Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κριστυ δεχτη η συγγνωμη σου αλλα προσπαθησε να "ακους" κ εμας!!!

Εχεις εμπειρια σαν μαμα!

Αθηνα επιασες την Κριστυ,εμενα,την Τζινι.......τι θες ειλικρινα; καποιον να τσακωθεις;

Με τα μην σου δεν θιχτηκα μονο εγω......αλλα τι να σου εξηγουμε τωρα;

Κορίτσια πειράζει που δεν έχω καταλάβει τίποτα??? Εχω διαβάσει 3 σελίδες και δεν έχω βγάλει άκρη?? Μα καλά τι πάθατε??? Αντι να ασχολόυμαστε με την έξοδο!!! Και που θα πάμε..

Παρακαλώ πολύ να γίνει αλλαγή θέματος!!!

Λοιπόν γυριζα το πρωί απο τα πεθερικά...Και μου κάνει η μικρή έναν εμετό...Λέμε το γάλα ήρθε και έγινε τυρί..!!!!Να έχει τρελή κίνηση και να είμαι μόνη μου στα αμάξι στον κηφισό..και να φεύγουν οι ρουκέτες!!!!

Μετά ήμουν...πυρ και μανία!! Αλλά είχε κιάλλο... Μόλις μπήκα σπίτι. Κόπηκε το νερό!!! Βέβαια ήρθε αμέσως γιατι απλά είχε κλείσει ο υδραυλικός το γενικό επειδή κάτι έφτιαξε το σκ. Ομως μέχρι να το ανοίξω και να καταλάβω τι είχε γίνει...Επαθα κρίση υστερίας!!!

Λοιπόν Περιστερι μεζεδοπωλείο λέτε??? Εγώ κλασικά το χαβά μου!!!

Ντοντ μπάδερ ντίαρ.

Ρουκέτες κ εσύ??

Γάλα? ποιό γάλα? γιαούρτια παρακαλώ!

Ναι, μου είπαν ένα καλό ανάμεσα περιστέρι κ κορυδαλλλό. Σάντα μπαρμπαρα δηλ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Υπήρξε κάποιος που τα διάβασε και σου είπε μπράβο, καλά τα έγραψες;

Στην άλλη την παραλία θα πάω, ένα ποστ είπα να κάνω όλο και όλο, άντε δύο, εσείς με βάλατε να τα πω αναλυτικά, ε; Δεν μιλούσα μόνη μου!

Λέω να μη βάλω τα λινκ και φάω κανένα μπαν, γιατί αναπαράγω κακά λόγια.

Εγώ να σου πω, Αθηνά, το εκτίμησα πολύ το μην της Τζίνι εκείνο τον καιρό, γιατί είναι κάτι κουτοπόνηρες, όπως η κωλοφωτιά ας πούμε, αλλά και άλλες έχω κατά νου, που α/ χώνονται εκεί που δεν τις σπέρνουν και β/ μετά βγάζουν και την ουρίτσα τους απ'έξω!! Ε, αυτές δεν θα έπρεπε μόνο να τις φακελώνει αλλά και να τις φασκελώνει!!! Αμέ!!! Φόρτσα, Τζινιώ!!!!

120247mcv711uxx1.gif

κανόνισε να το παθεις κ εσύ το καρδιακό παρέα με τα νέα που θα μας πείς...

πριν μπείς κάνε ένα ξορκισμό!

εεε οχι...γι αυτο σταματησε το εδω.....αφου δεν ειναι απο αυτο το παρεακι τι το συνεχιζεται αγνοηστε την να παει απο εκει που ηρθε!!!

παρεπιπτοντως με εκνευριζει παρα πολυ οταν μπαινει καποιος και κρυφοδιαβαζει...καλα τι τους ενδιαφερει αλλη δουλεια δεν εχουν???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ να σου πω, Αθηνά, το εκτίμησα πολύ το μην της Τζίνι εκείνο τον καιρό, γιατί είναι κάτι κουτοπόνηρες, όπως η κωλοφωτιά ας πούμε, αλλά και άλλες έχω κατά νου, που α/ χώνονται εκεί που δεν τις σπέρνουν και β/ μετά βγάζουν και την ουρίτσα τους απ'έξω!! Ε, αυτές δεν θα έπρεπε μόνο να τις φακελώνει αλλά και να τις φασκελώνει!!! Αμέ!!! Φόρτσα, Τζινιώ!!!!

Αμ πως!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εεε οχι...γι αυτο σταματησε το εδω.....αφου δεν ειναι απο αυτο το παρεακι τι το συνεχιζεται αγνοηστε την να παει απο εκει που ηρθε!!!

παρεπιπτοντως με εκνευριζει παρα πολυ οταν μπαινει καποιος και κρυφοδιαβαζει...καλα τι τους ενδιαφερει αλλη δουλεια δεν εχουν???

Προφανέστατα ΟΧΙ

Πάντως βρε παιδιά σε αυτό το τόπικ με 36.247 μηνύματα που είναι συνέχεια του ίδιου θέματος από το πάρεντς που είχε άλλα τόσα πρώτη φορά γίνεται αυτό.

Ίσως ήταν το μοναδικό τόπικ που έχει κρατήσει τόσο καλό επίπεδο. Ας το κλείσουμε το θέμα γιατί χάνουμε την ουσία εδώ. Η Ιθάκη μας είπε την εμπειρία της πρώτης κρέμας και δεν της είπαμε τίποτα αλλά ασχολούμαστε με βλακείες.

Κορίτσια στο ύψος και στο ήθος σας!

Καντυ θα με κανεις να σου φτιαξω λιστα ποιες ειμαστε!!!!!!:tongue:

Εντατικα μαθηματα θες μανδαμ!

Οσο για την συναντηση μετα απο απαιτηση 2 τσουπρων σε πμ,θα κανονιστει μονο με πμ!!!ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας!!!

χμ να σου πώ.

Ντουλειά δεν είχε ο διάολος......

Τό ξέρς το παρακάτω, οκ?

δεν θες επανάληψη?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Οσο για την συναντηση μετα απο απαιτηση 2 τσουπρων σε πμ,θα κανονιστει μονο με πμ!!!ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας!!!

νταααααααααααα!

Αυτό δεν ήταν από νταντά.

ήτο ντά από το ντά γκασμπαζά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

υποσχομαι απο δω και περα να ειμαι πιο προσεκτικη!!!!

αυτο ηθελα να στο πω κι εγω...που δεν θα ειμαι και στην συναντηση...μην λετε δημοσια τιποτα ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τίποτα!!!

Ενημερώστε με και μένα που θα πάμε. Αφου θέλετε πμ οκ!!! Αν και απο ότι θυμάμαι και την άλλη φορά μόνο την τοποθεσία είχαμε πει. Τα άλλα γίνανε prive!!!

Ενημερώστε με και μένα που θα πάμε. Αφου θέλετε πμ οκ!!! Αν και απο ότι θυμάμαι και την άλλη φορά μόνο την τοποθεσία είχαμε πει. Τα άλλα γίνανε prive!!!

Επανάληψη κ εσύ για να μάθεις!

όχι τον εμετό ωρέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τί θα λέμε μεθαύριο θα στα κάνουμε περίληψη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...