Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σέεεεχω δείιιιι κάπου, κάααααααπου σε ξέεεερω,

τα μάαααααααατομπούκαλά σου αυτά, μου είναι τόοοσο γνωστά....

Έμπνευση είχα. Να μην τραγουδήσω δηλ???

αααχαχαχαχα:P:p Προσκυνω!!!!!!!!!! Τραγουδα τραγουδα!!

Και μιας κ αλλαξε επισημα η μερα.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΛΟΥ!!!!!!!!!!!! Να ζησει σαν τα ψηλα βουνα!!!

Επισης τα χρονια πολλά στην παπιτσα!!! ΣΕβη Θεά ακομα μια φορα!! ειπαμε θα σε χρισουμε διευθυντρια του καφε μας!!;)

τζο κ σε σενα χρονια πολλά!!!!!! Δηλαδη κλεινεις τα 24 κ πας στα 23??:tongue: Αυτο εχει σημασια!!

Μ αρεσεις που επαναφερεις την ταξη να μιλησετε για την εξοδό σας!

νακι ζορικο αυτο που εζησες σημερα...δε θελω ουτε να το φανταστω. ας πουμε ομως τελος καλο ολα καλα...ελπιζω αυριο ν ακουσετε κανα καλο νεο απ την παιδιατρο...

Οσο για το φαγητο κ εμενα περιοριζεται η ορεξη τους με τα δοντια.

evizogr ευτυχως ειναι καλυτερα η μικρουλα...θα μεινει πολλες΄μερες ακομα?

Ολα καλά με τις εξετασεις σας?

φροσω θα κανεις το πιο ωραιο μαθημα νομιζω αυριο!!

καντυ κ εγω εχω ακουσει και δοκιμασει το κολπο της λαερτα με τη σαντυγι κ ειναι τελειο!! Επισης μια συνταγη φιλης ειναι με ανθος αραβοσιτου στιγμης κ ζαχαρουχο!! Μου πεφτουν τα σαλια κ που το σκεφτομαι... α στο καλο σας βραδιατικα!!:tongue: Φερτε τιποτες κ εδω!! Ωστοσο μιλφειγ δεν εχω φτιαξει ποτε...δεν ξερω πως μου ξεφυγε:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο Χριστός και η Παναγία Νακι !!! Τρομαχτικά μου ακούστηκαν. Μονο φαντάζομαι τον πανικό σου και την κουρασή σου (ψυχολογική). Ελπίζω να πέρασε, και η αυριανή μέρα να είναι εντελώς διαφορετική. Να μείνει πίσω και να μην ξανασυμβεί

Εvi περαστικά στη βαφτιστήρα σου... Δεν ξέρω παιδιά, αλλά το νοσοκομείο σε τέτοιες περιπτώσεις, μου φαντάζει παρήγορο. Να πάνε εκεί να τα προσέχουν και να γίνουν καλά!

Κάτι είπατε για γλυκά, κάνω πως δε ακουω . Σημερα ειχα λυσάξει να πάω να πάρω μια τουρτα να φάω - ολόκληρη. Τελικα δεν και μου μεινε το απωθημένο.

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στα κορίτσια μας! Να είστε ευτυχισμένες κ κορακοζώητες!

Υγεία πάνω από όλα κ όλα τα άλλα έρχονται!

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας κ εγώ το κοριτσάκι μου!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν είστε εντάξει!

Σας διαβάζω κάθε μέρα...

Γράφω όποτε κοιμούνται και τα δύο μωρά, και δεν καταρρέει το σπίτι, σεντονάρες...

Είμαι όλη μέρα κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους... (μπουχού, Μάρθα Βούρτση, ντάξει υπερβάλλω)..

Και τη μία μέρα στο δίμηνο που έχω παιδίατρο και λείπω όλο το απόγευμα, κάνετε όλο αυτό τον χαμό και δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου;;!!

Τι να πω;; Ντεν καταλαβαίνει , ντεν καταλαβαίνει!!

Ποιος είπε τι και τι έγραψε πού;;; Ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ΤΑΡΆΤΣΑ;;; Ε; Ε; E;;;;;

Κανονίστε: ή θα μου στείλετε επεξηγηματικό πμ, ή θα μου τα πείτε στη συνάντηση εν μέσω κοψιδίων!!!

Παμ' παρακάτω!

Νάκι ελπίζω να είστε καλύτερα τώρα. Και μόνο από την περιγραφή σου ανατρίχιασα. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω τέτοιο σκηνικό! Και το άλλο που φοβήθηκε! Τα καημενούλια!

Τζόυ Χρόνια πολλά! Εύχομαι κάθε χρόνο να ξανανιώνεις όλο και περισσότερο (κάπου στα 19 σταμάτα, δε λέει για παρακάτω! )!!!

Ντακούλα επίσης!!!! Να σε χαίρονται τα παπάκια σου και ο πάπιος σύζυξ!

Τζινούλα να χαίρεσαι την κόρη την πρωτότοκη τη μοσχαναθρεμένη!!

Κάτι έχει πάθει το ιντερνετ μου και σέρνεται και δεν μπορώ να γυρίσω να διαβάσω τα προηγούμενα.

Το μόνο που θυμάμαι ότι ήθελα να σχολιάσω είναι αυτό που έγραψε η Κάντυ για το πώς είναι να μεγαλώνεις δίδυμα. Για μένα το θέμα δεν είναι που είναι δύο άρα έχεις διπλή δουλειά. Αν ήταν μόνο αυτό θα ήταν μια χαρά. Είναι οι φάσεις που αλληλοεπικαλύπτονται οι πιο δύσκολες. Όταν κλαίνε μαζί, όταν το ένα έχει κέφια και το άλλο τα νεύρα του και δεν ξέρεις πού να ανταποκριθείς, όταν πρέπει να κάνεις το ένα μπάνιο και το άλλο ουρλιάζει που μένει μόνο του, τα διάφορα παιχνίδια που μπορεί να είναι ασφαλή για ένα μωρό αλλά κανείς δεν σου λέει τι γίνεται αν παίξουν δίδυμα, ότι μπορεί από ένα επικίνδυνο σημείο να τα μαζέψεις δέκα φορές γιατί μέχρι να πάρεις το ένα ξανάρχεται το άλλο κ.οκ.… Γενικά δεν είναι αθροιστικό αλλά μάλλον πολλαπλασιαστικό το θέμα.. Δεν εκφράζομαι και πολύ σωστά. Τες πα. Για να κλείσω όμως αισιόδοξα. Αντίστοιχα πολλαπλασιαστική είναι και η χαρά που νιώθεις για τα δυο σου ζουζούνια. Μεταξύ μας όταν ακούω για (μονήρη) εγκυμοσύνη, αυτόματα σκέφτομαι: «Μα μόνο ένα;;; Ξενέρωμα!!!». Είμαι τρελή, ε;;

Αυτά και πολύ καλημέρα σας!

(το νου σας ρεμάλια! Θα λείπω σήμερα. Θα πάω στη δουλειά να αφήσω ένα χαρτι. ΜΗ γίνει πάλι χαμός!! Το νουουου σας! Ρεμάλια! :tongue::tongue::tongue:)

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα!!

Ετσι καλη διαθεση θελω σημερα!!! εχουμε 3πλο παρτυ! ε ρε τουρτες που εχουμε να φαμε:P:tongue:

σεμιν κ εγω που ημουν εδω μη νομιζεις οτι καταλαβα... μεσες ακρες μονο:rolleyes:

οριστε θα πας στη δουλεια...παλι βολτα ε??:tongue:

Κ εγω το απογευμα θα παω για μαθημα...το ριχνουμε εξω!!:tongue::tongue:

ιθακη τελικα με την κρεμα πως τα πηγατε?

εγω παλι μονη σημερα... τα βραδυ κλασσικα ο μικρος ξυπναγε...αλλα εδωσα ντεπονακι κ ηρεμησε.

φιλιάαααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμ δεν με πανε εμενα οι τιτλοι!!!!!!:tongue:

Παλι θα βγεις βολτουλα τυχερουλα!

Chemin καλυτερα που δεν καταλαβαινει!:rolleyes: εχεις το κεφαλι σου ησυχο!:P

Εvi απ'οτι καταλαβα ειναι καλυτερα η βαφτιστηρα σου! μπραβο!

Οσο για την κρεμα,λογικα θα ειναι πιο βαρια απο του εμποριου! εγω γιαουρτακι advance δινω......προσπαθησα να δωσω κανονικο αλλα μου το εκανε εμετο ο μεγαλος! πρωτη φορα!

Προσπαθησα εχθες να τους δωσω φαγητο αλεσμενο μεν αλλα οχι κρεμα που το εκανα εγω! με το μεγαλο τα πηγαμε μια χαρα!

Ο μικρος να κλαιει,να θελει να κανει εμετο!!!! τι θα τον κανω; εχει 13 δοντια,δεν γινεται να τα τρωει ολα σαν κρεμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...