Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας ομορφες!!!!!!αυτες τις μερες ειμαι καπως!!πολυ καουρα και δεν βολευομαι με τιποτα και πουθενα...τα νευρα μου!!!!!

ΝΑΚΙ τι ειναι το κοξακι????παιδικη ασθενεια??δεν υπαρχει εμβολιο??οτι και να ειναι ευχομαι περαστικα σας και συντομα γιατι απο την περιγραφη σου καταλαβαινω πως ειναι πολυ επωδυνο!!!

ΦΡΟΣΩ αυτο το 3 μηνες λιγο αδικια μου κανει δηλαδη για το ενα παιδι δινουν 9 μηνες ενω για το αλλο 3 γιατι σε πηγαδι κατ@#$ρησε???τεσπα απο ολοτελα!!!καλες βολτες τωρα!!!!

ΜΑΣ κι εδω βρεχει βρεχει βρεχει εεεε που και που φυσαει κιολας και βρεχει μαζι......αστα πικρα μια μελαγχολια ειναι!!!

ΣΕΒΗ τα ειχες βαλει σε προγραμμα παχυνσης????και για φαντασου αργοτερα να χρειαζοντε διαιτες και να στερουντε......εεε ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!!!

ΤΖΕΜ κι εγω την ιδια απορια εχω...τα δικαστικα εξοδα ποιος τα πληρωνει??

ΤΖΙΝΙ ακομα αρρωστουλια???ποση υπομονη πια!!!!!και η δικη μου πεθερα την κορη βασιλισσα την εχει και να σου πω σκηνικο οταν γεννησε η συνυφαδα μου ειχε παει να βοηθησει αφου της ειχε σπασει τα νευρα στο τελος η συνυφαδα καπου επρεπε να ξεσπασει εεε και σε εναν καυγα πεταξε ενα κοσμητικο επιθετο στον αντρα της ....εεε τι ηταν να το ακουσει η πεθερα εγινε μεσα στο σπιτι πανικος ελα μου που μετα βγηκε και το ελεγε στον αντρα της στην κορη της στον γιο της(αντρα μου) οταν παντρευτηκε η κορη κατι πηγε να πει ο καημενος ο γαμπρος (δεν ειναι ηπειρωτης)το τι του ειπε η πεθερα μπροστα μας....αν δεν ημουν μπροστα δεν θα το πιστευα....η πεθερα να βριζει τον γαμπρο τι αχρηστο τον ειπε τι μ@λ@κ@ τον ειπε και πολλα ακομα.....αυτος ο καημενος δεν μιλουσε!!!!κοιτα να δεις λεω η νυφη που ειπε μια κουβεντα στον αντρα της την εβγαλε σκαρτη και την εκανε και ρεζιλι τωρα που βριζει η ιδια τον γαμπρο που στο κατω κατω δεν ειχε καμια δουλεια ειναι ολα καλα κι ολα ωραια!!!!!

εννοειται πως πλεον δεν ασχολουμαι!!!αλλα οταν σκεφτομαι την επομενη συναντηση μαζι της ψυχοπλακωνομαι!!!

ουφφφ δεν μπορω βρε κοριτσια νιωθω απιστευτει κουραση δεν εχω ενεργεια δεν μπορω ουτε να καθησω πρεπει να ειμαι σε μια σταση προς τα πισω γιατι με εμποδιζει η κοιλια!!!καλα δεν το πιστευω αντι να ειμαι χαρουμενη εγω εχω γινει σπαστικια και γκρινιαρα.....ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο δεν αντεχω πλεον!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

κριστι πολύ απλα Δεν ανακουφιζομουν:evil: Γεννησα 37+3 κ ησυχασα!

Ο νομος (ευρωπαικος) εχει αφησει παραθυρο...δηλ λεει οτι η αδεια ειναι αυτοτελης για καθε παιδι, αλλά η καθε χωρα ερμηνευει για τις πολύδυμες κυησεις κατα περιπτωση κτλ κτλ. Εγω ετσι που ειναι τωρα τα πραγματα τους καλοβλεπω τους 4μηνες:rolleyes: Αν παρω δευτερο 9μηνο θ ανεβω να σας κερασω ολες σας;)

νακι περαστικά σας! κ σημερα διαβαζα για το κοξακι... Υπομονη κ ολα θα φτιαξουν. Κολλησαν μαζι? συνηθως δεν κολλαει το ενα κ μετα το αλλο?

τζινι ευτυχως ημουν μεσα το πρωι...κ το απογευμα ειχα μαθημα κ δε βραχηκα.

Τα δοντια πονανε κ οταν ειναι 2 χρονων τα παιδια?? Θα μου πεις γιατι να μην πονανε και τοτε??

Τζου 1300?? ουκ ολιγα....εγω υπολογιζα κανα 700:rolleyes:

εμιες τα ιδια...ξυπναμε το βραδυ αλλά ακομα ελπιζω...χτες τα πηγαν λιγο καλυτερα. Πινω κ καφεδες, κοιμηθηκα κ το μεσημερι μιση ωριτσα οποτε ειμαι πανετοιμη!!

Φιλια!!!!!!

εντιτ: καντυ εισαι κ εσυ στην τελικη ευθεια!! Υπομονη!!

Τα δικαστικα εξοδα νομιζω οταν δικαιωνεσαι τα πληρωνει το κρατος?? ε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Που είστε καλέ; Τέτοια ώρα είχατε γράψει ένα σωρό!!!!

Περαστικά στα μωράκια που ταλαιπωρούνται και στις μανουλες κουράγιο και υπομονή! Εγώ σε κλειστό χώρο και πάνω απο δυο παιδιά δεν τα ξανάπαω. Το πάθημα έγινε μάθημα.

Παρόλο που καουρες είχα σε όλη την εγκυμοσύνη, το χειρότερο μου ήταν η φαγούρα. Και μόνο που την ακούω/την γράφω αυτή τη λέξη ξυνομαι!

Κριστι εφτασες στο τέρμα! Βαστα λίγα μέτρα έμειναν!

Η νουνου που είναι;

p1Utp3.png

Καλημερα!!!!!!

Naki μου περαστικα στις ομορφιες σου!!! ζορικος αυτος ο ιος! Μα να μην μπορουν να φανε;

Καντυ βαθιες ανασες κ προσπαθησε να ηρεμησεις!!! εχεις καιρο ακομα μεχρι να γεννησεις κ τα μωρα το νιωθουν το στρες σου!!!

Οσο ζορικο κ εαν ειναι αυτο που ζεις τωρα.....μετα θα λες τι καλα που τα ειχα στη κοιλια;:tongue:

Μοριτσα ουτε εμενα μου ελειψε η φαγουρα!!! αλλα μου αρεσε η κοιλουμπα μου!

Τζεμ τρομαξε το παιδακι σου; φανταζομαι τι χαλασμος θα γινοταν!!! εμεις το ειχαμε το απογευμα!

Νουνου μας λειπεις λεμε.......

Στις υπολοιπες τα φιλια μας!!!

Διαφημίσεις

Παντως σε μας απο τοτε που μας εδωσε το singulair ησυχασαμε!!!

Βεβαια μονο με το βαφτιστηρι μας κανουν παρεα που δεν εχει αρρωστησει ποτε του.....

Ελπιζω να μας βγει ετσι καλα ο χειμωνας αφου θα το παιρνουν μεχρι τον Ιουνιο!!!

Κοριτσια ο μικρος μου κοβει τις πιπιλες με τα δοντια του! τι να τον κανω; να μην του δινω δεν γινεται γιατι παει κ παιρνει του μεγαλου!!! τις ανταλλασουν κιολας,λες κ ειναι διαφορετικες!

Να μην τους εχω παλι δεν γινεται γιατι εχουν ερωτα με την πιπιλα!

Βεροπουλος babylino 8.90e σημερα κ αυριο!

Carefour+Μαρινοπουλος pampers active fit+easy up 40% φθηνοτερα!σημερα κ αυριο!

Σκλαβενιτης pampers baby dry 11.50e.....

Δεν το ήξερα, ευχαριστω για την ενημέρωση!

Τι έγινε εδώ;;;; Ούτε συνάντηση να είχατε με τόση ησυχία...!!

p1Utp3.png

Καλημερα και απο εμας!ο μεγαλος με λιγο βηχα και βρογχο αρα αυριο ακυρα τα γενεθλια μας θα τα κανουμε την αλλη εβδομαδα.απο δοντια 16 και πονανε,αντε αλλα 4εμειναν..

καλημερα ....εδω φυσαει και ψιλοχιονιζει!!!!ηθελα να παω καμια βολτα να δω για αποκριατικες στολες για τα μικρα αλλα τελικα μεσα θα μεινω...:(

mpoygos,περαστικα σας!θα γινεται καλα και θα σβησετε τα κερακια σας!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Δεν το ήξερα, ευχαριστω για την ενημέρωση!

Τι έγινε εδώ;;;; Ούτε συνάντηση να είχατε με τόση ησυχία...!!

Καλα τα λες!!! εξαφανιζολ ολες!!!:tongue:

Καλημερα και απο εμας!ο μεγαλος με λιγο βηχα και βρογχο αρα αυριο ακυρα τα γενεθλια μας θα τα κανουμε την αλλη εβδομαδα.απο δοντια 16 και πονανε,αντε αλλα 4εμειναν..

Περαστικα σας!!! κριμα κ για τα γενεθλια σας αλλα θα το χαρειτε την αλλη εβδ!

Πονανε τοσο πολυ ακομα; αντε να βγουμε τα τελευταια 4 να ηρεμησετε!!!

καλημερα ....εδω φυσαει και ψιλοχιονιζει!!!!ηθελα να παω καμια βολτα να δω για αποκριατικες στολες για τα μικρα αλλα τελικα μεσα θα μεινω...:(

mpoygos,περαστικα σας!θα γινεται καλα και θα σβησετε τα κερακια σας!!

Καλημερα.....σε μας εβρεχε το πρωι κ τωρα εχει ηλιο!

Περυσι δεν τους ντυσαμε καρναβαλακια γιατι ηταν μικρα,φετος θα καταλαβαινουν;

καλημερα!! περαστικα σας!!να σας περασουν γρηγορα ολα,να κανετε τα γενεθλια σας συντομα!!:)

χαιρετε!

Ειναι Σ/Κ κ ολες ασχολουμαστε με κατι αλλο μου φαινεται!

Σεβη ευχαριστουμε!Για το βεροπουλο το ειχα δει κ στην τηλεοραση, πηραμε ειχαμε κ κουπονια οποτε βγηκαν πολύ φθηνα!

Φετος να τα ντυσεις, θα καταλαβαινουν σιγουρα..οτι ειναι κατι διαφορετικο κ αστειο!

μοριτσα πως τα πατε?

Λαβ κ εδω κρυο κ βροχη εχει... ειναι για μεσα σημερα!

Σημερα ειδα οτι ο μικρος εβγαλε κ δυο δοντια πανω κ ενα ακομα σε κανα δυο μερες...Γι αυτο γκρινιαζει το πουλακι μου κ εγω η κακουργα το εχω παρεξηγησει:oops:

Σας φιλω ολες!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...