Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κάντυ, αχ κάντυ.

Ισως έρθουν πιό δύσκολες μέρες (κ νύχτες) για αυτό βρες το κεφι σου κ την αυτοπεποίθησή σου σύντομα. Γράψε όσους βασανίζουν το μυαλό σου εκεί που δεν πιάνει το μελάνι..... Η ανάρρωση από κτ έχει να κάνει κ με τον άνθρωπο, με τον οργανισμό, με την ψυχολοψία κ με χίλια δυό.

Εγώ γέννησα 12 μεσημέρι, την επόμενη μέρα το πρωί σηκώθηκα κ βόλταρα. Οι κουμπάρες μου με κτ δεν μπορούσαν καθόλου να σηκωθούν. Με το ζόρι τις σήκωσαν οι γιατροί.

Το πιό πιθανό είναι να χρειαστείς βοήθεια το πρώτο βράδυ.... οπότε, ....

Φορμάκια.... είσαι βόρεια, καλά δεν θυμάμαι? Πάρε κ κανένα βελουτέ να έχεις.

Λοβ δεν το έχεις δεί εσύ το πίτι ή δεν κατάλαβα? Συνήθως είναι ωραία αυτά τα σπιτάκια πιυ έχουν γα εσάς. Θα πήγαινα το λοιπόν!

Άρστι τόσο καλά με την δεή???????

Σεμίν να σου ζήσουν οι τσούπρες. Πάντα με υγεία κ χαμόγελα να είναι τα κορίτσια σας!!!!

Βρε άι στο καλό που έχουν άποψη όλοι για την ονομαστική τούρτα!

Τζεμ βγαίνεις?? καλά κάνεις.

Κυρά με καλαθούνα τα είχα βγάλει απο το μαιετήριο.

με φορμάκια βαλουτέ κ κουβερτούλα.

Κρίς μια χαρά είσαι από βδομάδες. Απόλαυσε την ησυχία σου τώρα, γιατί σε βλέπω μετά με πεθερικά κ μωρά να κλατάρεις.(θα βοηθήσει η πεθεράε?)

Ελισάβετ... σόι πάει το βασίλειο?????????????

Μπούγε είστε καλά (ακόμα)?? (ξ΄ξερω ξ΄΄ερω που να φάω τη γλώσσα μου)

εμείς .... χέστε τα. Ζω ένα δράμα, ειδικά με τον μικρό, αλλα συνερχόμαστε!

Σεβου άι χέιτ τσιζ κέικ.......

μπιαααααααααααααξ μπλιαααααααξ μπλιααααααααααααααξ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ πάλι από μια πανικόβλητη μέλλουσα διδυμομανούλα!

Love

Εννοείται να πας να δεις το σπίτι, αν πιστεύεις ότι θα σας βολέψει κλπ. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις, πάντως το ενοίκιο που πληρώνετε για σπίτι 5ετίας μου φαίνεται πολύ πολύ καλό και θα πρέπει να είσαστε τελείως σίγουροι όταν φύγετε, γιατί μετά ίσως μην ξαναβρείς σπίτι σαν κι αυτό που είχες σ΄ αυτήν την τιμή.

cristy εννοεις οτι θα σου σπασει τα νερα ,για να γεννησεις με φυσιολογικο τοκετο,αυτο δεν λες;

θυμησε μου,σε δημοσιο ή ιδιωτικο;

εμενα ο γιατρος μου,επειδη τα μωρα ειναι γυρισμενα απο τωρα με το κεφαλι,κι επειδη ολα πανε καλα,προσπαθει να με "ψησει" να γεννησω φυσιολογικα,αλλα δεν ξερω ,φοβαμαι!!και την καισαρικη φοβαμαι(δεν εχω κανει ναρκωση ποτε,ουτε καν μια μικρη επεμβαση) και με τρομαζουν ολα!

βεβαια ειναι ακομα νωρις ,εχουμε καιρο λεει,αλλα τον βλεπω να εχω ορεξη για τετοιες ιστοριες.

Την μικρη την γεννησα κανονικα,χωρις προβληματα στην γεννα,αλλα τωρα ειναι αλλιως.μενω και επαρχια,χωρς αμεση προσβαση σε αλλο νοσοκομειο αν κατι παει στραβα,κι αυτο με φοβιζει ακομα περισσοτερο.

ποια η γνωμη σου;

Είμαι σε Δημόσιο.

Θα μου σπάσει λέει τα νερά για να γεννήσω φυσιολογικά.

Ωστόσο πιστεύω πως με αυτόν τον τρόπο πρόκλησης, πάντα μπορεί κάτι να στραβώσει κ να το φάω το μαχαίρι τελικά. (πχ αν η μήτρα δεν είναι ώριμη πως θα ξεκινήσουν συσπάσεις???) Και μετά δεν πιστεύω τη δικαιολογία ότι επειδή είμαι δευτεροτόκος δεν μπορεί να με αφήσει παραπάνω...

Γι΄ αυτό που ρωτάς δεν ξέρω ειλικρινά τι να σε συμβουλέψω. Κι εγώ την τρέμω την καισαρική, ωστόσο την έχουν μάθει πολύ καλά τα γιατρούδια μας στην Ελλάδα κ την παίζουν στα δάχτυλα, σε αντίθεση με το ΦΤ διδύμων, που είναι θέμα πόσοι έχουν καν παρακολουθήσει...

Η μεγάλη μου απορία είναι βέβαια τι φοβούνται στη δική μου περίπτωση, που θεωρητικά και τα δύο μεγάλα νοσοκομεία είναι Πανεπιστημιακές κλινικές κι αν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτοί οτιδήποτε, τότε ποιος μπορεί???

fgFzp3.png

pAfOp2.png

tzini το σπιτι το ειδε μονο ο συζυγος και αυριο θα παω να το δω και εγω!

εγω γεννησα με καισαρικη και μπορω να πω πως δεν πονεσα..την επομενη μερα σηκωθηκα και μετα οταν πηγα σπιτι μια χαρα δεν το καταλαβα το χειρουργειο...το μονο θεμα που ειχα ηταν πως επαθα ενα πολυ σπανιο ειδος αλλεργιας και για 4-5 μηνες υπεφερα απο ατελειωτη φαγουρα και σπυρακια και εκανα ενεσεις κορτιζονης...δραμα!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

γεια σας γεια σας!!!!

ειμαι χαλια χαλια!!!

εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα πονουσαν παρα πολυ τα δοντια μου σημερα βγηκαμε για δουλειες και το καθησματακι εγω στα μαυρα μου τα χαλια μετα απο τοσο πονο παρ ολα αυτα καποια στιγμη και ενω ειμασταν εξω μου περασε....γυρησαμε αργα μαγειρεψα σνιτσελ και σαλατα σεφ...και πεφτουμε για υπνο 5.30 και ξεραθηκα ξυπνησαμε 9+++

ειμαι χαλια το στομαχι μου...το κεφαλι μου ...η διαθεση μου.....κι ενα περιεργο πραγμα τα δοντια μου περασαν...οχι πειτε μου τωρα αυτο ειναι φυσιολογικο??

ΛΑΒ αν τα σοα ειναι σε καλη κατασταση μην το συζητας και μην το σκεφτεσαι καν!!!αν φυσικα ξερεις πως θα μεινεις γιατι αν ειναι να φυγεται το καλοκαιρι δεν το συζηταμε......παντως εχετε την ευκαιρια στα χερια σας μην την αφησετε ετσι!!!!

ΚΥΡΑ στα δημοσια νοσοκομεια δινουν μια λιστα με το τι ακριβως χρειαζεται να εχεις μαζι σου αν θελεις μπορω να σου πω τι χρειαζεται σε αυτο που θα γεννησω εγω!!δεν ξερω σε ποια περιοχη εισαι ...εγω παντως θα ηθελα παρα πολυ να γεννησω φυσιολογικα αλλα κανενα μωρο μου δεν ερχεται με το κεφαλι και δεν ειδα και τον γιατρο να εχει τετοια διαθεση!!!

ΚΡΙΣΤΗ δεν την λες και ασχημη ιδεα.......μονο που εγω θα ηθελα και τον αντρα μου μαζι...!!!

ΤΖΙΝΙ ειμαι στον τοπο καταγωγης σου;)στα Γιαννενα θα γεννησω!!!απο την ωρα που σε πηγαν στο δωματιο μεχρι την επομενη που σηκωθηκες ποιος ασχοληθηκε με τα μωρα??η δεν τα ειχες μαζι σου??

ΣΕΒΗ και ΤΖΕΜ εσεις δεν ειχατε τα μωρα μαζι????με τοσο πονο πως την παλεψατε???

ποιες θηλασαν με κτ???ποση ωρα μετα??δινουν παυσιπονα η αν θηλασεις απαγορευεται???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κυρα εγω χειμωνα γεννησα αλλα σε δημοσιο οσο και ζεστη να εκσνε τα ειχαν με φορμακια μακρυμανικα κσι κουβερτουλα.εγω τα πηρα με καλαθουνα γιατι ιδιαιτερα ο μικρος που τον πηρα απο την μενν μετα απο 38 ημερες που να τον εβαζα;ηταν τοσο μικρουλης...

Διαφημίσεις

γεια σας!

σαν τα χίονια..

καλώς όρισαν τα νέα μέλη !

ποια ρώτησε για τα ρουχαλάκια?δε θυμάμαι..

είχα πολλή μελέτη και δεν την έκανα κι όλη..

το λοιπον.

Εγώ γέννησα Δεκ. Τα μωρά τα πήρα Ιανουάριο.

Τα έβγαλα με καθισματάκι αυτοκινήτου, για μένα ήταν αδιαπραγμάτευτο.

Πάρα πολλοί όμως τα έβγαζαν και με καλαθούνα.

Τα έντυσα για να τα βγάλω από μαιευτήριο με ένα βελουτέ ολόσωμο, απο μέσα κοντομάνικο κορμάκι, και ένα σκουφάκι. Μια κουβερτούλα από πάνω τους και οκ.

Στο σπίτι που τα είχα μετά από μέσα από τα φορμάκια του είχα κοντομάνικα εσωρουχάκια, με εξαίρεση της μπέμπας που είχα ένα δύο μακρυμάνικα που μου είχαν δανείσει και κατά καιρούς τις τα έβαζα..

Κρίστυ είναι φυσιολογικό να αρχίζεις τώρα που πλησιάζεις να νιώθεις μια σχετική αναφάλεια..ειδικά με το εγχείρημα του ΦΤ σε δημόσιο.

Όσο για την επιλόχειο...... δεν ξερω..

Εγώ προσωπικά εγώ αναρρωτιέμαι πόσο τελικά κρατάει, γιατί ώρες ώρες εμφαν΄ζεται σε ανύποπτες στιγμές, και αν τελικά κρατάει σε "χειμερία νάρκη" σε όλη μας τη ζωή κι απλά πότε πότε ξυπνάει τσουπ..για να μας υπενθιμήση ότι κάπου υποβόσκει..

Κάτι είδα που λέγατε για καθετήρες.

Είχα στο μυαλό μου τη Σέβη όταν μπήκα μέσα και μου βάλανε τον καθετήρα.

Οκ δεν πόνεσα καθόλου. Ευτυχώς.

Εγώ έκανα "ολική". Είναι σε εισαγωγικά γιατί καθε άλλο παρά ολική με τη σημασία της λέξης δεν ήταν..

Τεσπα. Γέννησα ξημερώματα.

ΜΕτά τη γέννα βόγγαγα από τους πόνους. Φρικτοί! Υπέφερα..απλά..

πονούσα και πριν..πονούσα και ξύπνια..

Μου είχαν πει να κουνιέμαι στο κρεββάτι τις πρώτες ώρες να μη "λιμνάζει" το αίμα.. και γενικά η κίνηση και το περπάτημα θα με βοήθαγαν να αναρρώσω ευκολότερα έλεγαν.

Εγώ όυτε κίνηση χιλιοστού δεν είχα διάθεση να κάνω τις π[ρώτες ώρες στο κρεββάτι.

Δε θα ξεχάσω τη βασανιστική στιγμή αλλαγή της "πάνας" μου από τις νοσοκόμες. (της τεράστιας σερβιετας..;))

Περίμενα να έρθουν οι ώρες για τις παυσίπονες ενέσεις.

ΜΕ τα χίλια ζόρια με σήκωσαν (με εντολή του μαιευτήρα μου) την 1η μέρα το απόγευμα πια,και με το πυο καταφέραμε να σηκωθώ απ΄οτο κρεββάτι, ξεχύθηκε ένας χείμαρρος και "κοκκίνισε" το πάτωμα :oops::oops::oops:

Γιατί τα λέω όλα αυτά..

Παρόλο τον πόνο μου, την επόμενη μέρα ήμουν κατά 80%καλύτερα παραδόξως..:confused: και σουλάτσαρα πέρα δώθε στο μαιευτήριο..

οκ την τρίτη μέρα ήμουν σουπερ! Σα να μην είχε συμβεί τπτ.

Μου το θύμιζε μόνο ο μαιευτήρας μου κάθε λίγο και λιγάκι που περνούσε να μου κάνει αλλαγές στην τομή και να μου ζουλήξει την κοιλιά :?:?:? για να δει τη μήτρα..(βαρβαρο..).

Τουαλέτα πήγα την επόμενη κιόλας μέρα από τη γέννα !!! (πιο νωρίς από την κοπέλα με ΦΤ δίπλα μου :shock:).

Προβλήματα με την τομή δεν είχα κανένα!

Παρόλα αυτά έβλεπα κοπέλες, που είχαν γεννήσει όχι με ολική (που θεωρείται η δυκολότερη στην αναρρωση..) αλλά με επισκληρίδιο, που ήταν με τα καροτσάκια ακόμα και την τρίτη ημέρα και δεν μπορούσαν να περπατήσουν..

Τελικά τα πάντα είναι σχετικά.

Για το σπίτι λαβ..πήγαινε δες το άμεσα. Πιστεύω ότι μονο αν είναι πολύ χάλι-μαύρο χάλι, δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις κίνηση μετακόμισης. Αλλιώς σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή σε συμφέρει.

Καλά δε σχολιάζω το ότι έχω πάθει πλάκα με την τιμή..και του νυν και του υποψήφιου..:shock::shock::shock::shock::shock:

θυμισε μου σε ποια επαρχία βρίσκεστε.

Σεμίνακο εμείς λέγαμε τα ονόματα τους από τη θερμοκοιτίδα.

Θεωρούσα και θεωρώ ακόμη ότι είναι δύσκολο τα μωρά με την προσφώνηση μπέμπα, μπέμπη..να μπορεσουν να ξεχωρίσουν στο άκουσμα την κατάληξη..αφού θα υπερνικάει το μπεμπ πάντα και θα μπερδέυονταν.. πόσο μάλλον σε εσέν που είναι δυο κορίτσια.

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα των άλλων? και ποιων δηλαδή? ακόμα δεν έχω διαβάσει το Original Ποστς σου, ό,τιέχω καταλάβει από τα σχόλια των άλλων..

Αυριο έχετε γενέθλια?? Κάτι είδα στο τικεράκι.

Πάω να διαβάσω και την άλλη σελίδα κορίτσια.

Καλά τις πολύ πίσω δύσκολο όλες σε ένα βράδυ..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

να πώ επίσης στα σύντομα ότι συνεχίζουμε να βγάζουμε μασέλες ολόκληρες και τα δυο παιδιά,

ότι ξενυχτάμε τρελά,

ότι πονάνε..

και όλα τα γνωστά άγνωστα..

Επίσης μπορώ να πώ ότι πια η Μ. περπατάει και επίσημα. Τουτεστιν κάνει 50 βήματα και άνω. Γιατί ξέρω πως τα 10 που έκανε τόσο καιρό ήταν απλά για εξάσκηση. Ο Γ. την παρακολουθεί διακριτικά.. αλλά σίγουρα θα αργήσει γιατί είναι και πιο βαρύς και πιο "λυτός" και πιο τεμπελάκος και πιο αγκαλίτσας το μωρό μου!:P

Σε 16μέρες..επιστρέφω δουλειά..και είμαι σε περίεργη ψυχολογία..όχι εξαιτίας φυσικά της δουλειάς, αλλά των μωρών που θα αφήσω πίσω...:cry:

Ααα, κι επειδή κάτι είδα τζεμι τζέμι..

εγώ θα πάρω γυναίκα κάθε 15 για το σπίτι. ΜΕ ζόρι βέβαια, αλλά κι εγώ το προτιμώ από το ψυχολόγο. (τον οποίο μεταξύ μας ,δε βλέπω να τον γλυτώνω..αλλά λέμε..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

άρτσι είδα το εξωφρενικό ποσό με τη ΔΕΗ..:evil::evil::evil::evil::evil:

ασχολίαστο για την ώρα και το φόρουμ γιατί θα μας κράξουν έτσι και αφεθώ ελεύθερη. ΑΠλά δε την γουστάρω τη βρωμοΔΕΗ. Αντε αντε να βγούμε στη λιανική οεο..

Επίσης διάβασα για τα μωράκια ου τα αρρωστου΄λια και τα νοσοκομεία..

Κουράγιο μάνα και περαστικά !!!!!!

Paulo Coelho

Kάντυ αν γεννήσεις στο πανεπιστημικό, δεν έχεις τουλάχιστον να φοβηθείς τίποτα για εσέν κ τα μωρά όπως κ να γεννήσεις!

Μου δώσαν αμέσως τα μπεμπέγια κ θήλασα κ τα φέραν κ στο δωμάτιο αφού ανέβηκα κ εγώ. Αλλά δεν τα είχα όλη την ώρα μαζί μου. Μου τα φέρναν μόνο για θηλασμό κ όταν κουραζόμουν ενημέρωνα κ ερχόταν μαία κ τα έπερνε στο δωμάτιό τους για μποτέ κ τρελές σιέστες.

Σύνελθε. Οπλίσου με λαστιχένια αντοχή κ πραότητα. Γκαστριά αριστούργημα δεν υπάρχει, αλλά θα γίνεις απίθανη μαμά! Φρόντισε όσο μπορείς να έχεις κέφι κ μίλα στον άντρα σου, στη φίλη σου, στη μάνα σου, εδώ... καλό θα σου κάνει!

Κρίς λογικά θα στο προσπαθήσει για φτ.

Που θα γεννήσεις τελικά? (δεν θυμάμαι).

Το αρεταίειο σούπερ ήταν!

Κυρά κ εγώ φοβόμουν κτ,αλλά είχα κ πρόσφατη την 13ωρη εμπειρία φτ απο τη μεγάλη κ τελικά δεν πήρα φτ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καληνύχτα.

δεν είναι καμία εδώ.Γκαντεμιά όποτε μπαίνω :P

φιλάκια!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

εδώ είσαι μαρή κλώσσα??/

Καλά ρε παίζει λόρενσ η τιβί,ή ακούω λάθος μουσική?

αργησες!

Τιβι κλειστη. Εντός ολίγους και οι οφθαλμοί μου. Εχω και σηκώματα εγώ όλο το βράδυ δεσποινίς.

Εφυγα!

Φιλάκια.

Paulo Coelho

ΠΑΠΙΤΣΑ που ησουν ολο αυτο τον καιρο????γιατι αν δεν με απατα η μνημη μου ειχες χαθει:rolleyes::rolleyes:

ΤΖΙΝΙ κι εσυ Γιαννενα γεννησες???δεν φοβαμαι απο αποψη νοσοκομειου ουτε απο θεμα γιατρου αλλα θα εχω τον ιδιο αναισθησιολογο που ειχα στην ωολληψια και αυτο με ψιλοχαλασε!!!τα μωρα τα εχουν συνεχεια στο δωματιο εκτος απο καποια ωρα το πρωι που τα παιρνουν για μπανιο η κατι τετοιο τελοσπαντων......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΛΑΒ αν τα σοα ειναι σε καλη κατασταση μην το συζητας και μην το σκεφτεσαι καν!!!αν φυσικα ξερεις πως θα μεινεις γιατι αν ειναι να φυγεται το καλοκαιρι δεν το συζηταμε......παντως εχετε την ευκαιρια στα χερια σας μην την αφησετε ετσι!!!!

θα μεινουμε σιγουρα για δυο χρονια...και μπορει και τρια!και γιαυτο το σκεφτμαι...

Για το σπίτι λαβ..πήγαινε δες το άμεσα. Πιστεύω ότι μονο αν είναι πολύ χάλι-μαύρο χάλι, δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις κίνηση μετακόμισης. Αλλιώς σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή σε συμφέρει.

Καλά δε σχολιάζω το ότι έχω πάθει πλάκα με την τιμή..και του νυν και του υποψήφιου..:shock::shock::shock::shock::shock:

θυμισε μου σε ποια επαρχία βρίσκεστε.

ειμαστε ξανθη...και ναι το σπιτι που μενουμε ειναι πολυ καλο και τα χρηματα καλα απλα εδω μπορεις να βρεις τετοια σπιτια και με λιγοτερα χρηματα...ολοι μας λενε πως πληρωνουμε πολλα σε σχεση με τα ενικοια που παιζουν ...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

ξεχασα να πω και καλημερα!!!ολη την μερα την αλλαγη σπιτιου σκεφτομαι μιας και λογω εππαγγελματος δεν θα ναι ουτε η πρωτη ουτε και η τελευταια μετακομηση!!!!:?:-?σημερα στις 11 παω να δω το σπιτι και θα επανελθω να σας πω τα νεα...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...