Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ νιώθω ακόμα 23 άντε το πολύ 24!!!

αυτο εχει σημασια!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

τωρα ειδα το μνμ μου,το μεσημεριανο ηταν με τον μεγαλο και οχι με το μικρο.

Τεσπα,αυριο τους βουταω και παω παιδιατρο.Μα να μην ανησυχει που δεν τρωνε???!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

Περαστικά να είναι νάκι!

Κ εμένα δεν ανησυχούσε... μετά μου τα ''είπε'',

αλλά σε γενικές γραμμές ξαναπέρνουν βάρος σχετικά γρήγορα.

Δηλ πήρε τα πάνω του ο μικρός μας ξανά..

xmX3p2.png

XKuXp2.png

δεν μοπρεσε να παρει ανασα απο το πολυ κλαμα,δεν την πηρα τοτε τηλ,βεβαια αυριο θα της το πω.Το απογευμα ομως αφου ξυπνησε ηταν μια χαρα.

tJd1p3.png

Περαστικά να είναι νάκι!

Κ εμένα δεν ανησυχούσε... μετά μου τα ''είπε'',

αλλά σε γενικές γραμμές ξαναπέρνουν βάρος σχετικά γρήγορα.

Δηλ πήρε τα πάνω του ο μικρός μας ξανά..

ο μικρος σημερα εφαγε τα φρουτα ,φακες ,κρεμα αλλα οχι το αυγο.

Επισης 3 μερες τωρα εχει κοψει το γαλα.Απο την ωρα που θα ξυπνησερι και μεχρι τα φρουτα ειναι με 1 κουλουρακι(οσο δεν του πεσει κατω)και οτι μπορεσω να του δωσω απο το γαλα μου,που τρωω μπροστα του ,μπας και ζηλεψει.Σημερα ηπιε 3 γουλιες και τερμα.Απελπισια με εχει πιασει με το φαϊ .

και το καλυτερο??ξανααλεσα!!!!!!!!!!

Ω!ναι ,παμε φτου κι απο την αρχη!!

ξεχασα να πω οτι βγαζουν 2 τραπεζιτες εκαστος.

tJd1p3.png

Καλησπερα και απο εμενα. Ουτε εγω καταλαβα τι εγινε σημερα! Πειτε μου κ εμενα...

Εμεις σημερα πηγαμε για εξετασεις αιματος και ουρων, κολαση λεμε. Μας ακουσε ολο το ιασω! Τα κακομοιρα τα μωρακια μου πολυ καλα, ειδικα η μεγαλη. Πολυ ταλαιπωρια...

Νακι δεν ξερω αν διαβασες που εγραψα για την βαφτιστηρα μου. Ειχε μια ιωση με πολυ βηχα χωρις ιδιαιτερα συμπτωματα. Τους εδωσε αρχικα αντιβιωση ο παιδιατρος και δεν περνουσε και καταληξανε να παθαινει κρισεις να το πω; με βηχα απιστευτο που δεν μπορουσε να ανασανει. Τελικα την πηγαν νοσοκομειο και τις εκαναν και αξονικη θωρακος και ειδαν σκιουλα στον πνευμονα. Λεγανε για πνευμονια οτι ειναι αλλα τελικα καταληξανε στο οτι ειναι μια ιωση με επιμονο βηχα και την κρατησαν για ενδοφλεβια αντιβιωση και ευτυχως η μικρουλα μας ειναι καλυτερα.

Μην λετε για τα πρωτα ...αντα γιατι με πιανει μελαγχολια. Τα πατησα κι εγω αλλα τουλαχιστον εγινα μαμα 2 παιδιων πριν:cool:

Οσο για γλυκα ειμαι ασχετη. Κανενα κεικ και αυτα δεν μου πολυπετυχαινουν! Που θα μου παει, καποια μερα θα τα καταφέρω...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Έτσι κ εγώ το είχα κάνει. ξανά άλεσμα....τα νεύρα μου ήτο κουρέλια

κ τώρα ξανά κανονικό (μη φανταστείς... κάνα τοστάκι, ρυζί με ζουμί, μακαρονάκι κοφτό, κιμά, κλπο )

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ο μικρος σημερα εφαγε τα φρουτα ,φακες ,κρεμα αλλα οχι το αυγο.

Επισης 3 μερες τωρα εχει κοψει το γαλα.Απο την ωρα που θα ξυπνησερι και μεχρι τα φρουτα ειναι με 1 κουλουρακι(οσο δεν του πεσει κατω)και οτι μπορεσω να του δωσω απο το γαλα μου,που τρωω μπροστα του ,μπας και ζηλεψει.Σημερα ηπιε 3 γουλιες και τερμα.Απελπισια με εχει πιασει με το φαϊ .

και το καλυτερο??ξανααλεσα!!!!!!!!!!

Ω!ναι ,παμε φτου κι απο την αρχη!!

ξεχασα να πω οτι βγαζουν 2 τραπεζιτες εκαστος.

Ρε συ τα δοντακια τα ενοχλουν γι αυτο δεν τρωνε! Κι εμενα οταν πανε να βγουν ειδικανη μεγαλη δεν θελει γαλα με τιποτα! Με τα χιλια ζορια. Ο γιατρος μου ειπε παντως να μην την πιεζω καθολου. Οσο φαει.

4o4op3.png

Να ρωτησω και το αλλο; κρεμες γιωτης αραβοσιτου τους δινετε; μηπως ειναι βαριες; τους εδωσα μια μερα και ο μικρος τα εβγαλε. Η μεγαλη μια χαρα! Τι αλλο να τους δινω για απογευματινο; καμμια καλη συνταγη για κουλουρακια;

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...