Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Nunu γυρισες; Τι καλά.. Καιρό είχαμε να σε ακούσουμε! :)

καλε κορίτσια τι παθατε σήμερα; twins τι έγινε κοριτσάκι ; Πρόσεξε ειναι νωρίς ακόμα, ξαπλα και ηρεμία!!

Βρε giotaki ΕΣΥ γιατί δεν ενημερωσες έγκαιρα τον γιατρό σου; Τώρα ακολούθησε τις συμβουλές του και πρόσεχε! Περαστικά εύχομαι!

Εγω με την λύσσα μου για τα μπιφτεκια σήμερα πρηστικα και δεν μπορώ να κοιμηθώ!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ελπιζω να κοιμοσαστε ολες και αυριο θα ειναι μια γαματη μερα για ολες μας!

nunu μας ελειψες!!!

twins εχει δικιο η nufi.η σειρα ειναι πολυ συγκεκριμενη.δεν επιτρεπονται αλλαγες.αφου δεν σου ειπε να πας επιτοπου δεν θα ειναι κατι φοβερο.περιμενουμε νεα σου.τι ωρα πας στο γιατρο?

jasmini ξεπρηστηκες καθολου?αυτα τα μπιφτεκια....

giota ακολουθεις πιστα τις εντολες του γιατρου και προσπαθησε να τρως εστω και μπουκιτσες.υπομονη λιγο ακομα.μηπως γλιτωσεις τους ορους αν και δεν ειναι τιποτα τρομακτικο αλλα σιγουρα θα ειναι ταλαιπωρια και κυριως ψυχολογικα.

glorr εσυ γιατι δεν ειχες καλη μερα???

nufi ετσι μπραβο να τις βαζεις σε ταξη οταν ξεφευγουν!

ωραιο το ντοκυμαντερ ε?ακου διδυμα καθρεφτης και υπεργονιμοποιηση!!!

λοιπον,θα κανω ο,τι μαγικα ξερω και η αυριανη ημερα θα μας αποζημιωσει ολες για τη σημερινη ταλαιπωρια!

ελα ν ανεβαινουμε

ελα ν ανεβαινουμε!!!!

age.png

Γιωτουλα δεν ωφελεί σε τιποτα να στενοχωριεσαι.κανε λιγο υπομονη και αυτα που σου ειπε ο γιατρος και ολα θα πάνε καλα?

Εισαι κλυτερα σημερα?Καταφερες να φας και να πιεις τιποτα?

Τα υπολοιπα κοριτσια τι μου κανουν????

Ξεκινησα με τα απροοπτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα!

Πηγα κι εκανα τις εξετασεις που μου ειπε ο ιατρος μου,θα τις παρω τη Δευτερα.

Δυστυχως δεν καταφερα να φαω τιποτα ακομη αλλα ηπια εναν χυμο.Ισως φαω κατι αργοτερα.Νιωθω πολυ βαρυ το στομαχι μου και δεν μπορς να βαλω μπουκια....

Αν χαθω μην ανυσηχησετε....απλα νυσταζω πολυ και σερνομαι απο καναπε σε κρεβατι....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!!!!! ;):) :) Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι καλύτερη από την χθεσινή, αν μάλιστα έκανε τα μαγικά της και η witch :)

Πάντως κορίτσια νομίζω, τώρα τελευταία που πρέπει να προσέχουμε περισσότερο, εμείς...

Τέλος πάντων..αισιοδοξία, ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!

RKdwp3.png

Καλημέρα:P. Μάλλον πιάσανε τα μαγικά της μαγισσούλας, γιατί αισθανόμαστε καλύτερα!!!!!:P

Σήμερα είμαστε καλύτερα... Jasmini, μετά από προτροπή των κοριτσιών, αποφάσισα να μη σου πάρω τη σειρα...Πως είσαι σήμερα;

Αποφάσισα να αυτοεξοριστώ στον παράδεισο που λέγεται κρεβάτι και να γυρίζω δεξιά και αριστερά... αλλά ζορίζομαι, πως να το κάνουμε....:P

Γιώτα κάνε κουράγιο... και κάνε ακριβώς ότι σου λέει ο γιατρός...

Η Όλγα στοιχηματίζω ότι βρίσκεται στο ψυγείο.... ναι Όλγα μου, αιματάκι ήταν, αλλά ευτυχώς πολύ λίγο και σταμάτησε... περιττό να σου πω ότι θυμήθηκα τα δικά σου και με έπιασε άγχος να τα έχω όλα έτοιμα μήπως και...

Απ' ότι κατάλαβα, είδαμε όλες το ντοκυμαντέρ εχτές. Έχει και σήμερα το βράδυ ένα στο ΣΚΑΙ με τα τρίδυμα:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία!!! διακοπούλες? Και πρώτη φορά με τα μπεμπάκια ε? τι ωραία... :) :)

Τελικά βρε Ολγάκι δεν μου είπες.. υπάρχει περίπτωση να στα δώσουν να τα κρατήσεις τα μωρά μόλις γεννήσεις?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...