Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κ καλο σαβ/κο να εχουμε!!!

Κλασσικα φασινα κ εμεις!

Love κ εγω θα το κοιταγα! ειναι δελεαστικα τα χρηματα! σχεδον 3000 ευρω το χρονο!

Evi αναρωτιομουν που εισαι; ολα καλα;

Cristy καλυτερα στη κοιλιτσα! μια εβδ εμεινε! μετα αρχιζουν τα ωραια!

Gem βοηθεια το βραδυ δεν ηθελα κ δεν αφηναν κιολας να μεινει καποιος!

Μονο για να κανω μπανιο ηθελα βοηθεια,που να σκυψω;

Σιγουρα ειμαστε η εξαιρεση!;):P

Σ ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Ολα καλά, απλά ειμαι πολύ στο τρέξιμο και δεν προλαβαινα να γράψω. Πολύ δουλεια και πολυ κυνηγητό στο σπίτι με τα μικρα. Εσενα τα μικρα καλα; ειμαστε ακριβως στην ιδια ηλικια ε; τα δικά μου αυτες τις μερες ψιλοτσακωνονται για τα παιχνιδια κΙ πολύ μου κακοφαινεται. Σπρωχνονται και τσιμπιούνται τα χαζα. Εχουμε αρχίσει και τρώμε απ όλα σε κομματακια και αμα δουμε και κατι στο πάτωμα το βαζουμε στο στόμα! Ολο με τη σκουπα στο χερι ειμαι.

Για να κανονίσουμε συνάντηση σιαγά σιγά.....

4o4op3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να πω και καλημερα!!!ολη την μερα την αλλαγη σπιτιου σκεφτομαι μιας και λογω εππαγγελματος δεν θα ναι ουτε η πρωτη ουτε και η τελευταια μετακομηση!!!!:?:-?σημερα στις 11 παω να δω το σπιτι και θα επανελθω να σας πω τα νεα...

Καλημέρα. Ζορικες οι συχνες μετακομίσεις βρε παιδί μου. Πόσες φορες το έχετε κάνει; μ

4o4op3.png

Κυρα εγω χειμωνα γεννησα αλλα σε δημοσιο οσο και ζεστη να εκσνε τα ειχαν με φορμακια μακρυμανικα κσι κουβερτουλα.εγω τα πηρα με καλαθουνα γιατι ιδιαιτερα ο μικρος που τον πηρα απο την μενν μετα απο 38 ημερες που να τον εβαζα;ηταν τοσο μικρουλης...

Οπως καταλαβατε εγραψα βλακεια,ηθελα να γραψω οτι δεν γεννησα σε δημοσιο,γεννησα στο μητερα

Καλημερα!!!!!!!!

Τζινιω μου ελπιζω να ειναι καλυτερα τα μαναρακια μας σημερα!!!

Οτι μου αρεσει εμενα,εσυ το σιχαινεσαι!!!:rolleyes:

Cristy βαστα γερα.....ολα καλ;

Love την ιδια φαγουρα την ειχα εγω κ η Φροσω απ'οτι θυμαμαι!!!

Κορτιζονη,κρεμες,χαπια επαιρνα κ εγω απο την επομενη της γεννας!

Περιμενουμε νεα!

Καντυ εγω τα μωρα δεν τα ειχα,ηταν στην μενν!

Γι'αυτο δεν ημουν κ καθολου στο δωματιο.....ηθελε να με δει ο γυναικολογος κ με επαιρναν τηλ στο κιν για να με βρουν!

Πονο αρκετο ειχα την πρωτη μερα...μετα ολο σουλατσο ημουν!

Την 3η μερα με βλεπει ο γυναικολογος πως περπαταγα κ μου λεει "μετα απο τοσο δυσκολο χειρουργειο,εσυ πας καμαρωτη;"

Την 6η μερα οδηγουσα κιολας για να παω στα μωρα!

Εγω εβγαζα με θηλαστρο κ το εδιναν οι μαιες στα μικρα!

Παπιτσα μου εγω γεννησα στις 2.30..στις 5 ημουν στο δωματιο κ στις 7 καθομουν στο πισινο μου!!! κουνιομουν αρκετα!:tongue:

Την κοιλια μονο μετα την καισαρικη μου την πατησαν! στο δωματιο οχι!

Evi νομιζω λιγες μερες μας παιρνατε!!!

Θα ερθεις αυτη την φορα; να κανονισουμε συντομα τοτε!

Πειτε ιδεες!

Chemin μου, καλα το σκέφτεσαι για ελικόπτερο. Άκουσα στο Ραδιο Αρβυλα ότι η επέκταση ιδιωτικού αερολιμένα εκπίπτει στην εφορία :)

Τζινι, τι γίνεται ωρέ με τους εμετους και τις αρρωστιες; Κόπασαν ή θα βγεις μπι ε λαρ; Πρόσεξε, σε θέλουμε ακμαία!Θα έρθω μαζί με Τζεμ και Chemin για βόλτα με το κότερο

Τζεμ, καλά το σκέφτεσαι. Λίγος χρόνος για τον εαυτό σου όσο πιο συχνά γίνεται επιβάλλεται σε όλους για να μη σαλτάρουμε

Archi ;) πιο καλά δε γίνεται του τα είπες του υπαλλήλου. Αχ να είχα τέτοια ευφράδεια να απαντάω όταν με εκνευριζουν!

Ναι τα πράγματα είναι όντως πολύ δύσκολα δεν ειναι η ιδεα σου (ήδη για μενα) οπότε οταν μεγαλώνουν, μόνο φαντάζομαι

Chemin, (ξανά) τι κολλήματα είναι αυτα όντως. Μη δίνεις σημασία. Κι εμείς ήδη τους φωνάζουμε με τα ονόματά τους.

Ελίζα να σας ζήσει το νεοαφιχθέν μέλος!!

Βρε Κάντυ, δες την κοιλιά σου αλλιώς! Με περηφάνεια. Εμένα μου έλεγαν ότι ήταν μικρή και όλο ανησυχούσα για τα μπεμπέ. Είναι η μοναδική περίοδος στη ζωή μας που μπορούμε να επιδεικνύουμε την κοιλάρα μας με περηφάνεια ;)

Chemin, (ξανά) Χαίρομαι που βρίσκω άλλη μια! Μεγαλη ιστορία έγινε για να μην πάρουν τα παιδιά ευχή. Δεν τα πιστεύω αυτα. Άσε που όταν άκουσα ότι υπάρχει και μισή ευχή (για να μη βγουν τα παιδιά έξω) μου γύρισε το μάτι. Τι έχουν επινοήσει βρε παιδί μου!

Κάντυ μου (ξανά) δεν είχα καλή εμπειρία από την καισαρική, όμως υπάρχει πλήθος κόσμου που μετά δεν πόναγαν σχεδόν καθόλου και δεν είχαν καμία από τις επιπλοκές που επιφέρει. Την πρώτη μέρα βέβαια δε θα είσαι στα καλύτερά σου, αλλά βελτιώνεσαι γρήγορα :)

Κρίστυ κουράγιο (για τα πεθερικά) . Και πότε θα φύγουν; ;)

Μέχρι εκεί διάβασα κοριτσάκια μου . Πρέπει να καθαρίσω το σπίτι και πέρασε η ώρα.

Τα δικά μας:

-Μας άλλαξε το γάλα ξαφνικά από 1 σε 2 (εμεις παίρνουμε nutriben) και είχα ήδη παραγγειλει στο φαρμακειο μια πεντάδα. Τους ρώτησα αν μπορώ να πάρω έστω μόνο τα τρια και να τα αφησουμε τα άλλα εκει να τα έχουν καβαντζα (άλλωστε όλα τα φαρμακεία κρατούν 1-2 για απόθεμα μπας και τα ζητησει κανεις) και μου απάντησε "Μα εγώ τα φερνω μόνο για σενα". Τα πήρα λοιπον και τα 5 και σκέφτηκα, τι να κάνουμε , θα τα πιουμε και θα ξεκινησουμε το 2 μετα. Όμως τις προάλλες που ξαναπηγα στο εν λόγω φαρμακειο είδα πάλι το νουμερο 1 στο ράφι. Και της λέω "Εφερες για άλλη πελάτισα; " Και μου απανταει "Όχι, έφερα για να έχουμε"

ΤΑ ΠΗΡΑ! Ηθελε να με αναγκασει να πάρω με το ζόρι τα δικα μου 5 κι αυτη ξαναεφερε! Μετα από όλα τα λεφτα που τους εχουμε αφησει. Γαλατα, πιπίλες, χτενακια, γαζουλες, κρεμουλες, ορούς, εμβόλια... Ε, όχι ρε φούστη μου. Δεν είπα τίποτα, αλλά δεν ξαναπαταω εκει.

-Ο μικρός μας είναι κινητικά στον 4ο μήνα. Έφερα μια ξαδερφη μου εργοθεραπεύτρια να τον εξετασει γιατι ειχα ανησυχήσει. Πολύ πίσω γμτ. Τουλάχιστον δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα. Όμως θα τρελαθούμε στις ασκησούλες για να "προχωρήσει" και επανεξέταση σε 15 μερες να δούμε πως τα πάει. Η μικρή από την άλλη, σε λίγο θα πάρει το ριλάξ και θα φύγει...

Και πήρα ένα μελλοντικό preview... Πως πρέπει να συνηθίσω την ιδέα ότι τα παιδιά μια θα είναι το ένα μπροστα , μια το άλλο. Το ένα έτσι, το άλλο γιουβέτσι. Άλλοι άνθρωποι και πρεπει να μπορώ να τους διαχωριζω ....

Φιλούσκια πολλά!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Ιθακη καλημερα!!!

Ετσι νομιζα εγω για τον μικρο! ποσο πισω ελεγα ειναι κινητικα;

Τελικα αυτο μπουσουλησε/μιλησε/περπατησε πρωτο!

Οταν ο μεγαλος στηριζοταν στα ποδια μας με δυναμη,ο μικρος ηταν ζυμαρακι!

Στα λεω για να μην αγχωνεσαι αδικα!;):P

Οσο για την φαρμακοτρυφτισσα καλα εκανες κ δεν θα ξαναπας!

Ετσι την πατησα εγω,της χαρισα ενεσεις ηπαρινης που μου εμειναν γυρω στα 200 ευρω να τις δωσει σε ανθρωπους που εχουν αναγκη κ πριν ενα μηνα που απεργουσαν μου λεει "α θα τα πληρωσεις κ οταν δεχομαστε συνταγες θα στα δωσω πισω"!!!

Δεν ξανα πηγα!

καλημερα!!!

κοριτσια γελασα πολυ με τις απαντησεις σας!!!σχεδον ολες ειχατε χαλια εμπειρια απο κτ αλλα ολες λετε οτι καποιες αλλες ηταν πολυ καλυτερα και ουτε που το καταλαβαν!!μηπως λογω διδυμων ειναι πιο επωδυνο σε μας????

ΛΑΒ περιμενουμε νεα απο το σπιτι!!

ΙΘΑΚΗ αν ειχες ενα παιδακι δεν θα υπηρχε μετρο συγκρισης οποτε δεν θα σου κακοφαινοταν που θα καθυστερουσε να κανει καποια πραγματα....οποτε απλα μην το σκεφτεσαι ετσι ειναι συνηθως τα αγορακια καθηστερουν σε σχεση με τα κοριτσακια κανε υπομονη θα ερθει και η δικη του η σειρα!!!

ΣΕΒΗ μετα αφου βγηκαν απο την μενν καταφερες να θηλασεις η συνεχησες θηλαστρο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα.

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά.

Κανόνισα βέβαια ραντεβού κ σε άλλο γιατρό για 2η γνώμη κ μπορεί να πάω κ σε κανένα νοσοκομείο στην εφημερία για NST.

Αφού πάω για φυσιολογικό, γιατί να μην με περιμένει φυσιολογικά? δεν το κατάλαβα.

Και περισσότερο εκνευρίστηκα που μετά από αυτό μου μίλησε για την "αμοιβή" του.

Για στα... θα με φέρεις μέρα κ ώρα που έτσι κι αλλιώς θα είσαι στη δουλειά σου και θα πληρώνεσαι γι΄ αυτό και θα μου καθορίσεις ΕΣΥ την "ταρίφα"???

Όχι γλυκέ μου, αν θες "αμοιβούλα" να είσαι διατεθιμένος να έρθεις όποτε αποφασίσουν τα μωράκια μου εκτός σοβαροτάτου-αποδεδειγμένα λόγου κ ουχί ακατανόητων παπα@#ών...

Κρίστυ κουράγιο (για τα πεθερικά) . Και πότε θα φύγουν; ;)

Η τέλεια ερώτηση!!!

Συνήθως τα πεθερικά φεύγουν:

-Όταν βεβαιωθούν ότι μου έχουν σπάσει τα νεύρα

ή

-Όταν βεβαιωθούν ότι τους χρειάζομαι, οπότε βρίσκουν δικαιολογία κ την κάνουν αφήνοντάς με "ξεκρέμαστη" (το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί τους έχω μυριστεί κ πάντα έχω έτοιμο plan B)

Όπως κ νάχει, χρειάζομαι πολύ στρατηγική για την αντιμετώπισή τους, πράγμα που μπορεί να μου βγει κ σε καλό βέβαια, γιατί αναγκάζεται το ρημάδι να εξασκείται κ να είναι σε εγρήγορση. Βέβαια το δικό μου το ρημάδι θα έχει ανάγκη από ξεκούραση κ ύπνο, οπότε δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η φάση.

Πάντως και να τσακωθώ στην τελική, σκασίλα μου.

Λοιπά ενοχλητικά της εγκυμοσύνης:

Καούρα - φαγούρα - πρήξιμο ποδιών. Όλα στο φουλ.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καντυ μου δυστυχως θηλαστρο κ επειδη δεν προλαβαινα φυσικα να το βαζω 7-8 φορες την ημερα αλλα 1-2 μου κοπηκε το γαλα!!! μονο 2 εβδ ηπιαν αποκλειστικα κ αλλες 2 μαζι με ξενο!

Που να τα προλαβω ολα μονη μου;:tongue:

Καντυ μου δυστυχως θηλαστρο κ επειδη δεν προλαβαινα φυσικα να το βαζω 7-8 φορες την ημερα αλλα 1-2 μου κοπηκε το γαλα!!! μονο 2 εβδ ηπιαν αποκλειστικα κ αλλες 2 μαζι με ξενο!

Που να τα προλαβω ολα μονη μου;:tongue:

ναι ειναι κι αυτο!!!!!τι να πρωτο προλαβουμε!!!!!αν γεννηθουν καλα και δεν μπουν σε θερμοκοιτιδα θα το παλεψω αλλα δεν ξερω ουτε αν θα τα καταφερω ουτε για ποσο!!!!!πρεπει να ψαξω και για θηλαστρο ...τελικα αποφασησα να νοικιασω!!!!

τι λετε κι εσεις????εχετε να προτινετε κατι??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλησπέρα!!!

Chemin να χαίρεσαι τις κούκλες σου!!! Να είναι τυχερές και ευτυχισμένες!!!

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να είναι πάντα γιορτή η ζωή τους!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

σεμιν να χαιρεσε τις κουκλες σου!!!παντα γερες και καλοτυχες ναναι!!!

και τωρα τα νεα απο το σπιτι...

η αληθεια ειναι πως το περιμενα πιο μικρο και αποκνικτικο...αλλα δεν ειναι ετσι...μεγαλο σαλονι που επικοινωνει με την κουζινα η οποια ειναι και αυτη μεγαλη με μπαλοκονι και εχι και δευτετρη πορτα που βγαζει στο χωλ.απο εκει ...στην αριστερη μερια ειναι το μπανιο μεγαλο και ευρυχωρο και στην δεξια τα δυο υπνοδωματια.ολα εχουν μπαλοκονι το οποιο ειναι μακρυ αλλα οχι πολυ φαρδυ(τραπεζι χωραει παντως).δυο ντουλαπες τοιχου στο μεγαλο υπνοδωματιο και στο χωλ...

το καλο ειναι οτι μεσα στην ιδια αυλη εχει και σουπερ μαρκετ!!

τα μειον...λιγα σχετικα ντουλαπια στην κουζινα(σκεφτηκα να βαλω εχτρα ντουλαπα για τα τροφιμα),δεν εχει σιτες στα παραθυρα..(στο παιδικο σκεφτηκα να βαλω μονιμη στα αλλα τρια δεν ξερω...??)

δεν υπαρχει ντουλαπι στο μπανιο αλλα θα παρουμε εμεις...και ενα μικρο προβλημα στο παρκε του παιδικου αλλα και αυτο θα φτιαχτει!

το καλο ειναι οτι αν το κλεισουμε δεν θα παμε απο αυριο αλλα σκεφτομαστενα φιαχνουμε σιγα σιγα τις ατελειες και να μπουμε μαιο που θαναι και ο καιρος καλος!

μαλλον λοιπον κλεινουνε προς το να παμε...ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕς!!:confused::confused:

ακουω γνωμες....τι θα κανατε?

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...