Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Μπούγος να σου ζήσουν τα διδυμάκια.

Είδες τι συγκίνηση???

Εγώ μόνο φέτος που γιορτάσαμε τα 4 έκλαιγα "κάπως" λιγότερο...

sevi-gio πολυ χρησιμο το αρθρο,σε ευχαριστουμε πολύ!!

θελω πολυ να θηλασω ,την μικρη μου την θηλασα ενα χρονο και κατι,κουραστηκα και πιεστικα στην αρχη παρα πολυ για να εδραιωσω τον θηλασμο,αλλλα απο την στιγμη που εγινε κι αυτο,ολα ηταν πανευκολα πραγματικα!

μακαρι να τα καταφερω και τωρα,θα προσπαθησω παντως,κι οσο παει.

Cristy oντως σε περιτριγυριζει,μια χαρα! παντως θαυμαζω την ψυχραιμια σου,εγω ειμαι χεστρούλα!!:rolleyes:

καντυ κι εμενα με πονανε τα δοντια μου!! και ειχα κανει και"γενικο σερβις" πριν μεινω εγκυος!καθε βραδυ με ενοχλουν στην αριστερη πλευρα,εκει που με βολευει δηλαδη λιγο παραπανω να κοιμαμαι πλευρο,οποτε αναγκαζομαι να γυριζω στα δεξια,που δεν με βολευει λογω κοιλιας!!:evil::evil:μολις γυρισω απο εκει ο πνος σταματαει,κουφο;;;

κουραγιο,τι να μας πω...

οταν λετε φαγουρα εννοειτε στην κοιλια ,ετσι;εχω κι εγω εδω και 2 εβδομαδες,αλλα νομιζα πως ειναι απο την κρεμα που βαζω για τις ραγαδες,μιας και βαζω πιο εντατικα τωρα τελευταια..

Σημερα η μικρη μου με τρελανε ,πολλα νευρα,ειμασταν και με αυτον τον παλιοκαιρο μεσα τοσες μερες,και δεν ηξερε πως να εκτονωσει την ενεργεια της,δεν εξηγειται αλλιως! ειδικα με αυτο το φαγητο,με εχει σκασει,δεν βαζει μπουκια στο στομα της,οσο κι να προσπαθω να μην την πιεζω,αν την αφησω ανεξελεγκτη,δεν θα φαει τιποτα ολη μερα..

εβαλα κι εγω τις φωνες σημερα ,κι ησυχασα!!

ακομα υπερενταση εχω απο την σημερινη μερα.αυριο που δεν δουλευει ο αντρας μου θα την παμε παιδοτοπο οπωσδηποτε ,δεν παει αλλο μεσα.

νιωθω και τυψεις οταν την βλεπω να ειναι μεσα στα νευρα,οτι αν δεν ημουν εγκυος θα καναμε πολλα πραγματα μαζι,και μονο που θα παιρναμε το αυτοκινητο να παμε καπου,θα ηρεμουσε,ή μια βολτα ή οτιδηποτε,ενω τωρα ετσι οπως ειμαι σαν "θωρηκτο",την εχω κλεισει μεσα την καημενη..

και παιδικο που την στελνω,και επιμενω,παρολο που καθε φορα ερχεται με μια καινουρια ιωση την οποια κολλαω κι εγω,το κανω για να περναει καλα αυτη..

χαλια η ψυχολογια κοριτσια σημερα,χαλια..ελπίζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα....

Αχ κοπέλα κι εγώ μια από τα ίδια.

Θήλασα την κόρη μου 1 χρόνο κ τώρα δεν είμαι διατεθιμένη ΚΑΘΟΛΟΥ τώρα να ασχοληθώ με μπιμπερό, αποστειρώσεις κλπ.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να τα καταφέρω με το θηλασμό γιατί αλλιώς χανόμαστε.

Το διάβασα κι εγώ το άρθρο. Πολύ καλό όντως. Επίσης έχω πάει κ σε συναντήσεις της la leche league Ελλάδος κ έχω τηλέφωνα για "πρώτες βοήθειες".

Δόντια κι εγώ είχα κάνει υποτίθεται σέρβις, παρόλα αυτά, μια εβδομάδα μετά την εμβρυομεταφορά, ξεκίνησε το πανυγήρι... Χάλια το δόντι. Ούτε απονεύρωση δεν παίρνει. Το μπαλώσαμε όπως όπως κ μόλις γεννήσω δρομολογώ εξαγωγή κ προσθετικό.

Και άπειρες τύψεις για την μεγάλη μου που δεν ασχολούμαι μαζί της...

Αλλά τι να κάνεις?

Τουλάχιστον ασχολείται ο σύζυγος μια που είναι απολυμένος...

Κι ευτυχώς έχουμε γλιτώσει τις ιώσεις εμείς. Κάτι είναι κι αυτό.

ΚΡΙΣΤΥ αν μου παρουσιαστουν οι φαγουρες στην 35η μια χαρα θα ειναι αφου μου ειπε κλεινοντας την 36η θα γεννησω!!οποτε λιγο το κακο!!!

εφτασε η ωρα σου νομιζω!!!με το καλο και να μας ενημερωσεις!!!

Γιατί θα γεννήσεις 36η???

Είναι όμοια δίδυμα, με έναν πλακούντα ή κάτι τέτοιο?

Μέχρι και 38η αφήνουν χαλαρά εκτός απροόπτου.

Στα όμοια δίδυμα η κατάσταση συνήθως ζορίζει πιο νωρίς.

Πάντως οποιοδήποτε μωρό γεννιέται πριν τη συμπλήρωση των 37 εβδομάδων θεωρείται πρόωρο κ θα πρέπει να το αναφέρεις σε κάθε μελλοντική παιδιατρική πράξη, νοσηλεία κλπ κ θα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση.

Μη σε φοβίζουν χωρίς λόγο κ διακινδυνεύεις έστω κ ελάχιστα την υγεία των παιδιών σου.

Cristy ερχεται η ωρα!!! Το εχεις ξαναζησει κ καταλαβαινεις...εγω ελεγα οτι χαμπαρ δε θα παρω, και πηγα στο nst κ μου ελεγαν οτι εχω συσπασεις! ποιος καλε?? εγω?? ελεγα, αφου δεν πονάω!

Βαλε κανεναν να μας ειδοποιησει κ εμας οτι ολα καλα ε? Μη μας ξεχάσεις!

Τώρα σώθηκες!!!

Χριστό δεν κατάλαβα στην κόρη μου ότι γένναγα!

Άρχισα να αναρωτιέμαι όταν οι πόνοι είχαν γίνει πιο συχνοί από 5λεπτο κ πάλι δεν ήμουν σίγουρη. Τηλεφώνησα στο γιατρό μου μόνο κ μόνο επειδή ήταν ξάδερφός μου κ του είχα ιδιαίτερο θάρρος. Αυτός μου είπε έλα μαιευτήριο.

Αλλά μέχρι που πήγα, αναρωτιόμουν αν όντως γεννάω...

Απορώ που δεν την ξεφούρνισα στο δρόμο!

Το μόνο που με "χαλαρώνει" κάπως τώρα είναι ότι ο καινούργιος γιατρός είναι στο Γαία, το οποίο είναι 10 λεπτά οδήγηση από το σπίτι μου. (Δεν ξέρω βέβαια πόσο απέχει από το σπίτι του γιατρού)

Αν το Γαία έχει Wi-Fi, που λογικά θα έχει, εδώ έχει το Έλενας, θα μπω να σας ενημερώσω...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπερα!!!

Καντυ οι δικες μου οι φαγουρες εμφανιστηκαν στην 35η εβδ! 5 μερες πριν γεννησω κ τουλαχιστον ενα μηνα μετα!!!

Στο μαιευτηριο ημουν με κομπρεσσες! χαλια.....ειχαν ματωσει τα ποδια μου!

Mash ειδες βρηκες παρειτσα για να μας ερθεις!;):P

Το που δεν εχουμε βρει αλλα δεν μας πτοει αυτο!

Archi στειλε μου πμ οταν το θυμηθεις!

Κριστυ στο Γαια κ εσυ;

Εγω γεννησα ομως στο Ντυναν που ηταν μαζι τοτε!

Ποιον γυναικολογο εχεις;

Εκει ποσο θα σου παει το δωματιο;

Ολες οι μαιες ειναι φοβερες εκτος απο μια!!! μην σου τυχει!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια γένησες πριν λίγο μια ξαδέλφη μου τα δίδυμα κοριτσάκια της πρόωρα αλλά είναι καλά στις θεμροκοιτίδες του Αττικό.

Γένησε την πρώτη φυσιολογικά και η δεύτερη κόλησε στον πλακούντα της και δεν μπορούσε να κατέβει και έκανε καισαρική.

πωπω ρε παιδί'α διπλή γέννα.

Ποίο γαία ρε παιδιά? Ποιός γεννάει εκεί? με μπερδέψατε τώρα.

άντε να τα πάρω

από την αρ΄χη!:confused:

Κρίστυ ε΄συ δεν έλεγες ότι θα πας μόνο σε δημόσιο ή εγώ δεν κατάλαβα;

Μπουγος να σου ζησουν. Να ναι γερα κι ευτυχισμενα...

Φροσω να σας ζησουν τα διδυμακια. Ταλαιπωρια η καημενη θα ποναει πολύ τις πρωτες μερες. Και εγω το σκεφτομουν μην μου τυχει αυτο αν πηγαινα για φυσιολογικο.

Κριστυ πλησιαζεις ε. Με το καλο! Εισαι ετοιμη; τα εχεις μαζεψει ολα;

Εγω κοριτσια ειμαι στενοχωρημενη. Ειναι η βαφτιστηρα μου αρρωστουλα, με τρομερο βηχα μερες τωρα. Αρχικα ο γιατρος ειπε ιωση αλλα αφου συνεχιστηκε κι ας επαιρνε αντιβιωση την πηγαν χθες νοσοκομειο και της ειπαν για πνευμονια. Θα την κρατησουν 2 μερες σιγουρα. Η μ@¥!?#_α ειναι οτι ειναι επαρχια και δεν εμπιστευομαο καθολου το νοσοκομειο εκει.

Κι εμενα με ειχε πιασει δοντι στη εγκυμοσυνη και υπεφερα.

Καντυ εγω φαγουρα ειχα αρκετη προς το τελος και ολη στην κοιλια!!! Με κρεμες ημουν ολη την ωρα. Και καουρες κατι βραδια ασε!

4o4op3.png

Κυρά τύψεις για τη μεγάλη?.... ατελείωτες! ακόμα κ τώρα που έχουν μεγαλώει κάπως τα δίδυμα..... δεν την αφήνουν να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια της. Το ένα είναι απίφοβο προς κατάπωση, το άλλο για να μαχαιρωθούν/βγάλουν μάτια, το άλλο να της το στραπάρουν..... ούφ σου λέω ούφ!

Η Κριστυ γενναει εκει!!! μας μπερδεψε ολες!!!!!!!

Τό είδα μαρή, μελέτηξα, απλά δεν το πίστευα κ εγώ.

Κρίστυ ε΄συ δεν έλεγες ότι θα πας μόνο σε δημόσιο ή εγώ δεν κατάλαβα;

κ εγώ το ίδιο είχα καταλάβει.

Κρίς κρατήσου μή γεννήσεις αύριο... πολλές κτ στο πρόγραμμα τις δευτέρες.

Πώς κ άλλαξες γνώμη τελευταία στιγμή? Τί έγινε?

Κορίτσια γένησες πριν λίγο μια ξαδέλφη μου τα δίδυμα κοριτσάκια της πρόωρα αλλά είναι καλά στις θεμροκοιτίδες του Αττικό.

Γένησε την πρώτη φυσιολογικά και η δεύτερη κόλησε στον πλακούντα της και δεν μπορούσε να κατέβει και έκανε καισαρική.

ΑΥτά είναι! Για φαντάσου να μου καθόταν κ εμένα? Μωρέ καλά έκανα, πατ κιούτ.

υγ: Να σας ζήσουν!

Μπουγος να σου ζησουν. Να ναι γερα κι ευτυχισμενα...

Φροσω να σας ζησουν τα διδυμακια. Ταλαιπωρια η καημενη θα ποναει πολύ τις πρωτες μερες. Και εγω το σκεφτομουν μην μου τυχει αυτο αν πηγαινα για φυσιολογικο.

Κριστυ πλησιαζεις ε. Με το καλο! Εισαι ετοιμη; τα εχεις μαζεψει ολα;

Εγω κοριτσια ειμαι στενοχωρημενη. Ειναι η βαφτιστηρα μου αρρωστουλα, με τρομερο βηχα μερες τωρα. Αρχικα ο γιατρος ειπε ιωση αλλα αφου συνεχιστηκε κι ας επαιρνε αντιβιωση την πηγαν χθες νοσοκομειο και της ειπαν για πνευμονια. Θα την κρατησουν 2 μερες σιγουρα. Η μ@¥!?#_α ειναι οτι ειναι επαρχια και δεν εμπιστευομαο καθολου το νοσοκομειο εκει.

Κι εμενα με ειχε πιασει δοντι στη εγκυμοσυνη και υπεφερα.

Καντυ εγω φαγουρα ειχα αρκετη προς το τελος και ολη στην κοιλια!!! Με κρεμες ημουν ολη την ωρα. Και καουρες κατι βραδια ασε!

Εύη έυχομαι να είναι γρήγορα περαστικά κ να μην ταλαιπωρηθεί το κοριτσάκι σας. Ψυχούλα μου....!

Κάντυ κ εγώ λίγο αίμα το είχα στα ούλα, αλλά πέρασε μπονο του.

Βγαίνε γιούτσο! Τώρα που μπορείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!

Τζεμτζεγα με γειές τα δόντια. Άντε κ καρχαρίες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Μα τί γαιδούρα που είμαι :oops:

Μπούγκος να σου ζήσουν τα μωράκια, να τα εκατοστήσουν και πάντα καλότυχα και ευτυχισμένα!

Από δόντια παιδιά εμένα δεν με πονούσαν μόνο μάτωναν αλλά 6 μήνες μετά όπως έτρωγα μου έσπαγαν κομμάτια από τις άκρες....απαίσιο και γέμισα μικροσφραγίσματα. Ίσως έφταιγε ο θηλασμός, ίσως που δεν έπινα ασβέστιο ούτε γαλακτοκομικά.

evi περαστικά στη μικρούλα. Μήν φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.

Η νουνού βρε παιδιά είναι καλά;

Έχει μιλήσει κανείς μαζί της;

Τζίνι πώς είστε;

Εγώ σήμερα πήγα το Φίλιππο θέατρο και μετά βγήκαμε όλοι μαζί για φαγητό.

Τους πάω έναν έναν και για λόγο οικονομίας αλλά για να έχουν μια μέρα την αποκλειστικότητα μαζί μου.

Εγώ σήμερα πήγα το Φίλιππο θέατρο και μετά βγήκαμε όλοι μαζί για φαγητό.

Τους πάω έναν έναν και για λόγο οικονομίας αλλά για να έχουν μια μέρα την αποκλειστικότητα μαζί μου.

Σωστήηηηηηηηηη!

Καλά. Μια χαρά είμαστε τώρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κυρά τύψεις για τη μεγάλη?.... ατελείωτες! ακόμα κ τώρα που έχουν μεγαλώει κάπως τα δίδυμα..... δεν την αφήνουν να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια της. Το ένα είναι απίφοβο προς κατάπωση, το άλλο για να μαχαιρωθούν/βγάλουν μάτια, το άλλο να της το στραπάρουν..... ούφ σου λέω ούφ!

Εμάς τζίνι συμβαίνει το εντελώς αντίθετο.

Από την αρχή ρίξαμε το βάρος στον μεγάλο να μην ζηλέψει και τελικά και την ζήλεια δεν γλυτώσαμε και τον κάναμε επίμονο και κακομαθημένο.

Κι αυτό με τα παιχνίδια όλα τους τα παίρνει. Το καλό βέβαια είναι ότι πλέον παίζουν όλοι μαζί.

Ζιταμαράκια, να σας χαιρόμαστε, να είστε γερα και δυνατά και να συγκινείτε τους γονείς σας μόνο για ευχάριστα!!!

Κάντυ, κράτα γερά! Κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου, αυτός ξέρει καλύτερα!!! Μην ακούς κανέναν και μη ρισκάρεις τίποτα! Όλα καλά θα πάνε!

Γιατί θα γεννήσεις 36η???

Είναι όμοια δίδυμα, με έναν πλακούντα ή κάτι τέτοιο?

Μέχρι και 38η αφήνουν χαλαρά εκτός απροόπτου.

Στα όμοια δίδυμα η κατάσταση συνήθως ζορίζει πιο νωρίς.

Πάντως οποιοδήποτε μωρό γεννιέται πριν τη συμπλήρωση των 37 εβδομάδων θεωρείται πρόωρο κ θα πρέπει να το αναφέρεις σε κάθε μελλοντική παιδιατρική πράξη, νοσηλεία κλπ κ θα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση.

Μη σε φοβίζουν χωρίς λόγο κ διακινδυνεύεις έστω κ ελάχιστα την υγεία των παιδιών σου.

Αυτό με το στίγμα της προωρότητας ίσχυε κάποτε, στον αιώνα μας ωστόσο τα δίδυμα που συμπληρώνουν την 36η εβδομάδα θεωρούνται τελειόμηνα.

Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες!!! Να μεγαλώσουν ζωηρές, τσαχπίνες και πανέξυπνες και πάνω απ'ολα καλότυχες!!!

Περαστικά της, να συνέλθει γρήγορα!!! Πως όμως εξελίχτηκε ενώ επαιρνε αντιβίωση? Εισπνεόμενα δεν της έδιναν?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...