Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Θέλω και εγώ Λαγονήσι.... Πάρτε με και μένα... θα είμαι φρόνιμη...:P

Αχ, νομίζω ότι ζω ένα ταξίδι στο παρελθόν τώρα που ξανάρχισα τα utro... είχα τόση χαρά όταν τα σταμάτησα που τα είχα καταχωνιάσει σε ένα ντουλαπάκι... δεν τα ξαναείδα με ιδιαίτερη χαρά μπορώ να πω...

Jasmini, 2 τοστάκια;;;;; Φαντάζομαι το ένα είναι για μένα :P. Εγώ δεν λέω τι έφαγα για πρωϊνο, μπορείτε να μαντέψετε πανεύκολα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα ομορφφες κ καλοδιαθετες!!!!

καλυτερα σημερα,ε? ετσι μπραβο!

gιota αντε μπουκιτσα μπουκιτσα, να κατεβαινει κατι κατω..

twins κρεβατωμενη, θα κανεις κ υπερηχο σημερα τελικα?

ολγα λαγονησι με τα μπεμπε? τελειο! μωρουδιστικα μπρατσακια κ μπουτακια στην παραλια!!

jasmini εσυ μια χαρα ακουγεσαι, ηρεμη αναμενεις να ανοιξεις τη σεζον!!! των γεννησεων στην παρεα...

οι υπολοιπες που ειστε? οχι στα ψυγεια παντως!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

αντε πια, τσατιστηκα....!

περιμενα απο χθες με λαχταρα να ρθει το πρωι μια φιλη μου κ να παμε ικεα να παρω διαφορες μπουρδιτσες πχ κορνιζες, λαβετες κτλ, κ μου το ακυρωσε...

παλι σπιτι...εχω πηξει καλε ολη τη βδομαδα!

τουλαχιστον πριν πηγαινα σχολειο, εβλεπα καναν ανθρωπο...

εγκλωβισμος!!

33E7p2.png

Καλημέρα, κοριτσάκια!

Μα τι έγινε χθες; Όλες είμασταν κάπως; Πρώτα απ' όλα περαστικά στις αδιάθετες. Κουράγιο, κορίτσια. Το σημαντικό είναι ότι από σήμερα δρόσισε λιγάκι και όλα θα είναι καλύτερα, το πιστεύω αυτό. Εγώ εξακολουθώ να μην κοιμάμαι σχεδόν καθόλου το βράδυ (ούτε αριστερά, όπως σας έλεγα και χθες), ενώ από χθες το βράδυ έχει αρχίσει και μια τάση για εμετούλι..... Μην κυκλοφορεί ελεύθερη καμιά σχετική ίωση;

rPPrp3.png

αχ jasmini αυριο εισαι 35εβδομαδων!! τι καλα...καμια βδομαδουλα ακομη κ θα ναι σουπερ να γεννηθουν τα μικρα!

το αγχος της προωροτητας το αφηνεις πιιιιισω!

μακαρι ολες μας ετσι!!1

33E7p2.png

Στο μεταξύ, είμαι στη δουλειά, ενώ αυτές οι απεργίες του μετρό με έχουν εξουθενώσει. Φεύγω συνταρακτικά νωρίτερα από το σπίτι, για να αποφύγω να οδηγώ ώρες στην κίνηση, όπως έπαθα προχθές (1 1/2 ώρα στο αυτοκίνητο), κι έτσι χάνω και την τελευταία πιθανότητα για λίγο πρωινό ύπνο... Ελπίζω αύριο να τα καταφέρω, αν και με περιμένει η λαϊκή και κανένα ψώνιο γενικώς, διότι μας έχουν καλέσει και σε πάρτι γενεθλίων την Τετάρτη και καλό θα είναι αν μην τρέχω τελευταία στιγμή!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...