Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

Μπαίνω μ ετ ο μωρό αγκαλιά να πω απλώς ότι δεν βαφτιστήκαμε εμείς. Σε άλλη βάφτιση πήγαμε! Πάντως λαβ ευχαριστώ για τις ευχές!

Nunu welcome back!

:oops::oops: οι ευχες για τυχη και υγεια ισχυουν!!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!

Νουνουκα μου μας ελειψες!!!!!!!!!! περαστικα στα μαναρακια σου τα ομορφα!!! Αχ να σε δουμε απο κοντα! τι καλα!:P

Καντυ εκλεισες την 30η εβδ κ διανυεις την 31η!!!!!!!

Chemin οσο μεγαλωνουν,τοσο δυσκολευουν οι βολτες εξω!!!:rolleyes:

Kalhmera!

νουνουκα επιτελους!! Καλως ηρθες;) Ευχομαι ολα να πανε καλυτερα σε οοοολους τους τομεις!

αχ μακαρι να μπορουσα να ερθω!! πιστεψτε με οταν βρω ευκαιρια θα την αρπαξω απ τα μαλλια κ θα σας ερθω!!

σεμιν κ εγω πιστευω τωρα θελουν να τα εξερευνησουν ολα, οποτε δυσκολο να κατσουν σε μια θεση...σου χω και χειροτερο: οταν περπατάνε:tongue:

κιρα μια χαρα νομιζω εχεις οργανωθει...

καντυ εγω δεν καταλαβα το μπερδεμα σου με τις εβδομαδες?:oops:

ειμαστε μονοι σημερα, σας αφηνω!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:oops::oops: οι ευχες για τυχη και υγεια ισχυουν!!!!:D:D

Εννοείται βρε! Ευχαριστώ πολύ!

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!

Chemin οσο μεγαλωνουν,τοσο δυσκολευουν οι βολτες εξω!!!:rolleyes:

Το 'χω καταλάβει, μη νομίζεις! Τι να κάνουμε, πεμονή! Εκεί στη βάφτιση, στο τραπέζι που καθόμασταν ήταν και μία έγκυος. Με έβλεπε λοιπόν μια με το ένα μωρό μια με το άλλο, αγκαλιά έτρωγα, αγκαλιά μάζευα πράγματα, αγκαλιά τάιζα... αγκαλιά όλα.. Στο τέλος που ήταν να φύγουμε ο άντρας μου ξέχασε να μου δώσει το μπουφάν μου (ζαλισμένος κι αυτός να μαζέψει κουταλάκια, πιπίλες κ.λπ). Πήγα λοιπόν και το φόρεσα μόνη μου με το μωρό στο ένα χέρι και την τσαντάρα στο άλλο. και σηκώνεται η κοπέλα και μου φωνάζει "Θεά, είσαι θέα!!!" :lol: Μάλλον θέαμα ήμουν αλλά ας μην το κάνουμε θέμα :lol::lol:!

Kalhmera!

σεμιν κ εγω πιστευω τωρα θελουν να τα εξερευνησουν ολα, οποτε δυσκολο να κατσουν σε μια θεση...σου χω και χειροτερο: οταν περπατάνε:tongue:

Αχ το ξέρω!! Εμείς σηκωνόμαστε και κάνουμε βηματάκια στηριγμένες σε έπιπλα ή υποβασταζόμενες! Φαντάσου να περπατήσουμε τι έχει να γίνει! Μεσούλα μουουουουουου!!

Κάντυ την ίδια απορία είχα κι εγώ! Οι κοπέλες τουλάχιστον σου απάντησαν. Εμένα ούτε η μαία δεν καταλάβαινε την απορία μου!!

Με το καλο οι εγκυούλες μας , τώρα που το θυμήθηκα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Κοιμήθηκα - ο Θεός να το κάνει ύπνο - πάρα μα πάρα πολύ άσχημα.

Καούρες γαρ.

Και το πρωί ξύπνησα με έντονο βήχα λόγω ταλαιπωρημένου - καμμένου μάλλον- οισοφάγου με αποτέλεσμα να κάνω εμετό αίμα.

Μου ξανασυνέβη πρόσφατα σε μικρότερη έκταση.

Ευτυχώς το απογευματάκι έχω γιατρό να τα κουβεντιάσουμε τα "θεματάκια".

ΚΡΙΣΤΥ στην δικη μου περιπτωση δεν ''λειπει' απολυτως τιποτα...ειμαι πρωτοτοκη η μητρα μου δεν εχει ξανανοιξει και ο καθε υπευθυνος γιατρος που γνωριζει καλα την δουλεια του δεν θα εκανε πειραματα!!

Τώρα άμα σου πω ότι ο δικός μου ο "φωστήρας" μου είχε πει ότι τις πρωτοτόκες τις αφήνουν λέει παραπάνω, τις δευτεροτόκες όχι.

Προσωπικά ξέρω περιπτώσεις κ πρωτοτόκων κ δευτεροτόκων που τις άφησαν μέχρι τη συμπλήρωση των 38 εβδομάδων. Ακόμη κ περίπτωση κολλητής δευτεροτόκας που είχε κάνει το πρώτο με καισαρική κι εκεί όντως ήταν επικίνδυνα τα πράγματα γιατί υπήρχε κίνδυνος να "ανοίξει" η τομή.

Αλλά τεσπά, ο κάθε γιατρός κι η λογική του (κάτι που ειλικρινά με εκνευρίζει αφάνταστα).

γιατι θεωρω οτι σιγουρα θα χρειαστουν τουλαχιστον την πρωτη μερα,που δεν νομιζω να φτανει το γαλα μου..

Την πρώτη μέρα τα στομαχάκια των μωρών είναι πολύ πολύ μικρούλια, λίγο μεγαλύτερα από ένα μπιζέλι να φανταστείς και γεμίζουν μόνο με λίγες σταγονίτσες πρωτόγαλα. Η φύση έχει προνοήσει.

αλοιφη για αιμοραιδες........εδω να σημειωσω οτι αυτη την δυσκοιλιοτητα της εγκυμοσυνης και ειδικα του 3ου τριμηνου εγω δεν την εχω γνωρισει μεχρι σημερα......το ακριβως αντιθετο θα ελεγα.....δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο!!!!αλλα δεν νομιζω να την χρειαστω εεεε????

Αχ κοπέλα, πάρε νάχεις καλού κακού...

Κι εγώ δεν την ήξερα την κυρία στην 1η εγκυμοσύνη μου, αλλά ο τοκετός μου άφησε ένα παιδί και μερικές αιμορροϊδες έτσι, για "σουβενίρ".

(Βγαίνουν κι από την πίεση που ασκούν τα μωρά δυστυχώς κ μπορεί να βγουν είτε πας για Φυσιολογικό είτε για καισαρική).

Εύχομαι να είσαι από τις τυχερές.

Η καλύτερη θερμοκοιτίδα είναι σαφέστατα η κοιλίτσα της μαμάς και όποιοι κατά καιρούς έχουν επέμβει χωρίς σοβαρό λόγο σε αυτήν την φυσική διαδικασία να γεννηθούν σκουλήκια στην επόμενη ζωή τους....

Νουνού καλωσόρισες πίσω στην παρέα!!!

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου άποψη, αλλά πες κάτι από σύγχυση, κάτι από την περσυνή μας εμπειρία κ κατ΄ επέκταση φόβο μήπως τούτες εδώ οι μικρές φάνε ΜΕΝΝ τσάμπα κ βερεσέ (σημειωτέον μόλις πήραμε το παιδί μετά από απίστευτη ταλαιπωρία διασωλήνωσης προέβην στην εξωσωματική κ μου προέκυψαν δίδυμα κ μέχρι να φτάσω 34-35 εβδομάδων είχα το φόβο της ΜΕΝΝ κ την αίσθηση πως θα ήμουν αποκλειστικά υπεύθυνη γι΄ αυτό).

Έτσι τα είπα λίγο πιο "κάπως" με αποτέλεσμα να φάω το σχετικό - κ μάλλον δικαιολογημένο - κράξιμο.

Αλλά τεσπά, κουβεντούλα κάνουμε, απόψεις κ εμπειρίες αλλάζουμε, εμένα τουλάχιστον η συμμετοχή μου στην κουβεντούλα σας με έχει βοηθήσει Πάααρα πολύ κ μου έχει δώσει ιδέες κ λύσεις για αρκετά θα έλεγα θέματα.

Πάω να περπατήσω λίγο, έχει και καλό καιρό, για όσο αντέξω (με την παντόφλα ως γνωστό...)

Θα ξαναμπώ (εκτός απροοόπτου - ευχάριστου ελπίζω) το βραδάκι μετά το γιατρό να σας πω νέα.

Γεια προς το παρόν.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κριστυ επειδη το συνεχιζεις θα σου απαντησω!

Σε αλλο αναφερθηκε η Νουνου κ σε αλλο εσυ!!!

Δεν με πειραξε μονο το χθεσινο αλλα με προσβαλε κιολας!

Εαν το θεωρησες κραξιμο κακως! ξερω ποτε κραζω κ ποτε οχι! εαν το εκανα θα στο εστελνα σε πμ!

Τα λογια της παπιτσας ηταν light για να το θεωρησεις κραξιμο,αρα εννοεις εμενα! καποιες κοπελες απλα συμφωνησαν με αυτα που γραψαμε!

Μην ξεχνας οτι εδω μεσα το 80-90% εχουμε προωρα μωρα,ασε να κρινουμε εμεις κ οι παιδιατροι μας τι πρεπει να λεμε κ τι οχι!!!

Σπουδασαν......κατι ξερουν παραπανω,οπως κ οι γυναικολογοι!

καλημερα κοριτσακια!!!!αποψε δεν κοιμηθηκα.......με πηρε ο υπνος γυρω στις 7.30 το πρωι....ετσι ανευ λογου και αιτιας!!!!

ΝΟΥΝΟΥ.....επιτελους ρε κοριτσι.......μας ελειψες!!!!!!ειδα προσφατα μια διαφημηση για ενα λαπτοπ γυρω στα 380? δεν το ψαχνεις λιγο!!!!

ΣΕΜΙΝ πολυ γελασα με την βαφτιση...φανταζομαι η κοπελα θα ειχε φρικαρει θα ελεγε απο μεσα της''Θεε μου τι με περιμενει''

ενας φιλος του αντρα μου εχει 4 παιδια...ειχε τα 2 και οταν πηγε για το 3ο ηρθαν τα διδυμα μας ελεγε λοιπον πως αν δεν μεγαλωσεις διδυμα ειναι σαν να μην εχεις μεγαλωσει μωρα.....η αληθεια ειναι πως τρομαξα ετσι οπως το ειπε...ενταξη λιγο πολυ γνωριζω γιατι στην ανατροφη των διδυμων ξαδερφων μου ημουν παρουσα εμενα στο σπιτι τους για βοηθεια βεβαια αυτο που εζησα τοτε το θεωρω υπερβολη αλλα ας μην μιλαω καλυτερα σε λιγες εβδομαδες να δω τι θα κανω κι εγω!!!

τωρα οσο για τις εβδομαδες εε δεν ειναι λιγο μπερδεμα??ακου 30 και 2...σαν να μετραει φανταρος μου ακουγεται:tongue::tongue:

ΤΖΕΜ το μπερδεμα ειναι στο οτι σημερα το τικερακι μου λεει 30 εβδ και εχθες η Σεβη νομιζω:rolleyes::rolleyes:μου ειπε οτι μπηκα στην 31η και λεω τωρα εγω...οταν καποιος με ρωτησει...γιατρος,μαια,μικροβιολογος....ποσο ειμαι τι θα πω 30??η 31???με πιανεις???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια αφήστε τις παρεξηγήσεις. Η καθεμία ξέρει το παιδάκι της είτε πρόωρο είτε όχι πόσες δυνατότητες έχει και πόση ευτυχία μας χαρίζει :D.

Κι αν είπε η κρίστυ κάτι παραπάνω ας μην της την πέφτουμε γιατί είναι και ετοιμόγεννη και ταλαιπωρημένη (συμφωνείτε όλες φαντάζομαι).

Και ναι από την Παρασκευή διανύω άδεια ανατροφής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!

συμφωνω με τη φροσω... ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος καμια φορα. Κ γενικα πιστευω ΚΑΜΙΑ μανα εδω μεσα δε θα εθιγε παιδακια αναλογα με το ποσων εβδομαδων γεννηθηκαν. Ισως φταιμε εμεις καμια φορα που εχουμε μεσα μας τη 'μυγα' της προωροτητας, της εξωσωματικης, της διαιτας, της απιστιας, της εργασιας κτλ κτλ...

Θεωρω οτι ειμαστε ωραια παρεα κ δεν υπαρχει λογος να πικραινομαστε....

Καλη αδεια!!!!!!! Για πες, ξαναζητησες απ το γραφειο, δηλ εκανες αιτηση εκ νεου?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!!

Μπουγάκια να σας χαιρόμαστε! Πάντα υγιή κι ευτυχισμένα

Νουνού, άντε βρε, χάθηκες! (Ποιος μιλάει ! )

Βρε Κυρούλα, otrisalin από τώρα? Θα φάω τα μουστάκια μου αν το χρειαστείτε, φτου κακά, μακριά από σας και μας και όλους. Τα σωβρακάκια :P μιας χρήσης με βόλεψαν κι εμένα εξαιρετικά

Κι όπως είπε και η duck, θελω κι εγω να πω τη γνωμη μου, μη χάσω για το θέμα της προωροτητας. Βασικά όχι για την προωρότητα, έτσι όπως κατέληξε, αλλά γενικά. Πιστεύω λοιπόν ότι καλό είναι ο καθένας να νιώθει άνετα να λέει τη γνώμη του, χωρίς να δέχεται "επιπλήξεις" όταν δεν προσβάλλει κανένα, ακόμα κι αν λέει πράγματα που δεν είναι ευχάριστα... Διότι κι εγω το ξέρω πως καλύτερα τα μωράκια μου να είχαν μείνει παραπάνω στην κοιλίτσα και όλες νομίζω. Τωρα πως το ότι δεν έμειναν, δεν ειναι και πανακεια ότι θα πάθουν κάτι, ή ότι θα μείνουν αναπτυξιακά πίσω το ξέρουμε επίσης όλες νομίζω, και όπως το διάβασα εγώ δεν υποννόησε τίποτε τέτοιο..

Τα φιλιά μου σε όλες. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΡΕΜΑ!!!! (Είναι η πρώτη μας φορά)

jYwYp3.png

συμφωνω με τη φροσω... ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος καμια φορα. Κ γενικα πιστευω ΚΑΜΙΑ μανα εδω μεσα δε θα εθιγε παιδακια αναλογα με το ποσων εβδομαδων γεννηθηκαν. Ισως φταιμε εμεις καμια φορα που εχουμε μεσα μας τη 'μυγα' της προωροτητας, της εξωσωματικης, της διαιτας, της απιστιας, της εργασιας κτλ κτλ...

Θεωρω οτι ειμαστε ωραια παρεα κ δεν υπαρχει λογος να πικραινομαστε....

Καλη αδεια!!!!!!! Για πες, ξαναζητησες απ το γραφειο, δηλ εκανες αιτηση εκ νεου?

Nαι έκανα αίτηση μαζί με τη δικαστική απόφαση σήμερα.

Ε μου απάτνησαν αφού το είπε το δικαστήριο τέλος.

Να γλέπατε τη διευθύντρια.....:|:rolleyes:

Να βλέπατε τη διευθύντρια.....:|:rolleyes:

Τελειο ετσι?! αντε ωραια!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να γλέπατε τη διευθύντρια.....:|:rolleyes:

καλα δεν ειχες μαζι σου μια βιντεοκαμερα,μια φωτογραφικη??εστω ενα κινητο με καμερα βρε αδερφε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...