Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και φυσικα τσακωθηκα και με τον αντρα μου για το χαστουκι και με εκανε χειροτερα.Οκ,ειμαι η χειροτερη μανα,του ειπα και βγαλτα περα μονος σου.

μια μερα σκατα!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Χαιρεται!!

νακι δεν μπορω να σε βοηθησω. Εχω ομως την εντυπωση πως οσο τον πιεζεις τοσο θα αρνειται. Δεν γινεται, καποια στιγμη θα φαει...υπαρχει το ενστικτο της αυτοσυντηρησης!! Λογικα ειναι απλά μια φαση ιδιοτροπιας που θα περασει...τι να πω...ρωτα κ το γιατρο σου!

εντιτ: για το χαστουκι ...ψυχραιμια...ολες περναμε τετοιες στιγμες...με το να στεναχωριεσαι το κανεις χειροτερο!! παρτον αγκαλιτσα κ πες του το πιο γλυκο σ αγαπωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

ευχουλα εγω τους εχω παρει παπουτσια γτ τα αγκαλιας ειδικα ο μεγαλος τα εβγαζε (και τις καλτσες μαζι) κ ηταν ολη την ωρα ξυπολητος. Τους βαζω κ στην περπατουρα οποτε ολο κατω πατανε. Παπουτσι πηρα απο μαγαζι με παιδικα, να ειναι λεει λιγο ψηλο χρειαζεται για να κραταει τον αστραγαλο κ να ισορροπει, κ να ειναι λιγο σκληρο πισω στη φτερνα. Αυτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Φροσω LOL! Ναι, ξέρω, εδώ που είμαι ήσουνα κι εκει που εισαι θα ρθω, αλλά τωρα μου ακούγεται δημιουργικότατο!

Τζεμ, με την κρεμα δυσκολα, η μικρη δεν την τρωει και σπαραζει στο κλάμα μετα από λίγο από την πείνα (γιατι παιρνει ώρα η προσπάθεια κι άλλη ώρα να φτιάξω μετα το γάλα για να φάει κάτι) και ο μικρός την κατασπαραζει, μόνο που θελει τη συνεχή ροή του γάλατος κι έτσι σπαραζει και αυτος αλλά για άλλο λόγο στο κλάμα... Τι να κάνω; Υπομονή όπως είπαν η duck και η archi. Επίσης: Τι θέλει ο άντρας σου λέει ; Σφουγγάρισμα κάθε μέρα; Δείξε του διακριτικά που βάζεις τη σφουγγαρίστρα και τον κάδο :)

Κάντυ μην αγχώνεσαι! Κι εμενα σε καποια φάση προς το τέλος ο τράχηλος ήταν 2,5 και μετα από 2 εβδομάδες ανέβηκε στους 4. Ντόϊνγκ!!! Αλλά σε κάθε περίπτωση: ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!!

Νάκι μη στενοχωριέσαι! Οχι δεν είσαι η χειρότερη, όλοι έχουμε νεύρα και τα παιδιά ξεπερνούν τα όριά μας πολύ συχνά. Άνθρωποι είμαστε. Ό,τι είπε η Τζεμ: Αγκαλίτσα και πνιξτον στα φιλιά!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες , μεγάλους και παιδιά. Υγεία, υγεία, ΥΓΕΙΑ!

jYwYp3.png

Νάκι τί να σου πω τώρα....νομίζω ότι είναι γερό γυμνάσιο να μην τρώει το παιδί. Υπομονή να πω...πολύ τετριμμένο πλέον.

Εγώ αν δεν έτρωγαν (πράγμα σπάνιο) για να δω αν είναι άρρωστα ή απλά κάνουν κόλπα τους έδινα γαριδάκια. Αν δεν έτρωγαν και τα γαριδάκια σήμαινε ότι κάτι τα ενοχλούσε.

Ευχούλα το καλύτερο για μέσα στο σπίτι είναι ξυπόλητα. Για έξω τους είχα σπορτέξ. Ο ένας μου είχε και θέμα τα ποδαράκια του κοιτούσαν προς τα έξω. Αφού ρώτησα ότι γιατρό μπορείς να φανταστείς μου είπαν οτι το παπούτσι δεν παίζει κανένα ρόλο και ορθοπεδικά και τέτοια πλέον δεν τα συνιστούν και μέχρι τα 2 τα ποδαράκια του έγιναν ολόισια.

Για την τιμωρία δεν γίνεστε αδιάκριτες χαχααχα.

Οι τιμωρίες ήταν 3 μία για κάθε ζημιά.

Η πρώτη που έτσουξε πιο πολύ: κατέβασα γρήγορα τις βαλίτσες, αράδιασα ρούχα απέξω και όταν με ρώτησαν γιατί είναι έξω τους είπα ότι ετοιμαζόμασταν να πάμε στο χωριό αλλά δεν θα πάμε για τιμωρία.

Η δεύτερη ότι δεν θα πάνε στη γιαγιά, που τρελαίνονται, για 1 εβδομάδα.

Και η τρίτη ότι δεν θα φάνε διότι το φαγητό το πέταξαν στην τουαλέτα.

Την τρίτη οκ δεν την κράτησα αλλά τις άλλες!

Ιθάκη σιγά σιγά με τις κρέμες. Είναι πολύ μικρά και να μην φάνε δεν έγινε τίποτα.

Διαφημίσεις

Φρόσω τι θηρία είναι αυτα???? Δεν είστε για να σας καλέσω για επίσκεψη!!! Λοιπόν έχει ένα deal για παιδικό θέατρο. Λύκος και 3 γουρουνάκια με 4 ευρώ το άτομο. Εμείς πήραμε. Και πήραμε και για καραγκίοζη!! Του καραγκιόζη ήταν ακόμα ποιο οικονομικά. 2.5 το ατομο

Κάντυ άααααααααραξε.

Δεν θα σε βοηθάει ες αεί ο άντρας σου. Δές το έστι, να μην νιώθεις τύψεις.

Νάκι... να μην σου κάτσει κακόφαγο παιδί!

Οκ έχω δώζει σλαπ για τον ίδιο λόγο, αλλά δεν ήταν καθόλου άρρωστος.

(χέστο το χαλί, να τρώνε θέλω κ όλα τα άλλα ας τα ριμάξουν!)

Φρόσω, ωραίες τιμωρίες!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Φροσω, ελπίζω να έχεις δίκιο, γιατί πολύ απλά δεν την τρώνε. Σήμερα ούτε ο μικρός. Κλάμα, κλαμα, κλαμα. Δε θα επιμεινω. Οσο φάνε. Ελπίζω μόνο να μην εχουν την ιδια τύχη και τα φρούτα! Εκεί θα ζορίσει το πράγμα.

jYwYp3.png

Φροσω, ελπίζω να έχεις δίκιο, γιατί πολύ απλά δεν την τρώνε. Σήμερα ούτε ο μικρός. Κλάμα, κλαμα, κλαμα. Δε θα επιμεινω. Οσο φάνε. Ελπίζω μόνο να μην εχουν την ιδια τύχη και τα φρούτα! Εκεί θα ζορίσει το πράγμα.

και εμενα οταν ξεκινησαμε....μιση κουταλια με το ζορι!!σιγα σιγα θα την φανε!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Διδυμομανούλες μου.... με λένε Ελίζα και είμαι καλά!!!!!!!!!!!!!!!

Ουφ.... έχω χαθεί.....

ένα θα σας πω... είμαι ακόμα στο γραφείο και δεν προβλέπεται να φύγω άμεσα... Επίσης, δεν έχω αγοράσει τις αγκινάρες που πρέπει να φτιάξω για αύριο, το super κλείνει στις 20:30 και τα παιδιά μου στις 21 πρέπει να κάνουν μπάνιο και να πέσουν για ύπνο: δηλαδή... σήμερα δε θα τα δώ σχεδόν καθόλου!!!! :mad:

Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα νέα σας. Αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν το κάτι άλλο. Ελπίζω να είστε όλες καλά και φυσικά και τα παιδάκια σας!

Καλό βράδυ

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Λοιπόν κάποια στιγμή ο μεγάλος μου, ενώ είχαμε αρχίσει τα πιρουνιαστά, τα ήθελε αλεσμένα. Τον ανέλαβε η μαμά μου για μια εβδομάδα και απο τότε τρώμε κανονικά. Νομίζω ότι ένα τρίτο πρόσωπο που ναι μεν υπάρχει οικειότητα αλλά δεν είναι η μαμά ή ο μπαμπάς λειτουργεί ως καταλύτης. Επίσης τροφές που θα τις έκανε εμετό τις κόβω μικρά κομμάτια και τις τυλίγω με κάτι που του αρέσει.

naki μήπως να δοκιμάσεις να του δώσεις τραχανά που έχει ζουμάκι για να πάρει υγρά, είναι μικρά κομμάτια και είναι και θρεπτικός και συνήθως αρέσει στα παιδάκια;

κάντυ με κάλυψαν τα κορίτσια. Φιλική συμβουλή που έχω πεί και παλιότερα κοιμήσου, κοιμήσου, κοιμήσου (σαν τον χουντίνι ακούγομαι):tongue:!!!

Ithaki keep walking!!!:)

laerta (wink wink)

euxoula εμείς στο χρόνο δώσαμε πλήρες γάλα απο αυτό που πίνουμε και εμείς. Για τα παπούτσια είχα μπερδευτεί για τον αν έπρεπε να τους φοράω ή όχι μέσα στο σπίτι (ο γιατρός μου είχε πει να κάνω ότι θέλω) οπότε τους φορούσα όποτε τα ήθελαν.

Κορίτσια μια ερώτηση και απο εμένα: πως απασχολείτε τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ημέρας;:idea:

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπέρα.

Χτες πίστεψα ότι ήταν η μεγάλη στιγμή που από "μέλλουσα" θα περνούσα στις "ήδη διδυμομανούλες" αλλά αμ δε!!!

Το πρωί ήρθε η μαία και κάναμε γιόγκα.

Έφαγα κάτι στα πεταχτά κ 3 το μεσημέρι ήμασταν στο μαιευτήρι για NST.

Επειδή είχα συσπάσεις τακτικότατες ανά 8 λεπτά (αλλά τα μωρά πολύ καλά κλπ), με κράτησαν στο μηχάνημα καθηλωμένη ανάσκελα (το ανάσκελα λόγω καούρας με "πεθαίνει") για 1,5 ώρα για συνεχή καταγραφή.

Κατέβηκε ο γιατρός κ με είδε: διαστολή2.

Μου λέει έχουμε φτάσει στο τέλος. Μα βάλουμε λίγη οξυτοκύνη να προχωρήσουμε? .Ή να φύγεις κ να ξανάρθεις όποτε? Τα μωρά είναι οκ, δεν έχουν φόβο.

Με το σύζυγο αποφασίσαμε να κάνω εισαγωγή να τελειώνουμε.

Πριν τις 6 το απόγευμα ήμουν στις ωδύνες με τον ορό. Οι συσπάσεις τακτικότατες έγιναν ανά 2,5 λεπτά πολύ σύντομα, αλλά η διαστολή μόνο λίγο πριν τις 12 έγινε 3... Κι έμεινε εκεί μέχρι το πρωί...

Το πρωί ήμουν πολύ πτώμα για να κάνω καισαρική κ αφού από τις καταγραφές τα μωρά ήταν καλά, ζήτησα κ έφυγα για σπίτι (συμφώνησε κι ο γιατρός).

Ευτυχώς είχα τη μαία μου δίπλα που με σήκωνε κ με περπάταγε, μου έφερνε μπάλα κλπ, αλλιώς θα είχα κόψει φλέβες.

Έφυγα από το μαιευτήρι μετά τις 8.30 (το πρωί).

Ξεράθηκα στον ύπνο.

Κι εννοείται δε σηκώθηκα από το κρεβάτι καθόλου.

Τώρα πάλι ραντεβού εκτός απροόπτου το Σάββατο το μεσημέρι.

Μεταξύ μας, δε νομίζω ν΄ αντέξω πιο πολύ από τότε...

Από τα δικά σας που διάβασα:

Κάντυ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ!!!

Σκούπισμα- σφουγγάρισμα κάθε μέρα??? Τι είναι αυτό ανέκδοτο?

Φρόσω άπαιχτα τα αγόρια σου! Και τη Διευθύντρια γράψτην εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια.

Χρόνια πολλά σε όσες είχαν γενέθλια χτες!

Αυτά περί δυσκολιών στο φαγητό μου είναι τόσο μα τόσο γνώριμα!!!

Η δικιά μου μόνο στον παιδικό (την έγραψα 2,5 ετών) άρχισε να τρώει νορμάλ κ ηρέμησα κάπως. Επέλεξα βέβαια παιδικό που δίνει στα παιδάκια δικό του φαγητό πρωινό-μεσημεριανό, οπότε όλοι τρώνε το ίδιο κ τρώγοντας οι άλλοι τρώει κ αυτή.

Αλλιώς κι εμείς μόνο με φαρίν λακτέ θα είμαστε ακόμη... (Τη ζητάμε ακόμα κι ας κοντεύουμε τα 5)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γεια σας και απο μας!

Νακι όλοι φτάνουμε στα όρια μας και αντιδρούμε όπως αντιδρούμε αλλα αμέσως μετανιωνουμε.τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανες.. Οταν αρρωσταινουν γίνονται ιδιοτροπα, αλλάζουν συνήθειες μάλλον εκεί οφείλεται η ανορεξία του αλλα καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό.

Ιθάκη πόσες μερες ειναι που ξεκινήσατε τις κρέμες?

Ελιζα αφού είσαι καλα μια χαρα :tongue: θα περάσουν οι δύσκολες μερες.

Τα δικα μας νέα, αρχίζουμε κρέμα και σε λιγο καιρο και φρουτοκρεμα! Για να δούμε αντιδράσεις, θα την φάνε ή θα την τρώει το σπιτι!!! Ο μπεμπης τα καταφερε και βγήκε έξω απο τις καμπύλες! Γενικά απο ανάπτυξη πάμε τέλεια.

p1Utp3.png

ithaki μην αγχωνεσαι...ετσι ειναι στην αρχη. Εμενα ο μεγαλος βυζαινε το κουταλι τρομαρα μου!!! Κ αναρωτιομουν τι πρεπει να του κανω για να μαθει? Ελα ομως που μαθαινουν...ξερεις εσυ να υπαρχει ενηλικας που δεν τρωει??!!

φροσω καλη επιτυχια με τις τιμωρίες!

ελιζα υπομονη με το γραφειο...ευχομαι να μην κρατησει τοσο πολύ το ζορι!

archi σωστη για το τριτο πρσωπο...

ευχαριστουμε κ για το comment!!

μοριτσα καλη αρχη κ σε σας με τις κρεμες!

κριστι με το καλο το Σαββατο λοιπόν! Εκτος απροόπτου φυσικά!!

σημερα ηταν πολύ ομορφη μερα! Θυμηθηκα τις παλιες καλές εποχες...πηγα για καφε με μια φιλη μου..κ το απογευμα ηρθε σπιτι κ κατσαμε χαλαρα κ τα τζεμτζεμια μπορω να πω ηταν πολύυυυ ησυχα!! Τοσο πολύ που ειχα τυψεις οτι δεν τους δινω σημασια:oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...