Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια συγνωμη ισως ειμαι καινουρια στην παρεα και γι αυτο ισως παλι να ειμαι οντως χαζη......εγω δεν εχω καταλαβει τι γινεται.....

ποιος εβρισε ποιον και που εδω????εγω δεν το διαβασα:rolleyes::rolleyes:

Για άλλο θέμα λέγαμε με την αθηνά.

Δίπλα στα αμπιγιέ σαλόνια κάτι εντελώς άσχετο με αυτό.

Κ βασικά είχε παραποιηθεί εντελώς ότι είχα γράψει. Νομίζω κ από την ίδια την αθηνά, χωρίς να έχει μπεί καν στον κόπο να διαβάσει τί έχει γραφτεί, αλλά κ βάζοντας μέρος αυτών πυ είχα γράψει (παραδόξως, αφου το φόρουμ τα είχε κατεβάσει-καταπιεί-ξαφανήσει) που στο τέλος βγάζαν ένα νόημα εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα γράψει εγώ...... κοπροταπτική στο φόρτε δηλ κ ψιλό γαζί.....

Τότε με το γάλα, το νουνου κιντ θυμάσαι? Δίπλα μια βλαμένη που με έβρισε κ μετά έσβησε? θυμήθηκες τώρα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνά, καλησπέρα! Αν και σέβομαι το γεγονός ότι είσαι βετεράνα, άσε να το λύσουμε εμείς μόνες μας με την Κρίστυ που μιλάμε και καιρό όπως λες κι εσύ. Εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε να διανοηθώ τέτοιου είδους σενάρια κι εύχομαι το καλύτερο στην Κρίστυ!!!

σωστό. αν δεν ισχύει τίποτα από όσα λές αθηνά κ η κοπέλα μπεί.... έλεος.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Για άλλο θέμα λέγαμε με την αθηνά.

Δίπλα στα αμπιγιέ σαλόνια κάτι εντελώς άσχετο με αυτό.

Κ βασικά είχε παραποιηθεί εντελώς ότι είχα γράψει. Νομίζω κ από την ίδια την αθηνά, χωρίς να έχει μπεί καν στον κόπο να διαβάσει τί έχει γραφτεί, αλλά κ βάζοντας μέρος αυτών πυ είχα γράψει (παραδόξως, αφου το φόρουμ τα είχε κατεβάσει-καταπιεί-ξαφανήσει) που στο τέλος βγάζαν ένα νόημα εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα γράψει εγώ...... κοπροταπτική στο φόρτε δηλ κ ψιλό γαζί.....

Τότε με το γάλα, το νουνου κιντ θυμάσαι? Δίπλα μια βλαμένη που με έβρισε κ μετά έσβησε? θυμήθηκες τώρα?

ααααα οκ συγνωμη που ανακατευτηκα αλλα δεν ειχα καταλαβει τι γινεται!!!

το θεμα το θυμαμαι...γιατι θυμαμαι που μου το ειχε πει η μαμα μου οτι τους ειχε ερθει ανακλιση και μετα εκανε πολυ καιρο να τους ξαναπανε το συγκεκριμενο γαλα αλλα κι εδω που ειχα κοιταξει στο σουπερ ειχαν πολυ καιρο κενο στο ψυγειο.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Φροσω συμφωνω η δεν συμφωνω πρεπει να το πω;

Τζεμ δεν εχω την μυγα της προωροτητας!!! αλλα κ να την ειχα,εσενα τι σε πειραζει;

Οσο για την εξωσω,διαιτα,απιστια κ εργασια ειναι θεματα που σπανια συζηταμε!!! ειδικα απιστια κ εξωσω!

Ιθακη να απαντησω κ σε σενα αφου θες να το διαβασεις ξανα!!! ναι προσβληθηκα!

Σε ενα δημοσιο φορουμ δεν μπορεις να λες οτι θες! υπαρχουν κανονες!

Αθηνα κανε μου μια χαρη κ διεγραψε τα μην σου!!! αλλιως θα κανω αναφορα! δεν μπορεις να μπαινεις ξαφνικα κ να λες οτι λες!

Στην τελικη γιατι να σε πιστεψουμε;

Εαν θελει να μπει η Κριστυ κ να μας πει τι συμβαινει....... εαν ισχυει κατι απο αυτα που λες εσυ!

Duck, πόσο δίκιο έχεις: Υπομονή δε λες τίποτα. Κι εγώ που νόμιζα πως θα ήταν παιχνιδακι.. Η μικρή κάνει λες και τρώει σκατά - μετα συγχωρησεως- κι ο μικρος πιπιλαει το κουταλι και τη βγαζει. Πάλι μεσα, πάλι έξω κλπ.

Τζεμ, ευχαριστώ ;)

Κάντυ κι εμένα τις ενεσεις μου τις αφησε τελευταια στιγμή, 32 εβδομάδα την πρωτη, 33 εβδομάδα τη δευτερη αν θυμαμαι καλά. Μου το εξηγησε ως εξης: Εχουν διάρκεια 2 εβδομάδες οπότε θα με εφταναν μεχρι την 35η (αν γεννουσα επειγόντως μεχρι τοτε) οπότε και "ωριμάζουν" τα πνευμονάκια των μωρων από μόνα τους. Δλδ μετα την 35 δε χρειάζονται οι ενεσεις και καλά.

Υ.Γ.1 Σε περίπτωση που τα εγραψα μπερδεμένα, εμενα δε με ενοχλησε αυτο που εγραψε η Κρις, φοβηθηκα λίγο, αλλά επειδή το έχω ήδη στο μυαλό μου. Δε φταιει εκεινη που το σκέφτομαι εγώ.

Υ.Γ.2 Πολύ τραβηγμένα μου φαίνονται όλα αυτά

Υ.Γ. 3 Τζίνι...... μα λέπι όμως

jYwYp3.png

Bρε παιδιά τί έγινε;

Σε ένα φόρουμ μπαίνει ο οποιοσδήποτε ακόμα και για να κάνει πλάκα.

Αλλά αν η κοπέλα είναι αληθινή είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται να την συγχίζουμε ενώ είναι ετοιμόγεννη.

Ειλικρινά ντροπή μας!

Αν συμβεί κάτι από αυτά που λέει η Αθηνά ας μπει τότε να μας πει μην ψαρώνετε.

Διαφημίσεις

Επίσης Γράψας Σπύρος, ο γιατρός που ψάχνεις Αθηνά.

Με ξεγέννησε στις 38+ εβδομάδες μετά από πολλά δικά μου παρακάλια.

Παλιά δηλ. πώς γεννούσαν δίδυμα χωρίς υπέρηχους, καισαρικές κτλ;

Η δίδυμη κύηση είναι μια φυσιολογικότατη εγκυμοσύνη και όχι μια κατάσταση εκτάκτους ανάγκης.

Επίσης Γράψας Σπύρος, ο γιατρός που ψάχνεις Αθηνά.

Με ξεγέννησε στις 38+ εβδομάδες μετά από πολλά δικά μου παρακάλια.

Παλιά δηλ. πώς γεννούσαν δίδυμα χωρίς υπέρηχους, καισαρικές κτλ;

Η δίδυμη κύηση είναι μια φυσιολογικότατη εγκυμοσύνη και όχι μια κατάσταση εκτάκτους ανάγκης.

Για αυτό που λες συμφωνώ λίγο έως πολύ. Λίγοι γιατροί όμως το εφαρμόζουν και υπάρχουν πράγματι κάποια ρίσκα. Και εμένα με εξανάγκασαν, τρόπον τινά στην καισαρική, αλλά έστω είχαν μεγαλώσει αρκετά τα μωράκια. Δεν νομίζω ότι το αμφισβήτησα στην ουσία του.

σεβη δεν ειπα οτι τα συζηταμε αυτα τα θεματα...εννοουσα οτι τα εχουμε μεσα μας κ με καποιες αφορμες μας χτυπανε σαν αγκαθι.

κ δε με πειραζει αν εχεις ή οχι τη μυγα της πρωοροτητας..ισα ισα μου φαινεσαΙ ακρως ισορροπημενη κ γενικα κ προς τα παιδια σου. αλλα αυτο ειναι η γνωμη μου κ δεν εχει σημασια...

απλα σκεψου οτι εκεινες τις στιγμες μπορει κ να σου σταθηκαν ατομα που δεν ειχαν εμπειρια απο μενν μονο κ μονο επειδη σε καταλαβαινουν, σε αγαπανε κτλ. μπορει και οχι... δε βραζουν ολα σ ενα καζανι "εμεις ξερουμε απο μενν, εσεις δεν ξερετε" "τα παιδια μας προσβαλε, οχι τα δικα σας" κτλ κτλ γιατι αν θες να το δεις κ αυτο προσβλητικο προς εμας μπορει να θεωρηθει...τη γνωμη μου ειπα απλως κ γι αυτο αλλωστε ειμαι εδω:D

μη με παρεξηγεις.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΟΚ, τότε είναι απλό, αν έχει ακόμα ιατρείο μπορείς να δεις αν όντως πήγε εκεί η Κρίστη και όντως είναι παρεξήγηση και τέλος.

Αμα βρω και λινκ θα ποστάρω... Έτσι για να δείτε τι απίστευτα γινόσαντε τα παλιά τα χρόνια΄.

Κοριτσάκι δεν είπα ότι πήγε η Κρίστυ εκεί. Είπα το όνομα του δικού μου γιατρού. Ο Γράψας είναι στο Αττικό.

Αθηνά http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=103414&page=2 ποστ 98 θα πάρεις την απάντηση για το γιατρό.

ΟΚ, τότε είναι απλό, αν έχει ακόμα ιατρείο μπορείς να δεις αν όντως πήγε εκεί η Κρίστη και όντως είναι παρεξήγηση και τέλος.

Αμα βρω και λινκ θα ποστάρω... Έτσι για να δείτε τι απίστευτα γινόσαντε τα παλιά τα χρόνια΄.

Για αυτό που λες συμφωνώ λίγο έως πολύ. Λίγοι γιατροί όμως το εφαρμόζουν και υπάρχουν πράγματι κάποια ρίσκα. Και εμένα με εξανάγκασαν, τρόπον τινά στην καισαρική, αλλά έστω είχαν μεγαλώσει αρκετά τα μωράκια. Δεν νομίζω ότι το αμφισβήτησα στην ουσία του.

Sorry μπαινεις σαν κομητης σε μια παρεα,κατηγορεις μια κοπελα,δεν σβηνεις τα μην σου κ τωρα θες να ψαξουμε εμεις τον γυναικολογο της(εγω ρωτησα σε ποιον παει στο Γαια),τα αρχεια του για μια κοπελα με ψευδωνυμο Κριστυ; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...