Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα ομορφες διδυμομανουλες!!!

που εχετε χαθει ολες????

ΣΕΒΗ ευχαριστουμε για το αρθρο!!!

ΜΑΣ γελασα πολυ με την φωτο με το μωρο και την γατα!!!!!

αυτες οι φαγουρες που λετε απο ποτε αρχιζουν....εγω δεν εχω ακομα!!!

τα δοντια μου τα δοντια μου τα δοντια μου!!!τα ντεπον δεν με πιανουν εχω απελπιστει δεν ξερω τι να κανω και το εχω ριξει στο κλαμα!!!!!

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα!!!

Χτες νόμιζα ότι θα γένναγα, είχα πόνους ανά 10λεπτο...

Τελικά αφού πέρασε ένα 3ωρο κ είχα μετρήσει άπειρα 10λεπτα, άρχισαν να αραιώνουν κ με πήρε ο ύπνος (στα ενδιάμεσα - πρέπει να ξύπνησα καμιά 100στή φορές)

Σήμερα πάλι πόνοι ανά 10λεπτο, αλλά έχω μετρήσει ήδη αρκετά 10λεπτα (πάνω από 10) οπότε ούτε για σήμερα το βλέπω.

Τουλάχιστον "προετοιμάζεται" το σύστημα...

Πάντως βλέννες από κάτω δεν έχω ιδιαίτερες, που σημαίνει πως ο τράχηλός μου έχει δουλειά ακόμη.

αυτες οι φαγουρες που λετε απο ποτε αρχιζουν....εγω δεν εχω ακομα!!!

τα δοντια μου τα δοντια μου τα δοντια μου!!!τα ντεπον δεν με πιανουν εχω απελπιστει δεν ξερω τι να κανω και το εχω ριξει στο κλαμα!!!!!

Για φαγούρες είσαι "μικρή" ακόμη...

Εμένα κατά την 34η-35η εβδομάδα με έπιασαν.

Αχ τα δόντια...

Κι εμένα με είχαν πιάσει και μετά για άγνωστο λόγο με άφησαν.

(Υποψιάζομαι πως έχει γίνει πολύ ζημιά έτσι ώστε να μην καταλαβαίνω πλέον τπτ)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια !

Κρίστυ βλέπω σε "περιτριγυρίζει"...

μου άρεσε η προσσέγγιση με την πανσέληνο.

Κι εγώ στην ξαδέρφη μου την εγκυούλα την πήρα τηλέφωνο τις προάλλες να την προετοιμάσω.. και της είπα πρόσεχε λιγάκι αυτές τις μέρες..;)

Ουλίτιδα εγκυμοσύνης είναι ένα από τα συμπτώματα που είχα κι εγώ ένα φεγγάρι. Ευτυχώς με άφησε γρήγορα. Δεν είχα χρησιμοποιήσει κάτι ιδιαίτερο.

Πολλές επιστημονικές μελέτες και έρευνες πάντως δείχνουν να σχετίζουν σχετίζουν "οδοντιατρικά θεματάκια" κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης με κολπικά μικρόβια/λοιμώξεις/βακτήρια (δεν έχει αποδειχθεί ακόμα 100%).. οπότε κορίτσια..προσοχή.. κάνετε κανένα έλεγχο κολπικών υγρών κτλ...(αερόβια , αναερόβια καλλιέργεια κτλ). Σε μένα πάντως ίσχυε.. είχα (και έχω) ουρεόπλασμα.

Τζέμι τζέμι με υγειές τα νέα σας δοντάκια.

Εμείς έχουμε χάσει το λογαριασμό πια.. γιατί έχουν αποφασίσει να τα βγάλουν μαζεμένα.. μπόλικα..αφού είχαν καθυστερήσει..

Μπούγε περαστικά σας !

Αντε υδροχοάκια κι αύριο με το καλό!

Εχει γενέθλια και η μανούλα μου μαζί σας αύριο ! Γίνεται 55 !

Απογοητεύτηκα λίγο που ενώ σας έχουν μείνει μόνο 4δόντια για να βγάλετε..πονάτε ακόμα τόσο πολύ..

Σέβ κλασσικά δεν πρόλαβα το νούμερό μας στο βερόπουλο παρά μόνο μια κικρή συσκευασία.. κρίμα γιατί είχα και κουπόνια..

καλά να πάθω όμως γιατί προτίμησα πρώτα να πάω για το μαλλί στο κομμωτήριο και μετά να πάω στο σούπερ..

Φρόσω συγχαρητήρια για το 3μηνο! Αντε ποιος σε πιάνει τώρα..

Να ξέρεις σε θυμάμαι συχνά πυκνά..διότι κάποια από τα πράγματα που είχες γράψει στο μπλογκ..έχω αρχίσει και τα βλέπω δια ζώσης..!

Λαβμι καλή μετακόμιση! Καλή αλλαγή!

Νάκι... έχω ακούσει από τα κορίτσια για το κοξάκι.. κουράγιο έρμη διδυμομάνα.. εύχομαι σύντομα περαστικά σας!

Πιστεύω όμως ότι μάλλον είναι το σκαρί τους έτσι (ειδικά εάν έχουν πάρει από σένα) οπότε όσο μπορείς μη σκας για τις καμπύλες..(όσο μπορείς..)

Κάντυ..

κλάμματα.. όχιιιιι

δε θέλω τέτοια από τώρα...

πιο μετά..

κοριτσάρα φρόντισε να βγαίνεις για κανένα καφεδάκι με καμιά φίλη όταν βλέπεις ότι πάει να "σκουρίνει" το πράγμα..

φαε και καμιά τσικουλατίτσα έτσι να αναθαρρύνεις, διάβασε κανένα ωραίο βιβλίο..βάλε λίγη μουσικούλα..

Μας, καλέ μαζί θα πάμε οι γειτόνισσες εάν είναι !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

sevi-gio πολυ χρησιμο το αρθρο,σε ευχαριστουμε πολύ!!

θελω πολυ να θηλασω ,την μικρη μου την θηλασα ενα χρονο και κατι,κουραστηκα και πιεστικα στην αρχη παρα πολυ για να εδραιωσω τον θηλασμο,αλλλα απο την στιγμη που εγινε κι αυτο,ολα ηταν πανευκολα πραγματικα!

μακαρι να τα καταφερω και τωρα,θα προσπαθησω παντως,κι οσο παει.

Cristy oντως σε περιτριγυριζει,μια χαρα! παντως θαυμαζω την ψυχραιμια σου,εγω ειμαι χεστρούλα!!:rolleyes:

καντυ κι εμενα με πονανε τα δοντια μου!! και ειχα κανει και"γενικο σερβις" πριν μεινω εγκυος!καθε βραδυ με ενοχλουν στην αριστερη πλευρα,εκει που με βολευει δηλαδη λιγο παραπανω να κοιμαμαι πλευρο,οποτε αναγκαζομαι να γυριζω στα δεξια,που δεν με βολευει λογω κοιλιας!!:evil::evil:μολις γυρισω απο εκει ο πνος σταματαει,κουφο;;;

κουραγιο,τι να μας πω...

οταν λετε φαγουρα εννοειτε στην κοιλια ,ετσι;εχω κι εγω εδω και 2 εβδομαδες,αλλα νομιζα πως ειναι απο την κρεμα που βαζω για τις ραγαδες,μιας και βαζω πιο εντατικα τωρα τελευταια..

Σημερα η μικρη μου με τρελανε ,πολλα νευρα,ειμασταν και με αυτον τον παλιοκαιρο μεσα τοσες μερες,και δεν ηξερε πως να εκτονωσει την ενεργεια της,δεν εξηγειται αλλιως! ειδικα με αυτο το φαγητο,με εχει σκασει,δεν βαζει μπουκια στο στομα της,οσο κι να προσπαθω να μην την πιεζω,αν την αφησω ανεξελεγκτη,δεν θα φαει τιποτα ολη μερα..

εβαλα κι εγω τις φωνες σημερα ,κι ησυχασα!!

ακομα υπερενταση εχω απο την σημερινη μερα.αυριο που δεν δουλευει ο αντρας μου θα την παμε παιδοτοπο οπωσδηποτε ,δεν παει αλλο μεσα.

νιωθω και τυψεις οταν την βλεπω να ειναι μεσα στα νευρα,οτι αν δεν ημουν εγκυος θα καναμε πολλα πραγματα μαζι,και μονο που θα παιρναμε το αυτοκινητο να παμε καπου,θα ηρεμουσε,ή μια βολτα ή οτιδηποτε,ενω τωρα ετσι οπως ειμαι σαν "θωρηκτο",την εχω κλεισει μεσα την καημενη..

και παιδικο που την στελνω,και επιμενω,παρολο που καθε φορα ερχεται με μια καινουρια ιωση την οποια κολλαω κι εγω,το κανω για να περναει καλα αυτη..

χαλια η ψυχολογια κοριτσια σημερα,χαλια..ελπίζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα....

ΚΡΙΣΤΥ αν μου παρουσιαστουν οι φαγουρες στην 35η μια χαρα θα ειναι αφου μου ειπε κλεινοντας την 36η θα γεννησω!!οποτε λιγο το κακο!!!

εφτασε η ωρα σου νομιζω!!!με το καλο και να μας ενημερωσεις!!!

ΜΠΟΥΓΟΣ κι εμνα ματωνουν κατα καιρους και με βοηθαει παρα πολυ η hexaldent

ΠΑΠΙΤΣΑ να χαιρεσαι την μανουλα!!!!μεγεια και το μαλλι!!!!

καλλιεργεια εκανα αρχες του μηνα βγηκε καθαρη τωρα μου ξαναεγραψε και για τον επομενο...θα δειξει!!!

οσο για το κλαμα ρε κοριτσια ποναω τοσο πολυ που εχω απελπιστει!!!γενικα παντα ειχα θεμα με τα δοντια μου....και παντα με φρικτους πονους να σκεφτητε αν θελω να κανω εξαγωγη δεν μπορει να την κανει οδοντιατρος με στελνουν σε γναθοχειρουργο και μετα εχω ραματα...εχω υποφερει πολυ και εχω κανει μεχρι τωρα 6 χειρουργεια στην αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχε πει ο γυναικολογος να παω για εναν ελεγχο η οδοντιατρος μου εκανε ενα μικρο σφαγισματακι και καθαρισμο ειπε πως ειναι σε πολυ καλη κατασταση και να ξαναπαω στον 7ο......στην 22η εβδομαδα ξεκινησαν τα προβληματα τοτε ξαναπηγα με κοιταξε και μου ειπε πως ειναι απο τα ουλα...να τα πλενω πολλες φορες την ημερα αλλα βλεπω οτι με πιανουν και με αφηνουν σε ασχετες χρονικες στιγμες δεν νομιζω να ειναι τα ουλα καποιο δοντι ειναι.....θα παω την Δευτερα και θα της πως να μου τα βγαλει ΟΛΑ και πανω και κατω απο την δεξια πλευρα!!!!

ΚΥΡΑ εμενα ειναι απο την δεξια πλευρα και οντως ειναι απο την πλευρα που με βολευει να κοιμαμαι βουλωνει μεχρι και το αυτι μου:evil::evil:

επισσης εχω παρατηρησει πως οταν βγαινω εξω οχι απαραιτητα για καφε ακομα και για δουλειες μου παιρνανε....ετσι και μπω στο σπιτι παλι τα ιδια...οχι πειτε μου ειναι φυσιολογικο αυτο????

αληθεια τι θα χρειαστω απο το φαρμακειο???θυμηθηκα που ειπες προχθες οτι παρειγγειλες καποια πραγματα.....

κοριτσια να σας ρωτησω κατι ακομα......θελω παραπολυ να θηλασω και αν τα καταφερω να θηλασω αποκλειστηκα αλλα πρεπει να εχω και μπιμπερο ..ποσα να παρω και ποια??γνωριζεται την calma της medela???λετε αξιζει να παρω τετοια???η να παρω τα απλα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Cristy ερχεται η ωρα!!! Το εχεις ξαναζησει κ καταλαβαινεις...εγω ελεγα οτι χαμπαρ δε θα παρω, και πηγα στο nst κ μου ελεγαν οτι εχω συσπασεις! ποιος καλε?? εγω?? ελεγα, αφου δεν πονάω!

Βαλε κανεναν να μας ειδοποιησει κ εμας οτι ολα καλα ε? Μη μας ξεχάσεις!

καντυ καλα σου λεει η παπιτσα! Δεν ειναι για κλαματα τωρα! Τωρα ειναι η καλη φαση! Απολαυσε την οσο μπορεις!

Μπουκαλια εγω δε χρησιμοποιησα. Ο θηλασμος θελει πεισμα κ υπομονη αρχικα.

Παπιτσα να χαιρεσαι τη μαμα! Πολύ νεα παρεμπιπτοντως! Χαθηκες κ εσυ τελευταια, θα σου βαλουμε απουσια! Μεγεια κ το μαλλι!! Τι εκανες?

Μπουγκος σημερα γιορταζουν τα ζουζουνια σου!! Χρονια σας πολλά κ ευτυχισμενα!!!!!!!!!!

ειχαμε επισκεψεις μεχρι πριν απο λιγο τους κουμπαρους μας με τα παιδια κ ξεσαλωσαν οι δικοι μου....μεχρι κ ο μεγαλος δεν κοιμοταν:rolleyes: Τωρα ηρεμησαν κ κοιμηθηκαν αλλά εγω εχω υπερενταση...ολα μου φταινε ενα πραγμα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα διδυμομανούλες και διδυμοεγγυούλες!

Χρόνια πολλά στα Μπουγομωράκια, να ζήσουν, να τα εκατοστήσουν, να είναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα! Και με το καλό να συνέλθουν από τις αρρώστιες για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Νάκι, περαστικά στα μικρά σου. Ο Κοκξάκι είναι άτιμος ιός σε πολύ μεγάλη έξαρση τώρα. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό πέρασε ο Αλέξανδρος τότε που γέμισαν χέρια πόδια εξανθήματα και είχε και μέσα στο λαιμό του, κι ας μου είπε και η ειδικευόμενη στο Παιδων ότι μάλλον δεν ήταν. Τι μάλλον, μωρή; Έκανε κάποιες μέρες να φάει, μέχρι να καθαρίσει ο λαιμός του. Περαστικά σας και να είναι η τελευταία σας αρρώστια για φέτος.

Κρίστυ, συσπάσεις ακούω... άντε, κοντεύεις. Κράτα όσο μπορείς. Αυτό που λένε τα κορίτσια, βάλε κάποιον να μας ειδοποιήσει, να μην αναρωτιόμαστε τι έγινε.

Τι θυμήθηκα τώρα... τη μέρα που γέννησα είχα κανονίσει να πάω στο Ιασω για ένα NST γιατί γενικά είχα πολλές συσπάσεις τις τελευταίες βδομάδες, ξύπνησα από νωρίς το πρωί και ψιλοπόναγα αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Επειδή οι συσπάσεις συνεχίζονταν άρχισα να μετράω και ήταν γύρω στα 15 λεπτά που έρχονταν. Σε πλήρη άρνηση εγώ έκανα κανονικά την ενεσούλα μου για τη θρομβοφιλία αν και ήξερα οτι τη μέρα της γέννας δεν έπρεπε να κάνω. Ξύπνησα τον αντρούλη μου, τοιμαστήκαμε, αυτός μου είπε οτι γεννάω κι εγώ του είπα αποκλείεται, ούτε τη βαλιτσα δεν τον άφησα να πάρει μαζί. Φτάνουμε στο Ιασω, οι συσπάσεις κάθε 5 λεπτά. Μπαίνω στους υπέρηχους και λέω οτι έχω κανονισμένο NST, μου λένε να περιμένω και μετά από λίγο με βλέπουν που σφίγγομαι. Με κοιτάνε οι μαίες, τι ΝΣΤ κοπέλα μου, εσύ γεννας! Αποκλείεται, τους λέω, είναι πολύ νωρίς, αφήστε με να πάω σπίτι μου και ξαναρχομαι σε λίγες μέρες!!! :P Μιλάμε για ΤΗΝ απόλυτη άρνηση. Ήρθε η γιατρός μου και ευτυχως το καθυστερήσαμε μερικές ώρες μέχρι να πάρουμε το ΟΚ της αιματολόγου για επισκληρίδιο αντί για ολική, αφού εγώ το χαιβάνι είχα κάνει την ένεση. Οπότε έζησα και τους πόνους για λίγες ώρες, δεν πήγα με ραντεβού για καισάρική.

Μας παρέα θα πάμε! Κοντά είμαστε!

Μας, καλέ μαζί θα πάμε οι γειτόνισσες εάν είναι !

Να στε καλά, φιλενάδες, με σώζετε να μην τρέχω με τα τρένα και τα ταξι! Όποια απ τις δυο βολεύεται περισσότερο και δεν έχει να πάρει κι άλλες να κάνει το ψυχικό, να βγω και γω μια φορά γιατί έχω μουχλιάσει εδω μέσα.

Εν τω μεταξύ, μαύρη νύχτα έκανα. Ο Μίλτος αντι να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας τιναζόταν και χτυπιόταν σαν το χταπόδι, κλώτσαγε, τίναζε χέρια, τιναζε κεφάλι, έδινε μπουνιές... σαράντα λεπτά κράτησε το σόου, μετά τον πήρα και τον έφερα στο σαλόνι και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα. Μου φαίνεται οτι ο καναπές είναι το κανούριο του αγαπημένο κρεβάτι... αλλά ποτέ μόνος του, πάντα αγκαλιά. :( Ξύπνησε στις 5 για γάλα και μετά δεν ξανακοιμήθηκε, τον κράταγα στα χέρια μέχρι που ξύπνησε ο πατέρας του στις 6.30 και τον πήρε στο κρεβάτι μας. Τώρα μου κοιμούνται και οι τρεις οι άντρες μου. Τι να το κάνω εγώ, η μονίμως ξενύχτισσα;

Βλέπουνε εφιάλτες τόσο μικρά, τι σκατά τον είχε πιάσει; Κι ο Αλεξ βγάζει τον τελευταίο κυνόδοντα τώρα, έχει φουσκώσει πολύ και γκρινιάζει κι αυτός, με το δίκιο του. Αντε, αυτό κι άλλα τέσσερα, μετά ξεμπερδεύει.

Τα νεύρα μου. Ξύπνησε ο Μίλτος ξανά, τον ακούω που κλαίει. Πάω να τον μαζέψω. Φιλιά σε όλες και καλή Κυριακή να έχετε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

mpoygoς,χρονια πολλα καικαλα στα ομορφα πλεον αντρακια σου!!!νατα χαιρεσε και ναναι παντα γερα και καλοτυχα!!!

1378843j0nkir7nwk.gif

cristy,ετοιμαζεσαι σιγα σιγα???αντε με το καλο

σεβη,εμεις τα ντυναμε καθε χρονο αλλα νομιζω πως περισυ καταλαβαν το νοημα της αποκριας!

παπιτσα να χαιρεσε την μανουλα σου!!γερη ναναι!

καντυ εγω απο φαγουρα τιποτα....γεννησα την 34 εβδομαδα..οποτε μπορει και να μην προλαβε να αρχισει???

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ζζζζζζζζ

Καλημέρα, καλημέρα! Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ νυστάζω και είναι μόλις 10 το πρωί...

Έγραφα, έγραφα και τα έχασα όλα...

Mpougos εύχομαι να σου δίνουν μόνο καλές δυνατές συγκινήσεις όπως σήμερα!!! Να τους χαίρεσαι!!!

Duck να χαίρεσαι τη μαμά και την όμορφη οικογένεια σου!!!

Naki περαστικά!!! Αυτό με το εξάνθημα στο στόμα ακούγεται επώδυνο...

Love καλορίζικο!!!

Froso καλή ξεκούραση...έστω και συμπυκνωμένη!!! Τελικά μας είδες;;;

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Mash δεν έχω face. Θα προσπαθήσω να σου στείλω αίτημα γιατί γράφω από κινητό.

Cris καλά είσαι τέρας...ψυχραιμίας...με ένα πόνο σου εύχομαι!!!

Sevi κάτι θέλω να σε ρωτήσω εδώ και καιρό και όλο το ξεχνάω...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...