Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kάντυ μια χαρά είναι τα νέα σου!

Ξεκούραση άσε τις δουλειές προτεραιότητα τώρα έχουν τα εμβρυάκια σου!

Όσο για τη μαία μην ασχολείσαι... έχεις δει από μας εδώ ότι όλα τελικά γίνονται ;).

Φίλη μου με πλήρη εξάληψη του τραχήλου γένησε μετά από 1 μήνα.

Εγώ τωρα μπήκα μόνο και μόνο για να ξεθυμάνω......:evil::evil::evil::evil:

Θυμάστε που οι μικροί τρώγανε τοστ και χορεύανε......λάθος μεγάλο.

Μέχρι να γραψω το μήνυμα εκείνο έρχεται ο μεγάλος έξω από την πόρτα

και μου λέει έλα μαμά να δεις αυτοί τί κάνανε.

Ανοίγω και ευτυχώς που δεν έπαθα εγκεφαλικό.....ακόμα με πονάει το κεφάλι μου.

Είχα μια κατσαρόλα με μακαρόνια και κιμά και σε ένα μεγάλο μπωλ μου είχε στείλει η μητέρα μου ρεβύθια. Όλο το σαλόνι ήταν γεμάτο ρεβύθια, ο διάδρομος με μακαρόνια. Είχαν πετάξει όλο τα φαγητό στην τουαλέτα και μαζί είχαν αδειάσει και 3 σαμπουάν, αφρόλουτρα και κάθονταν στον νεροχύτη, βάπτιζαν λέει τη στρουμφίτα και είχαν γίνει μούσκεμα...

Παιδιά δεν παίζονται λέμε.....όλα αυτά μέσα σε 3 λεπτά :shock:

Καθάριζα 2 ώρες, ακόμα βρίσκω ρεβύθια.

Όμως η τιμωρία τους έτσουξε πάρα πολύ που σκοπεύω και να την τηρήσω.

Σε λίγο θα έρθει και ο σύζυγος να τα κουβεντιάσουμε.

Ουφ.....καληνύχτα και χαρείτε τα όσο είναι μωρά!

Διαφημίσεις

ΚΑΝΤΥ κανε οτι σου ειπε ο γιατρος ξαπλα και οι δουλειες ας πανε λιγο πισω δεν εγινε και κατι.Εμενα η γυναικολογος μου αλλα και η μαια που συνεργαζοταν οταν τους ειπα για θηλασμο γελαγανε:evil:,σε διδυμα μου λενε ειναι παρα πολυ δυσκολο μην το προσπαθησεις καν.Εγω θηλασα μονο 15 ημερες τον μεγαλο αλλα μου κοπηκε το γαλα αφου επαιρνα και φαρμακα λογω μεγαλου θεματος αλλεργιας και φαγουρας.Ενεσεις κορτιζονης οπωσδηποτε να κανεις κατα την γνωμη μου,εμενα παντως με σωσανε με τον μικρο.

καντυ κι εγω μια χαρα τα βρισκω τα νεα σου!

το οτι πρεπει να καθεσαι πασας στα Γιάννενα (κυριολεκτικά ε?!:tongue:) εννοειται!!! Κ εμενα μου ειχε δωσει συμβουλη η παπιτσα νομιζω, κατσε κ απολαυσε τις μερες που ολοι σε προσεχουν γτ μετα δε θα σου δινουν σημασια!!

Θηλασμος γινεται φυσικά;)

φροσω καλα με οοοολες αυτες τις εμπειριες σου θα εχεις γινει γκουρου υπομονης!! Σκεψου θετικα, οτι τοσο ζωηροι που ειναι τωρα, σιγουρα θα ειναι ησυχα παιδακια στο μελλον!! Συνηθως καπως ετσι παει...ή τουλαχιστον ετσι μας συμφερει τωρα!

Επισης σκεψου την αδεια σου...θα ξεκουραζεσαι το πρωι και θα εισαι φουλ στην ενεργεια για να αντιμετωπισεις τα βαπτισματα της στρουμφιτας κτλ - μα τι φαντασια εχουν τα παιδια ε?!

αχ μολις εκανα μπανακι και κοιμουνται...τι ωραια ησυχια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλα ΦΡΟΣΩ δεν παιζοντε.......συγνωμη που γινομαι αδιακριτη αλλα θελω να μαθω την τιμωρια:oops:

με εξαληψη τραχηλου εεεεε????μμμμμ ωραια γιατι θελω να κανω και γενικη στο σπιτι;)

ΜΟΥΓΟΣ να μην αγχωνομαι δηλαδη υπαρχουν και χειροτερα...τουλαχιστον εμενα δεν μου το ειπε ο γιατρος αλλα μια μαια:rolleyes::rolleyes:

ΤΖΕΜ αν ειχα καποιον να μου κανει τις δουλειες πιστεψε με θα το εκανα αλλα ειμαστε μονοι μακρια απο τους δικους μου οποτε καμια βοηθεια...ενταξη με βοηθαει ο αντρας μου δεν λεω αλλα να τον περιμενω μετα την δουλεια να του πω βαλε σκουπα η σφουγγαρισε???κριμα δεν ειναι??

και βρε κοριτσια παντα ειχα θεμα με την καθαριοτητα αλλα στην εγκυμοσυνη παραγινε το κακο μου.....καθε μερα κανω το μπανιο βαζω ηλεκτρικη και σφουγγαριζω...δεν μπορω νομιζω πως συνεχεια ειναι βρωμικο το σπιτι και νιωθω οτι δεν μπορω να σταθω μεσα σε αυτο.....εχω ενα αγχος κι ενα ψυχοπλακωμα συνεχεια οτι το σπιτι μου ειναι βρωμικο και ακαταστατο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Evi μου θεα ειμαι αλλα δεν τριβω εγω τα φρουτα στον τριφτη αλλα η Gem.....

Φροσω πονοκεφαλος με επιασε μονο που το διαβασα!

Καντυ ξεκουραση κ παλι ξεκουραση! αντεχεις να σφουγγαριζεις; εγω ποναγα οταν εσφιγγα την σφουγγαριστρα κ ετσι τα εκανε ο καλος μου!

Φρόσω, απίστευτοι οι μικροί σου!!! Πώς τη βάφτισαν τη Στρουμφίτα;; Σόρρυ που γελάω με τον πόνο σου αλλά το μυαλό των μικρών παιδιών είναι ...αποκάλυψη!! Τα μακαρόνια και τα ρεβίθια τι ήταν;; Τα κουφέτα;;;; Κουράγιο μάνα!!

Κάντυ άκου το γιατρό σου! Οι δουλειές είναι δευτερεύον θέμα αυτή τη στιγμή!! Προσπάθησε να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για το θέμα της καθαριότητας γιατί όταν έρθουν τα μωρά θα αναγκαστείς να βάλεις πολύυυυ νερό στο κρασί σου. Κι εγώ έχω θέμα με την ακαταστασία. Όσο το διατηρούσα αφού γέννησα ήμουν μες τα νεύρα. Όλη την ώρα ήθελα να τακτοποιώ και τσαντιζόμουν όταν δεν προλάβαινα. Τελικά το πήρα απόφαση ότι δεν μπορεί να έχεις δύο μωρά και να είναι όλα στη θέση τους και από τότε ηρέμησα. (τώρα πια η ακαταστασία των μωρών μου φαίνεται το πιο όμορφο πράγμα μέσα στο σπίτι). Επεξεργάσου το στο μυαλό σου τώρα για να είσαι κάπως πιο ψύχραιμη μετά. Επίσης δεν είναι καθόλου κρίμα να κάνει δουλειές ο άντρας σου αν αυτό σημαίνει πως θα είναι πιο ασφαλή τα μωρά σου. Όχι πως φαίνεται να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν σου το έχω πει, εγώ γέννησα 35η βδομάδα με περίδεση και τράχηλο σχεδόν ανύπαρκτο: 5 χιλιοστά. Αλλά μιλάμε για πλήρη ακινησία. Απόλαυσε λοιπόν την ευκαιρία για ..άραγμα. Θα αργήσει να ξαναρθεί, πίστεψέ με! Για το θηλασμό, αν και προσωπικά δεν τα κατάφερα, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει, αρκεί να έχεις θέληση, υποστήριξη και σωστές συμβουλές (και λίγη τύχη ίσως). Τα κιλά των μωρών σου είναι τέλεια!!

Ευχούλα καλώς ήρθες!!

Σέβη κι εμένα τώρα μου είπε ο γιατρός να τους τα χοντροκοβω σιγά σιγά. Το είχα αρχίσει ήδη. Η μεγάλη ήταν ok (παμφάγο ίδιο η μάνα του αυτό το παιδί) η μικρή όμως κάποιες φορές μόνο που δεν μου τα πέταξε στο κεφάλι!!

Αυτά πάω για νανάκια. Αύριο έχει ταξίδι ο ανήρ και πολύ πρωινό ξύπνημα.

Καληνύχτα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καντυ δεν ειναι καθολου κριμα...κριμα ειναι να κανεις εσυ δουλειες να σκυβεις κτλ. Νταξ μην τον περιμενεις τον ανθρωπο κ με τη σφουγγαριστρα στο χερι!!! ΛΑου λαου!! Κ αυτος θα καταλαβει, δεν το κανεις λογω φεμινιστικης επαναστασης:tongue:

Επισης τωρα με δυο ατομα το σπιτι διατηρειται μια χαρα...μετα να δεις σφουγγαρισμα που χρειαζεται!! Εγω εχω γαιδουροποιηθει καπως γτ κοντεψα να φρικαρω...εχω ομως τον αντρα μου που δεν το εχεις συνηθισει κ θελει να σφουγγαριζουμε (δηλαδη σφουγγαριζω καθε μερα:shock:) Δεν παιζει, μονο αν αυξηθει το 24ωρο της μερας!!!

σεμιν μια απο τα ιδια για την ακαταστασια...βεβαια καθομαι το βραδυ και συμμαζευω λιγο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά σε όλους και όλες όσους γιορτάζουν και έχουν γενέθλια γενικά αυτές τις μέρες!

Συγνώμη που δεν θυμάμαι πολλά αλλά αυτές τις μέρες νιώθω σαν να καίω μαζούτ... Βραδύκαυστο εντελώς...

Φρόσω, τα αγόρια σου δεν παίζονται! Δεν θυμάμαι αν σου το είχα ξαναπεί αλλά σε μια πολύ άσχημη περίοδο της ζωής μου έτυχε και έπεσα στο πάρεντς εκεί που έγραφες για τον βρομύλο και την τσιμπίδα. Μου έφτιαξες πραγματικά το κέφι! Και αργότερα όταν έκανες το μπλόγκ και τα είδα εκεί κατάλαβα ποιά είσαι και οτι το είχες γράψει εσύ! Πραγματικά όμως με είχες βοηθήσει πάρα πολύ τότε! Και σε ευχαριστώ! Και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι οτι η τρέλα συνεχίζεται! Μακαρόνια στον διάδρομο (επειδή είναι μακρόστενα φαντάζομαι :) ) και ρεβύθια παντού! Τέλεια!!! Με την ευκαιρία το ξέρω και εγώ οτι είναι αδιακρισία αλλά θα ήθελα να ακούσω και εγώ την τιμωρία για να παίρνω ιδέες για αργότερα ;)

Α, και καλή άδεια!!!

Κάντυ μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το θέμα του θηλασμού γιατί δεν θήλασα καθόλου. Λυπάμαι πολύ και αν μπορούσα θα το άλλαζα αλλά δεν νομίζω οτι εξαρτιόταν και πολύ απο εμένα...

Σφουγγαρίστρα; Άη ντοντ νοου δις γουόρντ....

Εμείς στα ίδια. Δεν μιλάνε και σκάω. Αλλά μας κοροιδεύουν με την πρώτη ευκαιρία. Το μεσημέρι ο σκύλος κοιμόταν και ροχάλιζε και ο μικρός τον κορόιδευε, πεθάναμε στο γέλιο! Αύριο έχουμε εμβόλιους...

ixhPp3.png

Φροσω...γιατι καλη μου μας περιγραφεις τετοια γεγονοτα????αφου ξερεις ποσο θελω 3ο παιδι γιατι τα γραφεις αυτα και μου ισοπεδωνεις καθε επιθυμια?ε???

παντως απορω με την ψυχραιμια σου!!ΑΠΟΡΩ!!!και ΘΑΥΜΑΖΩ!!!

για την συναντηση παλι κοντα πεφτω αλλα δεν θα μπορεσω!περασα δηλ αλλα δεν ακουμπησα!θα ερθω Αθηνα στις 11/2 με τον αντρα μου και εχουμε να παμε σε 3γιατρους!Τελεια!!!κουραζομαι μονο που το σκεφτομαι αλλα τι να κανεις...ολη μερα στους δρομους θα ειμαστε!

παντως δεν υπαρχει περιπτωση θα μου κατσει και μενα μια φορα να ερθω μαζι σας!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

το οτι απο τον Ιουνιο θα ειμαστε ολοι οι Ελληνες αναγκαστικοι δοτες, και οχι δωρητες οργανων ,το διαβασατε???μου πεσανε σαγονια!!!:confused::confused::shock::shock::shock:

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Φροσω ή μάλλον αγία ;) πως αντεχεις??? γερά να ναι τα αγόρια σου αλλα μια που το διάβασα και μια που το έκανα εικόνα έπαθα αμοκ!!χαχαχα

Κάντυ ολα θα πανε καλα αν κάτσεις ξαπλα και ξεχάσεις για λιγο καιρό τις δουλειές. Δεν τελειωνουν ποτε οι ατιμες! Οταν γεννήσεις να δεις πόσες δουλειές θα έχεις να κανεις.....θα αναπολεις τις οδηγίες του γιατρού για ξεκούραση αλλα που.:D όπως βλέπεις πολλα κορίτσια τα κατάφεραν με το θηλασμο γιατι όχι και συ? εγω χωρις μαια και τα μωρά στην ΜΕΝΝ ένα μήνα τα κατάφερα 2,5 μήνες αποκλειστηκα.

Πάω να φορτισω μπαταρίες ;) καληνύχτα!!

p1Utp3.png

καλημερα!!!!

φροσο,ακουγοντας το γελας!ειμαι σιγουρη ομως πως αν ειμουν στην θεση σου στο τσακ θα γλυτωνα το εγκεφαλικο!!!:?

πως δουλευει το μυαλο τους για σκανδαλιες!!!!

καντυ,ξαπλωσε οσο μπορεις και ξεκουρασου!ας πανε λιγο πιο πισω οι δουλειες δεν εγινε τιποτα!!!και εμενα ο αντρας μου,γυρνουσε απο την δουλεια και εκανε τα βασικα...σιδερωνε ,σφουγγαριζε και τα συναφη!δεν παθαινει τιποτα...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα κ καλως σας βρηκα ολες!!!

φροσω τι να πω!!!!!πωπωωωω..ταλιμπν τα μπομπιρακια...!!κ γω περιμενω να μεγαλωσουν να μπορουμε να συνενοηθουμε......:shock::shock:

μοριτσακι???εδω εισαι λοιπόν?!!?!?

εγκυμονουσες μην αγχωνεστε για το θηλασμο!!κ εγω με επιπλοκες τοκετου κ λοχειας καταφερα να θηλασω για 5 μηνες αλλα με βοηθησε πολυ το θηλαστρο κ εννοειται ο καλος μου κ η μητερα μου που κανανε ολα τα υπολοιπα!!

εμεις ειμαστε σε φαση που εχουν αρχισει να περπατανε κ δεν κρατιουνται πουθενα!!!κ ποια να πρωτοπρολαβω???εχω γινει τιραμολα!!!τα απογευματα δλδ. γιατι τα πρωινα ειμαι στη δουλεια κ τα κραταει η μητερα μου !

θα ηθελα να σας ρωτησω για παπουτσια...

μου χε πει ο παιδιατρος να μην τους βαλω μεχρι το ετος κ τωρα που πλησιαζει θα ηθελα να ξερω τι πρεπει να προσεξω για να αγορασω κ απο που...

επισης ...μετα το ετος σταματησατε το γαλα σκονη ή οχι??κ αν ναι τι τους δινετε???

tHOQp2.png

koritsia SOS!!!!!!!!

τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο!

ειμαστε πλεον στην 8η μερα που ο μεγαλος ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!μου εχει σπασει τα νευρα.Μονο γαλα πινει το πρωι και φαριν λακτε μετα.Ειπα στην αρχη ειναι αρρωστο τον παιδι και οκ αλλα τωρα πια εχει μονο βηχα,για την κρεμα δεν ειναι αρρωστος???για το ψωμι και τις βλακειες δεν ειναι αρρωστος???οχι οτι τρωει πολυ αλλα εχει ενα κομματι και κραταει ποτε ποτε.Αφηστε που τωρα τα θελει ξανα αλοιφη!τα ειχα πατησει με το πιρουνι,πολυ καλα ομως,και στο παραμικρο που εβρισκε μου τα εφτυνε.Εχει γινει ενα χαλί κ@λος !!

δεν αντεξα και του τραβηξα ενα χαστουκι πριν και πειτε οτι θελετε.Οχι οτι συγκινηθηκε βεβαια,ΔΕν καταλαβε τιποτα.Μονο εγω εγινα χειροτερα.

Τι θα κανω πια???ολα τα φαγητα ,φρουτα γιαουρτι τα φτυνει και τελικα καταληγουν στον καδο.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...