Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μην ξεχνας οτι εδω μεσα το 80-90% εχουμε προωρα μωρα,ασε να κρινουμε εμεις κ οι παιδιατροι μας τι πρεπει να λεμε κ τι οχι!!!

Σπουδασαν......κατι ξερουν παραπανω,οπως κ οι γυναικολογοι!

Ακριβώς!! Η προωρότητα δεν είναι επιλογή μητέρας αλλά φύσης και ενίοτε του επιβλέποντα γυναικολόγου, στα χέρια του οποίου αφηνόμαστε ως απόρροια σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε μ'αυτόν. Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι να είναι υγιή όλα τα μωράκια ανεξαρτήτως σύλληψης, τοκετού, προωρότητας ή μη. Και να είμαστε κι εμείς καλά να τα χαιρόμαστε!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Αλλά τεσπά, κουβεντούλα κάνουμε, απόψεις κ εμπειρίες αλλάζουμε, εμένα τουλάχιστον η συμμετοχή μου στην κουβεντούλα σας με έχει βοηθήσει Πάααρα πολύ κ μου έχει δώσει ιδέες κ λύσεις για αρκετά θα έλεγα θέματα.

Αν και δε θυμάμαι τις απορίες σου, πολύ χαίρομαι που το διαβάζω αυτό !!

Αυτό είναι και το νόημα άλλωστε !

Κι εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα σχετικά και άσχετα το καφέ!

Φαντάσου, έχω εμπεριστατωμένη άποψη σε αρκετά από εμπειρίες άλλων !

Και έχω εμπεδώσει στο απόλυτο..την πρακτική των δημόσιων μαιευτηρίων και το μέσο προφίλ και αττιτιουντ γυναικολόγων δημοσίου και μή, έτσι ώστε στην επόμενη γέννα (δικού μου ανθρώπου) να μπορώ να δώσω συμβουλές.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Nαι έκανα αίτηση μαζί με τη δικαστική απόφαση σήμερα.

Ε μου απάτνησαν αφού το είπε το δικαστήριο τέλος.

Να γλέπατε τη διευθύντρια.....:|:rolleyes:

Μπράβο βρε Φρόσω!

Φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις εποικοδομητικά το διάστημα αυτό,

γιατί όταν είμαστε σε άδεια, ο χρόνος κυλά και δεν τον καταλαβαίνουμε!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλησπέρα, καλησπέρα!

nunu πολύ χάρηκα για τη δυναμική επιστροφή σου! Περαστικά στα μικρά σου και όλα τα υπόλοιπα να σου έρθουν όπως τα θέλεις!!!

froso νομίζω ότι πρέπει να το γιορτάσεις με έναν μεσημεριανό ύπνο!!!

joy νομίζω εσύ είχες ρωτήσει για δραστηριότητες...

http://www.elamazi.gr/odhgos-kentrwn-dhmiourgikis-apasxolisis/

Επίσης Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Λεβίδου 13, 145 62 Κηφισιά. Αν και δεν ήταν για την ηλικία μας παρόλα αυτά τους κράτησε το ενδιαφέρον για δύο ώρες με τις κατασκευές που έχει.

Θέατρο http://www.xorostexnisasomaton.blogspot.gr/p/blog-page.html αν και δεν έχουμε πάει είναι ότι πιο κοντινό βρίσκω στην ηλικία μας.

Εικονογράφηση βιβλίου http://minisites-charte.fr/sites/mayana-itoiz/mes-images/

χωρίς να θέλω να καταντήσω ιζνογκούντ... ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη:tongue:...nufi που έισαι;

Μέσα στο σπίτι τι κάνουμε,οεο;

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπερούδια!!

Μπουγάκια να σας χαιρόμαστε! Πάντα υγιή κι ευτυχισμένα

Νουνού, άντε βρε, χάθηκες! (Ποιος μιλάει ! )

Βρε Κυρούλα, otrisalin από τώρα? Θα φάω τα μουστάκια μου αν το χρειαστείτε, φτου κακά, μακριά από σας και μας και όλους. Τα σωβρακάκια :P μιας χρήσης με βόλεψαν κι εμένα εξαιρετικά

Κι όπως είπε και η duck, θελω κι εγω να πω τη γνωμη μου, μη χάσω για το θέμα της προωροτητας. Βασικά όχι για την προωρότητα, έτσι όπως κατέληξε, αλλά γενικά. Πιστεύω λοιπόν ότι καλό είναι ο καθένας να νιώθει άνετα να λέει τη γνώμη του, χωρίς να δέχεται "επιπλήξεις" όταν δεν προσβάλλει κανένα, ακόμα κι αν λέει πράγματα που δεν είναι ευχάριστα... Διότι κι εγω το ξέρω πως καλύτερα τα μωράκια μου να είχαν μείνει παραπάνω στην κοιλίτσα και όλες νομίζω. Τωρα πως το ότι δεν έμειναν, δεν ειναι και πανακεια ότι θα πάθουν κάτι, ή ότι θα μείνουν αναπτυξιακά πίσω το ξέρουμε επίσης όλες νομίζω, και όπως το διάβασα εγώ δεν υποννόησε τίποτε τέτοιο..

Τα φιλιά μου σε όλες. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΡΕΜΑ!!!! (Είναι η πρώτη μας φορά)

Καλή αρχή με το κουτάλι Ιθάκη! Υπομονή, υπομονή, υπομονή !

Να το βιντεοσκοπήσεις! Μην το ξεχάσεις !

ΥΓ. δεν ήθελα απλά να πω τη γνώμη μου, ούτε γενικά,.. απλά έτυχε να με ενοχλήσει κι εμένα για αυτό και πήρα θέση.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Νουνούκα

καλώς "επέστρεψες", αν και πάντα ήσουν παρούσα..δια της απουσίας σου!

Όλα να πάνε όπως τα θες !

Αυτό για πισι, θα το έχω υπόψιν.

Περαστικά σας!

Γουστάρω ομοιπαθητική..!

Paulo Coelho

Καλησπέρα.

Έρχομαι σφήνα από τα δίπλα, μια βετεράνα διδυμομάνα με μεγάλα παιδάκια πια, να ρωτήσω. Ποιος είναι αυτός ο γιατρός που αφήνει μέχρι τις 38 εβδομάδες συμπληρωμένες; Στο γαία; Τον έμαθε κανείς; Για παν ενδεχόμενο...

Ακριβώς!! Η προωρότητα δεν είναι επιλογή μητέρας αλλά φύσης και ενίοτε του επιβλέποντα γυναικολόγου, στα χέρια του οποίου αφηνόμαστε ως απόρροια σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε μ'αυτόν. Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι να είναι υγιή όλα τα μωράκια ανεξαρτήτως σύλληψης, τοκετού, προωρότητας ή μη. Και να είμαστε κι εμείς καλά να τα χιαρόμαστε!!!

Μουχαχχαχχαχ. Το άλλο με τον τοτό είναι καλύτερο.

είμαστε δυό... είμαστε τρείς... είμαστε χίλιοι δεκατρείς....!

Αν και δε θυμάμαι τις απορίες σου, πολύ χαίρομαι που το διαβάζω αυτό !!

Αυτό είναι και το νόημα άλλωστε !

Κι εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα σχετικά και άσχετα το καφέ!

Φαντάσου, έχω εμπεριστατωμένη άποψη σε αρκετά από εμπειρίες άλλων !

Και έχω εμπεδώσει στο απόλυτο..την πρακτική των δημόσιων μαιευτηρίων και το μέσο προφίλ και αττιτιουντ γυναικολόγων δημοσίου και μή, έτσι ώστε στην επόμενη γέννα (δικού μου ανθρώπου) να μπορώ να δώσω συμβουλές.

Δώσε κ σώσε σε γνωστό σου ρε. Διότι σε αγνώστους θα σε μαλώσω..

Αλλά τεσπά, κουβεντούλα κάνουμε, απόψεις κ εμπειρίες αλλάζουμε, εμένα τουλάχιστον η συμμετοχή μου στην κουβεντούλα σας με έχει βοηθήσει Πάααρα πολύ κ μου έχει δώσει ιδέες κ λύσεις για αρκετά θα έλεγα θέματα.

Κ εγώ χαίρομαι πολύ που σε βοηθήσαμε,αλλά...

Κρίς μου αρχικά ήμαν μαζί σου. ¨Εγκυος είναι λέω, δεν βαριέσαι, δεν είναι σνομπαρία.... Νταξ, κουβεντούλα κάναμε εμείς. Εσύ εδώ που τα λέμε.... μονολογείς.

Δεν βαριέσαι, καλή καρδιά.

Μέ ένα πόνο έυχομαι κ χωρίς παραπάνω προυτς για τα δικά μας.....

Αθηνά καλησπέρα.

Κ εμένα ο γιατρός μου με άφησε 38+1, αλλά προγραμματισμένα πήγα. δεν με άφησε παραπάνω. Χατζηπάυλου Γιώργος.

ΥΓ δίπλα δεν ξαναπατώ, η κωλοφωτιά του κώλου με έβρισε χυδαία κ τα έσβησε. Πρώτη ξεκίνησε. Πάτησε πάνω στο όνομα μου, είδΕ που είχα γράψει κ τί. Κ πιάστηκε από το γκόμενο στα πατώματα κ μεέκανε ξεφτίλα μέσα στο θέμα που είχα ανοίξει για το γάλα που έδινα στα παιδιά μου!!!! κ μετά απλά πήρε μπλάνκο κ έσβησε.. απλά μωρέ.....

όχι τίποτις άλλο, αλλά με κορόιδεψες κ εσύ......

Σνιφ στα αλήθεια δηλ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εκ των υστέρων θυμήθηκα ποια είσαι, δεν θυμάμαι τι και πως...

Θυμάμαι εκείνο το σκηνικό και... δεν θέλω να θυμάμαι :confused:

Και ο δικός μου θα με άφηνε δήθεν μέχρι τις 38, αλλά μου είχε φάει τα αυτιά να κάνουμε ενέσεις για τους πνεύμονες μόλις καβάντζωσα τις τριαντακάτι εβδομάδες. Όσες τις έκαναν εκείνη την εποχή όλως τυχαίως κάτι είδαν στον υπέρηχο και η καισαρική έγινε στις 34 εβδομάδες τζαστ. Και γελούσανε οι μαίες στις επισκέψεις που πήγαινα και τις ερώταγα. Καλέ θα με αφήσει πράγματι μέχρι τις 38 ή να με δουλεύει λέτε; Είδατε εσείς πολλές να τις αφήνουν στις 38; Και το βλέμμα τους έδινε την απάντηση. Αλλά ο γιατρός τα έλεγε αυτά περι 38 με straight face, δεν μπορώ να πω. Άριστος κατά τα άλλα, κορυφή, για αυτό που μου έκανε για να πιάσω παιδί τον τσέκαρα με γιατρό του εξωτερικού όπου είχα πάει με δικα μου έξοδα και πριν απο αυτόν μου είχαν πει ότι δεν θα έκανα παιδί. Οπότε για αυτό δεν είχα λόγο να ψαχτώ να τον αλλάξω. 36; 36. 36 τζαστ είδανε και εμένα κατι στον υπέρηχο και κάναμε άρον άρον την καισαρική. Λόγω του ιστορικού μου είχα και πιθανότητα μεγάλη αιμορραγίας στον τοκετό και αυτά δεν ήταν μούσια πελατειακά, το είχα τσεκάρει από αλλού και δεν ήθελα να παλεύει με την ανοιχτή μήτρα στο χειρουργικό τραπέζι κάποιος άλλος πλην εκείνου του γιατρού.

Αλλά τέτοιοι γιατροί το έχω γράψει με άλλα λόγια και αλλού, δεν πρόκειται να αφήνουν τις εβδομάδες να περνάνε και να υπάρχει το μικρό ρίσκο της ωρίμανσης πλακούντα και το πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να τρέχουν μια απρόβλεπτη στιγμή στο μαιευτήριο όπως παλιά στις ταινίες επειδή έσπασαν τα νερά μια άσχετη και άβολη στιγμή. Έχουν αυστηρό πρόγραμμα στο ιατρείο και θέλουν να ξεκουράζονται και αυτοί κάποια στιγμή για να τα βγάζουν πέρα.

Δεν ήταν άσχημα, τα παιδιά ήταν σαν τελειόμηνα στο βάρος. Ένιγουει...

δεν ξέρω κρίς.

ο γιώργος χαλβάδιαζε το γαία παλιά, αλλά δεν ξέρω αν έχει πάει.

έχω να τον δώ από πέρυσι τέλος μαρτιού!

Δεν νομίζω. δεν θα αναλάμβανε ποτέ τελευταία στιγμή έγκυο κ μάλιστα από εξωσωματική. Κάτι που δεν κατέχει καλά δηλ όσον αφορά το ιστορικό, φάρμακα κλπο....

μα μπέρδεψες ρε. έγινε κάτι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα απο μηχανής Θεά !

Σοφότερη των πάντων!

Μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις τί εννοείς

με τη γενική σημείωση συγκεκριμένα??

Γιατί θα στεναχωρηθούμε??

Ποια εγκυμοσύνη θα έχει περίεργα νέα?????

Της Κρίστυ??????

Γιατί δεν έχουμε κάποια άλλη εγκυούλα εδώ στο καφέ, με πιθανότητες να γεννήσει σύντομα!!

Paulo Coelho

κοριτσια συγνωμη ισως ειμαι καινουρια στην παρεα και γι αυτο ισως παλι να ειμαι οντως χαζη......εγω δεν εχω καταλαβει τι γινεται.....

ποιος εβρισε ποιον και που εδω????εγω δεν το διαβασα:rolleyes::rolleyes:

εγω που τον παρακαλαω να μου κανει τις ενεσεις κορτιζονης και μου λεει οτι δεν χρειαζοντε και οτι θα μου πει αυτος αν χρειαστει και ποτε ενω μου τις εχει ηδη γραψει και τις εχω παρει πρεπει να ανησυχησω???

και κατι που επισσης δεν καταλαβα ολο αυτο το θεμα προεκυψε επειδη εγω ειπα οτι μου εχει πει κλεινοντας την 36η μπορει να μου τα παρει????

πρεπει να φτασω την 38η???

δεν λεω σιγουρα καλο ειναι για τα μωρα οσο περισσοτερο μενουν στη μητρα αλλα μηπως ειναι επικυνδυνο για την ιδια τη μητρα αν τα μωρα ειναι μεγαλα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια εμενα η σκεψη μου ειναι παντα πολύ straightforward. κ το λαθος που κανω ειναι οτι λειτουργω σα να ειναι κ των αλλων ετσι. δηλ δε σκεφτομαι τι μπορει να υπαρχει απο πισω... Πολλακις την εχω πατησει αλλα δεν μπορω ν αλλαξω...για την ωρα τουλαχιστον.

οποτε δε σχολιαζω τπτ παρα μονο καλη αρχη στην ιθακη με τις τροφες!!!

και καλη καρδια φυσικ'α!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αθηνά, καλησπέρα! Αν και σέβομαι το γεγονός ότι είσαι βετεράνα, άσε να το λύσουμε εμείς μόνες μας με την Κρίστυ που μιλάμε και καιρό όπως λες κι εσύ. Εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε να διανοηθώ τέτοιου είδους σενάρια κι εύχομαι το καλύτερο στην Κρίστυ!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...