Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέραα!

Είμαι λίγο στο τρέξιμο γιατί μου αποσυντονίστηκαν πάλι στον πρωινό ύπνο κι έτσι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα μέσα στη μέρα. Ήθελα όμως να πω στα γρήγορα:

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν! Να είστε όλες πολύ ευτυχισμένες με τα ζουζουνάκια σας!

Σελεστινάκι πολύ χάρηκα που σε είδα ξανά μέσα! Ελπίζω να ηρεμήσεις τουλάχιστον από ιώσεις και να σε διαβάζουμε περισσότερο!

Για έξοδο είμαι κι εγώ μέσα. Στείλτε μου πμ ή μήνυμα στο κινητό γιατί δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σας διαβάσω.

Χτες ίσα που έριξα μια διαγώνια ματιά. Η μικρή κοιμήθηκε μισή ώρα το πρωί και μετά ήταν ξύπνια σερί μέχρι το βραδινό γάλα. Και μόλις με δει στον υπολογιστή κλαίει και θέλει να την πάρω αγκαλιά!

Δεν παραπονιέμαι όμως, καλύτερα αυτό παρά τη νύχτα... Απλώς δεν προλαβαίνω να γράψω τα σεντόνια μου.

Θα σκάσω, θέλω τόσο να σχολιάσω διάφορα!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλημερα......κανονιζουμε συναντησουλα;

Φανταζομαι Παρασκευη που μπορουν οι περισσοτερες!

Εχουμε κ λεμε! πειτε κ οι υπολοιπες!!!

Να πουμε 01/02.......τι λετε;

Joy79

Frosobal

Laerta

Tzini

Evi

Mash

Celestine

Chemin

Sevi

Duckface

Καντυ απαγορευεται ρητα να κανεις οποιαδηποτε καυση ενω κανεις καμπυλη σακχαρου!!! απορω πως σε αφησαν!!!:rolleyes: ουτε νερο κανει!

Φροσακι καλα θυμομουν τελικα!!! τι κακο κ αυτο τοτε;

Kira περαστικα σου! φανταζομαι τι ζορι περνας!

Εγω αρρωστησα πολυ βαρια στην αρχη της εγκυμοσυνης,για την ακριβεια μολις εκανα την εξωσω κ δεν με αφηναν να παρω τπτ!

Τζεμ να χαιρεσαι το μεγαλο το αγορακι σου!!! πολυχρονος!!! μας κολαζεις με την τουρτα! φωτο θελουμε!

Σελεστακο θα σε κραζαμε; οχι δα!!! κ εγω ειχα χαθει για αρκετο καιρο.....περνουσα φαση!!!

Love καλα μετακομισματα.....σε ωραια εποχη θα πατε!!! Αχ ανοιξη........

Chemin θα σε ενημερωσω εγω!!!

Οσο για τα ξυπνηματα να σας πω το σημερινο μας βραδυ με το μεγαλο.....στις 1,2.30,3.30,5,6,6.30 κ 8 παρα στο ποδι!!!

Ευτυχως κοιμαται το μικρο κ εαν τυχει κ σηκωθει απο το κλαμα του μεγαλου,τον ξαπλωνω,του βαζω mundisal κ ξανα κοιμαται!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!

ΤΖΙΝΙ με ρωτησες για την πεθερα και ξεχασα να σου απαντησω.....δεν ειναι Γιαννιωτισσα ειναι ομως Ηπειρωτισσα γενικα ομως εχω καταλαβει οτι στην Ηπειρο οι οικογενειες των αντρων θελουν να εχουν τον πρωτο λογο και να αποφασιζουν αυτοι για το νεο ζευγαρι....η νυφη εννοειται πως δεν εχει λογο και πρεπει να υπακουει τα πεθερικα!!!!εγω με κατι τετοια παθαινω αλλεργικο σοκ!!!!!!!

ΚΡΙΣΤΥ καλα εκανες και πηρες δευτερη γνωμη;)το θεμα ειναι να εισαι εσυ ησυχη και ηρεμη!!!!με τοση φαγουρα δεν ειχες ξανακανει εξεταση χολερυθρινης!!!!εμενα μου την εκανε αυτο το μηνα χωρις να εχω φαγουρα και μου την εχει γραψει και για τον επομενο!!

κοριτσια κι εγω το γνωριζα οτι στην καμπυλη δεν επιτρεποντε οι μετακινησεις η μικροβιολογος ομως εχει αλλη αποψη και το εχω ακουσει και απο αλλους σε αλλες πολεις......την περασμενη φορα που εκαν 3ωρη δεν ειχα να κανω τιποτα καθησα εκει τοσες ωρες και ομως βγηκε φυσιολογικη τωρα που εκανα τις βολτες μου ξερω πως δεν θα βγει φυσιολογικη αν και ευχομαι να εχει βοηθησει εστω και λιγο το οτι δεν εμεινα ακινητη!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα......κανονιζουμε συναντησουλα;

Φανταζομαι Παρασκευη που μπορουν οι περισσοτερες!

Εχουμε κ λεμε! πειτε κ οι υπολοιπες!!!

Να πουμε 01/02.......τι λετε;

Joy79

Frosobal

Laerta

Tzini

Evi

Mash

Celestine

Chemin

Sevi

Duckface

Πολύ μ΄αρεσει η οργάνωση σου!! Εγώ κλασικά είμαι μέσα!! Να πάμε κάπου για ποτάκι λέτε ή μεζέ?? Το άλλο σαν περιβάλλον ήταν καλό. Αν εξαιρέσεις οτι μας έδιωξαν νωρίς!!!

Διαφημίσεις

Πολύ μ΄αρεσει η οργάνωση σου!! Εγώ κλασικά είμαι μέσα!! Να πάμε κάπου για ποτάκι λέτε ή μεζέ?? Το άλλο σαν περιβάλλον ήταν καλό. Αν εξαιρέσεις οτι μας έδιωξαν νωρίς!!!

Χαιρομαι!!!!!!!;)

Δεν ειπαμε καπου πιο κοντα σας;

φιλεναδες μου τι κανετε??

εχω μερες να μπω και διαπιστωνω οτι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια!δεν καταλαβαινω πολλα αλλα ειδα συναντηση!!αντε τυχερες θα το καψετε παλι!!

κριστυ για ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...??με εκνευριζουν παρα πολυ οι του δημοσιου που εχουν και συγκεκριμενη ταριφα κιολας!!φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι,πιστευω ειναι στον ανθρωπο (το διαπιστωσα περσι με τον αντρα μου που οι γιατροι του εσωσαν κυριολεκτικα τη ζωη και ΚΑΝΕΙΣ δεν ζητησε και δεν πηρε ουτε ευρω ,παρολο που ειδικα στον χειρουργο του προσφεραμε).

εγω εχω τους μαστορους και τρεχω πανικοβλητη.Τη μιαμερα καθαριζω και την αλλη το μεσημερι ειναι παλι χαλια.Το τι ξεσκονισμα πεφτει δεν λεγεται αλλα μιλαμε για πολυ μποχο!Κανονικα θελουν ολα τα χαλια πλυσιμο και ξανα στρωσιμο.

επισης σημερα ο μεγαλος εκανε 38,1 ,υπεθεσα οτι ειναι τα δοντια γιατι δεν εχει τιποτε αλλο αλλα το μεσημερι χτυπησε 39,3 οποτε μαλλον καμια ισωση παιζει.Αντε παλι παιδιατρο αυριο.Η πιπιλα δεν βγαινει με ΤΙΠΟΤΑ και ολο θελει "γκαλια".

κατα τα αλλα καλα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ξεχασα:Χρονια πολλα και χρονια καλα στις σεμινουλες!!!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Τα νευρα μου!!! Δεν μ'αφηνουν λεπτο σε ησυχια γιαυτο και δεν μπαινω. Δεν φτανει που με εχει φαει η κλεισουρα, τωρα ουτε εδω δεν προλαβαινω. Θελω να ελπιζω σε καλυτερες μερες που θα ερθουν και συντομα...!!! Απο υγεια καλα ειμαστε αλλα εχουμε αποπρογραμματιστει :(

συγνωμη που πεταγομαι σαν κομητης αλλα μακαρι να γινοταν διαφορετικα.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Και επίσημα άλλαξα γιατρό.

Δεν με νοιάζει πως θα γεννήσω, αλλά δεν μπορώ αηδίες του τύπου "επικίνδυνο" απλά κ μόνο επειδή έχουμε εξασφαλίσει τη μη παραμονή στη ΜΕΝΝ κ βολεύεται ο γιατρός!!!

Ούτε κ να μην ασχολείται με τα ''προβληματάκια" μιας διδυμοεγκυμονούσας επειδή τα θεωρεί συνηθισμένα...

Η χολερυθρίνη μου φυσιολογική by the way.

Τον παλιό γιατρό ούτε τηλέφωνο δεν θα τον πάρω να του πω ότι δεν πάω να με "ξεγεννήσει". Δεν έχω όρεξη να ξανασυγχιστώ...

(Σας γράφω κ έχω τα πόδια μου στο ποδόλουτρο. Πλέον οι αστράγαλοι δεν λυγίζουν...)

Κρίστυ, πολύ καλό βάρος οι κοράκλες σου, άντε, μακάρι να είναι τόσο και περισσότερο όταν γεννηθούν. Το λέω να είσαι προετοιμασμένη γιατί καμιά φορά είναι λιγότερο από όσο σου λενε στους υπέρηχους.

Συγκρίνεις τώρα κι εσύ Ελλάδα και Αγγλία σε θέματα οργάνωσης και σε ιατρικά; Τι ξύνεις πληγές; Κι εσένα ξένος ο σύζυγος, θα μιλάτε στα παιδιά και στις δύο γλώσσες; Προετοιμαστείτε για πολύ γέλιο... και πολύ ασυνεννοησία. (έτσι γράφεται αυτό; έχει κολλήσει το μυαλό μου πρωί πρωί)

Τα ξέρω μωρέ για τους υπέρηχους... Έτσι κι η κόρη μου φαινόταν 3 κιλά με το που είχα μπει στο μήνα μου κ τελικά γέννησα 39 εβδομάδων συμπληρωμένων κ ήταν 2950!!!

Γι΄αυτό κ εκνευρίζομαι άμα κάνουν πρόκληση "προληπτικά" Βρε ουστ!!!

Ο σύζυγος έχει ζήσει κάτι παραπάνω από τη μισή του ζωή Αγγλία, αλλά στην καταγωγή είναι Έλληνας κ μιλάει Ελληνικά (όχι τέλεια βέβαια). Η κόρη μου (4,5 ετών) τον διορθώνει όλη την ώρα!!!

Μ΄ετούτες εδώ θα έχουμε ΠΟΛΥ πλάκα γιατί θα είμαστε στην Τουρκία. Αλλαλούμ γλωσσικό περιβάλλον δηλαδή... Είμαι πολύ περίεργη για την εξέλιξη.

Σας Καληνυχτίζω!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα σε ολες!

cristy μου καλα εκανες και αλλαξες γιατρο!και να μην του τηλ καν!δεν αξιζει να συγχυστεις!!!

εγω ξεκινησα να σκεφτομια πως θα φτιαξω το νεο σπιτι....ολα πανω κατω τα ιδια απλα λεω με την ευκαιρια να αλλαξω θεμα στο παιδικο δωματιο που ηταν καπως πιο μπεμπε!ειχαμε κατι αρκουδακια και τωρα λεω να βαλω μπορντουρα με μικι-μινι και κουρτινα με τους ιδιους χαρακτηρες και τοιχο σε χρωμα μπεζ-κιτρινο...τι λετε??αλλωστε σε δυο χρονια που θα χουν μεγαλωσει πιο πολυ...θα αλαξουμε σπιτι και θα αλλαξουν παλι θεμα στο δωματιο!;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα διδυμοκοριτσακια κ διδυμοεγκυουλες!!!

Νακι μου περαστικα στο αγορακι σου!!!

Μοριτσα να μπαινεις οποτε μπορεις!!!!!!!! θα ερθουν καλυτερες μερες σιγουρα!!! κ πιο ξεκουραστες!

Κριστυ αφου ειναι Ελληνας ο αντρας σου γιατι την κατηγορει σαν χωρα;:rolleyes:

Ολα καλα να σου πανε!

Love το επομενο μην ειναι για σενα!

Διάλεξε το κατάλληλο χρώμα για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου

Μάθε πώς επηρεάζει κάθε χρώμα

Οι θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί κατόπιν των ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί για την θετική επιρροή των χρωμάτων, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα για το παιδικό δωμάτιο. Διάβασε παρακάτω ποια είναι η επιρροή των περισσότερων χρωμάτων:

Κόκκινο: Είναι το χρώμα της φωτιάς το οποίο τραβά αμέσως την προσοχή και δημιουργεί έντονα συναισθήματα ενθουσιασμού, ενεργητικότητας αλλά και ευφορίας. Για τον χρωματισμό του παιδικού δωματίου, δεν συστήνεται η αποκλειστική χρήση του κόκκινου χρώματος, γιατί προκαλεί ένταση και ευερεθιστικότητα. Αν ωστόσο θέλεις το παιδί σου, να είναι ενεργητικό, κεφάτο και ενθουσιώδες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρές λεπτομέρειες κόκκινου χρώματος στην διακόσμηση του παιδικού του δωματίου.

Πορτοκαλί: Αν θέλεις να δώσεις μία φιλόξενη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο χώρο του παιδικού δωματίου, τότε οι αποχρώσεις του πορτοκαλί χρώματος αποτελούν την ιδανική επιλογή για να κάνεις το χώρο του παιδιού σου άνετο και φωτεινό. Το πορτοκαλί χρώμα, δημιουργεί ήρεμα και θετικά συναισθήματα και εμπνέει με θετικό τρόπο την ομαδική συζήτηση και την εξωτερίκευση των σκέψεων και των συναισθημάτων.

Κίτρινο: Το χρώμα του ήλιου χαρίζει κέφι, ζωντάνια, αισιοδοξία και βοηθά στην εύρυθμη ανάπτυξη του παιδιού, ιδιαίτερα όμως μπορεί να ωφελήσει στην πνευματική του εξέλιξη. Το παιδί που μεγαλώνει σε έναν χώρο που κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, συγκεντρώνεται πιο εύκολα , απορροφά πιο γρήγορα τις γνώσεις και εκφράζει με περισσότερη άνεση τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Πράσινο: Το πράσινο, είναι το κυρίαρχο χρώμα της φύσης και συμβολίζει τη νέα ζωή, το νέο ξεκίνημα, την φρεσκάδα και την θετική εξέλιξη. Στο χώρο του παιδικού δωματίου , το πράσινο χρώμα μπορεί να βοηθήσει το παιδί να έχει ήρεμη και συγκροτημένη σκέψη. Δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χαλάρωση, ξεκούραση και ηρεμία, γιʼ αυτό και το πράσινο χρώμα συστήνεται κυρίως για το βρεφικό δωμάτιο, γιατί βοηθά το μωρό να είναι γαλήνιο!

Μπλε: Για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου, το φωτεινό μπλε ή θαλασσί, είναι το χρώμα που δημιουργεί μία ευχάριστη αλλά και δημιουργική ατμόσφαιρα! Αν θέλεις το παιδί σου να είναι παραγωγικό, προσεχτικό, ήρεμο και να ξεπερνά εύκολα και γρήγορα τις γκρίνιες και τις εντάσεις, τότε διάλεξε μία ευχάριστη, φωτεινή απόχρωση του μπλε για την διακόσμηση του δωματίου του!

Μωβ: Το χρώμα που συμβολίζει το αξίωμα, την πολυτέλεια αλλά και την βασιλεία δεν είναι άλλο από το μωβ. Για το παιδικό δωμάτιο, προτείνεται η χρήση του χρώματος της λεβάντας, που δημιουργεί μία ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα, αλλά προσφέρει και την αίσθηση της πολυτέλειας στο χώρο!

Ροζ: Το ροζ θεωρείτε το ιδανικό χρώμα για την διακόσμηση του κοριτσίστικου παιδικού δωματίου και αποτελεί την πρώτη επιλογή χρώματος από το γυναικείο φύλλο! Το ροζ, μπορεί να βοηθήσει το κοριτσάκι σου να είναι δημιουργικό, δυναμικό, ρομαντικό και αγαπητό. Συντελεί στην συναισθηματική εξισορρόπηση, στον ήρεμο ύπνο αλλά και στην απομάκρυνση των δυσάρεστων συναισθημάτων.

Άσπρο: Το άσπρο είναι το χρώμα της καθαρότητας, της αγνότητας αλλά και της αθωότητας, ωστόσο είναι μία ψυχρή απόχρωση για το παιδικό δωμάτιο, η οποία σύμφωνα με μελέτες συντελεί στην δημιουργία μυστικών σκέψεων και συναισθημάτων. Δεν αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον χρωματισμό του δωματίου, εκτός και αν συνδυαστεί με κάποιο άλλο χρώμα.

Γκρι: Το γκρι χρώμα, τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά στα περισσότερα σπίτια και έχει γίνει της μόδας… Οι αποχρώσεις του γκρί, δεν συστήνονται για την διακόσμηση του παιδικού χώρου, γιατί δημιουργούν συναισθήματα θλίψης, μελαγχολίας αλλά και εσωστρέφειας. Το γκρι χρώμα, προτείνεται περισσότερο για την διακόσμηση ενός γραφείου, όπου είναι χώρος στον οποίο θέλεις να αποστασιοποιηθείς από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που σου αποσπούν την προσοχή και θέλεις να αφιερωθείς αποκλειστικά και μόνο στην εργασία σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...