Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

[quote name=sevi-gio;1910660' date='

Κίτρινο: Το χρώμα του ήλιου χαρίζει κέφι, ζωντάνια, αισιοδοξία και βοηθά στην εύρυθμη ανάπτυξη του παιδιού, ιδιαίτερα όμως μπορεί να ωφελήσει στην πνευματική του εξέλιξη. Το παιδί που μεγαλώνει σε έναν χώρο που κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, συγκεντρώνεται πιο εύκολα , απορροφά πιο γρήγορα τις γνώσεις και εκφράζει με περισσότερη άνεση τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

ευχαριστω σεβη!!!οποτε μια χαρα το κιτρινο!!!;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας, γειά σας, γειά σας!!!

Μπαίνω στα πεταχτά, σας διαβάζω, όμως κάθε φορά στο τέλος δεν προλαβαίνω να γράψω. Επειδή όμως είναι σαν να "κρυφακούω" δίχως να με πάρουν χαμπάρι.... είπα να σας πω ένα γειά!!!!

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Hello!

Να πω κ εγω με τη σειρα μου ενα γεια!!!!!!!

κ οτι νυσταζω...και οτι κ εγω εχω νευρακια κ συμπονω τις φιλεναδες μου!!

Αλλά, ο μεγαλος αρχιζει κ στεκεται μονος του κ συγκινουμαι:D

Υπομονη κοριτσια!! Τα καλυτερα ερχοντα;)

Σας φιλω!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χαλό γκέρλς (οκ εντ βουζ).

Τζεμ άντε κ καλά τρεχάματα τώρα......

Κάντυ ούτε που το έχω ξανακούσει αυτό για τςηπειρώτες.

Κρίς καλά κάνεις, έτσι να τους σπάτε τον τσαμπουκά.

υγ: μια φίλη γέννησε φτ εκτάκτως με νεότατο γιατρό εφημερίας βραδιάτικο στο λητώ. Μια δεν έδωσε κ δεν της ζήτησε κιόλας.

Ο δε μεγαλογιατρός της που την είχε για προγραμματισμένη κτ την δευτέρα το πρωί, πανεπιστημαικός παρακαλώ, ήταν για σκ εκτός των τοιχών κ όταν αποφάαααασισε κάποια στιγμή να σηκώσει το τφ σάββατο βράδυ που την είχαν πιάσει έντονοι πόνοι σαν περιόδου κ η μέση της (της είπα ναταλία φύγε για μαιευτήριο τώρα)

την παρέπεμψε σε δυνατα παυσίπονα.

κ ούτε καν συγκινήθηκε να περάσει να τη δεί δευτέρα πρωί που ήταν στο νοσοκομείο. Τρίτη πέρασε κ της είπε ένα γειά!!!!

Κουράγιο κοπέλες, όντως θα έρθουν καλύτερες μέρες.... στον ύπνο, διότι για τον ξύπνιο σας... ο θεός να βάλει το χέρι του.

υγ: εμείς καλύτερα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΡΙΣΤΥ καλα εκανες με τον γιατρο!!!και σιγα μην τον ενημερωσεις τον απατεωνα!!!!αστον να περιμενει!!!

ΛΑΒ το θεμα σου μου αρεσει παρα πολυ κι εγω αυτο εχω διαλεξει και ολα τα παραγγειλαμε μικι και μινι τωρα για το δωματιο δεν ξερω αν το διακοσμησω ακομα γιατι εμας παιζει το καλοκαιρι μεταθεση!!!

ΤΖΕΜ αρχιζει και στεκεται το ζουζουνι???ωραιες στιγμες:P:pκι εγω εχω νευρα τον λογο δεν ξερω ακομα!!!

ΤΖΙΝΙ αμ εγω νομιζεις τα ξερα?????ουτε μπορουσα να τα φανταστω οταν αρχισα να τα ζω που φαινονταν εξωπραγματικα.......μετα που γνωρησα κοπελες της περιοχης και ειπα να κανω κανενα παραπονο βρηκα μπροστα μου ακομα χειροτερα με την διαφορα πως αυτες δεν εχουν μιλησει ποτε γιατι ετσι λεει ειναι στα μερη τους:shock::shock::shock::shock:

εχω τρομερη καουρα!!!!!!!και τρομερα νευρα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Lovemtwins κι εγω πιστευω ότι το σπίτι ήταν πολύ καλή επιλογή! Θα το σιάξετε σιγα σιγα

Τζινι, δεν απάντησες, όλα οκ με τον πυρετο και τους εμετους;

Κρίστυ και πολύ καλά έκανες που άλλαξες γιατρό!

Τζεμ, η ξαδέρφη μου που είναι εργοθεραπεύτρια μου το είπε, αλλα επειδή εγώ ζήτησα τη γνωμη της. Πώς τα πάτε από δόντια , αλήθεια;

Celestine, καλώς ξαναρθες. Όλες χανόμαστε ενίοτε. Ελπίζω να περάσετε ένα διάστημα ηρεμίας τώρα.

Φτιάχνω φασολάδα τωρα που τα μικρά κοιμούνται, αν και δεν ξερω αν έκανα καλά που τα άφησα. Ελπίζω να μου κοιμηθούν το βράδυ

jYwYp3.png

Εχω ανοιξει τη σιδερωστρα κ κοιταζω τ ασιδερωτα:rolleyes: Κ λεω μιας και θα κοιμηθω πολύ το βραδυ ας σιδερωσω τωρα να ερθω στα ισα μου:evil: Ο μικρος κοιμηθηκε στη διαδρομη που ερχομασταν απ την πεθερα μου κ μολις τωρα μπηκε σε mood υπνου.

καντυ απ οπου και να κραταει η πεθερα, αν ειναι να ξυνισει θα ξυνίσει!! αστο! Σου ξαναλεω μη δινεις σημασια για να περνάς εσυ καλά!

ιθακη απο δοντια δεν εχουμε τιποτα νεοτερο...απο υπνο ομως χαλια!

Ωχ λες να μην κοιμηθειτε κ εσεις το βραδυ...δε στο ευχομαι καθολου!

παω σιγα σιγα. για να δουμε πως θα παμε απο υπνο αποψε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σας.

Σας διαβάζω σας διαβάζω κι αυτά που λέτε γα τον ύπνο... κάνω πως δεν τα βλέπω!!!

(Στρουθοκαμηλισμός δηλαδή...)

Κριστυ αφου ειναι Ελληνας ο αντρας σου γιατι την κατηγορει σαν χωρα;:rolleyes:

Ολα καλα να σου πανε!

Ότι τον συμφέρει μωρέ....

Κι εδώ που τα λέμε πολλά πολλά στην Ελλάδα με γιατρούς δεν είχε.

Πόσο μάλλον με μαιευτήρες που αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία γιατί "έχουν την ευθύνη για τόσες ζωές" μη χω...

Λες κ οι γιατροί άλλων ειδικοτήτων δεν έχουν...

Το NHS της Αγγλίας είναι δε τελείως άλλη κατάσταση.

Και ξύνομαι ξύνομαι... στην κοιλιά κυρίως (οι εξετάσεις για χολόσταση βγήκαν καθαρές)

Και βήχω (κ τα κάνω πάνω μου)

Και "δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια" καθόλου. Λόγω καούρων κ λόγω μή βολέματος του κορμιού μου στα 100 μαξιλάρια...

Καλή σας νύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εμεις περιμενουμε απο μερα σε μερα την επισημη εγκριση για να αρχισουμε τα μαστορεματα!!αν δεν ειχα τα μικρα πολυ θα μου αρεσε να αρχισω και εγω να βαφω!!!:-P

καντυ,και εσυ στρατιωτικο συζυγο?εχετε χρονια στην ιδια πολη και περιμενετε μεταθεση?

cristy,με τις καουρες και το μη βολεμα...φανταζομαι θα παιδευεσαι πολυ...τι να πω..υπομονη λιγο ακομη!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Kαλημέρα!

τελικα και σιδερωσα κ ξυπνησα μονο μια φορα στις 4 και για τους δυο, μετα στις 7 και τελος σηκώθηκαν 10 παρα!!!!!!! αυτο το τελευταιο πολύ μου αρεσε!

Κριστι κ εγω δε θα ξεχασω τις τελευταιες μερες που δεν κοιμομουν οχι μονο απο το μη-βολεμα,αλλά απο το ξυσιμο:shock: Και οπου το ελεγα με ψιλοδουλευαν γτ δεν το πιστευαν!! Τεσπα, τελειωσες τωρα...ξεχασμενα θα ναι σε λιγο;)

Λαβ με το καλό!

εχει μαυρισει ο ουρανος εδω, μιλαμε θα ριξει πολυυυυυυ βροχη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...