Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βγήκε η απόφαση σήμερα του δικαστηρίου. Τελικά πήρα 3 μήνες.

Σίγουρα δεν άξιζε τόσα χρήματα και τόσο περίμενε η διαδικασία αλλά δεν με χαλάει που πήρα και αυτούς τους μήνες μια που τα παιδιά πλέον πάνε παιδικό ευκαιρία να ξεκουραστώ που το έχω και τόση ανάγκη.

Απλά θέλω να δω αν η απόφαση είναι άμεσα εκτελέσιμη ή θα μου πουν καμιά μπαρούφα του τύπου είναι στα μέσα της χρονιάς κτλ.

Επίσης θέλω να δω και τα μούτρα της διευθύντριας. Άντε γιατί πολλά ανέχομαι εκεί μέσα. Θα σας τα πω από κοντά.

Όλοι ψάχνουν το μαλ.κ..

Σκέφτομαι να την πάρω Φεβρ. Μαρτ. Απρ. μετά το Πάσχα μετά γυρίζουμε για εξετάσεις οπότε θα έχουν τελείωσει τα μαθήματα.

Διαφημίσεις

Σίγουρα δεν άξιζε τόσα χρήματα και τόσο περίμενε η διαδικασία αλλά δεν με χαλάει που πήρα και αυτούς τους μήνες μια που τα παιδιά πλέον πάνε παιδικό ευκαιρία να ξεκουραστώ που το έχω και τόση ανάγκη.

Απλά θέλω να δω αν η απόφαση είναι άμεσα εκτελέσιμη ή θα μου πουν καμιά μπαρούφα του τύπου είναι στα μέσα της χρονιάς κτλ.

Επίσης θέλω να δω και τα μούτρα της διευθύντριας. Άντε γιατί πολλά ανέχομαι εκεί μέσα. Θα σας τα πω από κοντά.

Όλοι ψάχνουν το μαλ.κ..

Σκέφτομαι να την πάρω Φεβρ. Μαρτ. Απρ. μετά το Πάσχα μετά γυρίζουμε για εξετάσεις οπότε θα έχουν τελείωσει τα μαθήματα.

Eλα βρε συγχαρητηρια!! Μην το λες, κατι ειναι κ οι 3 μηνες! Ουσιαστικά για σενα τελειωσε η χρονια τωρα!! καλο καλοκαιρι;)

Κ αλλη μια κοπελα ειδα στο φορουμ δικαιωθηκε ετσι, εν μερει.

Εγω θα ξεκινησω τη διαδικασια σε κανα μηνα για να εχει βγει η αποφαση μεχρι Σεπτεμβρη. Το πρωτο 9μηνο τελειωνει τον Ιουνιο βεβαια, αλλά δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να το κανω απο τωρα.

Καλη αδεια τωρα!!!!! Ελα ενα πρωινο να πιουμε καφε;)

εντιτ: χαχαχα η ιδια κοπελα μαλλον εισαι!!!!!!!

Ασχετο, τα δικαστικα εξοδα δε στα πληρωνουν οταν δικαιωνεσαι?? Ή τουλαχιστον μισα μισα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Συγχαρητήρια!! Λοιπόν και οι 3 μήνες κάτι είναι!!! Πάρτους. Εχω την εντύπωση πως την πέρνεις όποτε θες γιατι μετά θα σε πιάσει και το όριο ηλικίας των παιδιών!! Αντε να μας τα πείς απο κοντά!!!

Τελικά λέμε για 8/2?

Καλησπέρα.

Όλοι ψάχνουν το μαλ.κ..

Για το 2ο 9μηνο λέμε?

δεν είναι πλέον δεδομένο ότι το παίρνουμε?

μετά από τόσες αποφάσεις?

Εγώ το είχα για σίγουρο...

Είναι από τα μόνα που δικαιούμαστε.

Και οι τρίτεκνοι δεν παίρνουν στο ένα ενιάμηνο προσαύξηση 3 μηνών ή το κόψανε κι αυτό?

Γιατί το επίδομα 2000 ευρώ του ΟΓΑ μόλις κάνεις το 3ο παιδί το κόψανε.

Τι ρεζίλια Θέ μου!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Για το 2ο 9μηνο λέμε?

δεν είναι πλέον δεδομένο ότι το παίρνουμε?

μετά από τόσες αποφάσεις?

Εγώ το είχα για σίγουρο...

Είναι από τα μόνα που δικαιούμαστε.

Και οι τρίτεκνοι δεν παίρνουν στο ένα ενιάμηνο προσαύξηση 3 μηνών ή το κόψανε κι αυτό?

Γιατί το επίδομα 2000 ευρώ του ΟΓΑ μόλις κάνεις το 3ο παιδί το κόψανε.

Τι ρεζίλια Θέ μου!

Δυστυχώς δεν είναι καθόλου σίγουρο. Εμένα εκδικάστηκε τον Ιουλιο απο Διοικητικό Εφετείο Αθήνας και πήρα άκυρο, και έχασα και τα 1300 ευρω!!!

8 Φλεβάρη με βολεύει και μένα καλύτερα, σε δυο βδομάδες. Αρκει να μπορώ να έρθω με τη συγκοινωνία όπου διαλέξετε... αν υπάρχει ακόμα συγκοινωνία.

Βρέχει, βρέχει, βρέχει με το τουλούμι. Κι εδώ μέσα πανικός...

Όλοι ψάχνουν το μαλ.κ..

Τρεις μήνες είναι κι αυτό κάτι, αλλά με την ταλαιπωρία και τα χρήματα που ξόδεψες θα ήταν καλύτερο να ήταν περισσότερο. Ωραίος συμβιβασμός κι αυτός, αντί να δίνουν ολόκληρο το δεύτερο εννιάμηνο δίνουν λίγους μήνες. Να τους πάρεις τώρα όπως τα υπολογίζεις, να τελειώσει ουσιαστικά για σένα η χρονιά.

Κρίστυ, όπως τα είπε η Τζόι είναι, το δεύτερο 9μηνο δεν είναι καθόλου σίγουρο. Εγώ τα ζύγισα τα πράγματα και είδα οτι το εφετείο εδώ τις περισσότερες αιτήσεις τις απορρίπτει. Δε μας περισσεύανε και τα χρήματα, οπότε απλά δεν το προσπάθησα καθόλου να πάω δικαστικά, παρουσιάστηκα στη δουλειά όταν τελείωσαν οι πρώτοι εννιά μήνες.

Μπήκα να πω μια καλησπέρα και βγαίνω γιατί σκοτώνονται τα καμάρια μου.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

ασχετο αλλα ,κανω παραγγελια για καποια πραγματακια που θα χρειαστω στο νοσοκομειο απο online φαρμακεια,και ηθελα να ρωτησω,τι γαλατακι επιναν τον πρωτο καιρο τα μωρα σας;και να παρω απο ελλαδα ή να ψαχτω εξωτερικο;

Φροσακι μου μπραβο!!! με το καλο να κατσεις απο τον Φλεβαρη!!!

Joy ναι τελικο στις 08/02!

Mash που μενεις,μηπως βολευει καποια κοπελα να σε παρει μαζι της!

Kira εμεις πειναμε ειδικο γαλα για ελλειποβαρη κ προωρα βρεφη! αυτο θα στο πει ο παιδιατρος πριν φυγεις απο το μαιευτηριο η ο παιδιατρος σου!

Εμενα ειχε συμφωνησει η δικια μου γιατρος κ το διναμε για 2 μηνες! το επαιρνα απο το φαρμακειο...35 ευρω το μεγαλο κουτι!

Φυσικα σε εναν μηνα αφου τα πηραμε στο σπιτι πηραν 2 κιλα!

καλησπερα!!πως ειστε?

εμεις οχι καλα,ειμαι 2 μερονυχτα αυπνη(τωρα με εχει πιασει υπερενταση) γιατι και οι 2 εχουν τον ιο κοξακι.Ναι το ψωνισαμε κι αυτο!

πρωτα ο μεγαλος και 2 μερες μετα ο μικρος.Ηρθε σημερα η παιδιατρος και τους βρηκε χαλια.

Ειναι ιος που κανει υψηλο πυρετο και βγαζει εξανθηματα σε χερια ,ποδια και στομα!!Ο μεγαλος εχεις γεμισει κοκκινιλες και το χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ μπορει να φαει ΤΙΠΟΤΑ,απο τον πονο.2 μερες τωρα ηπιε μονο ενα μπουκαλι γαλα και εφαλε λιγη φαριν λακτε.Τιποτε αλλο.Φοβαμαι μην ακολουθησει κι ο μικρος,ο οποιος σημερα δεν εφαγε φρουτα ουτε και απογευματινο.Η παιδιατρος ειπε να τους δινω πολλα υγρα για να μην αφυδατωθουν και να παρακολουθω τις πανες.Εχει λεει να δει πολυ καιρο τετοια επιδημια.Και της ειπα οτι πηγαμε σε γενεθλια την κυριακη ,οπου υπηρχαν αλλα 4 παιδακια απο 2 εως 4,5 ετων και μου ειπε:"μα σε παιδικο παρτυ τετοια εποχη???" .Σα να μου ειπε :"τι μακακια πηγες και εκανες?"

που να το φανταστω γμτ μου???????

αλλα γινεται χαμος εδω με αυτη την ιωση(εγω βεβαια τωρα το μαθαινω).

αντε να δουεμ και αυτη τη νυχτα τι με περιμενει!

και αυτο που με διαολιζει περισσοτερο ειναι οτι αυτο το μηνα εδινα βιταμινες μπας και τους ανοιξει η ορεξη και πηγαμε καλα με το βαρος και τωρα φτου κι απο την αρχη.Δεν τρωνε και μαλλον θα χασουμε...:(Σκατα!!και πανω που ο μικρος επιασε τις καμπυλες αναπτυξης.

ασχετο:η νουνου τι γινεται??γιατι εξαφανιστηκε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Νάκι, περαστικά!! Το είχε ο ανηψιός μου την Πρωτοχρονιά και ζορίστηκε πολύ! είχε βγάλει και άφτρες στο στόμα και έκλαιγε γιατί πονούσε και ήθελε να φάει και δεν μπορούσε. Αν τους ρίχνεις λίγη μπισκοτόκρεμα ή λίγα αλεσμένα δημητριακά μέσα στο γάλα να μην είναι εντελώς σκέτο? Πολύ γρήγορα πάντως από την Κυριακή που λες. Συνήθως ξέρω ότι κάνει πάνω από 8 μέρες και κατά κανόνα 10-14 να εκδηλωθεί. Περαστικά και πάλι!!!

120247mcv711uxx1.gif

Nάκι περαστικά κ γρήγορα!!!!!

Κ ο γιατρός μου, μου είπε οτι υπάρχει επιδημία κοκάξι.Είχα κ εγώ το φόβο δεν έτρωγε ο μικρός, έχασε πολύ βάρος, η μικρή είχε κάτι άλλα, αλλά δεν είχαμε κάτι τέτοιο ευτυχώς. ίωση κ οι δύο κ νέα δόντια μαζί ο μικρός!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Φρόσω καλά σου έκατσε! 3 μηνάκια??? καφέδες... μποτέ αβέρτα κ τρίψε την απόφαση στην μούρη της!

Μας παρέα θα πάμε! Κοντά είμαστε!

έφαγα μια βροχή σήμερα τζεμ.... χέθε με.

Ιθάκα ευτυχώς εμετοί τέλος, αλλά με το στανιό τέλος.

Τον πίεσα πολύ να μην κάνει εμετό!

Είχε πάθει κ μια μυκιτίαση στο στόμα από την αντιβίωση παρόλο που του έδινα ουλρτα απαυτές (δεν θυμάμαι πως λέγονται)

Είμαστε πολύ καλύτερα

Κρίς βάστα γερά. Σήμερα το απόγευμα ήρθα στα μέρη σας..... μια ομορφιά ήμανε.

Με εκείνη την προσφορά που σου είχα κάνει???? Το ξανασκέφτεσαι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δεν ξέρω κάντυ τί να σε πώ για της πεθερές κεί σα πάνω.

Τί κάνουν κ αν ανακατέυονται.

Η μάνα μου ουδέποτε ανακατεύτηκε στα δικά μας.

Το βρακί της έδωσε για να έχουμε αγαθά εμείς κ οι άντρες μας. όσα μπορουσε έδωσε χωρίς να της το έχουμε απαιτήσει.

Σε αντίθεση με άλλες που κοιτάγαν ΜΟΝΟ την πάρτη τους κ τα λούσα τους.

υγ: από σάμο κρατάει η θκιά μ.

υγ: ιθάκη προσωπικά ξαφανίστηκα διότι δεν γουστάρω να τσεπώνουν από μένα ατομάκια που καταπίνουν κατ επιλογήν σοβαρά γραπτά κ θεματάκια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Περαστικά στα κοξάκια!!!

Αναφορικά με το 2ο ενιάμηνο, μπορώ ίσως να κατανοήσω να μην το εγκρίνουν καθόλου.

Αλλά με ποιο σκεπτικό εγκρίνουν πχ μόνο 3 ή 4 μήνες???

Gemini με τη φαγούρα πως ανακουφιζόσουν???

Πεθαίνω μιλάμε......

Η μαία είπε την Κυριακή έχει πανσέληνο.

Οπότε σύμφωνα με τη θεωρία της Πανσελήνου κ την επίδρασή της στα νερά, μπορεί να γεννήσω Σάββατο ή Κυριακή ή Δευτέρα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...