Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΛΑΒ εγω εννοειται πως θα πηγαινα!!!!!γλιτωσε τωρα οτι μπορεις σε επομενη μεταθεση δεν ξερεις αν θα υπαρχουν κενα για να μεινεις!!!

ξεκινηστε να το φτιαχνετε ενημερωσε και την ιδιοκτητρια πακεταρισε σιγα σιγα και οτι δεν χρειαζεσαι και σε κανα 2 μηνες θα ειστε ετοιμη για μετακομιση;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Λοβ, οπως το περιγράφεις ακούγεται καλή ευκαιρία, εγώ πάντως θα πήγαινα. Τα λεφτά που θα γλιτώσεις είναι πολλά, δεν είναι εποχές αυτές να το αγνοείς. Πάντως να τις το πείτε της κοπέλας από νωρίτερα οτι θα φύγετε αν το αποφασίσετε, να μη νο μάθει τελευταία στιγμή.

Σεμίν, να χαίρεσαι τις κούκλες σου, να είναι πάντα γερές κι ευτυχισμένες! Πολύχρονες και πολύχρωμες! Ελπίζω το παρτάκι σας να πάει καλά. Αντε καλέ, που δε θέλουν να λες τα παιδιά με τα ονόματά τους! Εμείς από την πρώτη στιγμή τα λέγαμε, σιγά μη λέγαμε μπέμπης 1 και μπέμπης 2.

Η δικιά μου η καισαρική δεν ήταν τόσο δράμα. Με επισκληρίδιο γέννησα, 12 η ώρα το μεσημέρι, και το απόγευμα σηκώθηκα σιγά σιγά και κάθισα στο καροτσάκι για να πάω μέχρι τη ΜΕΝΝ. Αν θυμάμαι καλά μου βγάλανε τον καθετήρα το πρωί και σηκώθηκα και άρχισα σιγά σιγά να κάνω βόλτες. Δεν με έπαιρνε να καθίσω, έπρεπε να πηγάινω να βλέπω τα αγόρια μου. Ο πόνος ήταν αρκετός όταν προσπαθούσα να σηκωθώ, αλλά ίσως επειδή η δικιά μου η γιατρός δεν πίστευε στα πολλά παυσίπονα. Η κοπέλα δίπλα μου όλο παυσίπονα έπαιρνε, και ενέσεις και υπόθετα, εμένα μια ένεση μου κάνανε τη δεύτερη μέρα και μετά με Ντεπόν! Έσφιξα κι εγώ τα δόντια και τα κατάφερα. Πάντως από ότι έχω ακούσει και άλλες καισαρικές η δικιά μου η ανάρρωση ήταν σχετικά εύκολη.

Κάντυ, δες πρώτα ποτε θα γεννήσεις και πως είναι τα πράγματα και μετά βλέπεις για θήλαστρο. Εγώ νοίκιασα το νοσοκομειακό της Μεντέλα την επόμενη μέρα της γέννας και το κράτησα 5μιση μήνες, κάνοντας 8 αντλήσεις την ημέρα, ανα 3 ώρες. Έπιναν όμως και ξένο από ένα σημείο και μετά γιατί δεν έφτανε το δικό μου.

Κρίστυ, αυτό με τους γιατρούς του δημοσίου και τις αμοιβές τους πολύ με ενοχλεί, ιδίως αν προσπαθούν να σε βάλουν όποτε τους βολεύει κι όχι όποτε είναι έτοιμο το σώμα σου και τα μωρά σου. Κράτα γερά, δες και τι θα σου πει ο άλλος γιατρός. Και καλό κουράγιο με τα πεθερικά όταν έρθουν. Μπορεί και να σε βοηθήσουν. Μπορεί, λέμε.

Εμείς συνεχίζουμε τις υστερίες με τα δόντια και την αϋπνία. Τα καμαρια μου έκλεισαν 18 μήνες σήμερα, ολόκληροι άντρες πια. Αντε, να πάνε φαντάροι να ησυχάσω... Ο Αλέξανδρος έπεσε μετά την εκκλησία που κάναμε βόλτα στον παράδρομο, έγδαρε το μισό του πρόσωπο και έκανε και μια μελανιά και ένα καρούμπαλο να. Μια μέρα χωρίς να χτυπήσει ο ένας ή ο άλλος θα ξαναδούμε; Πολύ το αμφιβάλλω. Ο Μίλτος ανακάλυψε πως να ανοίγει τη μπαλκονόπορτα αν σκαρφαλώσει στο ριλάξ του, κοιτάμε κάποια στιγμή το πρωί και ήταν έξω στη βρεγμένη βεράντα με τις κάλτσες! Άντε, κι άλλα τρεχάματα τώρα.

Αυτά τα λίγα και βιαστικά. Πάω να συμμαζέψω λίγο τα ρούχα των παιδιών που είναι το δωμάτιο τους τρέλα. Καλό κουράγιο σε όλες, καλή δύναμη και καλή βδομάδα από αύριο.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Να ζήσουν οι σεμινούλες!!!!!!!!!!!!

foto-2.jpg?w=604

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κοριτσάκια ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για τις ευχές σας!

Να χαίρεστε όλες τα ζουζουνάκια σας. Ηταν ένας υπέροχος-κουραστικός-έντονος–συγκινητικός-απίστευτος χρόνος στον οποίο μου σταθήκατε πάρα πολύ!

Το πάρτυ μας πήγε πολύ πολύ καλά! Ήμουν βέβαια μες στο άγχος για να γίνουν όλα στην ώρα τους και να μην γκρινιάζουν οι μικρές την ώρα της τούρτας. Τελικά όλα πήγαν τέλεια οι μπέμπες δεν έκλαψαν καθόλου, (η μεγάλη έκανε τα χειλάκια της σα να σβήνει το κεράκι, πολύ γέλιο), γελούσαν, έπαιζαν μια χαρά. Μετά χαλάρωσα και το ευχαριστήθηκα. Θα σας βάλω φωτογραφίες μόλις μπορέσω.

Και πάλι σας ευχαριστώ! Σόρρυ που δεν σχολιάζω, είμαι ένα πτώμα και πάω για νάνι (τα μωρά έχουν ξεραθεί) μπας και ξεκουραστώ γιατί αύριο είναι μια υπέροχη Δευτέραααα!

Φιλάκια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

λαβ τα έξοδα που θα κάνετε για το νέο σπίτι θα αφαιρεθουν από τα ενοικια ή όχι????

Σε ρωτάω γιατί αν το νοικιάσεις από τώρα αλλά μπείτε μέσα το μάιο-ιουν όπως έλεγες με απλά μαθηματικά θα έχεις 4 ή 5 ενοίκια συν τα έξοδα του σπιτιού για να το σουλουπώσετε + την εγγύση (αν έχει εγγύηση) + έξοδα μετακόμισης παράλληλα με τα τρέχοντα ενοίκια στο σπίτι που είσαι ήδη..

που σημαίνει ότι για να κάνεις απόσβεση θα πρέπει να μείνετε εκεί χονδρικά ~ 18μήνες και να μην πάρει μετάθεση ο σύζηξ.

Απλά βάζω και μια άλλη οπτική στο θέμα προς εξέταση , έτσι πιο financial ίσως..

ΜΑς καλή εβδομάδα και σε σένα!

Ευχαριστούμε για τα κουράγια είμαι κ εγώ μια από αυτές που καλοδέχομαι την ευχή τώρα τελευταία..

Κρίστυ , κάτι τέτοια με κάνουν θεριό όταν τα ακούω, πόσο μάλλον να τα ζω..και να μου τα λένε έτσι ευθέως.. :evil::evil::evil:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

LOVE φυσικα να κλεισεις το νεο σπιτι,μια χαρα είναι,και αν εχεις τιποτα τυπου practiker παρε απο εκει πραγματα που τυχον θελεις για το σπιτι.

CRISTY εδω ολοι στο δημοσιο ζητανε την ταριφα τους απο οτι ξερω απο φιλες μου και σε πληροφορω ξεκινανε απο 1000ε,μετα σου λεει δημοσιο...Απο θηλαστρο είχα δανειστεί ένα της madela και μαλλον ήταν το καλυτερο.Να θυμηθεις να παρεις και την αντιστοιχη κρεμα για τις θηλες γιατι θα την χρειαστεις σίγουρα. Εγω εκανα καισαρικη με επισκληριδιο και σε πληροφορω δεν είχα θεμα ιδιαιτερο,οκ τις πρωτες 2 μερες ποναγα λιγο και δεν ηθελα να σηκωθω να περπατησω,δεν δεχομουνα ενεση να μου κανουν γιατι νομιζα η χαζη οτι θα επιρρεασει τον θηλασμο:(.Παντως δεν το μετανιωσα γιατι ειμαι φοβιτσαρα!

ΤΖΙΝΑΚΙ εμεις είμαστε καλα προς το παρων,αυριο παμε για εμβολια και μαλιστα ο ενας θα κανει το mantou.Ελπιζω να είναι καλα γιατι αυτη την εβδομαδα θα ετοιμαστουμε για τα δικα μας γεννεθλια,τα αγορια μου μεγαλωνουν!!

Καλησπέρα σε όλες!

Χρόνια πολλά στα Σεμινάκια! Να είναι γερά και ευτυχισμένα και να κάνουν την μαμά και τον μπαμπά πάντα να χαμογελούν!

Το λιγοστό μυαλό που ούτως ή άλλως διέθετα έχει καεί εντελώς απο την αυπνία οπότε θα σχολιάσω ότι θυμάμαι...

Λάβ θα σου έλεγα αν περιμένετε μετάθεση να το καθυστερούσες λίγο για το καινούριο σπιτι. Βέβαια θα έπρεπε να το καθυστερήσει ΠΟΛΥ γιατί πλέον τις μεταθέσεις μας τις ανακοινώνουν τον Ιούλιο και δεύτερον ποτέ δεν ξέρεις αν τελικά θα σε κουνήσουν ή όχι (δεν πρόκειται να μπω στην παράλογη λογική του στρατού και να συγχιστώ νυχτιάτικα)...

Και εγώ στο κλάμπ της καισαρικής. Και ναι, θα πω οτι και η δική μου εμπειρία δεν ήταν καθόλου ευχάριστη αλλά υπάρχουν και άλλες πολύ καλύτερες. Θεωρώ οτι έχει να κάνει με το πόσο σφιχτό είναι το σώμα της κάθε γυναίκας, με τις αντοχές της στον πόνο και με διάφορους άλλους παράγοντες όπως είναι τα παυσίπονα που εγώ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. Τι να μου κάνει χειρουργημένη το ντεπόν, ούτε πονοκέφαλος δεν μου περνάει έτσι!!!

Γέννησα στις 1 το μεσημέρι, σηκώθηκα την επόμενη το πρωί και πονούσα διαολεμένα για περίπου έναν μήνα. Βέβαια δεν βοήθησε καθόλου το γεγονός οτι έπρεπε να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη κάθε μέρα για να βλέπω τα μωρά μου στην ΜΕΝΝ, μέτρησα όλες τις λακούβες του δρόμου με βογγητά.

Κρίς μέχρι την μέρα που γέννησα πήγαινα για φυσιολογικά. Μωρά με σχετικά καλό βάρος, σχετικά πάντα εύκολη εγκυμοσύνη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μωρά που είχαν πάρει θέση απο τον έκτο μήνα, έτοιμα να βγούνε φυσιολογικά. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν ο μεγάλος απο την πίεση ανέβαζε σφιγμούς. Ακόμα και έτσι όμως ο γιατρός μου έλεγε οτι ακόμα και μια σύσπαση να έκανα θα πηγαίναμε με τεχνητούς πόνους και φυσιολογικά. Ε, δεν έκανα ούτε μισή και το μωρό είχε φτάσει 190 παλμούς.

Κάντυ δεν θήλασα ούτε μια μέρα. Όταν πήρα τα μωρά σπίτι μετά απο 15 μέρες στην ΜΕΝΝ ήταν ρυθμισμένα σαν ρολογάκια να τρώνε με το μπιμπερό. Δεν έπιασαν καν στήθος. Και είχα αγοράσει θήλαστρο, χειροκίνητο βέβαια, που δεν χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου.

Μας, είσαι το alter ego μου. Διαβάζω αυτά που γράφεις για τα αγόρια σου και είναι σαν να βλέπω τα δικά μου. Ο Γιάννης απο τα πολλά χτυπήματα στο ίδιο πάντα μέρος έχει μόνιμα ένα καρούμπαλο στο κούτελο, πότε μελανιασμένο και πότε όχι. Πάντως αυτό εκεί, δεν φεύγει. Σαν ρινόκερος είναι.

Ο μεγάλος δεν χτυπάει τόσο συχνά αλλά έχει κόλλημα με τις πόρτες. Δεν θέλει να τις βλέπει κλειστές. Ορμάει και κρέμεται απο το χερούλι με όλο του το βάρος μέχρι να τις ανοίξει. Αυτή είναι η ικανοποίηση του. Και να ορμάει φυσικά σε μέρη που δεν πρέπει, πχ στην τουαλέτα. Τρέχουν σαν τρελά για να χώσουν τα χέρια μέσα στην λεκάνη, πλέον κλειδώνουμε. Και τα ξενύχτια ξενύχτια....

Τζίνι περαστικά σας... Ελπίζω να ηρέμησαν κάπως τα πράγματα... Και λατρεύω τσίζκεικ!!! :)

Μπουγός το μαντού γιατί τόσο νωρίς; Θυμάμαι οτι εμάς μας το είχαν κάνει στο σχολείο... Είμαι πολύ πίσω; Με το απογευματινό πως τα πάτε; Εμείς το κόψαμε εντελώς και ησυχάσαμε. Πλέον τις περισσότερες μέρες τρία γεύματα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Να σκάσω είμαι.

Λαβ ξανά. Στα Σόα είναι να πάτε; Αν ναι να πάτε, δεν το συζητώ. Έστω και για έναν χρόνο αξίζει τον κόπο. Ελπίζω στην επόμενη μετάθεση να μπορέσουμε να χωθούμε και εμείς πουθενά. Προς το παρόν δεν λέει για Θεσσαλονίκη, σκοτωμός γίνεται και πάλι είναι μακριά το στρατόπεδο...

Αυτά θυμάμαι βασικά. Δεν θυμάμαι, σας είπα οτι δεν κοιμόμαστε πια, δεν σας το είπα; Έχω και άλλες απορίες. Τα μωρά μου μιλάνε ("μιλάνε" τρόπος του λέγειν) όταν θέλουν μόνο και πάλι αυτά που λένε είναι ελάχιστα. Δεν θα έπρεπε να λένε κάτι περισσότερο απο τα βασικά; Ή ανησυχώ άδικα; Ούτε μαμά δεν λένε ρε γμτ... τι να πω, θα με σκάσουν. Πρώτα με το περπάτημα, μετά με το φαί και τώρα με την ομιλία...

Τέλος πάντων, καλή σας νύχτα και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

ixhPp3.png

Καλησπέρα.

Σεμίν να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!!!

Έχω τρελαθεί από τη φαγούρα κορίτσια κ φοβάμαι μην είναι τίποτις χολόσταση...

Ο γιατρός που του το είπα δεν έδωσε καθόλου σημασία... ούτε είδε κ τα πόδια μου, τα οποία by the way κατάφεραν κ πρήστηκαν κι άλλο...

ΚΡΙΣΤΥ τι εννοεις ''αμοιβη''δηλαδη στα ζητησε????τι σου ειπε δηλαδη??εγω θελω τοσα...:shock::shock::shock:

Η σκηνή έχει ως εξής:

Με εξετάζει. Μου θέτει το θέμα της πρόκλησης χωρίς να πει λεπτομέρειες (πότε , πως, γιατί κλπ αρχικά).

Κάθεται στο γραφείο κι εγώ απέναντί του κι ενώ μου μιλάει περί επικινδυνότητας συνέχισης της κύησης μετά την Παρασκευή που θα είμαι 37 κ 2 χωρίς ακριβώς να καταλαβαίνω τις δικαιολογίες που μου λέει, μου αρχίζει:

Εδώ το μαιευτήριο είναι πολύ καλό, τα δωμάτια τα είδατε?

Απαντώ ναι, μας αρέσουν πάρα πολύ.

Εσύ τώρα με δίδυμα σε μονόκλινο θα πας βέβαια ε?

Απαντώ: πιθανότατα ή στου 5ου (λουξ) ή στου 6ου (απλά). (Μάλλον έκανα "πατάτα" αλλά η επιβάρυνση είναι πολύ μικρή κ εκτός αυτού δεν είναι ΜΑΥΡΗ)

Συνεχίζει:

Για την αμοιβή μου έχουμε μιλήσει?

(σοκ εγώ!!!)

Του λέω όχι και να ξέρετε ότι το εκτιμούμε πολύ με το σύζυγο που δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Λέει: Ναι αλλά από τη στιγμή που επιλέγετε γιατρό και δεν πάτε στην εφημερία και βλέπεις πως σε προσέχω κλπ κλπ

Απαντώ: το ξέρω κ σκεφτόμασταν να σας δώσουμε οπωσδήποτε κάτι ανάλογα και με τις δυνατότητές μας.

Κι εξακολουθεί (εκεί πια μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα):

Και ποιες είναι οι δυνατότητές σας?

Δυστυχώς όχι πολύ καλές, είναι και ο σύζυγός μου απολυμένος κι ετοιμάζεται για μετανάστευση αλλά δεν έχει αρχίσει ακόμη να εργάζεται κλπ κλπ, τεσπά, υποθέτω μέχρι 1000 θα μπορούσαμε να σας δώσουμε (είναι και Διευθυντής βλέπεις).

Απάντηση του γιατρού:

Ε κατεβείτε λίγο σε κατηγορία δωματίου να βγει κάτι παραπάνω!!!

Κ συνεχίζει: εξάλλου αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε υπάρχει πάντα κ η εφημερία, με γιατρούς κ όλες τις γυναίκες τις προσέχουμε κλπ.

Του λέω:

Συγνώμη, αλλά πριν έρθω σε σας, και επειδή η κατάσταση με τα οικονομικά μας προμηνυόταν δύσκολη, είχα βγάλει καρτέλες παρακολούθησης και στα δύο μεγάλα μαιευτήρια και ειδικά στο δικό σας, δεν μου δημιουργήθηκε το αίσθημα ασφάλειας για να έρθω να γεννήσω στην εφημερία (και βρε κορίτσια, έτσι είναι... ο ειδικευόμενος που μου έπαιρνε ιστορικό έλεγε και ξανάλεγε: εσείς κυρία με τα δίδυμα είστε υψηλού ρίσκου κ θα πρέπει να βρείτε κάποιον γιατρό να σας παρακολουθεί κλπ.)

Του είπα μέχρι κι ότι σκεφτόμασταν να πάμε Αγγλία να γεννήσω, με το NSH, κ μου λέει, ναι αλλά κι εκεί πληρώνεις κ του λέω όχι γιατί ο σύζυγος είναι Βρετανός υπήκοος και οι μικρές θα έχουν διπλή υπηκοότητα κ δεν θα πληρώναμε τίποτα...

Έκανε πως δεν άκουγε...

Βασικά ήθελα να σταματήσει η κουβέντα, δεν άντεχα... Μπορεί να έβαζα τα κλάματα, μπορεί να έκανα εμετό, σκεφτόμουν κ τον άντρα μου που συνέχεια μου λέει η σκ@%&χώρα σου κ η σκ@%&χώρα σου...

Κι αυτή η φοβερή ατάκα (τη λένε όλοι οι μαιευτήρες): "3 ανθρώπινες ζωές θα έχω στα χέρια μου"...

Άλλαξα θέμα κι αρχίσαμε να μιλάμε για άλλες λεπτομέρειες: πως μπορώ να φέρω τη μαία μου, για δωρεά βλαστοκυττάρων, για το επόμενο ραντεβού, για το ότι θεωρεί σημαντικό να πάω πρωί πρωί για την πρόκληση, να είναι το νοσοκομείο σε "πλήρη" ανάπτυξη από απόψεως ανθρώπινου δυναμικού για να είμαι πιο ασφαλής κλπ.

Για ένα περίπου 24ωρο αισθανόμουν ότι βρισκόμουν σε αδιέξοδο...

Τώρα απλά είμαι πιο ήρεμη, κάπως, τον έχω σιχαθεί βέβαια, και να σας πω την αλήθεια, αν τελικά πάω Παρασκευή πρωί για πρόκληση, μάλλον θα προτιμήσω καισαρική από την αρχή, να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα, να έχω περισσότερο χρόνο να μαζέψω τα "κομμάτια μου" κ να αφοσιωθώ στα παιδιά μου.

Και έστω κ τελευταία στιγμή θα έχω ανοιχτές "κεραίες" για εναλλακτική λύση.

CRISTY εδω ολοι στο δημοσιο ζητανε την ταριφα τους απο οτι ξερω απο φιλες μου και σε πληροφορω ξεκινανε απο 1000ε,μετα σου λεει δημοσιο...Απο θηλαστρο είχα δανειστεί ένα της madela και μαλλον ήταν το καλυτερο.Να θυμηθεις να παρεις και την αντιστοιχη κρεμα για τις θηλες γιατι θα την χρειαστεις σίγουρα.

Ήμουν ενήμερη για τις "ταρίφες", την είχα κάνει κι εκεί της έρευνα αγοράς μου. Απλά πίστευα πως ο γιατρός αυτός, έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει γι΄ αυτόν, ότι δεν τα "ζητάει", απλά του τα δίνεις κι εκείνος δεν αρνείται...

Γιατί βρε παιδιά, εντάξει, χρηματισμός είναι κι αυτό, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να γεννήσεις κι επειδή είσαι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση κλπ, να κάνεις ένα "δώρο" λόγω της εκτίμησης που αισθάνεσαι και τελείως άλλο να στα ζητάει από πριν στα ίσα.

Θήλαστρο έχω δικό μου από την πρώτη γέννα το philips της avent και κρέμα θηλών τη lasinoh με λανολίνη, είμαι κομπλέ.

Στην Καισαρική πάλι το ξέρω, είναι ότι σου τύχει, αλλά όπως κ να τύχει, κάποια στιγμή ξεπερνιέται. Για τα παυσίπονα πάλι το ξέρω ότι επιτρέπεται, στην κόρη μου είχα 8 ράμματα από κάτω κ τρελούς πόνους μετά κ τις πρώτες μέρες μου είχαν πει voltaren υπόθετα άφοβα!

Αυτά τα νέα μου.

Αύριο έχω ραντεβού για 2η γνώμη από το γιατρό-συνεργάτη της μαίας μου.

Σας Καληνυχτίζω.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε!

cristy τρελλαθηκα με τον γιατρο!τι θρασσος βρε παιδι μου!!

chemin,τελεια τα πρωτα γενεθλια!!!φανταζομαι καμαρι η μαμα ετσι!να φιλησεις τα κουκλια σου!

Καλησπέρα κορίτσια!

Λοβ, οπως το περιγράφεις ακούγεται καλή ευκαιρία, εγώ πάντως θα πήγαινα. Τα λεφτά που θα γλιτώσεις είναι πολλά, δεν είναι εποχές αυτές να το αγνοείς. Πάντως να τις το πείτε της κοπέλας από νωρίτερα οτι θα φύγετε αν το αποφασίσετε, να μη νο μάθει τελευταία στιγμή.

της κοπελα θα της το πω απο σημερα δηλαδη σχεδον 4 μηνες νωριτερα!καλα δεν εινναι?

λαβ τα έξοδα που θα κάνετε για το νέο σπίτι θα αφαιρεθουν από τα ενοικια ή όχι????

Σε ρωτάω γιατί αν το νοικιάσεις από τώρα αλλά μπείτε μέσα το μάιο-ιουν όπως έλεγες με απλά μαθηματικά θα έχεις 4 ή 5 ενοίκια συν τα έξοδα του σπιτιού για να το σουλουπώσετε + την εγγύση (αν έχει εγγύηση) + έξοδα μετακόμισης παράλληλα με τα τρέχοντα ενοίκια στο σπίτι που είσαι ήδη..

που σημαίνει ότι για να κάνεις απόσβεση θα πρέπει να μείνετε εκεί χονδρικά ~ 18μήνες και να μην πάρει μετάθεση ο σύζηξ.

Απλά βάζω και μια άλλη οπτική στο θέμα προς εξέταση , έτσι πιο financial ίσως..

καποια απο τα εξοδα που θα γινουν θα τα χρεωθει ο στρατος ως συντηρηση σπιτιου!εγγυηση δεν εχει απλα θα ειναι για μας 300 περιπου ευρω παραπανω..συν καποια ψιλα που θα αγορασω για το σπιτι που ομως θα μας μεινουν.την μετακομιση θα την κανουμε σιγα σιγα και θα παρουμε εταιρια μονο για τα χοντρα...το νεο σπιτι ειναι 3 τετραγωνα πιο πανω απο το παλιο!θα μεινουμε εκει ως καλοκαιρι του 15!

Καλησπέρα σε όλες!

Λάβ θα σου έλεγα αν περιμένετε μετάθεση να το καθυστερούσες λίγο για το καινούριο σπιτι. Βέβαια θα έπρεπε να το καθυστερήσει ΠΟΛΥ γιατί πλέον τις μεταθέσεις μας τις ανακοινώνουν τον Ιούλιο και δεύτερον ποτέ δεν ξέρεις αν τελικά θα σε κουνήσουν ή όχι (δεν πρόκειται να μπω στην παράλογη λογική του στρατού και να συγχιστώ νυχτιάτικα)...

ανθη μου,ναι στα σοα ειναι να παμε....

μεταθεση δεν προκειται να παρουμε λογω της θεσης πουυ εχει τωρα ο αντρας μου.(υποχρεωτικα δυο χρονια).και γιαυτο το σκεφτομαι..μετα αν τυχον σου ερθει μεταθεση νωριτερα(τα σοα ειναι για 2 χρονια)δηλωνεις παραταση λογω σοα και σε αφηνουν...ετσι γινοταν τουλαχιστον αλλα ειπαμε με το στρατο...ο θεος και η ψυχη τους!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα κι απο μενα!

χθες δεν σας ''επισκεφθηκα'' καθολου ,ηταν μια πολυ δυσκολη μερα,η μικρη αρρωστη κι εγω το ιδιο,(ναι΄,πααααλι!!),τρελη παραξενια,με τρελανε ,και αλλα πολλα,ελπιζω σημερα να ειναι μια τελειως διαφορετικη μερα.

chemin να χαιρεσαι τα παιδακια σου,πολυχρονα!!

καντυ ναι,θα ηθελα να μου γραψεις την λιστα με τα απαραιτητα για το νοσοκομειο,εμας στο δικο μας δεν μας ειχαν δωσει ουτε τοτε στην πρωτη γεννα,ούτε τωρα.

και οποια ξερει,γιατι δεν θυμαμαι καθολου,οταν γεννας σε δημοσιο νοσοκομειο,την ωρα που βγαζουν το μωρο,αυτο με το οποιο το τυλιγουν τί ειναι σεντονακι ή πετσετουλα και πρεπει να το εχουμε φερει εμεις ή εχουν αυτοι;και σε καισαρικη,πρεπει να φοραμε νυχτικο,ή μας φορανε κατι αλλο του νοσοκομειου;

Cristy το παρατραβηξε ο γιατρος πιστευω!!!τί ειναι αυτα τα πραγματα;μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και μονο που τα διαβασα!

εμας εδω ο γιατρος μας δεν ζητησε ουτε τοτε ουτε τωρα,τοτε δωσαμε 400 ευρω,και τωρα παλι 400 θα δωσουμε,δεδομενου του οτι πρεπει κατι να δωσουμε και σε ανσισθησιολογο ,μαιες οποιες ειναι εκει,και στον δευτερο γιατρο που θα επιβλεπει.Τωρα που αλλαξε και το συστημα με τον Εοππυ και το επιδομα τοκετου πηγαινει κατευθειαν στο νοσοκομειο,και οχι σε μας,πρεπει να βαλουμε και τοσα λεφτα απο την τσεπη μας για ολα αυτα ,στο παλιονοσοκομειο που θα παω,αμαν πια!

κανονικα την προηγουμενη φορα πληρωσαμε για την νοσηλεια μας 250 ευρω για 3 μερες,πηραμε 800 ευρω απο το τεβε,και τα υπολοιπα τα διαθεσαμε για τον γιατρο,μαια,κτλ,τωρα θα πανε τοσα χρηματα(νομιζω ειναι παραπανω απο 800 στα διδυμα) στο νοσοκομειο, και ολα τα υπολοιπα εξτρα απο την τσεπη μας.:cry:

και κοπηκαν και τοσα επιδοματα για τους τριτεκνους,αστα βραστα..

κοριτσάκια μου, καλημέρα! ελπίζω να μη με ξεχάσατε...εξαφανίστηκα τους τελευταίους δύο μήνες, γιατί αντιμετώπισα διάφορες καταστάσεις μαζεμένες που δεν μου επέτρεπαν να μπω στο ίντερνετ...αρχικά για περίπου δεκαπέντε μέρες δεν είχαμε ίντερνετ (λόγω αλλαγής τηλεφ.εταιρείας) και όταν πλέον αποκτήσαμε ίντερνετ δεν είχα βοήθεια στο σπίτι με τα παιδιά, τα οποία μάλιστα αποφάσισαν να περάσουν όλες τις ιώσεις μαζεμένες...τους τελευταίους δύο μήνες χρειάστηκε να πάρουν δύο φορές αντιβίωση...έτρεχα και δεν έφτανα με λίγα λόγια...και φυσικά μέσα στη μέρα, όταν έβρισκα λίγο ελεύθερο χρόνο, έπεφτα ξερή για ύπνο για να μπορέσω να αντέξω το τρέξιμο και το ξενύχτι...τώρα είμαστε λίγο καλύτερα...μας πέρασαν οι ιωσεις και γύρισε και η μια γιαγιά από επαρχία για να βοηθήσει...οπότε ελπίζω να βρίσκω πιο συχνά χρόνο να μπαίνω και να μαθαίνω νέα σας...επίσης, ελπίζω να μη μου κρατάτε κακία για την απότομη απουσία μου, όμως πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς...

Οι άντρες μου έχουν αρχίσει πια να γίνονται παιδάκια...μπουσουλάνε, στηρίζονται όπου βρουν και σηκώνονται, πλακώνονται στο ξύλο διεκδικώντας το ίδιο παιχνίδι, λένε "μαμά" και "μπαμπα", χαιρετάνε με το χεράκι τους, χορεύουν όταν ακούν μουσική...και πολλά άλλα που μας ξετρελαίνουν καθε μέρα!!! το μεγάλο μας πρόβλημα παραμένει ο βραδινός υπνος του μικρού...που ξυπνέι ανα τρεις ωρες για γάλα...και φυσικά κάθε πρωι απο τις 6 στο πόδι...μα που τη βρισκουν τοση αντοχη? ειναι εντυπωσιακό!!!

Σεμινάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΤΙς ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!! Για πάρτυ ακούω...για πες καμια ιδέα γιατι πλησιάζουν και τα δικά μας γενέθλια...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Chemin, Χρονια πολλά , δε σου ευχήθηκα χθες, να τις χαίρεσαι να είναι πάντα γερές και καλότυχες. Με δυο τσούπρες , έχεις κάνει τον κόσμο πιο όμορφο, να το ξέρεις ;)

Κάντυ, αν είχες ένα παιδάκι στην κοιλίτσα θα σου μιλούσα αλλιώς για την κτ. Όμως τωρα με τα διδυμα που η συντριπτικη πλειοψηφεία πάει με καισαρική και δικαίως, η κτ είναι ψιλομονοδρομος, ας πούμε. Αν δεν έχεις επιπλοκές, θα είσαι μια χαρά. Μη φοβάσαι τίποτε.

Κρίστυ, κι εγω ειχα πρησμένα πόδια, τα έχω βγαλει και φωτογραφια να τα θυμάμαι. Τα βλέπω τωρα κι όποιος δε με πιστευει οταν του το λέω, του τα δειχνω και τρομάζει. Άργησαν να ξεπρηστουν (σχεδον μηνα μετα την κτ) γιατι έπαιρνα κι εγω voltaren κι ο γυναικολόγος μου το απέδωσε εκει. Μπορεί να μου έλεγε και μπούρδες, βεβαια. Εχε το όμως κατα νου

Για το γιατρο έχω μείνει άφωνη. Αν μιλήσω, θα (τον) βρισω.

Φιλάκια a tous!

jYwYp3.png

Καλησπερα!!!!!

Love μια χαρα μου ακουγεται το νεο σπιτι!!! με το καλο να μετακομισετε!!!

Mash απορω πως αντεχουν τα αγορια σου τοση αυπνια αλλα κ εσεις μαζι τους;!

Εμεις μεσημερι+βραδυ τα παιχνιδια τους ειναι μαζεμενα,απο εμας φυσικα!

Θελω να κοιμουντε σε τακτοποιημενο χωρο....:rolleyes:

Cheminako χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα! περιμενουμε φωτο με την πρωτη ευκαιρια!

Anthi κ μεις δεν λεμε πολλα πραγματα! ο μεγαλος μονο μπαμπα κ μαμ! ο μικρος μπαμπα,γιαγια,μαμ κ γαβ!

Δεν ανησυχω ομως! ειναι αγορια κ σιγουρα καθυστερουν με την ομιλια τους!

Cristy απο την στιγμη που σε ανελαβε επρεπε να περιμενεις αμοιβη!

Κ συνηθως καθοριζεται αναλογα με την τιμη του δωματιου!

Kira περαστικα κ στις δυο σας!!!

Celestinako εννοειται οτι δεν σου κραταμε κακια!!! Αντιθετως χαρηκα πολυ σε διαβασα! μας ελειψες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...