Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

Απ οτι ειδα εχετε γενέθλια κάποιες....Χρονια Πολλα κ Καλα να ευχηθώ!!να σας χαίρονται οι οικογένειές σας!!!:D

Σας ανακαλυψα πριν απο λιγο καιρο και εχω χαρει που ειμαστε πολλες !!!Ειμαι απο διπλανο τοπικ(Αζωοσπερμια) κ εδω και ενα χρονο σχεδον -6 φεβρουαριου- γεννησα τις ζουζουνιτσες μου !!!

Στην αρχη τα δα ολα αλλα τωρα....τωρα πεταω στα συννεφα!!!!:D

Ηθελα απο χ8ες να σας γραψω αλλα αφησα να περασει αυτο το σκηνικο....κ να πω στις εγκυουλες πως κ γω γεννησα στις 38 εβδομαδες !

ειμαι στη δουλεια κ δεν εχω πολυ ανεση!!αλλα θα ξαναμπω γιατι πολυ θα θελα να γνωριστουμε !!!

και παλι καλημερα σε ολες!

tHOQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πήρατε φορά και γραψατε, γραψατε, γραψατε......εγω ποτέ θα τα διαβάσω????? γιατι δεν μου μένει χρόνος πια :confused: κάτι κάνω λάθος παει και τελείωσε!

Ευχουλα καλώς ήρθες φιλενάδα και αργησες!!!

Πολλα γεννεθλια, πολλα γλυκά!!!:D:D:D

Χρονια πολλα joy και duck να τα εκατοστησετε!!! Πάντα γερές,χαρούμενες, ευτυχισμένες και να χαίρεστε τις όμορφες οικογενειες σας!!!

ΤΖΙΝΙ, χρονια πολλα για τη Συλου- ταρζαν!! Να την χαίρεστε!

p1Utp3.png

ευχουλα καλωσηρθες κ να τις χαιρεσαι τις κορούλες σου!!

γενικα ειμαστε ωραιο παρεακι...κακο timing το χτεσινο!

σεβη δηλαδη το περασες στο μουλτι αλλά λιγο? αυτο ειναι το σταδιο πριν το 'πηρουνατο'? γιατι καμια φορα ετσι τους το κανω....κ τα φρουτα απο την αρχη στον τριφτη.

μοριτσα πως τα πατε με τον υπνο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχουλα καλως μας ηρθες!!! να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου!

Μοριτσα πως εισαι; τα μικρα;

Τζεμ το αλεθα στο μπλεντερ,πιο δυνατο απο το μουλτι κ γινοταν σαν κρεμα!

Τωρα ειπα να το αλλαξω,οχι πηρουνιαστο ακομα!

Στον τριφτη τα φρουτα; κανει;οαλι σαν κρεμα τους τα κανω!

Αχ οι δικοι μου θα μου το εφτυναν στη μουρη!!!!!!

Φυσικα εαν τρωμε κατι εμεις εκει ξερουν να μασησουν μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

Τζεμ το αλεθα στο μπλεντερ,πιο δυνατο απο το μουλτι κ γινοταν σαν κρεμα!

Τωρα ειπα να το αλλαξω,οχι πηρουνιαστο ακομα!

Στον τριφτη τα φρουτα; κανει;οαλι σαν κρεμα τους τα κανω!

Αχ οι δικοι μου θα μου το εφτυναν στη μουρη!!!!!!

Φυσικα εαν τρωμε κατι εμεις εκει ξερουν να μασησουν μια χαρα!!!

ναι, οταν ξεκινησα να δωσω μονο το μηλο δεν το επιανε το μουλτι καλα οποτε σκεφτηκα να το κανω στον τριφτη...κ το ετρωγαν μια χαρα! Οποτε συνεχισα ετσι με ολα τα φρουτα. Κ παλι κρεμα ειναι αλλα οχι τοσο νιανια. Κ την μπανανα την παταω με πηρουνι...

Ειδες ειναι επιλεκτικοι!!! το ξενο ειναι πιο νοστιμο;)

ΛΑβ εγω face δεν εχω..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμινι έτσι όπως πάτε σε λιγο θα τρώτε με μαχαιροπιρουνα :tongue::D εμείς ακόμα δεν εχουμε αρχίσει κρέμες κλ αύριο εχουμε εμβόλιο και μάλλον θα αρχίσουμε κανένα φρούτο.

Με τον ύπνο πάμε να στρωσουμε πάλι. Σήμερα κοιμηθηκαν σερι απο τις 11 ως τις 7:30 ελπίζω να μην ήταν αναλαμπη :D

Σέβη κρέμα που τα κανείς δεν σε φτυνουν? ε ρε γλέντια απο δω και πέρα!!

p1Utp3.png

Τζεμινι έτσι όπως πάτε σε λιγο θα τρώτε με μαχαιροπιρουνα :tongue::D εμείς ακόμα δεν εχουμε αρχίσει κρέμες κλ αύριο εχουμε εμβόλιο και μάλλον θα αρχίσουμε κανένα φρούτο.

Με τον ύπνο πάμε να στρωσουμε πάλι. Σήμερα κοιμηθηκαν σερι απο τις 11 ως τις 7:30 ελπίζω να μην ήταν αναλαμπη :D

Σέβη κρέμα που τα κανείς δεν σε φτυνουν? ε ρε γλέντια απο δω και πέρα!!

Ποτε!!!!!!! τρωνε ολο το φαγητο τους σε 5 λεπτακια κ δεν χανουν σταγονα!:tongue:

Εμεις 5 μηνων μας εβαλε φρουτοκρεμα!!!!!! καλη αρχη!

sevi............τα παιδακια σου ειναι κουκλια!!!!!να τα χαιρεσε!!!:D:D

gem....:( κριμα!!!!

Ω ευχαριστουμε!!!!!! τα δικα σου δεν εχω προλαβει να τα δω ακομα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πήρατε φορά και γραψατε, γραψατε, γραψατε......εγω ποτέ θα τα διαβάσω????? γιατι δεν μου μένει χρόνος πια :confused:κάτι κάνω λάθος παει και τελείωσε!

moritsa αυτήν την ατάκα την λέω και εγώ πολύ συχνά! Και μάλλον ποτέ δεν θα λάβω απάντηση....

Νάκι το διάβασα κι εγώ και στεναχωρήθηκα και καταλαβαίνω απόλυτα πώς ένιωθες. Χάνεις όλον τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου.

Μην ξαναπώ το συμβάν με το Χριστόφορο που τον γλύτωσα στο τσακ....:(

Περαστικά κοριτσάκι. Σε 2 μερούλες θα είναι μια χαρά πάλι γελαστοί και φαγανοί :).

Ευχούλα καλώς μας ήρθες.

Κορίτσια όσες δεν καταλάβατε έχω να πω μόνο καλύτερα!

Και φυσικά:

Χρόνια πολλά σε Σύλια! σε Παπίτσα! και σε Χαρά!

Να τα εκατοστήσετε και όλα τα καλά του κόσμου να σας έρθουν!

Σέβη πού μπαίνεις και κατεβάζεις τόσο ωραίες καρτούλες;

Καλά η διευθύντρια μου έχει σπάσει τα νεύρα έτσι;;;;;

Μου είπε σήμερα πώς αν δεν έρθει το χαρτί για την αδεια δεν θα φύγω.\

Από τη διεύθυνση που ξαναπήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι είμαι σε άδεια και το χαρτί θα κάνει μερικές μέρες αλλά αυτό είναι δικό τους ενδουπηρεσιακό.

Εκείνη επιμένει εγώ τί θα κάνω την Παρασκευή οεο;;;; Θα πάω ή όχι;

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στην Πάπια μας και στη Τζόι, και στο Ταρζανοκόριτσο της Τζίνι!! Να είστε και οι τρεις γερές και ευτυχισμένες!!!

Φρόσω, να μην πας! Αφού σου λενε απο τη διεύθυνση οτι είσαι καλυμμένη, να κάτσεις στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους μήνες της άδειάς σου, και άσε τη διευθύντρια να βράζει στο ζουμί της. Αχ, ζηλεύω...

Τον χαμό τον χτεσινό εγώ τον διάβασα από το ipad πριν τα εντιτ αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω. Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς γίνεται στο δίπλα μαγαζί θα ήθελα να μάθω όταν με το καλό τα πούμε από κοντά. Μη με ξεχάσετε και δε μου στείλετε και μένα μήνυμα να μου πείτε που θα βρεθούμε. Οχι πολύ νωρίς, έτσι; Ο άντρας μου γυρνάει σπίτι από τη δουλειά στις 8.30, θα σας προλάβω;

Τα καμάρια μου τα πήρε ο ύπνος στο πατωμα πριν το μεσημέρι, πριν φάνε, γύρισα από τη δουλειά, μόλις είχαν ξυπνήσει και ουρλιάζανε. Ο άντρας μου έφυγε, τα τάισα και τώρα ο Μϊλτος δεν ξανακοιμάται με τίποτα. Ωραία ξεκούραση σήμερα...

Καλή αρχή με τις κρέμες σε όσες ξεκινάνε. Σέβη, ακόμα αλέθεις; Εγώ μόνο τη φρουτόκρεμα του Μίλτου με το αυγό αλέθω, και σιγά σιγά αρχίζει και τουλάχιστον τρώει τη μπανάνα μόνος του. Ο Αλεξ ούτε να δει τα αλεσμένα, κι ο Μϊλτος αναγκαστικά άρχισε κι αυτός να μασάει, μόνο το κρεας σιχαίνεται. Αυτό που λες με τα δικά μας φαγητά, πόσο δίκιο έχεις, και τα δικά μου τα ζιζάνια το ίδιο κάνουν.

Θα παρω τον Μίλτο αγκαλια και θα δοκιμάσω μπας και κοιμηθεί στον καναπε για λίγο, αλλιώς πώς θα περάσει το απόγευμα μες τη γκρίνια;

Φιλάκια πολλά σε όλες, θα ξαναμπώ μετά αμα μπορέσω.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Φροσω πατα επανω στις εικονες μου κ θα σου βγαλει την σελιδα!

Mash κατα τις δεκα με δεκα κ μιση θα ειμαστε εκει που θα παμε!

Προλαβαινεις ανετα.......

Ναι αλεθω...τι να κανω; να δουμε σημερα τι θα γινει!!! που κ παλι αλεσμενο ειναι αλλα λιγοτερο!

Τα αντρακια σου τα ειδα στην φωτο! τι γλυκα που ειναι;

Οταν κοιμουντε με τουρλωμενο το κωλι τους ειναι απιστευτα!!!!!! να τα φας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...