Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λοιπον να σας πω το σημερινο μου κατορθωμα???

μου εκατσε να φτιαξω μιλφειγ...παω λοιπον να παρω σφολιατινια αλλα το ζωον πηρα σαβουαγιαρ....μετα εψαχνα μια καλη κρεμα.....αλλα δεν με ικανοποιουσε καποια φτιαχνω λοιπον μια που την κανω για την μπουγατσα δεν λεω πολυ ωραια η μπουγατσα αλλα στο μιλφειγ δεν τοσο παει.....τεσπα....το κανω κουτσα στραβα.....δοκιμαζει ο αντρας μου καλο λεει ειναι αλλα τα μπισκοτα ηθελαν λιγο ακομα σιροπι...:shock::shock::shock:μα δεν εχω βαλει λεω καθολου σιροπι το λιγο ακομα σε πειραξε!!!!

αφου δεν το χω ρε...τι το παιδευω η ασχετη!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

και οχι τιποτ αλλο εγω η αχρηστη ενα μιλφειγ δεν μπορω να φτιαξω και καποιες αλλες(βλ Φροσω)κανουν μπισκοτοσπιτα με ενα χερι....α ρε ατιμη κοινωνια αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους κατεβαζεις!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Το έτοιμο της γιώτης δεν είναι καλό?

έχει φτιάξει μια φορά η σίστερ κ το έφαγα.

οκ, σαν του κωνσταντινίδη... δεν είναι.

Θεέ μου σχώρα με που κολάζομαι με σκέψεις βραδιάτικο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαχαχαα Κάντυ σαντυγί βάζεις στο μιλφέιγ όχι κρέμα. Λογικό να μπερδευτεί ο άνθρωπος.

Καληνύχτα σε όλες. Αύριο θα κάνω τα τελευταία μου μαθήματα για φέτος!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

ΟΚ!!!! Πάω να την πέσω. Αν και δεν νυστάζω..το πρωί θα σέρνομαι..!! Και θα είμαι και ένα χρονο μεγαλύτερη σε μισή ωρίτσα απο τώρα!!!

Γενεθλιαζεσαι αυριο; α θα σου ευχηθουμε ολες!

Το έτοιμο της γιώτης δεν είναι καλό?

έχει φτιάξει μια φορά η σίστερ κ το έφαγα.

οκ, σαν του κωνσταντινίδη... δεν είναι.

Θεέ μου σχώρα με που κολάζομαι με σκέψεις βραδιάτικο!

δεν το εχω δοκιμασει το ετοιμο:rolleyes::rolleyes:που να δεις αυτο που φτιαχνει ενα νεο ζαχαροπλαστειο εδω...κολαση!!!!και το ωραιο ειναι πως καθε φορα που παω εχουν τελειωσει και μου τα φτιαχνει εκεινη την ωρα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

υποσχομαι απο δω και περα να ειμαι πιο προσεκτικη!!!!

αυτο ηθελα να στο πω κι εγω...που δεν θα ειμαι και στην συναντηση...μην λετε δημοσια τιποτα ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει!!!

Λες να μας κανουν ντου;;;;;;οιμε!!!!!!!!:tongue:

χαχαχαα Κάντυ σαντυγί βάζεις στο μιλφέιγ όχι κρέμα. Λογικό να μπερδευτεί ο άνθρωπος.

Καληνύχτα σε όλες. Αύριο θα κάνω τα τελευταία μου μαθήματα για φέτος!

Φιλιά!

αληθεια???ρε συ αυτο που παιρνω απο το ζαχαροπλαστειο νομιζω κρεμα εχει μεσα....δεν ειναι τοσο αραιη οσο η σαντυγι...καλα και ορκο δεν παιρνω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΟΚ!!!! Πάω να την πέσω. Αν και δεν νυστάζω..το πρωί θα σέρνομαι..!! Και θα είμαι και ένα χρονο μεγαλύτερη σε μισή ωρίτσα απο τώρα!!!
Γενεθλιαζεσαι αυριο; α θα σου ευχηθουμε ολες!

Πόσες έχουν γενέθλια αύριο???

Τη μπάλα χάσαμε!

Σεβούσκα το τίκερ μου....

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ωωωωωωΤΖΟ εγω μετα τα 30 ουτε που θελω να το σκεφτομαι!!!!

αλλαζοντας 10ετια ημουν στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ γαμηλιο και δεν μου κακοφανηκε τοσο....φετος ομως ουυυυ καλα ημουν και στις αρχες της εγκυμοσυνης ειχα και νευρα ουτε να το θυμαμαι δεν θελω:evil::evil:

ΣΕΒΗ ποτε δεν ξερεις απο που σου ερχεται!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα!μην εχοντας καταλαβει το παραμικρο απο τις 3 τελευταιες σελιδες θα σας πω τον πονο μου !

σημερα πηγα και ηρθα 2 φορες!

λοιπον ο μικρος ειναι καλυτερα ,απυρετος εντελως αλλα με καποια εξανθηματα ακομα και ορεξη 0!

ο μεγαλος ειναι ΧΑΛΙΑ!δεν μας εφτανε το κοξακι ,εχει ενα βηχα και μια μυξα!!!ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

επισης εξακολουθει να μην τρωει!!!εχω παθει τρα-λα-λα!!

το μεσημερι δε πηγε ο αντρας μου να του δωσει τις βιταμινες και αρχιζει ο μικρος ενα κλαμα ,ωσπου ξαφνικα βλεπουμε το παιδι να γινεται μπλε-γκρι ,πεταχτηκαν τα ματια εξω και ανασα καμια.Σε κλασματα δευτερολεπτου και ενω ο αντρας μου τον φυσαγε,γερνει το κεφαλι δεξια και πηγε να χασει τις αισθησεις του,πρεπει να τις εχασε για λιγο κιολας,δεν ειμαι σιγουρη,ειχα παθει πανικο.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχασα τουλαχιστον 10 χρονια ζωης!

τι χαστουκια ,τι φωνες,τι ταρακουνημα επεσε τι να σας πω.Να βλεπω το παιδι ημιλυποθιμο και μετα απο καποια δευτερολεπτα ανοιξε ισα ισα τα ματακια του.

Και το βραδυ που τον ταιζαμε κανει εναν εμετο και γινονται παλι πατερας και γιος ωραιοι!ηταν και ο μικρος διπλα(ο οποιος κατατρομαξε μωρε για τον αδερφουλη του).ΝΑ προσπαθω να σκουπισω το μεγαλο και να βλεπω το μικρο να κλαιει σπαρακτικα,μεχρι τα χερακια του ετρεμαν.

Τωρα κοιμουνται αλλα βηχει καθε τοσο.

2 πληντυρια εβαλα και καθαρισα και το χαλι!μια χαρα μερα δηλαδη...

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...