Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ότι σε συμφέρει θυμάσαι,

ότι σε συμφέρει αποθηκεύεις,

ότι θέλεις σβήνεις.....

τόσο απλά.

'αντινιστράτορα άβε!

Δεν συνηθίζω να σβήνω τα μηνύματά μου, όχι. Επειδή θίχτηκε η Σέβη τα έσβησα αυτά εδώ και έχουν σωθεί, για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει γιατί φόρτωσε και ποιος φόρτωσε και γιατί. Ναι, σιγά μην ντραπώ κιόλας. Μου αρέσει που θέλεις να αφήνεις εντυπώσεις όμως. Όποιος θέλει μπορεί να πάει δίπλα και να δει τι μπορεί να έχει περισωθεί στο αρχείο και εκεί φαίνεται ποιος έγραψε τι. Δεν έγραψα κάτι για το οποίο να ντρέπομαι και να θέλω να εξαφανιστεί.

Διαφημίσεις

Αν κ Καληνύχτισα, θα πω ένα τελευταίο:

Τζίνι σε πάω.

Και να ξέρεις εσύ κι η Φρόσω που κλείσατε τις 38 εβδομάδες με έχετε πεισμώσει!!!

Ξανακαληνύχτα σας.

Κ να σκεφτείς οτι ο σύζυγος ήθελε να γεννήσω τρείς μέρες πριν για να έχουν ίδια μέρα γενέθλια όοοοοοολοι οι σκορπιοί!

Καθένας με την τρέλα του!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ιγκώ ισένα δείρω πωπό ντά ντά ντά!

Δεν είναι από εδώ η αθηνούλα.

Από βριλήσσια είναι δηλ. δίπλα μας,αλλά όχι από το καφέ μας.

Είναι ''άλλο'' φρούτο.

οχι λυπησουμαι!!!ρε συ ειμαι λιγο καιρο εδω ειστε και πολλες μπερδευτηκα!!!!

συγχωρεστε με:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Δεν συνηθίζω να σβήνω τα μηνύματά μου, όχι. Επειδή θίχτηκε η Σέβη τα έσβησα αυτά εδώ και έχουν σωθεί, ναι, σιγά μην ντραπώ κιόλας. Μου αρέσει που θέλεις να αφήνεις εντυπώσεις όμως. Όποιος θέλει μπορεί να πάει δίπλα και να δει τι μπορεί να έχει περισωθεί στο αρχείο και εκεί φαίνεται ποιος έγραψε τι. Δεν έγραψα κάτι για το οποίο να ντρέπομαι και να θέλω να εξαφανιστεί.

Ρε αθηνούλα σάλτα σε άλλη παραλία.

δεν περνά η μπογιά σου εδώ...

βάλε τα λινκ εσύ διότι βαριέμαι.

όλα όμως. οκ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ ήμουν η αντίθετη περίπτωση. Ήθελα εγώ να γενήσω πιο νωρίς και δεν με άφηνε ο γιατρός :shock: . Την τελευταία φορά που τον επισκέπτηκα πλάνταξα στο κλάμα, δεν αντέχω άλλο τον εκπλιπαρούσα, ΠΑΡΤΑ. Αυτός μου έλεγε υπομονή υπομονήηηηηη

Αν κ Καληνύχτισα, θα πω ένα τελευταίο:

Τζίνι σε πάω.

Και να ξέρεις εσύ κι η Φρόσω που κλείσατε τις 38 εβδομάδες με έχετε πεισμώσει!!!

Ξανακαληνύχτα σας.

ΚΡΙΣΤΥ αν και δεν μας ειπες πολλα αλλα απ οτι καταλαβα μια χαρα τα νεα σου!!!!αυριο θα σε ξαναδει???και κατι που δεν εχω καταλαβει θα σε αφησει μεχρι να σε πιασουν πονοι η να σπασουν τα νερα????

καλε δεν μου ειπε ο ανθρωπος οτι θα με παει με προκληση..αλλωστε εγω θα κανω καισαρικη....απλα ειπε πως στοχος μας ειναι να κλεισουμε τις 36 εβδομαδες απο εκει και μετα δεν μας πειραζει...εεε εγω επειδη εχω μεγαλουτσικα μωρα το εδεσα οτι κλεινοντας την 36η θα γεννησω!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Υπήρξε κάποιος που τα διάβασε και σου είπε μπράβο, καλά τα έγραψες;

Στην άλλη την παραλία θα πάω, ένα ποστ είπα να κάνω όλο και όλο, άντε δύο, εσείς με βάλατε να τα πω αναλυτικά, ε; Δεν μιλούσα μόνη μου!

Λέω να μη βάλω τα λινκ και φάω κανένα μπαν, γιατί αναπαράγω κακά λόγια.

Τώρα που το ξαναβλέπω ήταν και χρονιάρες μέρες και γινόταν σφαγή και πανικός για ένα γάλα! Ναι, στα ποστ τα δικά μου μπορεί να κάνω έντιτ, κάποιες φορές, για να προσθέσω, όχι για να αφαιρέσω. Στων αλλονών δεν κάνω κοπτοραπτική, σέβομαι το κοπυράιτ.

Διαφημίσεις

Υπήρξε κάποιος που τα διάβασε και σου είπε μπράβο, καλά τα έγραψες;

Στην άλλη την παραλία θα πάω, ένα ποστ είπα να κάνω όλο και όλο, άντε δύο, εσείς με βάλατε να τα πω αναλυτικά, ε; Δεν μιλούσα μόνη μου!

Λέω να μη βάλω τα λινκ και φάω κανένα μπαν, γιατί αναπαράγω κακά λόγια.

Έλα τώρα που σκιάζεσαι!

αλλά

Σωστή σε βρίσκω. Το κουβαδάκι σου κ αλέ για άλλη παραλία.

Δεν θα μας λείψεις ούτε εσύ, ούτε οι μαλακίες σου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσια πειράζει που δεν έχω καταλάβει τίποτα??? Εχω διαβάσει 3 σελίδες και δεν έχω βγάλει άκρη?? Μα καλά τι πάθατε??? Αντι να ασχολόυμαστε με την έξοδο!!! Και που θα πάμε..

Παρακαλώ πολύ να γίνει αλλαγή θέματος!!!

Λοιπόν γυριζα το πρωί απο τα πεθερικά...Και μου κάνει η μικρή έναν εμετό...Λέμε το γάλα ήρθε και έγινε τυρί..!!!!Να έχει τρελή κίνηση και να είμαι μόνη μου στα αμάξι στον κηφισό..και να φεύγουν οι ρουκέτες!!!!

Μετά ήμουν...πυρ και μανία!! Αλλά είχε κιάλλο... Μόλις μπήκα σπίτι. Κόπηκε το νερό!!! Βέβαια ήρθε αμέσως γιατι απλά είχε κλείσει ο υδραυλικός το γενικό επειδή κάτι έφτιαξε το σκ. Ομως μέχρι να το ανοίξω και να καταλάβω τι είχε γίνει...Επαθα κρίση υστερίας!!!

Λοιπόν Περιστερι μεζεδοπωλείο λέτε??? Εγώ κλασικά το χαβά μου!!!

ΙΘΑΚΗ λες το ιδιο να κανει και σε μενα??την περασμενη φορα μου λεει ελα να δουμε τραχηλο και θα σου πω ποτε να τις κανεις μολις με ειδε μου λεει οχι ακομα δεν ειναι ωρα θα σου πω την επομενη φορα...σημερα τον πηρα τηλ του λεω με τις ενεσεις τι θα κανω και παλι μου ειπε να δω τραχηλο και θα σου πω ποτε και αν χρειαστει...και ημουν προετοιμασμενη να του πω δεν τις κανουμε καλου κακου τι πειραζει???να μην το πω εεεεεε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...