Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σέβη μου εμένα λένε λίγο πολύ τα ίδια. Μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού, έλα, κλειδιά, τσάντα, κάλτσα, κακά, γκόλ, μαμ, έν δυό, τραγουδάνε στου Μανώλη την ταβέρνα (΄εγώ τραγουδάω και αυτοί κάνουν μπάμ, τσσσσ, εεεε ρεεεε ντούμ και εν δυο στα κατάλληλα σημεία), άιντε, νταντά, οχι, ναι, Αντών (το όνομα του μπαμπά τους) και το δικό μου όνομα.

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν τα λένε συνέχεια. Μιλάνε μόνο όταν θέλουν αυτοί και λένε μόνο ότι θέλουν αυτοί. Δεν με φωνάζουν μαμά ας πούμε αν και τον μπαμπά τους τον φωνάζουν όταν τον θέλουν. Τις περισσότερες λέξεις τις επαναλαμβάνουν αν τις πούμε εμείς. Πχ, που είναι η κάλτσα σου; Κάλκα σου λέει και σου την δείχνει.

Απλά θεωρώ οτι θα έπρεπε να λένε περισσότερα, είναι ενάμιση χρονών πια...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Είμαι πλέον πιο ψύχραιμη σήμερα, μπορεί κ να πάω στην εφημερία του Αλεξάνδρας να γεννήσω. Με δεδομένη καισαρική εννοείται. Αλλά κ με τον δικό μου πλέον, δεν έχω κουράγιο να τον "υπομένω" για κολπικό τοκετό. Ούτε καν επισκληρίδιο ή ραχιαία νάρκωση δε θέλω. Ολική κ να μην τον ξαναδώ, παρά μόνο τα παιδιά μου.

Κρίστυ, κι εγω ειχα πρησμένα πόδια, τα έχω βγαλει και φωτογραφια να τα θυμάμαι. Τα βλέπω τωρα κι όποιος δε με πιστευει οταν του το λέω, του τα δειχνω και τρομάζει. Άργησαν να ξεπρηστουν (σχεδον μηνα μετα την κτ) γιατι έπαιρνα κι εγω voltaren κι ο γυναικολόγος μου το απέδωσε εκει. Μπορεί να μου έλεγε και μπούρδες, βεβαια. Εχε το όμως κατα νου

Για το γιατρο έχω μείνει άφωνη. Αν μιλήσω, θα (τον) βρισω.

Κι εγώ τάβγαλα φωτογραφία!!!

Κ μπορώ να πω ότι είναι πιο τρομαχτικά στη φωτό...

Cristy απο την στιγμη που σε ανελαβε επρεπε να περιμενεις αμοιβη!

Κ συνηθως καθοριζεται αναλογα με την τιμη του δωματιου!

Οκ, είπαμε, θα έδινα, απλά δεν περίμενα αυτό το "στην ψύχρα"...

Κ οι τιμές - αναβάθμισης δωματίου- στο Έλενας για το δικό μου ταμείο είναι:

20 ευρώ/μέρα για δίκλινο

40 ευρώ/μέρα για απλό μονόκλινο

90 ευρώ/μέρα για μονόκλινο λουξ.

Καμία σχέση δηλαδή με την "ταρίφα" τους...

Σέβη μου εμένα λένε λίγο πολύ τα ίδια. Μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού, έλα, κλειδιά, τσάντα, κάλτσα, κακά, γκόλ, μαμ, έν δυό, τραγουδάνε στου Μανώλη την ταβέρνα (΄εγώ τραγουδάω και αυτοί κάνουν μπάμ, τσσσσ, εεεε ρεεεε ντούμ και εν δυο στα κατάλληλα σημεία), άιντε, νταντά, οχι, ναι, Αντών (το όνομα του μπαμπά τους) και το δικό μου όνομα.

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν τα λένε συνέχεια. Μιλάνε μόνο όταν θέλουν αυτοί και λένε μόνο ότι θέλουν αυτοί. Δεν με φωνάζουν μαμά ας πούμε αν και τον μπαμπά τους τον φωνάζουν όταν τον θέλουν. Τις περισσότερες λέξεις τις επαναλαμβάνουν αν τις πούμε εμείς. Πχ, που είναι η κάλτσα σου; Κάλκα σου λέει και σου την δείχνει.

Απλά θεωρώ οτι θα έπρεπε να λένε περισσότερα, είναι ενάμιση χρονών πια...

Πάντως η δικιά μας η κόρη αντίστοιχα μπουρδολογήματα έλεγε στην αντίστοιχη ηλικία, μη σας πω κ λιγότερα. "Λύθηκε" τελείως κατά τα δυόμισυ, όπου πλέον ήταν σε θέση όχι απλά να μιλήσει, αλλά να κάνει διάλογο με επιχειρήματα κ να σε στήσει κ στον τοίχο!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Καιρό είχα πάλι να μπω... ούτε που ξέρω αν έχω χάσει κανένα επεισόδιο... :)

Απλώς τελευταία έβαλα πολλά στο κεφάλι μου και τρέχω σαν τον Βέγγο... Σύλλογος, Ρώσικα, Ιταλικά, σεμινάρια παραδοσιακής κουζίνας, ζαχαροπλαστικής κτλ...

Είναι δωρεάν βέβαια, γι' αυτό πάω, επιδοτούμενα...

Chemin να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Ένας γεμάτος όμορφος χρόνος πέρασε και βουρ για νέες περιπέτειες!!! Πολύχρονες και πάντα με υγεία!!!

Cristy διάβαζα για τον γιατρό σου, έχεις δίκιο αλλά μήπως να του έλεγες να του τα πληρώσεις έστω με κάποιες δόσεις? Ίσως να μην έχει πρόβλημα. Σίγουρα όταν σε παρακολουθεί ένας γιατρός σε όλη την διάρκεια, είναι άβολο να πάς σε άλλον να γεννήσεις... Ότι και να αποφασίσεις, εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να πάρεις αγκαλιά δύο πανέμορφα υγιή μωράκια!!

Σας έβαλα και μερικές φώτο!!

Ενημερώστε με ποιά άλλη έβαλε να μπω να θαυμάσω φατσούλες!!! :)

RKdwp3.png

γεια σας γεια σας γεια σας!!!!!!!σημερα ειχα 3ωρη καμπυλη οπως καταλαβαινετε ολη μερααααα εξω!!!!ευτυχως ειχα μαζεψει εξωτερικες δουλειες που επρεπε να γινουν και τις εκανα ολες σημερα 1,30 που τελειωσα αρχησαν να τρεμουν τα ποδια μου να μην εχω αερα και να ιδρωνω στο τσακ γυρησα σπιτι θα λυποθυμουσα σε κανα δρομο!!!!

ΚΡΙΣΤΥ εχω απλα ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η καταγγελεια!!!!αλλα συγνωμη κατι που δεν καταλαβα...εσεις ειχατε σκοπο να του δωσετε 1000? η ετσι το ειπες????εγω ειπα του αντρα μου να του δωσουμε 300? και μου λεει ειναι πολλα μην το σκεφτεσαι!!!!βεβαια εγω οταν πηγαινω απογευμα του δινω 50? αλλα σε ολη την εγκυμοσυνη εχω παει 2-3 φορες ολες οι υπολοιπες ειναι πρωι και να τον ρωτησω μου λεει οχι τιποτα!!!

και την περασμενη φορα μιλησαμε και για τα δωματια αλλα και παλι για δικη του αμοιβη δεν ειπε κουβεντα ετσι και μου ζητησει ομως ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρασω ενταξη διευθυντης δεν ειναι αλλα ειναι καθηγητης!!!!!!μηπως να ερθεις Γιαννενα να γεννησεις??σκεψου το και μακρια απο συγγενεις και με ελαχιστα χρηματα!!!

ΙΘΑΚΗ αν ειχα ενα μωρακι κι εγω θα το σκεφτομουν για φυσιολογικο για να ειμαι ειλικρινης και τωρα το σκεφτηκα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αλλα κανενα δεν μου εχει κανει την χαρη να γυρησει!!!!!!αλλα εγω εχω κι αλλο ενα προβλημα.....εχω αρκετη μειωπια και μια φορα που το συζητουσα με τον οφθαλμιατρο μου ειχε πει καλυτερα να μην το προσπαθησω καν και να σκεφτεις ακομα δεν ημουν ουτε εγκυος:cry::cry:παντως δεν πρεπει να εχει καμια σχεση ο φτ με την κτ????

ΜΠΟΥΓΟΣ εγω με ενεσεις δεν εχω θεμα....το μονο προβλημα ειναι να ειναι συμβατες με τον θηλασμο!!!οποτε απο το να υποφερω και να μην μπορω να χαρω τα μωρακια μου καλυτερα ενεσεις!!!

ΑΝΘΗ να κανω μια κουτη ερωτηση???αφου το βαρος των μωρων ηταν καλο και πηγαινες για φτ γιατι τα μωρα μπηκαν στην μενν???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Hello ladies!

Χρόνια πολλά στις κούκλες της Σεμίν!

Λίγα διάβασα χαχαα.

Κρίστυ δεν είναι υπέρ του γιατρού, αλήτης είναι, αλλά από τη στιγμή που θες συγκρκριμένο γιατρό έτσι είθισται. Κακώς μεν διότι εμείς το διαιωνίζουμε.

Περίμενε να αρχίσει ο τοκετός και πήγαινε σε όποιο εφημερεύει, αν δεν νιώθεις βέβαια κάποια ανασφάλεια. Αν πας με διαστολή κτλ φυσιολογικά θα γενήσεις σε δημόσιο. Δεν είναι κανόνας η καισαρική πόσο μάλλον όταν δεν συμφωνεί η ετοιμόγενη. Δεν υπογράφεις για καισαρική και τέρμα.

Λαβ πήγαινε στο σπίτι....χθες :D. Τζάμπα χρήματα δίνεις και σε αυτά έχεις και θέρμανση χειμώνα καλοκαίρι δωρεάν και νιώθεις και πιο ασφαλής μέσα σε όλους τους στρατιωτικούς.

Νομίζω ότι έχει και λέσχη και παιδικό σταθμό για τα παιδάκια σας εκεί δωρεάν.

Μας τα αγόρια σου σε ταλαιπωρούν έτσι;

Σελεστίν χάθηκες αλλά δεν σου θυμώνουμε.

Τζίνι περάσατε ή μπααααα;;;;;

Παπίτσα αρχίζεις δουλειά ε; Δύσκολα στην αρχή μετά εντάξει.

Λαέρτα δεν μας είπες εσύ από το ξεκίνημα.

Σέβη θυμάσαι πολύ καλά :D κι εγώ της φαγούρας ήμουν....και τί φαγούρα :?. Δεν πήρα και τίποτα γιατί θήλαζα.....Θυμάστε πριν λίγο καιρό που νόμιζα ότι ήμουν έγκυος. Το μόνο που σκεφτόμουν αν το πιστεύετε ήταν η φαγούρα και οι καούρες.:|:neutral::|

Διαφημίσεις

ΚΥΡΑ για σενα:

2-3 νυχτικα με κοντο η χωρις μανικι και ανοιγμα μπροστα

πυζαμες βαμβακερες

εσωρουχα (σλιπ βαμβακερα-σουτιεν χωρις μπανελα)

2 πετσετες μπανιου

4 πετσετες μικρες για σκουπισμα της γεννετικης περιοχης

παντοφλες

σαγιοναρες για το μπανιο

σερβιετες μεγαλες λοχειας

ειδη προσωπικης υγιεινης

επιθεματα στηθους

ταυτοτητες-βιβλιαρια υγειας

για το μωρο

6 φορμες αναλογα με την εποχη (οχι κιτρινες)

7-8 ζιπουνακια

1 κουβερτουλα χοντρη

1 κουβερτουλα αγκαλιας

5-6 πανες βαμβακερες

1 ζακετακι

2 σεντονια για το κουνακι

2 πετσετες μπανιου η μπουρνουζια

3-4 πετσετες χειρος για τοπικη καθαριοτητα

pampers 3-5 kgr

σκουφακια,γαντακια,καλτσακια,σαλλιαρες

για την αιθουσα τοκετου

1 νυχτικο κοντο χωρις μανικια

1 φορμακι

1 ζιπουνακι

1 πανα βαμβακερη

1 κουβερτα

1 σκουφακι

οτι ειναι για το μωρο εσυ τα ετοιμαζεις επι 2!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ η γλυκόζη είναι ένα σοκ. Καλά αποτελέσματα!

Ναι με μυωπία δεν αφήνουν για φυσιολογικό.

Τα δικά μου νέα είναι καλά. Δουλειά, παιδιά, γκρίνιες!

Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να πηγαίνω κάθε μεσημέρι μετά το σχολείο γυμναστήριο! Ξέρετε τί σκεφτόμουν;

Έτρεχα πανικόβλητη πίσω να είμαι με τα παιδιά γιατί το πρωί δεν βλεπόμαστε.

Μετά δεν ήθελα να επιβαρύνω τους άλλους (παππού, γιαγιά, μπαμπά).

Μεγάλη μου βλακεία κορίτσια.

Τα παιδιά δεν παθαίνουν τίποτα αν με δουν 1 ώρα αργότερα και επίσης οι άλλοι δεν παθαίνουν αν τα κρατήσουν λίγο.

Καιρός να θυμηθώ ότι είμαι άνθρωπος όχι τίποτα άλλο αλλά έτσι νιώθω πιο δραστήρια και φορτώνω μπαταρίες.

Κάντυ η γλυκόζη είναι ένα σοκ. Καλά αποτελέσματα!

Ναι με μυωπία δεν αφήνουν για φυσιολογικό.

Τα δικά μου νέα είναι καλά. Δουλειά, παιδιά, γκρίνιες!

Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να πηγαίνω κάθε μεσημέρι μετά το σχολείο γυμναστήριο! Ξέρετε τί σκεφτόμουν;

Έτρεχα πανικόβλητη πίσω να είμαι με τα παιδιά γιατί το πρωί δεν βλεπόμαστε.

Μετά δεν ήθελα να επιβαρύνω τους άλλους (παππού, γιαγιά, μπαμπά).

Μεγάλη μου βλακεία κορίτσια.

Τα παιδιά δεν παθαίνουν τίποτα αν με δουν 1 ώρα αργότερα και επίσης οι άλλοι δεν παθαίνουν αν τα κρατήσουν λίγο.

Καιρός να θυμηθώ ότι είμαι άνθρωπος όχι τίποτα άλλο αλλά έτσι νιώθω πιο δραστήρια και φορτώνω μπαταρίες.

και να σκεφτεις οτι εγω δεν μπορω να πιω την ετοιμη με το πορτοκαλι γιατι μετα εχω φρικτες καουρες...οποτε ηταν 100γρ σκονη γλυκοζης που ηταν πανω απο το μισο ποτηρι αντε τωρα να ριξεις και νερο και να διαλυθει:evil::evil:

μυωπια δεν εχω απλα...παραεχω:evil::evil:

αφου το αντεχεις μετα απο δουλεια να πηγαινεις και σε γυμναστηριο χαρα στο κουραγιο σου!!!!καλα κανεις παντως!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Έλα joy ξεκίνα να μαζεύεις. Εγώ μέσα εννοείται! :D

Δηλώστε συμμετοχή. Και να πάμε κάπου προς Λαέρτα πλευρά αυτή τη φορά.

Και εγω μεσα. Αλλαννα κανονίσουμε πιο νοτια η κεντρο... ψυρρη. Γκαζι...

4o4op3.png

ΚΥΡΑ για σενα:

2-3 νυχτικα με κοντο η χωρις μανικι και ανοιγμα μπροστα

πυζαμες βαμβακερες

εσωρουχα (σλιπ βαμβακερα-σουτιεν χωρις μπανελα)

2 πετσετες μπανιου

4 πετσετες μικρες για σκουπισμα της γεννετικης περιοχης

παντοφλες

σαγιοναρες για το μπανιο

σερβιετες μεγαλες λοχειας

ειδη προσωπικης υγιεινης

επιθεματα στηθους

ταυτοτητες-βιβλιαρια υγειας

για το μωρο

6 φορμες αναλογα με την εποχη (οχι κιτρινες)

7-8 ζιπουνακια

1 κουβερτουλα χοντρη

1 κουβερτουλα αγκαλιας

5-6 πανες βαμβακερες

1 ζακετακι

2 σεντονια για το κουνακι

2 πετσετες μπανιου η μπουρνουζια

3-4 πετσετες χειρος για τοπικη καθαριοτητα

pampers 3-5 kgr

σκουφακια,γαντακια,καλτσακια,σαλλιαρες

για την αιθουσα τοκετου

1 νυχτικο κοντο χωρις μανικια

1 φορμακι

1 ζιπουνακι

1 πανα βαμβακερη

1 κουβερτα

1 σκουφακι

οτι ειναι για το μωρο εσυ τα ετοιμαζεις επι 2!!!

σε ευχαριστω παααρα πολυ!:)

οποτε να αρχισω κι εγω να ετοιμαζομαι ,γιατι ποτε δεν ξερεις..

οσο για το νοσοκομειο και τις αμοιβες που λες,κι εμεις εδω (επαρχια) την ιδια πολιτικη εχουν οι γιατροι μας.πληρωναμε τις απογευματινες επισκεψεις ,αλλα οταν πηγαινα με εισητηριο κτλ το πρωι δεν ηθελε ποτε χρηματα.ουτε και μας εχει αναφερει για πληρωμη τοκετου,οτι θελουμε δινουμε ευτυχως!

ειμαι πολυ χαλια σημερα,τρελο μπουκωμα παλι! εστειλα τον αντρα μου να φερει οτριβιν παιδικο( ξερω δεν κανει) αλλα δεν αντεχω αλλο αυτο το αισθημα ασφυξιας,και χωρις αυτο προβλεπω πολυ δυσκολο βραδυ παλι..

χθες βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι εβαζα ..Ronal!! ελεος !!:shock:

ποσο κακο να μου κανει να βαλω λιγο να βγαλω το βραδυ;

και ..δεν σας ειπα: απεκτησα απο χθες και μια καινουρια φιλεναδα!!!

μια οραιοτατη αιμορριοδα!!:evil:

σιγουρα θα λετε ειμαι η πιο γκρινιαρα εγκυος ever,αλλα που να πω τον πονο μου; ο αντρας μου γελαει και κοροιδευει,αλλα δεν ειναι καθολου αστειο,οσες ειχατε ξερετε..

τιποτα σε φυτικο που να κανει να βαλω;

σε ευχαριστω παααρα πολυ!:)

οποτε να αρχισω κι εγω να ετοιμαζομαι ,γιατι ποτε δεν ξερεις..

οσο για το νοσοκομειο και τις αμοιβες που λες,κι εμεις εδω (επαρχια) την ιδια πολιτικη εχουν οι γιατροι μας.πληρωναμε τις απογευματινες επισκεψεις ,αλλα οταν πηγαινα με εισητηριο κτλ το πρωι δεν ηθελε ποτε χρηματα.ουτε και μας εχει αναφερει για πληρωμη τοκετου,οτι θελουμε δινουμε ευτυχως!

ειμαι πολυ χαλια σημερα,τρελο μπουκωμα παλι! εστειλα τον αντρα μου να φερει οτριβιν παιδικο( ξερω δεν κανει) αλλα δεν αντεχω αλλο αυτο το αισθημα ασφυξιας,και χωρις αυτο προβλεπω πολυ δυσκολο βραδυ παλι..

χθες βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι εβαζα ..Ronal!! ελεος !!:shock:

ποσο κακο να μου κανει να βαλω λιγο να βγαλω το βραδυ;

και ..δεν σας ειπα: απεκτησα απο χθες και μια καινουρια φιλεναδα!!!

μια οραιοτατη αιμορριοδα!!:evil:

σιγουρα θα λετε ειμαι η πιο γκρινιαρα εγκυος ever,αλλα που να πω τον πονο μου; ο αντρας μου γελαει και κοροιδευει,αλλα δεν ειναι καθολου αστειο,οσες ειχατε ξερετε..

τιποτα σε φυτικο που να κανει να βαλω;

εγω ποτε μα ποτε δεν εχω παει στο γιατρο μου με εισητηριο δηλαδη με ραντεβου μεσω νοσοκομειου εκτος αν με στειλει σε καποιον αλλον για υπερυχο...παντα τον παιρνω στο κινητο και μου λεει ποτε να παω συνηθως την επομενη μερα μου λεει....και συνηθως πρωι η μεσημερακι γενικα επιλεγει αυτος την ωρα που δεν εχει πολυ δουλεια για να μην περιμενω εκτος αν εχω εγω δουλεια απογευμα οποτε του ζητησω να με δει απογευμα εκει του δινω επισκεψη κι ας μου πει οχι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω ποτε μα ποτε δεν εχω παει στο γιατρο μου με εισητηριο δηλαδη με ραντεβου μεσω νοσοκομειου εκτος αν με στειλει σε καποιον αλλον για υπερυχο...παντα τον παιρνω στο κινητο και μου λεει ποτε να παω συνηθως την επομενη μερα μου λεει....και συνηθως πρωι η μεσημερακι γενικα επιλεγει αυτος την ωρα που δεν εχει πολυ δουλεια για να μην περιμενω εκτος αν εχω εγω δουλεια απογευμα οποτε του ζητησω να με δει απογευμα εκει του δινω επισκεψη κι ας μου πει οχι

κι εγω απο το κινητο συνεννοουμαι και αν μπορω απογευμα μου κανονιζει απογευμα,αλλα αν μπορω πρωι(εξαρταται απο το αν δουλευει ο αντρας μου πρωι η απογευμα ),τοτε μου κανονιζει πρωι,αλλα αν ειναι εφημερια βγαζω το εισητηριο μου και μπορει να μην περιμενω πολυ ,γιατι εχουμε μιλησει απο πριν στο τηλεφωνο και μου λεει μια ωρα που να μην εχει πολυ κοσμο,το δινω εκει ομως ,γιατι ειναι και οι ειδικευομενοι κτλ εκει περα,δεν ειναι ποτε μονος το πρωι,και δεν θελω να παω ετσι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...