Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Είδατε το ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ χθες το βραδυ; Ήταν τόσο συγκινητικό. Πρώτη φορά συνειδητοποίησα πολύ σοβαρά ότι μέσα στην κοιλιά μας δεν υπάρχει απλώς μια δραστηριότητα (σε κινήσεις), αλλά δύο προσωπικότητες, δύο ανθρωπάκια. Που μέχρι τον 6ο, όταν είναι σε διαφορετικούς σάκους, δεν ξέρουν το ένα για την ύπαρξη του άλλου...

Αχ, ναι, να αποφεύγαμε όλες μας την προωρότητα! Να επιστρέφαμε στο σπίτι με τα παιδάκια μας αγκαλιά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

12 points for our little witch for the correct guess!!!!!:P

Nufi, μη λες τη λέξη εγκλωβισμός!!!! Ας το πούμε καλύτερα ότι σαν μεγάλες σταρ προσπαθούμε να αποφύγουμε τα φώτα της δημοσιότητας.

Agorakia σε βλέπω πολύ ενεργητική... Για εμετούς ρώτησε τη Γιώτα, που περνάει τα ίδια. Ενδέχεται να είναι και ίωση!

Jas, το τόστ θα ήθελα να είναι με διπλό τυράκι, λιαστή ντομάτα και μαρουλάκι παρακαλώ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

12 points for our little witch for the correct guess!!!!!:P

Nufi, μη λες τη λέξη εγκλωβισμός!!!! Ας το πούμε καλύτερα ότι σαν μεγάλες σταρ προσπαθούμε να αποφύγουμε τα φώτα της δημοσιότητας.

Agorakia σε βλέπω πολύ ενεργητική... Για εμετούς ρώτησε τη Γιώτα, που περνάει τα ίδια. Ενδέχεται να είναι και ίωση!

Jas, το τόστ θα ήθελα να είναι με διπλό τυράκι, λιαστή ντομάτα και μαρουλάκι παρακαλώ....

Ναι, τα διάβασα και τα δικά της γι' αυτό θορυβήθηκα. Τόση σύμπτωση; Συνήθως με τις μεγάλες ζέστες κυκλοφορούν και ιώσεις. Ούτε το γιαούρτι μου δεν μπόρεσα να φάω χθες βράδυ, έμεινα χωρίς δείπνο...! Και σαν να άρχισαν πάλι οι μυρωδιές (στις αρχές, μην πω μέχρι τον 4ο-5ο, μου μύριζαν απλώς ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και πάνω που έλεγα ότι από αυτό γλίτωσα. Τώρα πίνω λίγο χυμό πορτοκάλι, αλλά δεν έχω και πολλή όρεξη. Και χθες με ντοματοσαλάτα την έβγαλα.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

μολις τσακισα κ γω το γιαουρτακι μου! με δημητριακουλια κ αποξηρ.δαμασκηνακια..

k γω γιαουρτοfan twins, μη κοιτας που δε μιλαω..!

καλα,agorakia ακομη μπορεις κ οδηγεις?

Ναι, τι να κάνω; 20.7 αρχίζει η άδεια τοκετού... Κι αφού ακόμα τα ψιλοκαταφέρνω. Βέβαια, θα παίρνω σπαστά λίγες μέρες στο ενδιάμεσο, να ξεκουράζομαι. Δηλαδή, την επόμενη τε-πε-πα, λέω να μείνω στο σπίτι.

rPPrp3.png

Nufi, πότε πας κιτ;

Την απορία για την οδήγηση την έχω και εγώ....

30/6 κ ανυπομονω απιστευτα!!!!θα χει περασει πολυς καιρος απ την τελευταια φορα, για την ακριβεια απ τις 28/4 κ εχω αγωνια..

33E7p2.png

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (που το απεύχομαι για όλες μας), θα πάρω κολλητά και καμιά εβδομάδα από την καλοκαιρινή μου, οπότε ουσιαστικά θα σταματήσω κατά τις 10.7 (τότε έρχεται και η φιλενάδα και μέλουσσα νονά -του ενός- από Ιταλία για 1 εβδομάδα και λέμε να το διασκεδάσουμε, που λέει ο λόγος). Εντάξει, ελπίζω να τα καταφέρω με μικρές αδειούλες να σπάνε τη μονοτονία! Αν και στη δουλειά μας δεν προλαβαίνουμε να πλήξουμε ποτέ!

rPPrp3.png

Ναι, τι να κάνω; 20.7 αρχίζει η άδεια τοκετού... Κι αφού ακόμα τα ψιλοκαταφέρνω. Βέβαια, θα παίρνω σπαστά λίγες μέρες στο ενδιάμεσο, να ξεκουράζομαι. Δηλαδή, την επόμενη τε-πε-πα, λέω να μείνω στο σπίτι.

Χμ... ξεκινάς την άδεια όταν εγώ γεννάω.... Πάντως στο δικό σου μήνα, η κοιλια μου κουτουλούσε στο τιμόνι.

Καλά θα κάνεις να πάρεις άδεια, να ξεκουραστείς, αν και απ' ότι ΄έχω καταλάβει θα δουλεύεις απ' το σπίτι.

Τον ντόκτορ τον πήρες για τα στομαχικά ή να σε μαλώσουμε και εσενα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βρε twins, με το μπαρδόν κιόλας, τι σημαίνει κιτ; Θα κάνω κι εγώ;

Είναι ο γιατρός που πάμε με τη nufi για τους υπερήχους. Κιτμιρίδης λέγεται ο άνθρωπος, καμία σχέση με ιππότης της ασφάλτου!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είναι ο γιατρός που πάμε με τη nufi για τους υπερήχους. Κιτμιρίδης λέγεται ο άνθρωπος, καμία σχέση με ιππότης της ασφάλτου!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Γιούπιιιιιι! Τότε λοιπόν κάνω ήδη κι εγώ κιτ!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθε δεκαπέντε μέρες, συγκεκριμένα! Θα τον δω τη Δευτέρα! Τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου πάρα πολύ!

Φοβερή σύμπτωση!

rPPrp3.png

Χμ... ξεκινάς την άδεια όταν εγώ γεννάω.... Πάντως στο δικό σου μήνα, η κοιλια μου κουτουλούσε στο τιμόνι.

Καλά θα κάνεις να πάρεις άδεια, να ξεκουραστείς, αν και απ' ότι ΄έχω καταλάβει θα δουλεύεις απ' το σπίτι.

Τον ντόκτορ τον πήρες για τα στομαχικά ή να σε μαλώσουμε και εσενα;

Κοίταξε, κατά γενική ομολογία, η κοιλιά μου είναι κανονική. Δηλαδή μια ιδέα μεγαλύτερη από αντίστοιχο μήνα σε μονήρη κύηση. Οπότε στο τιμόνι δεν ακουμπάει, αλλά το θέμα μου είναι η ζώνη ασφαλείας. Μου πιέζει λιγάκι τον κάτω μπεμπάκο κι αναγκάζομαι να την τραβάω συνεχώς, για να την χαλαρώσω. Βέβαια, όσο και να μεγαλώσει η κοιλιά, με εξυπηρετούν πολύ τα ατέλειωτα πόδια μου. Θα μπορώ να κάνω πολύ πίσω τη θέση και να εξακολουθώ να οδηγώ! 1.65 άνθρωπος δεν μπορεί να έχει πρόβλημα με το τιμόνι, προς Θεού! ;)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...