Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Tzini να την χαίρεσαι!!! Να έχει μια ονειρεμένη ζωή γεμάτη υγεία χαρά και ευτυχία!!! Πως θα το γιορτάσετε;

Duck και joy χιλιόχρονες!!! Να χαίρεστε και να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε!!

Euxoula καλώς ήρθες!!! Να χαίρεσαι τις μικρές σου!!!

Froso ούτε εγώ θα πήγαινα. Τη στιγμή που υπάρχει χαρτί που σε δικαιώνει τι φταις εσύ για τη διακίνηση του εγγράφου; Τη γραφειοκρατία μου μέσα...ζητά γραπτή απάντηση και τα ΦΕΚ που στηρίζονται και να δεις πύραυλος θα γίνει το χάρτι..

Ithaki καλή αρχή με τις κρέμες. Υπομονή και επιμονή θέλει!

Love δεν έχω face...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα αποτυχια παλι!!!!! μεχρι κ το μεγαλο που εφαγε εχθες με το που μπηκε το κουταλι αρχισε να κλαιει γοερα!!!!!!!

Τελικα το αλεσα παλι σαν κρεμα κ φαγανε απο ενα πιατο γεματο!

Πάω χαμένη λέμε.....

Κόψανε όλοι τον μεσημεριανό ύπνο και μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Τώρα θύμωσα και κλειδώθηκα στο δωμάτιο μου.

Κάντε ότι θέλετε λέω δεν με νοιάζει.

Κι αντί να κλαψουν είναι έξω, τους έφτιαξε ο μεγάλος τοστ άψητα πιστεύω :? τρώνε και χορεύουν.

Πάω χαμένη λέμε.....

Κι αντί να κλαψουν είναι έξω, τους έφτιαξε ο μεγάλος τοστ άψητα πιστεύω :? τρώνε και χορεύουν.

δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαμματα!!!:D:D

παντως τα καταφεραν μονοι τους!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

σεβη εμενα φανταροι θα πανε και ακομα θα αλεθω και θα τρωνε και φαριν λακτε!!!

εμεις πανω που ειχαν αρχισει να τα πηγαινουν καλα με τα μη αλεσμενα(τα πατουσα λιγο με το πιρουνι), αρρωστησαν και με τον λαιμο κατακοκκινο αναγκαστηκα να ξανααλεσω.Διαφορετικα δεν ετρωγαν απολυτως τιποτα.Ο μεγαλος βεβαια μου εχει σπασει ολο το νευρικο συστημα γιατι εξακολουθει να μην τρωει , με τον μικρο κατι εγινε.Σημερα τους πατησα το μπριαμ με το πιρουνι και οκ ο μικρος αλλα ο μεγαλος να μου κανει οτι θελει εμετο.Τελικα εφαγε σκαρτο το μισο.Τα νευρα μου....

μολις ξυπνησει θα τον παω στην γιατρο,απο βηχα ειναι πολυ καλυτερα παντως,του εκανα χθες μασκακι αερολιν(πηρα πρωτοβουλια).

Το πρωι ο μικρος σταματησε παλι στα 20 μλ το γαλα και του το εκαν κραμα και την εφαγε.Δεν θα κοψουμε τις κρεμες εμεις...ΠΟΤΕ!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Τζιναικι να χαιρεσαι την Σιλου σου!!!

ΥΓ Σεβη τους κανεις δικο τους φαγητο ή αλεθεις δικο σας?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ευχούλα καλώς ήρθες!

Ευχαριστούμε πολύ δια τας ευχάς κ πάλι!:D

Τελικα αποτυχια παλι!!!!! μεχρι κ το μεγαλο που εφαγε εχθες με το που μπηκε το κουταλι αρχισε να κλαιει γοερα!!!!!!!

Τελικα το αλεσα παλι σαν κρεμα κ φαγανε απο ενα πιατο γεματο!

κάθε αρχή κ δύσκολη,

αλλά

ρε παιδιά, για τί είδους φαγητά μιλάμε?

εμένα πχ δυσκολέυονται στο κοτόπουλο, στο μοσχάρι κομματάκια κλπο κλπο κ αναγκάζομαι νατα πασάρω κρέμα με κάτι άλλο.

πατητά καλά πιρουνάτα τα τρώνε, αλλά με μάχη. ψωμί τρώνε, τόστ τρώνε, αν έχουν παρέα άλλο κόσμο τρώνε τα παντα όλα... εμένα με σκάνε μόνο!!!

πχ σήμερα είχα έμπνευση το βόιδι που ήμανε κ είπα να βάλω κρέμα γάλακτος στο κοτόπουλο.... ε βέβαια, είπα κ εγώ να το κάνω σαν την κομπάρα μου.... αλλά νιέντε!

Πάω χαμένη λέμε.....

Είστε πεισόδιο ρε!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Νακι το δικο τους φαγητο αλεθω!!! δεν τους εχω βαλει σε κανονικο δικο μας!

Τζινι εαν τους εβαζα κρεας θα τον ειχαμε σιγουρακι τον εμετο!

Ω ναι!

στάνταρ θα είχες ξερατό σοβάτισμα παντού!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Νακι το δικο τους φαγητο αλεθω!!! δεν τους εχω βαλει σε κανονικο δικο μας!

Τζινι εαν τους εβαζα κρεας θα τον ειχαμε σιγουρακι τον εμετο!

Καλα σεβη θεα εισαι... φρουτα με τον τριφτη!!! Και σκεφτομουν πως να τους τα δινω, γιατι για κομματακια δεν παιζει!!! Εγω δεν τα αλεθω για λιγο καιρο τωρα τα φαγητα. Στην αρχη ειχαμε αντιδρασεις απο τον μικρο κυριως. Η μεγαλη μασημα τρελο! Ο αλλος βαριοταν, ετρβγε λιγο και βαριοταν. Δεν τον πιεσα βεβαια και σιγα σιγα τρωγομτας μισο κανονικο και μισο λιωμενο συνηθισε. Του το εκανα σαν παιχνιδι επειδη αντιγραφει οτι λεω και κανω και ετρωγα κ εγω και μασουσα εντονα με γκριματσες το εκανε κι αυτος.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

ΓΥΡΗΣΑ!!!!!

ΠΑΠΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!

ΤΖΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

ΣΥΛΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!

λοιπον τα νεα μας!!!!δεν ειναι και τελεια...αλλα τελοσπαντων.....ο γιατρος ειπε πως ειναι πολυ καλα και απλα χρειαεται να βαλω μυαλο...παρ ολα αυτα ειναι λεει πολυ ευχαριστημενος!!!!λοιπον ο τραχηλος απο 4,2 που ηταν στις 10/1 σημερα τον μετρησαμε 2,9:cry::cry::cry:αυτος λεει πως ειναι πολυ καλα και οτι ειναι απολυτα φυσιολογικα εγω ομως στεναχωρηθηκα-αγχωθηκα.....

μου ειπε τις 20 ωρες του 24ωρου να ειμαι ξαπλωμενη να ξεκουραζομαι η να κοιμαμαι:shock::shock::shock::shock:και ποιος θα κανει λεω τις δουλειες????αυτο μου ειπε ξεχνα το!!!!ειπε να μην στεκομαι ορθια και να μην πολυπερπαταω......εεε πηγα να του πω δεν με βαζεις απο τωρα στο νοσοκομειο γιατι εγω δεν νομιζω οτι αυτα μπορω να τα κανω......

ο μπεμπης ειναι 1900γρ και με το κεφαλι κατω και η μπεμπα 1800γρ και με το κεφαλι ακριβως κατω απο το αριστερο μου στηθος ενω τα ποδια της στο δεξι μου στηθος επισσης μου ειπε σε καμια περιπτωση να μην ξαπλωνω ανασκελα και να το προσεχω και στον υπνο μου αυτο να μην γυρναω και δεν το καταλαβαινω και κοιμαμαι ετσι....

τον ρωτησα και για βλαστοκυτταρα και μου ειπε οτι υπαρχουν 2 δημοσιες τραπεζες στην Αθηνα και Θεσ/κη και να διαλεξω οποια θελω εκτος αν θελω σε ιδιωτικη κατι που δεν μου συστηνει αλλα αν το θελω εγω ο ιδιος δεν εχει κανενα προβλημα!!

μου ειπε οτι θα ειναι πολυ ευχαριστημενος να φτασουμε μεχρι 15/3 και αυτος ειναι ο στοχος μας!!!επισσης μου ειπε να διαλεξω εγω αν θελω ολικη η επισκληριδιο και οτι ο ιδιος δεν εχει κανενα προβλημα (ολα σε μενα τα εχει αφησει αυτος ο ανθρωπος).....

θα με ξαναδει σε 2 εβδομαδες οπου θα κανουμε και τις ενεσεις κορτιζονης

21-22-23-24/2 θα λειπει εξωτερικο και μου λεει προσεξε καλα να εισαι καλο κοριτσι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααααα και κατι που με τσαντησε υπερβολικα ......ενω μιλουσαμε για τα φαρμακα που μου εγραψε και μου λεει σιδηρο και ασβεστιο θα συνεχησω και μετα την γεννα και λεω οκ γιατι ετσι κι αλλιως θελω να θηλασω αααα μου λεει τελεια μπραβο σου και σου ευχομαι να το καταφερεις...μετα μου λεει οταν μπεις θα το πεις στις μαιες να το γνωριζουν ...παω λοιπον και συνανταω μια μαια την ρωτησα κατι για τα δωματια και ενω μου απαντουσε πολυ ευγενικα της λεω οτι θελω να θηλασω και που θα πρεπει να το αναφερω και τι μου λεει:evil::evil::evil::evil:διδυμα καισαρικη και αποκλειστηκος θηλασμος εεεε ολα αυτα δεν γινοντε μαζι ειναι αδυνατον:shock::shock::shock:

καλα ευχαριστω της λεω κι εφυγα......:cry::cry: __________________

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Joy, χρόνια σου πολλά, ρε κοριτσάρα, ο,τι επιθυμείς, τυχερή να είσαι και να χαίρεσαι όσα δημιουργείς!!!! Με υγεία πάντα!!! Και για σένα και για την οικογένειά σου!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...