Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Πήγα γιατρό σήμερα (στο Έλενας) κ μας βρήκε καλά. :-)

Είμαι 36εβδ κ 2ημ.

Είπε πως αν δεν έχω συμπτώματα τοκετού την προσεχή εβδομάδα, να πάω την Παρασκευή το πρωί (σε μια εβδομάδα δηλ που θα είμαι 37εβδ κ 2ημ) να μου σπάσει τα νερά για να γεννήσω. :-(

Την μισώ την πρόκληση τοκετού...

Από την άλλη, η πλειοψηφία των γιατρών θα με έβαζε προγραμματισμένα κ μάλιστα καισαρική...

Κορίτσια, έχω αρχίσει κ αισθάνομαι ανασφάλεια...

(Τα δικά μου πεθερικά θα έρθουν από την Πέμπτη για το event - μένουν επαρχία - κ θα μείνουν σπίτι μας. No comment)

Με πιάνουν δε ώρες ώρες κάτι τάσεις φυγής... Να εξαφανιζόμουνα λέει και να γένναγα μόνη μου κάπου...

Την επιλόχειο δε βλέπω να τη γλιτώνω πάντως.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλεδ!cristy οσο αργησεις τοσο καλυτερα αλλα για διδυμα μια χαρα θα ειναι οι ημερες για να γεννηθουν με ασφαλεια.μην Ανησυχεις ολα θα ερθουν με τη σειρα τους και συμτομα θα εχεις 2 μπουμπουκια αγκαλιτσα σου

καλημερα σε ολες...κοριτσια θελω την γνωμη σας..

εδω μενουμε στο ενοικιο με 340 ευρω και σπιτι ωραιο 5ετιας!αν και φετος αποφασισαν να μην βαλουν πετρελαιο η ιδιοκτητρια μας εβαλε ινβερτερ με δικα της εξοδα...

και ενω η κριση καλα κρατει και ολοι κατεβαζουν ενικοιο εμεις δεν της ζητησαμε ποτε μειωση...εγω με αυτη την κοπελα κανουμε παρεα και βγαινω και για καφε!ειναι καλο κοριτσι! προχτες ειδοποιησαν το νικο οτι ελευθερωθηκε ενα σπιτι στα ΣΟΑ(οικοιματα για τους αξιωματικους με ενα τυπικο ενικοι 100 ευρω).ο αντρας μου το ειδε και ειπε οτι με λιγη προσωπικη εργασια φτιαχνεται...εχει 2 κρεββ/μαρες,σαλονι κουζινα και αποθηκη...

και τωρα σκεφτομαι....τι θα κανατε θα φευγατε??της ειπαμε αν μπορει να μας κανει μια μειωση για να μεινουμε και αυτη κατεβασε 20 ευρω!

ο συζυγος λεει να κλεισουμε το σπιτι και να μην παμε αμεσως αλλα τον μαιο...στο ενδιαμεσο αυτος θα πηγαινει να το φτιαξει και να το βαψει...και ετσι δεν θα αφησουμε και την κοπελα χωρις ενικοιαστη μεσα στο χειμωνα!αυριο θα παω να το δω και εγω!

το κακο ειναι πως πρεπει να απαντησουμε μεχρι την δευτερα για να παει αλλος μετα...και φυσικα αν αρνηθουμε τωρα δεν ξερω ποτε και αν θα μας ξαναδωθει η ευκαιρια να ξαναπαμε στα ΣΟΑ....την γνωμη σας......ΣΟΣ

ειναι δυσκολη η μετακομιση και με τα δυο μικρα και το σπιτι που μενω ειναι ομορφοα αλλα και το να γλυτωνω 240 ευρω το μηνα για 2 χρονια ειναι πολλα...

σορρυ που σας ζαλισα αλλα ηθελα μια γνωμη ....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Εγω καταρχην θα πηγαινα να το δω η ιδια γιατι καμια φορα οι αντρες το βλεπουνε αλλο ματι.η διαφορα κατα την γνωμη μου ειναιμεγαλη,240ε το μηνα που ολο και κατεβαινουν οι μισθοι ολων μας.σιγουρα και το σπιτί που μενεις πληρωνεις πολυ καλο ενοικιο για 5ετιας και για αυτο σουκατεβασε τοσο λιγο.εγω θα συμφωνησω με τον αντρα σου,αλλα δες το εσυ πρωτα,θερμανση εχει;κοινοχρηστα λοιπα,βεραντα;

Διαφημίσεις

Kalhmera!!!!!!!

καντυ ετσι ειναι η πολιτικη των δημοσιων νοσοκομειων. Νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να μενει καποιος μαζι σου τα πρωτα 1-2 βραδια.... κ εγω δεν εχω καλη εμπειρια απ την καισαρικη τι πρωτες μερες...νομιζω πονουσα πολυ:cry: Αλλά μην απογοητευεσαι απο μενα, μαλλον με τη Σεβη ειμαστε η εξαιρεση...ε?

σεβη ανανεωτική η βολτιτσα ε? σουπερ!

κριστι μη φρικαρεις! εχεις παει τελεια ως εδω, τα μωρα σου θα ειναι τελειομηνα σχεδον, θα πας για φυσιολογικο τοκετο...ολα καλα δηλαδη!

εχε υπομονη κ σε λιγο καιρο θα εχεις αγκαλια τις κορουλες σου! Για την επιλοχειο θα το συζητησουμε τοτε!! εχουμε καιρο!!

Λαβ κ εγω συμφωνω με μπουγκος! Πηγαινε κ εσυ να δεις το σπιτι σα γυναικα θα το καταλαβεις καλυτερα μεν, κ θα δεις κ αν σου κανει κ κλικ στο κατω κατω!! Ομως τα 240Ε/μηνα ειναι πολλά λεφτα!!!!!!! Οποτε πηγαινε να το δεις με αυτη τη σκοπια. Η σχεση σου με την ιδιοκτητρια δεν εχει να κανει.. Αφου θα εξηγησεις την περιπτωση κ σιγουρα θα το καταλαβει....κ αυτη στη θεση σου αυτο θα εκανε.. Κ προφανως δε μπορει να ανταγωνιστει αυτο το ενοικιο οση μειωση κ να σου κανει...

τζου πατε βολτιτσα?

Εδω τωρα σταματησε καπως να βρεχει απο την Τεταρτη ... αυριο λεει θα κανει καλη μερα οποτε θ βγουμε καμια βολτα..

Σημερα εχουμε φασινα...

Καλο Σ/Κ!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγω καταρχην θα πηγαινα να το δω η ιδια γιατι καμια φορα οι αντρες το βλεπουνε αλλο ματι.η διαφορα κατα την γνωμη μου ειναιμεγαλη,240ε το μηνα που ολο και κατεβαινουν οι μισθοι ολων μας.σιγουρα και το σπιτί που μενεις πληρωνεις πολυ καλο ενοικιο για 5ετιας και για αυτο σουκατεβασε τοσο λιγο.εγω θα συμφωνησω με τον αντρα σου,αλλα δες το εσυ πρωτα,θερμανση εχει;κοινοχρηστα λοιπα,βεραντα;

βεραντα εχει μεγαλη αλλα στενη!100 ευρω ειναι με τα κοινοχρηστα μαζι!θερμανση εχει 6 ωρες την μερα αλλα θα παρουμε και εμεις ενα ινβερτερ που στο κατω κατω θα μας μεινει!αυριο πρωι παω να το δω και μετα θα αποφασισουμε αλλα οσο το σκεφτομαι τα 240 ειναι πολλα χρηματα και οι μισθοι συνεχως μειωνωνται ...για δυο χρονια εχω την δυνατοτητα να περασω πιο ανετα καπως...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα κ καλο σαβ/κο να εχουμε!!!

Κλασσικα φασινα κ εμεις!

Love κ εγω θα το κοιταγα! ειναι δελεαστικα τα χρηματα! σχεδον 3000 ευρω το χρονο!

Evi αναρωτιομουν που εισαι; ολα καλα;

Cristy καλυτερα στη κοιλιτσα! μια εβδ εμεινε! μετα αρχιζουν τα ωραια!

Gem βοηθεια το βραδυ δεν ηθελα κ δεν αφηναν κιολας να μεινει καποιος!

Μονο για να κανω μπανιο ηθελα βοηθεια,που να σκυψω;

Σιγουρα ειμαστε η εξαιρεση!;):P

καλημερα κι απο εμενα!

Popina καλως ηρθες στην παρεα μας,και με το καλο,ολα να πανε καλα! οι πιο εμπειρες κοπελες που ειναι ηδη διδυμομανουλες,με εχουν βοηθησει κι εμενα παρα πολυ,στις αποριες μου και τους προβληματισμους μου,πιστευω θα σου αρεσει η παρεα μας!

sevi-gio αυτο με το πως καθομαστε στο κρεββατι,και πως γυριζουμε πλευρο..ξαναπεστο!!:rolleyes:δεν βολευομαι καθολου ομως!!! σαν την μαριδα στο τηγανισμα γυριζω απο την μια πλευρα,μετα απο λιγο απο την αλλη,και αντε παλι απο την αρχη! και καθε φορα νοιωθω οτι μου ολα μου τα σωθικα πανε βολτα..

Καντυ αντε,παιρνουμε σειρα σιγα σιγα κι εμεις ε;:)

κι εγω τωρα οργανωνομαι με τα ψωνια και τα διαφορα,για να ειμαι ετοιμη,εχω αγχωθει κι εγω αρκετα με τα εξοδα,αλλα αν θελεις κοιταξε και στις αγγελιες εδω στο φορουμ,υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα πραγματα που μπορεις να βρεις,εγω πηρα αρκετα απο εδω,και δεν εχω κανενα παραπονο,μια χαρα! οσο για την καταθλιψουλα τα ιδια περναω κι εγω,απο την μια στιγμη στην αλλη αλλαζει η ψυχολογια μου,την μια ειμαι μεσα στην ενεργεια κια την αισιοδοξια ,την αλλη ολο κλαιω και μιζεριαζω.Οι βολτουλες κανουν πολυ καλο,καθως και οι "ψυχαναλυτικες" συζητησεις με φιλεναδες!(κυριως αυτες που εχουν παιδια ηδη..)εκμεταλλευσου τον χρονο σου οσο μπορεις,τωρα που μπορεις!! ετσι μου λενε ολοι! (οχι οτι εγω εχω και πολυ χρονο,με την κορουλα μου που με εχει τρελανει στο τρεξιμο τελευταιως..:rolleyes: ).

Οσο για πεθερικα κτλ,μην αγχωνεσαι καθολου,να το παρεςι αποφαση οτι θα ειναι μια λιγο πιο δυσκολη φαση που θα περασει ομως..

εμενα που η πεθερα μου ειναι αγιος ανθρωπος,μου εχει φερθει πραγματικα σαν κορη της ,και αψογη σε ολα,οταν γεννησα την μικρη μου,περασε μια εβδομαδα που δεν ηθελα ουτε να την δω μπροστα μου,ολα με ενοχλουσαν,ειχα γινει εγω τελικα "η κακια πεθερα!!!"

στο νοσοκομειο που εμεινε μαζι μου,στο σπιτι που ηρθε μετα να βοηθησει,ενω η γυναικα εκανε τα παντα(η μητερα μου εκεινο το διαστημα δεν γινοταν με τιποτα να ειναι κοντα μου),παρολα αυτα η παρουσια της με εκνευριζε,ακομα και ζηλευα οταν ελεγε "τι κανει το μωρο μου;" και οχι "το μωρο μας"..

φαντασου παραφοσυνη!! :shock:

τα σκεφτομαι τωρα και αν και δεν μπορω να εξηγησω τι ειχα παθει,καταλαβαινω οτι εκτος του οτι ημουν πολυ αδικη,ημουν και η χαμενη! θα μπορουσα να δεχτω την παρεα της και την βοηθεια της και να ημουν λιγο πιο ξεκουραστη τον πρωτο καιρο,αφου επελεξα να τα κανω ολα μονη μου μετα την πρωτη εβδομαδα και να ειμαι και μονη μου,να μην εχω να πω μια κουβεντα μεσα στο σπιτι,απο ολες τις αποψεις δηλαδη.

θελω να σου πω,μια "φρικη" θα την παθεις ετσι κι αλλιως πιστευω,γι αυτο μην το σκεφτεσαι απο τωρα αρνητικα,οπως προκυψει!

lovemtwins το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να πας να το δεις,και μετα να αποφασισεις γιατι οι αντρες τα βλεπουν διαφορετικα τα πραγματα απο εμας.απο την αλλη ,αν το δεις εντελως πρακτικα,η διαφορα στο ενοικιο ειναι μεγαλη..

εγω δηλαδη ετσι οπως ειναι τα οικονομικα μας,σιγουρα θα πηγαινα εκει εστω και λιγο να μου αρεσε,απλα θα φροντιζα να ενημερωσω την αλλη κοπέλα το συντομοτερο για να μην ψαχνει τελευταια στιγμη.Αν ειναι και καινουριο το σπιτι,δεν θα δυσκολευτει πιστευω να βρει καποιον αλλο..

cristy εννοεις οτι θα σου σπασει τα νερα ,για να γεννησεις με φυσιολογικο τοκετο,αυτο δεν λες;

θυμησε μου,σε δημοσιο ή ιδιωτικο;

εμενα ο γιατρος μου,επειδη τα μωρα ειναι γυρισμενα απο τωρα με το κεφαλι,κι επειδη ολα πανε καλα,προσπαθει να με "ψησει" να γεννησω φυσιολογικα,αλλα δεν ξερω ,φοβαμαι!!και την καισαρικη φοβαμαι(δεν εχω κανει ναρκωση ποτε,ουτε καν μια μικρη επεμβαση) και με τρομαζουν ολα!

βεβαια ειναι ακομα νωρις ,εχουμε καιρο λεει,αλλα τον βλεπω να εχω ορεξη για τετοιες ιστοριες.

Την μικρη την γεννησα κανονικα,χωρις προβληματα στην γεννα,αλλα τωρα ειναι αλλιως.μενω και επαρχια,χωρς αμεση προσβαση σε αλλο νοσοκομειο αν κατι παει στραβα,κι αυτο με φοβιζει ακομα περισσοτερο.

ποια η γνωμη σου;

και καποιες αλλες ερωτησεις κοριτσακια! στο νοσοκομειο αν γεννησω μεχρι μεσα Μαρτιου, να εχω τα εσωτερικα φορμακια μακρυμανικα ή να παρω και λιγα κοντομανικα;και ποσα εσωτερικα φορμακια και ποσα εξωτερικα να παρω μαζι μου;θα χρειαστω επισης γαντακια και σκουφακια;και οταν τα παρουμε απο το νοσοκομειο,θα τα τυλιξουμε με χοντρες κουβερτουλες ή καλυτερα υπνοσακους χοντρους;και πως τα μεταφερατε σπιτι; σκεφτομαι να χρησιμοποιησω μια καλαθουνα,μου φαινονται υπερβολικες οι 2 ,μιας και λογικα θα ειναι μικροκαμωμενα.

χαζες ερωτησεις αλλα..την μικρη την γεννησα καλοκαιρι και ηταν αλλιως τα πραγματα

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμενα!

και καποιες αλλες ερωτησεις κοριτσακια! στο νοσοκομειο αν γεννησω μεχρι μεσα Μαρτιου, να εχω τα εσωτερικα φορμακια μακρυμανικα ή να παρω και λιγα κοντομανικα;και ποσα εσωτερικα φορμακια και ποσα εξωτερικα να παρω μαζι μου;θα χρειαστω επισης γαντακια και σκουφακια;και οταν τα παρουμε απο το νοσοκομειο,θα τα τυλιξουμε με χοντρες κουβερτουλες ή καλυτερα υπνοσακους χοντρους;και πως τα μεταφερατε σπιτι; σκεφτομαι να χρησιμοποιησω μια καλαθουνα,μου φαινονται υπερβολικες οι 2 ,μιας και λογικα θα ειναι μικροκαμωμενα.

χαζες ερωτησεις αλλα..την μικρη την γεννησα καλοκαιρι και ηταν αλλιως τα πραγματα

εγω γεννησα ιουνιο οποτε...με τα φορμακια δεν μπορω να σε βοηθησω...παρολα αυτα επιεδη ημασταν πολυ μικρα για λιγες μερες το βραδυ τους φορουσα μακρυμανικα φορμακια!

γαντακια δεν βαλαμε...και τα πηγα σπιτι σε μια καλαθουνα γιατι χωρουσαν ανετα!!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Kira εγω γεννησα Σεπτεμβρη!

Λιγα ειχα κοντομανικα εσωρουχακια!

Σκουφακι-γαντακια-καλτσακια λογικα θα χρειαστεις! εαν εχει πολυ κρυο κιολας!

Εμεις τους μεταφεραμε στα καθισματακια αυτοκινητου! μια χαρα!

Επειδη θα ειναι μικροκαμωμενα θα ελεγα σε κουβερτουλα εαν τα εχεις σε καλαθουνα κ ολοσωμη φορμα εαν τα βαλεις σε καθισματακια!!!

Στον 8ο οταν γυρναγα πλευρο με ποναγαν τα σωθικα μου πια,υπεφερα!!!

Ειναι μεγαλο το βαρος στη κοιλια!

Αλλα μεχρι την 33η εβδ εκανα μπανιο στη θαλασσα...τι ευχαριστο αισθημα!

Ανακουφιζομουν παρα πολυ!

Συνταγη θα σας δωσω μονο εαν βγει καλο!!! ειναι απο 2 συνταγες! πειραμα θα κανω! αλλα μαλλον αυριο!:tongue:

ολη η ζωη μου μεσα σε λιγες γραμμες,χεχε!!:rolleyes:

ετσι!!!!!!

και καουρες που ξεχασα να αναφερω πριν,οταν γυριζω πλευρο αριστερα μονο,στα δεξια πιανεται το ποδι μου,αστα να πανε!!και εχω παρει λιγα κιλα,φαντασου να φουσκωσω κι αλλο! γερανο θα θελω!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...