Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έλα joy ξεκίνα να μαζεύεις. Εγώ μέσα εννοείται! :D

Δηλώστε συμμετοχή. Και να πάμε κάπου προς Λαέρτα πλευρά αυτή τη φορά.

Ναι, ναι, γιούπι, γιε γιε γιούπι γιούπι γιό!!! Θα σου πω από κοντά για το ξεκίνημα γιατί εκεί που είμαι και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!

Ένα θα πω, με το σπίτι και τη δουλειά νιώθω πιο πιεσμένη από ποτέ!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Αν θυμαμε καλά τη Λαέρτα την βόλευε το κεντρο. Δεν είμαι σίγουρη γιαυτό... Ας μας διαφωτίσει!! Εγώ πάω παντού και σε όλα!! Σα την coca cola ένα πράμα!!!

Με βολεύει κέντρο και Μοσχάτο! Χιχιχιχι!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα κοριτσια!!

Χαθηκα κ εγω...ειχαμε προβλημα με τη συνδεση δυο μερες, βολταραμε κ λιγο, ξενυχταμε κ πολύ τα παιδια δηλαδη ανακαλυψαν (παλι) το γαλα κ ξυπνανε ανα 3ωρο κ κοντευω να σαλταρω. Χτες κοιμηθηκα απ τις 10:30 για να αντεξω!!!

Να ευχηθω κ πρωτα πρωτα στη σεμιν μας για τις κορουλες στης να της ζησουν κ να τις καμαρωνει!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλά λοιπον στο ορωτο παρτυ, περιμενουμε φωτό!!

καντυ τα μωρα ηταν στο δωματιο μας, αλλά ειχα τη μαμα μου το βραδυ.

Θηλασα αμεσως απ οταν μου τα εφεραν στην ανανηψη, κ μετα την πρωτη μερα καπως ξαπλωτη, κ εδινα κ συμπληρωμα. Πρωτα εβαζα στο στηθος τα παιδια κ μετα εδινα το ξενο γαλα. Οταν ηρθα σπιτι το εκοψα τελειως.

Παυσιπονο μου εδιναν υποθετο στην αρχη.

παπιτσα επιστεφεις ε? με τα παιδια τι θα κανεις?

Δεν το συζητω η γυναικα δυστυχως μας ειναι πλεον απαραιτητη.. κοβουμε απο καπου αλλου κ την εχουμε νομιζω δε γινεται αλλιως!:?

Εχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια εμπειρια με την καισαρικη νομιζω. Το καλο ειναι οτι μ ενα μαγικο τροπο τα ξεχνας ολα!!

ιθακη απαραδεκτος ο φαρμακοποιος...πολυ αντιεπαγγελματιας:evil:

Για τον μικρο ποιος σας το ειπε οτι ειναι στον 4ο μηνα? Κ εγω συμφωνω με Σεβη παντως να μην αγχωνεσαι...

Λαβ ετσι οπως τα λες πιστευω θα πηγαινα στο σπιτι...ειναι μεγαλη η διαφορα!!

Σκεψου ομως κ το financial point of view της παπιτσας!! Δηλ να μετακομισετε πιο γρηγορα για να εξοικονομησετε περισσοτερα χρηματα...ειδες που παιρνεις εμπεριστατωμενες αποψεις;)

Κριστι ο γιατρος ειναι για κλωτσιες!!:evil::evil: Αλλά αυτος θελει να του πεις ναι κ μετα να φυγεις κ μην την ειδατε! Γιατι τι θα σου κανει, θα σε καταγγειλει οτι δεν τον φακελωσες?? Ή μηπως δε σου ξαναμιλησει στο δρομο:mrgreen:

Εμεις δωσαμε οτι μπορουσαμε κ ηταν πολύ λιγα...

Παντως μην αγχωνεσαι τοσο πολύ κ για το ενδεχομενο καισαρικης...το θεμα ειναι να εισαι εσυ καλά στο κατω κατω, κ μαλιστα εχεις ζησει κ την ωραια (υποθετω) εμπειρια του φυσιολογικου τοκετου.

σελεστιν welcome back! μας ελειψες!

αφου περασαν κ οι ιωσεις ολα καλά! μεγαλωσαν κ τα δικά σου!

Ξυπνατε για γαλα? το ιδιο προβλημα κ εμεις τωρα... δεν μπορω την αυπνια!!!!!!!!!!!!!! Κ πανω που ειχα αρχισει να παιρνω τα πανω μου ψυχολογικά ηρθε αυτο κ ειμαι κομματια καθε μερα... Δεν το βαζω κατω ομως, εφερα κ τη μαμα σημερα για ενισχυσεις!!!

φροσω συμφωνω σε ολα! Καλα κανεις κ πας κ κανεις τελοσπαντων αυτο που σ ευχαριστει!!

Κ εμενα με πιανουν οι τυψεις ωρες ωρες, οτι δεν καθομαι πολύ μαζι τους να διαβαζουμε παραμυθακια, οτι δεν κανουν τιποτα το ιδιιατερο. πχ κουπεπε, αλλά πως να γινει? ισως μετα ειμαστε πιο γεματες κ ασχολουμαστε με περισσοτερο ζηλο...

εξοδο κανονιζετε παλι σουρτουκες!!!!!!!!! Σελω κ εγω!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας γεια σας γεια σας!!!!!!!σημερα ειχα 3ωρη καμπυλη οπως καταλαβαινετε ολη μερααααα εξω!!!!ευτυχως ειχα μαζεψει εξωτερικες δουλειες που επρεπε να γινουν και τις εκανα ολες σημερα 1,30 που τελειωσα αρχησαν να τρεμουν τα ποδια μου να μην εχω αερα και να ιδρωνω στο τσακ γυρησα σπιτι θα λυποθυμουσα σε κανα δρομο!!!!

ΚΡΙΣΤΥ εχω απλα ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η καταγγελεια!!!!αλλα συγνωμη κατι που δεν καταλαβα...εσεις ειχατε σκοπο να του δωσετε 1000? η ετσι το ειπες????εγω ειπα του αντρα μου να του δωσουμε 300? και μου λεει ειναι πολλα μην το σκεφτεσαι!!!!βεβαια εγω οταν πηγαινω απογευμα του δινω 50? αλλα σε ολη την εγκυμοσυνη εχω παει 2-3 φορες ολες οι υπολοιπες ειναι πρωι και να τον ρωτησω μου λεει οχι τιποτα!!!

και την περασμενη φορα μιλησαμε και για τα δωματια αλλα και παλι για δικη του αμοιβη δεν ειπε κουβεντα ετσι και μου ζητησει ομως ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρασω ενταξη διευθυντης δεν ειναι αλλα ειναι καθηγητης!!!!!!μηπως να ερθεις Γιαννενα να γεννησεις??σκεψου το και μακρια απο συγγενεις και με ελαχιστα χρηματα!!!

ΙΘΑΚΗ αν ειχα ενα μωρακι κι εγω θα το σκεφτομουν για φυσιολογικο για να ειμαι ειλικρινης και τωρα το σκεφτηκα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αλλα κανενα δεν μου εχει κανει την χαρη να γυρησει!!!!!!αλλα εγω εχω κι αλλο ενα προβλημα.....εχω αρκετη μειωπια και μια φορα που το συζητουσα με τον οφθαλμιατρο μου ειχε πει καλυτερα να μην το προσπαθησω καν και να σκεφτεις ακομα δεν ημουν ουτε εγκυος:cry::cry:παντως δεν πρεπει να εχει καμια σχεση ο φτ με την κτ????

ΜΠΟΥΓΟΣ εγω με ενεσεις δεν εχω θεμα....το μονο προβλημα ειναι να ειναι συμβατες με τον θηλασμο!!!οποτε απο το να υποφερω και να μην μπορω να χαρω τα μωρακια μου καλυτερα ενεσεις!!!

ΑΝΘΗ να κανω μια κουτη ερωτηση???αφου το βαρος των μωρων ηταν καλο και πηγαινες για φτ γιατι τα μωρα μπηκαν στην μενν???

Κάντυ τα αγόρια μου ήταν ο ένας 2600 και ο άλλος 2300. Όταν γεννήθηκαν ο μεγάλος που ανέβαζε σφιγμούς (εξού και η καισαρική) μπήκε κατευθείαν θερμοκοιτίδα όπου και έμεινε 15 μέρες.

Για τον μικρό μου ακόμα όσο το σκέφτομαι φουντώνω. Κανονικά αφού υπήρχε κανόνας τα μωρά να βρίσκονται με την μαμά τους θα έπρεπε να μου τον φέρουν στο δωμάτιο αφού ήταν μια χαρά. Περιμέναμε, η ώρα περνούσε και μωρό γιοκ. Μετά απο δύο μέρες μας είπαν οτι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το στομαχάκι του και οτι έβγαζε το φαγητό του και τον ανέβασαν και αυτόν στην ΜΕΝΝ. Τους πήρα μετά απο 15 μέρες στο σπίτι μαζί.

Αργότερα φυσικά έμαθα απο μια γνωστή της αδερφής μου οτι το μικρό μου το μωρό το είχαν για μασκότ οι μαίες επειδή ήταν όμορφος και ξανθούλης και μάλιστα μια το παινευόταν κιόλας οτι τον είχε σαν "μπιμπελό στο γραφείο της". Και το πρόβλημα με το στομαχάκι ήταν οτι κόλλησε ίωση ενδονοσοκομειακή.

Καλά που δεν τα έμαθα τότε γιατί θα μας άκουγε όλη η Θεσσαλονίκη. Και λόγω αυτού στερήθηκα και τα δύο μου μωρά για τόσες μέρες (ενώ θα μπορούσα να έχω κοντά μου τον μικρό τουλάχιστον) και να τον πάρω σπίτι μαζί μου. Και όλα αυτά για μια ΗΛΙΘΙΑ...

΄Τέλος πάντων...

Σας ζηλεύω... Πολύ θα ήθελα να έρθω και εγώ και να βγω μαζί σας... :(

ixhPp3.png

Dεν είμαστε στα καλύτερά μας, αλλά θα επανακάμψουμε....

Κρίστυ ποιός όρκος του ιπποκράτη?

Όρκο δίνουν στο πόσα τάλαντα κρατέω ω ζεύς???

Κ φυσικά η καλύτερη μεταχείρηση σταν καλύτερο πελάτη ταλαντοκράτη !

Ρε, τα σκατένια μας μυαλά φταίνε....!

Φρόσω μαναρίτσα μου, πολύ χαίρομαι που βρίσκεις χρόνο για εσένα!

Σελεστινο εύχομαι να σας πάει καλύτερα! Μας έλειψες ρε!

Λόβε δαγκωτό σου λέω. Είναι περισσότερα τα προνόμια για εσάς.

Τζεμτζέγα δικαιολογίες??? Κοπαναντζού είσαι ρε!

Κυρά εγω να σου πώ, αλλά μη νομίζεις πως κάνω πλάκα (διοτι είμαι γνωστή χωραταντζού), αλλά τώρα δεν κάνω πλάκα.

Είχα γονατίσει από τέτοιο πόνο πριν καν μείνω έγκυος...

Κόβεις στη μέση μια σκελίδα σκόρδο κ κάνεις επάλειψη στην περιοχή. Μετά κάνεις εντριβή με παγάκι στη φλεγόμενη περιοχή.

Στην αρχή τσούζει,αλλά μετά k μακροπρόθεσμα ανακουφίζεσαι.

Στην εγκυμοσύνη που επανήλθαν (παρόλο που είχα κάνει χειρουργείο), αλλά με πολύ πιό ήρεμες διαθέσεις, έβαζα μια κρέμα. πρεπαρεσιον η.

preparation h δηλ.

Λαέρτα πάλι εκεί ρε κλώσσα?????????Σου φεξε!

Για έξοδο μέσα ( κ βλέπουμε τι μας επιφυλάσσει το εγγύς μελλον)

Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου καλά. 5μιση το πρωί? Κάτι τέτοιο.

Κ θέλω να σκοτώσω τον μικρό γαμπρό μου.

Τέλος.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Μας ,

πως στο δία ανοίγει η μπαλκονόπορτα σας κ την κατάφερε???

Βρήκες λύση?

Κάντυ θεωρητικά (κ πρακτικά δηλ) δεν πρέπει να είσαι σε εγρήγορση κινήσεων όταν κάνεις καμπύλη, γιατί βγαίνουν λάθος τα αποτελέσματα. Εμένα μου είχαν πεί να είμαι καθιστή, χαλαρή....ξάπλα κλπο, όχι περπάτημα δηλ.

Μαρή στο μητέρα γέννησα. Από ζάννενα κρατά η σκούφια μου απλά!

Ζανιώτισσα η πεθερά? Κ έχει κάνει τέτοια? Μπας κ μας ήρθε από ''αλλού''?

Έυη στου ψυρρή είχαμε πάει μια φορά! Στο σημείο τζί που λέγαμε (κυριολεκτικά όμως)!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ζίτα τη δερματική αντίδραση μαντού λες. Καλά κατάλαβα.

Πέρυσι ήταν να το κάνουμε αλλά με τα νοσοκομεία κλπο δεν έγινε τελικά.

Μετά ξεχάαστηκε (παρόλο πουτο θυμήθηκα κάποια στιγμή το ζώον!)

Κ σήμερα πάλι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε.

Γενικά τώρα δεν μπορούμε.

Πάω

να

Ψοφήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηησω!

(κ να ωνυραιφτώ πως παιτάο των γαμπρώ μου απ των 2ω ώρωφω)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΤΖΕΜ κι εγω θα εχω την μαμα μου μαζι(λογικα) και ευελπιστω και τα μωρα στο δωματιο!!!!τωρα για το αν θηλασω στην ανανηψη:neutral:2 φορες εχω κανει ολικη την πρωτη με επιασε κριση ασθματος στην ανανηψη και με ανεβασαν αμεσως στον θαλαμο την δευτερη με ειχε πειραξει τοσο πολυ που εκανα συνεχεια εμετους ζαλιζομουν και φωναζα''ποναωωωωωω''εεεεε μετα απο αυτες τις 2 φορες φανταζομαι πως δεν θα ειμαι σε θεση να θηλασω κιολας:rolleyes::rolleyes:

ΑΝΘΗ ευτυχως που δεν το ηξερες τοτε!!!!!αλλα καλα που μου το ειπες να παω υποψιασμενη...οχι βεβαια οτι θα μπορω να κανω κατι!!!!

ΤΖΙΝΙΩ κι εγω το ιδιο ξερω αλλα εδω η μικροβιολογος με αφηνει να κανω τις βολτες μου και να πιω και νερο:shock::shock:και να σου πω την αληθεια αν μπορουσα να παω γυμναστηριο θα πηγαινα μηπως και καει λιγη παραπανω γλυκοζη και βγει η καμπυλη φυσιολογικη αλλα οτι και να κανω αυτη την φορα μου φαινεται δεν την γλιτωνω:cry::oops:καλα μην φανταστεις οτι περπατησα και πολυ εκει γυρω ηταν οι δουλειες μου γμτ:evil:και αφου τελειωσα θυμηθηκα οτι δεν ειχα πιει και νερο:evil::evil:μηπως αυριο να μην παω καθολου να παρω τ αποτελεσματα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα σας.

Πήγα για 2η γνώμη που λέγαμε...

Όλα καλά, δεν χρειάζεται να το "βιάσουμε" το σύστημα.

Πλέον δεν με απασχολεί η καισαρική, με απασχολεί όμως η ΑΝΑΙΤΙΑ πρόκληση τοκετού.

Ο σημερινός ντόκ μου τσέκαρε τα -εντελώς παραμορφωμένα από το πρήξιμο- πόδια μου (με τις παντόφλες του συζύγου πήγα στο ιατρείο, οι οποίες με έσφιγγαν κιόλας) κ αφού μου μέτρησε πίεση κ τσέκαρε λίγα ούρα μου με στικάκι για λεύκωμα, απεφάνθη ότι είναι - δυστυχώς - της εγκυμοσύνης.

Επίσης για τη φαγούρα με είπε να κάνω εξέταση ολικής χολερυθρίνης αίματος.

Σωστό τον βρήκα.

Ντράπηκα να τον ρωτήσω αν μπορεί να με αναλάβει και για πόση αμοιβή κλπ. Θα βάλω τη μαία μου.

Για όποια έθεσε το θεματάκι πιο πάνω, στην εφημερία... έχω την εντύπωση... ότι δεν είναι σε ποιον εφημερεύοντα γιατρό θα πέσεις... αλλά σε ποιον ειδικευόμενο γιατρό θα πέσεις.

Αυτό το συμπέρασμα τουλάχιστον έβγαλα από τις προσωπικές μου επισκέψεις εκεί όταν δεν είχα βρει γιατρό συγκεκριμένο, ε και γιατρός δεν με είδε ΠΟΤΕ (μάλλον επειδή είναι απασχολημένοι με αυτές που τους επιλέγουν). Με άλλα λόγια, χρησιμοποιούν το Δημόσιο Μαιευτήριο, όπως οι Ιδιώτες το Ιδιωτικό!!!

Επίσης, οι ειδικευόμενοι που παρακολουθούν αυτές τις οποίες ετοιμάζονται να γεννήσουν στην εφημερία, συνεχώς μου έλεγαν: μα πρέπει να βρείτε γιατρό να σας παρακολουθεί, κρίμα είναι...

Στο Έλενας αυτά. Στο Αλεξάνδρας κράταγαν τα προσχήματα.

Στην Αγγλία, όπως κ στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες υποθέτω, δεν επιλέγεις γιατρό, γιατί πολύ απλά ΕΧΕΙΣ γιατρό όταν πηγαίνεις στα εξωτερικά ιατρεία. Και σε δίδυμο τοκετό ξαδέρφης του συζύγου στη Βρετανία, ήταν από πάνω της 2 πανεπιστημιακοί γιατροί κ ολόκληρη ομάδα από άλλους γιατρούς κ ας πήγε απρογραμμάτιστα να γεννήσει.

Μη μου πείτε ότι συμβαίνουν αυτά εδώ???

Δηλ αν πχ με έπιαναν πόνοι Παρασκευή πρωί που θα πήγαινα ούτως ή άλλως προγραμματισμένα κ θα ήταν εκεί κ ο "δικός μου", θα είχα την τιμή να γεννήσω υπό την μαιευτική του φροντίδα αν δεν τον είχα επιλέξει από πριν?

Πολύ φοβάμαι πως όχι!!!

Όσο για την αμοιβή, ρώταγα κορίτσια...

Και αυτές που περίμεναν κ άλλες/άλλους τι θα έδιναν/'έδωσαν κλπ.

Γενικά οι Διευθ/ντές απ΄ ότι κατάλαβα έθεταν ταρίφα της τάξεως 1000-1500 κ οι επιμελητές 700-800 εις το παρελθόν (που παίρναμε και κανένα επίδομα).

Τεσπά, πολλοί λόγω κρίσης, έχουν σταματήσει να θέτουν ταρίφα και δέχονται απλά ότι τους δώσει ο άλλος.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο κ επειδή οκ, ο γιατρός μου είχε κ πολύ μεγάλη πείρα κλπ κλπ, σκοπεύαμε να δώσουμε περί τα 800 - 1000 (ο σύζυγος επέμενε για λιγότερα). Και βέβαια, εφόσον είχαμε το θάρρος να τον καλέσουμε από το σπίτι του μεταμεσονύκτια ή το ΣΚ ή αργίες κλπ.

Αλλά ταρίφα, που την καθορίζει ο ίδιος, για προγραμματισμένο τοκετό σε ώρα κ μέρα που έτσι κι αλλιώς είναι στο νοσοκομείο, ε αυτό δεν φανταζόμουν ότι θα το άκουγα!!!

Για τις ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ:

(επίσης παθούσα)

-Nelson's hemorroid cream

ή

-Fitoroid cream (δε θυμάμαι ποιας εταιρίας)

Μου αρέσει λίγο καλύτερα η 1η...

Και οι μπουμπούκες μου σήμερα ήταν 2431gr η "μικρή" και 2717gr η "μεγάλη"!!!

Και βήχω κορίτσια... κάτι με ενοχλεί... κ κάθε φορά που βήχω... φεύγει κ λίγο πιπί πάνω μου.

Καληνύχτα σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Τώρα μ΄έφαγε η περιέργεια, να δω που δουλεύει η Λαέρτα και φοβάται να γράψει γιατί θα την καταλάβουνε.

Αν κανονίσετε να βρεθείτε κάπου πείτε μου κι εμένα, μήπως και μπορέσω να έρθω, θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω κι από κοντά!

Μας ,

πως στο δία ανοίγει η μπαλκονόπορτα σας κ την κατάφερε???

Βρήκες λύση?

Ανοίγει με μπετούγια, όπως οι πόρτες, κι αυτός σκαρφαλωμένος την έφτασε και την γύρισε. Βάλαμε κι εκεί αυτά τα γαντζάκια που βάζουμε για να κλείσουμε τα ντουλάπια... όλο το σπίτι έτσι είναι τώρα, κι όλα σχεδόν τα συρτάρια, και στο γραφείο μας εδώ και στο δωμάτιό τους, γιατί πάθαινα εγκεφαλικό κάθε φορά που τα άδειαζαν όλα στο πάτωμα.

Μου έτυχαν ζωηρά και τα δύο, τι να κάνω; Θα μεγαλώσουν, δε θα μεγαλώσουν; Θα τους ψήσω το ψάρι στα χείλια μετά, να πάρω το αίμα μου πίσω!:tongue:

Τζίνι, τι σου κανε ο γαμπρός σου;

Όσο σκέφτομαι όλα τα λεφτά που έδωσα στη γιατρό μου για τη γέννα κλαίω.. ΙΑΣΩ, βέβαια, και δεν είχα πληρώσει καμιά επίσκεψη πριν, και είχα κάνει και ένα κάρο καρδιοτοκογράφους και..και..και.. με πρόσεξε, αλλά 3μιση χιλιαρικάκια τα πήρε, και χωρίς απόδειξη.

Κρίστυ, πολύ καλό βάρος οι κοράκλες σου, άντε, μακάρι να είναι τόσο και περισσότερο όταν γεννηθούν. Το λέω να είσαι προετοιμασμένη γιατί καμιά φορά είναι λιγότερο από όσο σου λενε στους υπέρηχους.

Συγκρίνεις τώρα κι εσύ Ελλάδα και Αγγλία σε θέματα οργάνωσης και σε ιατρικά; Τι ξύνεις πληγές; Κι εσένα ξένος ο σύζυγος, θα μιλάτε στα παιδιά και στις δύο γλώσσες; Προετοιμαστείτε για πολύ γέλιο... και πολύ ασυνεννοησία. (έτσι γράφεται αυτό; έχει κολλήσει το μυαλό μου πρωί πρωί)

Τρέχω να ετοιμαστώ για τη δουλειά, ξεχάστηκα σήμερα. Καλημέρα σε όλες σας και καλή δύναμη, ιδίως στην Παπίτσα που μου φαίνεται οτι ψιλοδυσκολεύεται, ιδίως τώρα που ετοιμάζεται να γυρίσει στη δουλειά. Μια απόφαση είναι όλα, μακάρι να μπορούσαμε όλες να καθίσουμε σπίτι με τα παιδιά μας... Και μου ρθε τώρα η φλασιά, είχες πει οτι περπάτησε καλά η Μ. σου και δε σου παμε Καλά τρεξίματα! ;)

Φεύγω, φεύγω, με τις πιτζάμες θα πάω στο σχολείο μου φαίνεται! Κι αυτό το ντύσιμο στα σκοτεινά, πολύ μου τη δίνει φέτος, για να μην ξυπνήσω τον αγά τον Μίλτο αν κοιμάται ακόμα στο κρεβάτι ΜΟΥ.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!

χαχαχα τζινι ναι σας την κοπανησα!!!:tongue: μπορω βρε εγω χωρις εσας??? τι θα κανω χωρις το ιντερνετικό παρεάκι μου!?!?!

γιατι υποψηφιο θυμα ο γαμπρος??

καντυ οκ δεν ειπα οτι θηλασα ανετα στην αρχη, πιο πολύ το εγραψα για να πω οτι μου τα εφερα αμεσως. Φαντασου οι μαιες τα κρατουσαν δεξια κ αριστερα κ θηλασαν για λιγα λεπτα...

Σημερα εχει γενεθλια το αγορι μου το μεγαλο!!! Κ του εφτιαξα μια τουρτα...ολα τα λεφτα πρεπει να ναι...και θελω να τη φαω απο τωρα!!!!! Θα σας πω εντυπωσεις οταν την κοψουμε!

νουνουκα που εισαι καλε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα, κορίτσια! ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...και μένα μου λείψατε όλες πολύ...να πω την αλήθεια εδώ και καμιά δεκαρια μέρες το σκεφτόμουν να μπω να μην μπω...γιατί φοβόμουν ότι θα με κράξετε...που έλειπα τόσο καιρό χωρίς να ειδοποιήσω...

με αυτά που ακούω για τα δημόσια νοσοκομεία και για τους γιατρούς τους, τελικά χαίρομαι που γέννησα σε ιδιωτικό και ας έδωσα κάτι παραπάνω...τουλάχιστον εκεί ξέρεις τι πληρώνεις και έχεις και απαίτηση να σου φέρονται άψογα...όχι όπως στο δημόσιο, που αισθάνεσαι ότι σου κάνουν και χάρη που σε εξυπηρετούν! ας το καλό πια...τι κ..λοχώρα είμαστε! πάντως, κρίστυ μου, εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να γεννησεις δυο υπέροχα αγγελούδια!

Κάντυ και σε μένα είχαν πει ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις όταν έκανα την καμπύλη...έκατσα μέσα στη βιοιατρική και τις τρεις ώρες...είχα πάρει ευτυχως μαζί μου ένα βιβλίο και έτσι πέρασε η ώρα...

όσο για την αιμορροίδα...κάθε φορά που πας τουαλέττα, να πλένεσαι με κρύο νερό τοπικά...εγώ αυτό έκανα μόνο και έτσι πέρασε από μόνο του χωρίς φάρμακα...α! και να παοφύγεις για κάποιες μέρες τα πικάντικα φαγητά και τα τηγανητά...ερεθίζουν περισσότερο το πρόβλημα...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημερα σας!!!τελικα αποφασιστηκε χτες!!!μολις ετοιμαστει το σπιτι και βαφτει σε κανα δυο μηνες!!!μετακομιζουμε στα σοα!!!!!

χτες μιλησαμε και με την ιδικτητρια και ειπε πως καλα κανιυμε και πως θα εκανε το ιδιο!!!:D:D

ειμαι ενθουσιασμενη γιατι θα εχω να ασχοληθω...λεω να αλλαζω και το θεμα του παιδικου επι της ευκαιριας!ειχαμε μια μποροντουρα με αρκουδακια και τωρα λεω κατι σε μικυ-μινι με παρομοια κουρτινα!τι λετε?:confused::confused:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Τζεμινάκι, ακόμη ξενυχτάω με τον μικρό μου...ξυπνάει ανά 3-4 ώρες είτε για γάλα, είτε για παρέα...άλλοτε τον φέρνω στο κρεβάτι μου, άλλοτε τον νανουρίζω επιτόπου...αλλά είναι μεγάλη η ταλαιπωρία μου με αυτό το παιδί...υπάρχουν δύσκολα βράδια που ξυπνάει ανά μισάωρο γιατί κατι τον ενοχλεί...και δεν κοιμάμαι καθόλου...χτες βράδυ τον τάισα στις 11, κοιμήθηκε στις 12, ξαναξύπνησε στις 2 οποτε τον έφερα στο κρεβάτι μου χωρίς να τον ταίσω και μετά πάλι στις 5.30, οπότε σηκώθηκα και τον τάισα...κατά τις 6.30 τσουπ όρθιος και ο άλλος, οπότε bye bye ο ύπνος...αλλά το χτεσινό βράδυ θεωρείται ok...έχω περάσει και πολύ πολύ χειρότερα!

Κορίτσια και γω είμαι μέσα για έξοδο...για πότε λέτε?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημερα σας!!!τελικα αποφασιστηκε χτες!!!μολις ετοιμαστει το σπιτι και βαφτει σε κανα δυο μηνες!!!μετακομιζουμε στα σοα!!!!!

χτες μιλησαμε και με την ιδικτητρια και ειπε πως καλα κανιυμε και πως θα εκανε το ιδιο!!!:D:D

ειμαι ενθουσιασμενη γιατι θα εχω να ασχοληθω...λεω να αλλαζω και το θεμα του παιδικου επι της ευκαιριας!ειχαμε μια μποροντουρα με αρκουδακια και τωρα λεω κατι σε μικυ-μινι με παρομοια κουρτινα!τι λετε?:confused::confused:

μπραβο!!! με το καλο το νεο σπιτι;)

Να κανεις κ αλλαγες, ειναι οτι πρεπει γι ανανεωση!

Τζεμινάκι, ακόμη ξενυχτάω με τον μικρό μου...ξυπνάει ανά 3-4 ώρες είτε για γάλα, είτε για παρέα...άλλοτε τον φέρνω στο κρεβάτι μου, άλλοτε τον νανουρίζω επιτόπου...αλλά είναι μεγάλη η ταλαιπωρία μου με αυτό το παιδί...υπάρχουν δύσκολα βράδια που ξυπνάει ανά μισάωρο γιατί κατι τον ενοχλεί...και δεν κοιμάμαι καθόλου...χτες βράδυ τον τάισα στις 11, κοιμήθηκε στις 12, ξαναξύπνησε στις 2 οποτε τον έφερα στο κρεβάτι μου χωρίς να τον ταίσω και μετά πάλι στις 5.30, οπότε σηκώθηκα και τον τάισα...κατά τις 6.30 τσουπ όρθιος και ο άλλος, οπότε bye bye ο ύπνος...αλλά το χτεσινό βράδυ θεωρείται ok...έχω περάσει και πολύ πολύ χειρότερα!

Κορίτσια και γω είμαι μέσα για έξοδο...για πότε λέτε?

βαι βαι βαι...!!! Καπως ετσι κ εμενα...Δυο βραδια τωρα εδωσα στις 3 αραιωμενο γαλα, δηλαδη στο νερο τις μισες μεζουρες απ οσες πρεπει.. Μια μαμα μου το ειπε σαν ιδεα κ μ αρεσε... Θα σου πω αν πιανει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...