γάλα το μεσημεριανό 8έστω και το μισό) θα βρούνε...

6.Εμένα άρρωστα 10 μέρες δεν τρώγανε, τι σουπίτσες, γιουβαρλάκια, κοτοπουλάκια τίποτα δεν τρώγανε. Χτες έφτιαξα φακές 2 πιάτα έφαγαν, Με κούφαναν.

Θα ήθελα να πώ κι άλλα αλλά δεν προλαβαίνω....

RESPECT!!!:idea::idea::idea:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα σε ολες!!

μετα απο 21 μηνες θα βγω μονη μου για απογευματινο καφε!!!!το κανονισα τη δευτερα κ φτερουγιζα μεχρι να φτασει πεμπτη!!!:cool:σα να ετοιμαζομαι για 5αημερη!!!!!

duck?!!?!?!?ποοοοοοοσο δικαιο εχεις για το συζηγο....ειδικα τον πρωτο καιρο μετα τη γεννα....δεν το πιστευα...οποτε καντυ θεσε ψηλα τον πηχη κ ακομα κ αυτα που μπορεις να κανεις μονη σου μη του τα πεις απ την αρχη!!!ασε που μονο ετσι θα καταλαβει τι περνας!!!βαλτον στο παιχνιδι!!

ithaki εμεις ξεκινησαμε στερεες στον πεμπτο -τον ιουλιο- κ για να πουμε πως ειμαστε οκ με οοολα τα γευματα εφτασε νοεμβριος..!!!εεεεεχουμε πει τραγουδια!!!τα "σαραντα παλικαρια" εχουν παει κ εχουν ερθει στην τριπολιτσα αμετρητες φορες!!!

μοριτσακι πολυ χαιρομαι για τα μωρουλινια σου!!!!:P

κριστυ με το καλο!!!

architwins & φροσω, τελικα μιλησα κ με τον ντοκ για να κλεισω ραντεβου για το εμβολιο της ανεμοβλογιας κ μου πε στο σπιτι ξυπολυτα κ απο παπουτσια να ναι σκληρο το πελμα κ αρκετα σκληρο το δερμα χωρις να τον ενδιαφερει αν θα ειναι μποτακι.για το γαλα μου πε οτι πινουμε κ μεις αλλα πληρες.

αααααα!!!μια ερωτηση πριν κλεισω..ειναι καποια -ή ο συζηγος- μηχανικος κ χρησιμοποιησε σαν ταμειο το τσμεδε για τον τοκετο κ τα επιδοματα??εχω ενα θεματακι κ θα θελα να δω αν υπαρχει αντιστοιχη περιπτωση!!

παω να ετοιμαστω για το καφεδακι!!!καλο απογευμα σε ολες!!

tHOQp2.png

Διαφημίσεις

Αύριο ξεκινά η άδειά μου!

Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα πήγαμε εκδρομούλα με το σχολείο και είχε υπέροχο καιρό!

Τους χαιρέτησα και γεια σας!

Θα διαβάσω και θα επανέλθω αργότερα.

ithaki εμεις ξεκινησαμε στερεες στον πεμπτο -τον ιουλιο- κ για να πουμε πως ειμαστε οκ με οοολα τα γευματα εφτασε νοεμβριος..!!!εεεεεχουμε πει τραγουδια!!!τα "σαραντα παλικαρια" εχουν παει κ εχουν ερθει στην τριπολιτσα αμετρητες φορες!!!

:D:D

Εμείς τραγουδάμε το "Δρομο" του Λοϊζου (τωρα που το θυμηθηκα, να μάθω τη δεύτερη στροφή γιατι επαναλαμβάνω την πρώτη και την τρίτη μόνο) και "Της δικαιοσύνης ήλιες νοητέ". Με το που τα αρχίζω έχω εκπληκτικά αποτελέσματα: Κοιμούνται, ηρεμούν κλπ ό,τι χρειάζεται ανα περίπτωση

ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ!

Μορίτσα, μας είπε να ξεκινήσουμε αρχές Φεβρουαρίου,δλδ 5, 5 και βάλε μηνων κι εμεις ξεκινήσαμε τη Δευτερα. Βιαζομουν βλέπεις μπας και πετύχω το παράλληλο τάϊσμα και τελικα βλέπω καλύτερα τα γαλατα!! Από φρούτα κλπ δεν ξέρω ακόμα. Περιμενω νεες οδηγίες σε καμια 10ρια μερες που θα πάμε για τα εμβόλια.

Φιλιά σε ολες

P.S. Σήμερα έφαγαν και τα δυο, άντε να δούμε!

jYwYp3.png

Καλησπέρα!!!

Πήγα κι εγώ για καφέ σήμερα το πρωί σε φίλη με άλλες φίλες και ξελαμπίκαρα!!!

Μετά κομμωτήριο - βαφή ρίζα & χτένισμα - κ σε λίγο πάω για φωτό διαβατηρίου.

Δε γεννάω που δε γεννάω, ας ανανεώσω το διαβατήριό μου γιατί μετά θα τρέχω κ δε θα φτάνω (μαζί με της μικρής που έτσι κι αλλιώς πρέπει να της βγάλουμε γιατί έχει μόνο Βρετανικό κ στην Τουρκία θα έχουμε πρόβλημα με το σχολείο)

κάντυ.. άσε να κάνει καμιά δουλειά καλέ τώρα ο άνθρωπος.

Βασικά θα σου πώ πως έχει..

είναι γνησίως φθίνουσα η συνάρτηση βοήθειας από το σύζηγο..

δηλ. όταν είσαι έγκυος σκίζεται να βοηθήσει,

όταν γεννήσεις τον πρώτο καιρό θέλει να συμμετέχει σε ταίσματα (μπιμπερό) , μπάνιο τα μωρά, ρεψιμο με χτύπημα πλατούλα κι έτσι..

εεεε και σιγά σιγά..ολοένα και λιγοστεύει η βοήθεια..

εξαρτάται πάντα από πού ξεκίνησες για να δεις πόσο πιο γρήγορα θα φτάσει τον χ άξονα..για αυτό..θέσε από νωρίς ψηλά τον πήχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο δίκιο έχεις!!!

Κάντυ ακούς???

Σας αφήνω, πάω για φωτό...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Kal ησπέρα!

παλι βιαστικά μπαινω κ ελπιζω να επανέλθω!

ευχουλα την ιδια φραση ειχα χρησιμοποιησει κ εγω στις πρωτες βολτες...οτι φτερουγιζει η καρδια μου.Κ ακομα να σου πω τις χαιρομαι παααααρα πολύ!

ιθακη κ εμεις 5,5 ξεκινησαμε, κ μπορω να πω βλεπεις διαφορα μερα με τη μερα! Υπομονη! Μ αρεσει κ το ρεπερτοριό σου το κουλτουριαρικο!! Ετσι για να μαθαινουμε απο νωρις τα σωστα πραγματα.;) εγω σημερα ειχα κολλησει με το 'παμε χαβάη' κ αντιστοιχα το 'its a pity'. με ξελόγιασε ο ηλιος:tongue:

κριστι πολύ ανετη σε βρισκω!!! κ φωτογραφηση κ γιογκα κ κομμωτηριο...μηπως εισαι καμια της τηλεορασης, να ξερουμε και με ποια μιλαμε:tongue: ΄Πλάκα κανω!! Αφου μπορεις με την κοιλια τουρλα να κανεις ολα αυτα, νομιζω αξιζεις ανετα να πας κ για 4ο παιδάκι!!

μοριτσα αν εσυ πας στη συναντηση, μην παραπονιέσαι!! κ εγω θα ηθελα πολύ!

φιλακια!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ηρθα κ εγω απο κομμωτηριο!!!

Εκανα τις ανταυγειες μου,κουρευτηκα κ χτενιστηκα!!! ενα 5ωρο.......

Ιθακη εμεις ξεκινησαμε φρουτοκρεμα 5 μηνων....2 εβδ περασαν για να την φανε ολοκληρη!!! υπομονη μεγαλη θελει!!!

Φροσω καλη ξεκουραση.......

Κριστυ ακομα; την μικρη στην κραταει κανεις για να τα προλαβαινεις ολα αυτα;

καλησπερα!

νουνου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες,καποια τα εφαρμοζουμε ηδη και βλεπουμε.Οσο για το ωτεκορ στο φαγητο πολυ ωραια ιδεα αλλα πρεπει να εχεις και ορεξη για τετοια και εγω ειμαι σε φαση ΧΑΛΙΑ.

ελπιζω να αλαξει συντομα,δεν την παλευω αλλο...

παπιτσα η μαθηματικη σου αναλυση για τους συζυγους ειναι παρα πολυ καλη!και εχεις απολυτο δικιο για την φθινουσα συναρτηση!!!

λοιπον κοριτσια σημερα ειχα παλι μια πολυ δυσκολη μερα,τελειωμο δεν εχουν....

το παιδι εφαγε τελικα μονο την ψαροσουπα(ειναι αλλωστε το αγαπημενο τους φαγητο),ενα πιατο ολοκληρο(αρα επιβεβαιωνομαι οτι δεν ειναι λογω ιωσης,απλα παιζει με τα νευρα μο με τεραστια επιτυχια).

Εγω πηγα παλι στην ψυχολογο(συνεχιζω κανονικα τις συνεδριες)και ΚΛΑΜΑ..........

δεν θα σας γραψω πολλα γιατι μετα τα τελευταια θυμηθηκα ποσοι ασχετοι μπορει να μας διαβαζουν ,θα σας πω μονο οτι μου χτυπησε ολα τα καμπανακια σε σχεση με την καταθλιψη μου ,η οποια με εχει πιασει για τα καλα.Πιο πολυ δεν εχει.:(

γενικα δεν περναω και την καλυτερη περιοδο,γι'αυτο μπορει λιγακι να χαθω.Θα σας διαβαζω αλλα μπορει να μην γραψω για λιγο καιρο,μην σας μαυριζω κι εσας συνεχεια.

οπως μου βγει...

καλα να περασετε στην συναντηση

κριστυ με το καλο το σαββατο!!ολα καλα να πανε και να τα καταφερεις φυσιολογικα!

φιλακια σε ολες!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Νακι ολες περναμε φασεις,για τον ψυχολογο δεν θα πω γιατι πολλοι απο αυτους θελουν οι ιδιοι ψυχιατρο! Εμεις θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε να αισθανθεις καλυτερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...