Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!!!!

σημερα ειμαι μονη και καθολου δεν μ αρεσει αυτο:cry:

ΛΑΕΡΤΑ τα λες τοσο ομορφα.....κατι αλλο δε ξερω αν φταιει...σιγουρα ειναι το οικονομικο το οποιο προσπαθω ομως να μην το σκεφτομαι αυτη την στιγμη....επισσης επειδη θα γεννησω με καισαρικη δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα του φλεβοκαθετηρα/ουροκαθετηρα και σκεφτομαι αν θα ειμαι σε θεση να σηκωνομαι και να σχολουμαι με τα μωρακια μου....και την συγκεκριμενη μερα δεν θα ηθελα να δω μπροστα μου πεθερικα......αλλα αντε πεισε τον αντρα μου να μην τους το πει την ιδια μερα....γιατι δηλαδη αν το μαθουν την επομενη τι θα γινει???και φυσικα κατι που βλεπω πως με επηρεαζει πολυ ειναι ο τεραστιος ογκος μου ....δεν λεω ειμαι περιφανη για την κοιλ-ιτσα(αρα)μου αλλα δεν βολευομαι πουθενα και οταν ειμαι με κοσμο νομιζω πως με κοιταζουν καπως:rolleyes::rolleyes:

οταν λες επεστρεψες στην δουλεια.....απο ποτε ειχες να πας????

ΜΑΣ δεν εχω καποιον να μου δωσει πραγματα εκτος απο καποια απειροελαχιστα αλλα ενταξη καπως θα τα βολεψουμε...απο πριν τις γιορτες υποτιθεται μου ψωνιζει η πεθερα μετα γεννησε η κουνιαδα μου και ειπε πως θα μας τα δωσει σε χρημα να τα ψωνησουμε εμεις εεε οσο τα βλεπεις εσυ αλλο τοσο κι εμεις!!!!επισσης βρηκα χορηγο για το καροτσι...σας το ειπα??θα το πληρωσει η γιαγια μου!!!

ασκηση σεισμου:shock::shock:μωρε κι εγω στις ασκησεις μια χαρα τα πηγαινα στον ιδιο το σεισμο χανω την ψυχραιμια μου!!!

ΕΛΙΖΑ τωρα θα εχει ερθει το καινουριο νινι...να σας ζησει!!!!

ΣΕΜΙΝ τελικα αυτες οι κουνιαδες για ανακατωμα ειναι!!!!!αχχχ κι εχω κι εγω αδερφο σιγουρα τα ιδια θα λενε και για μενα!!!που να βγω για βολτα...εδω ξεκινησε τηνΤριτη βροχη αντε τωρα να θυμηθει να σταματησει γινεται χαμος βρεχει ασταματητα τοσες μερες στις 29 εχω γιατρο και θελω να ψαξω για τα τελευταια ψωνια ας ελπισω πως θα εχει σταματησει!!

ΑΡΤΣΙ τελικα δεν καταλαβα εχουν κανει λαθος με τον λογαριασμο η θα τον πληρωσεις αλλα με διακανονισμο???

ο αντρας μου σιγουρα καταλαβαινει αφου αν ξεχαστει και δεν μου μιλησει γλυκα και τρυφερα βαζω τα κλαματα και του λεω δεν μ αγαπας!!!ο καημενος εχει ακουσει για την επιλοχειο και τον εχει πιασει πανικος!!!

ΜΠΟΥΓΟΣ θα περασει λες εεεεε????ποτε να περιμενω???

ΤΖΕΜ καλα εκανες με το γυμναστηριο καταναλωσε τον ελευθερο σου χρονο αλλου!!

ΤΖΙΝΙΩ που εισαι??τι κανουν τα μικρα σου???

η ΝΟΥΝΟΥ που χαθηκε??ειπε κατι για την δουλεια της η τα εχω μπερδεψει παλι??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με θέλετε στην παρέα σας? Είμαι μέλουσα διδυμομανουλα αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είμαι σχεδόν 3 μηνών. Οταν το άκουσα φοβήθηκα πολύ και ομολογώ ότι μου ψιλόξυνισε αλλά μετά σκέφτηκα να γεννηθούν γερά και να είμαι κι εγώ καλά και τίποτα άλλο δεν θελω. Πώς τη βγάζετε παράλληλα με δυο? Έχω τόσες απορίες κι εύχομαι όλο και κάποια να βρίσκετε στην πορεία να μου τις λύνει. Πολλά φιλιά στα διδυμακια σας!

Αλλό!!!!!!!! Τι κανετε κοριτσια?

αρτσι ολες καμμενες στην προθερμανση ειμαστε:tongue: don't worry, be happy! οι αλλοι πολύ απλά Δεν μπορουν να μας καταλαβουν...

Τι περιπετεια ειχατε στο νοσοκομειο? τελικα τι σας ειπαν, δεν καταλαβα? κ εγω τομε τη Μας παει η μνημη μου...μαλλον θα ειναι η αυπνια..:rolleyes:

Οσο για το λογαριασμο μη με πιασει κ αρχισω κ συχτηριζω εδω μεσα...με το κwl0κρατος που σε τοκιζει κ με το παραπανω αν καθυστερησεις μια πληρωμη, αλλά οταν σου χρωστανε σφυριζει αδιαφορα.. Θυμαμαι το μισθο μου που επρεπε να ειναι παραπανω εδω κ ενα χρονο αλλά θα τα παρω τα μπιπ αναδρομικά καποια στιγμη εεεε???? σιιιιιιγουρα!!!!!!!!!! Ρε ουστ λεω εγω:evil: Δε θελω να τα θμαμαι κ να χαλασω τα κεφια μου!

Λαερτα επεστρεψες ε? ασε μη σχολιασεις κ εσυ ειπαμε να εχουμε καλή διάθεση!

καντυ οντως πολλά τα πραγματα που πρεπει να παρουμε, αλλά μην κανεις κ υπερβολες γτ θα σου φερουν και πραγματα κ κυριως ρουχα που ειναι κ τα πρωτα κ πανε αφορετα γτ ολο φορμακια βολευουν...τα αλλα ειναι απλά να τα βλεπεις!

Βολτιτσα να πηγαινεις, συμφωνω με Λαερτα. Επισης το ειδα στον εαυτο μου ποσο καλό κανει... Κ sorry ειναι δυνατον να σκεφτεσαι την πεθερα σου για τη μερα που θα γεννησεις? Πιστεψε με, οτι κ να σου χει κανει, εσυ θα εχεις πλεον να σκεφτεσαι τα μωρα σου κ θα τη γραφεις κανονικότατα!! Νομιζω εχει δικαιωμα σαν μητερα του αντρα σου να ειναι εκει, αλλά εσυ δε θα της δινεις καμια σημασια.:cool: Σιγα μη χαλασεις την πιο ωραια μερα της ζωης σου για εκεινη...

Για τον ογκο σου, οκ σιγουρα νιωθουμε κ ειμαστε δηλαδη βαριες κ δυσκινητες, αλλά μη σκεφτεσαι οτι αυτο το βλεπουν κ οι αλλοι. Εγω νομιζω μας "φτυνουν" με τις μεγαλες κοιλιες μας!!

Μας πραγματικα σε σκεφτομαι πολύ με την αυπνια κ τη δουλεια... Κ εμεις δεν κοιμομαστε καλα, πλεον ξυπναω 4-5 φορες τη νυχτα, ας δινω ξενο γαλα απο την Κυριακη, κ ειλικρινα θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο:shock: Δηλαδη ξυπνανε, προσπαθω να μην τα ταισω γτ εχουν πιει 200-240μλ το βραδυ ξατα τις 11, δεν τα καταφερνω ομως κ τους δινω κανα 120-150μλ κ κοιμουνται πάλι. Αλλά αν σπασεις τον λιγοστο υπνο σου 4 φορες το πρωι εισαι σα να σ εχουν δειρει.. Κ δεν παω κ για δουλεια. Εσενα γιατι ξυπνανε? Ο αντρας σου δεν ξυπναει??

Σεμινακι κ εγω το φανταρικό περιμενω να ησυχασω:tongue::tongue:

Μ αρεσει που το παρτυ θα ειναι συλλογικη δουλεια!! Ελπιζω να θυμηθω να σ ευχηθω την Κυριακη! Να μας βαλεις κ φωτο!!

Φυσικα να γραψεις τα ονοματα τους καλε δεν το καταλαβα!! Εδω εγω τον μεγαλο τον ψιλογιορτασα κιολας, αφου ετσι το λεμε το παιδι! Κ μαλιστα οταν σαραντισα στην εκκλησια με ρωτησε ο παπας κ τα ειπε τα ονοματα... ετσι πες κι εσυ στην κουνιαδα!!!

ποπινα καλως ηρθες!! Εχεις καιρο μπροστα σου να αγχωθεις..εγω λεω τωρα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου οσο μπορεις! κ φυσικα εδω ειμαστε για αποριες!!

εγω που λετε σημερα πορολο που κουτουλουσα απ τη νυστα λεω οοοοοοχι, θα παω μεχρι το κεντρο να παρω κατι παπουτσακια για τα παιδια που ηθελα, κ ηπια κ καφεδακι με μια φιλη μου. Για λιγο ηταν μεν, αλλά περασα πολύ ομορφα!! Γενικα η επιχειρηση 'ανανεωση' εχει αρχισει να πιανει επιτελους. ελπιζω να συνεχεις κ να μην κλαταρει η μαμα μου :mrgreen:. Βεβαια σημερα της εδωσα ρεπο, μονο Σαββατο βραδυ θα ερθειπου θα κοιμουνται να βγουμε με τον αντρα μου κ μετα Δευτερα πάλι!

τι σεντονι ειναι αυτο που εγραψα?!?!? θα χετε να διαβάζετε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΠΟΠΙΝΑ καλωσορισες και με το καλο τα μωρακια σου!!!εχεις ακομα πολυυ χρονο μπροστα σου....οτι αποριες εχεις μπορεις να ρωτησεις να ξερεις πως εδω θα σου λυθουν ειναι το μονο σιγουρο!!!και μενα τα κοριτσια εδω με εχουν βοηθησει παραααα πολυυυ!!!

ΤΖΕΜ μου το ειπαν και στο καταστημα αυτο να πω δηλαδη στους συγγενεις τι να πανε να μου παρουν αλλα.........εμεις εδω δεν εχουμε συγγενεις οποτε μεχρι να παω στα μερη μου και να ερθουν συγγενεις θα εχει περασει αρκετος καιρος......απο την πλευρα του αντρα μου ξερω πως οτι πανε και ειναι καλο θα το κρατησει η κουνιαδα μου που γεννησε προσφατα....ειμαι σιγουρη δηλαδη γιατι το ιδιο εκαναν και στο γαμο.....οποτε το μονο που εμεινε ειναι οι λιγοστοι φιλοι που εχουμε εδω εεε ποσα να φερουν κι αυτοι??παρ ολα αυτα δεν εχω σκοπο να παρω ρουχα εκτος απο φορμακια για μεσα στο σπιτι και για τον υπνο!!!ποια βολευουν καλυτερα τα βαμβακερα η τα βελουτε???αυτα τα βελουτε δεν τα παω με τιποτα:evil::evil:

τωρα οσο για την πεθερα.....δεν ειναι το θεμα μου συγκεκριμενα τα πεθερικα αν ειναι δυνατον οταν θα ειμαι ετσι να μην ειναι ουτε η μανα μου εκει αλλα ποιος της το λεει????την επομενη μερα που θα μου βγαλουν ολα αυτα και θα εχω καπως συνελθει ας ερθει οποιος θελει δεν με νοιαζει απλα ανεφερα τα πεθερικα επειδη οπως ειπα και πριν δεν ειμαστε απο δω οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος αλλος στο νοσοκομειο!!!αλλα μην νομιζεις αυτη δεν εχει ενδιαφερθει για σοβαρα θεματα υγειας που εχει το ιδιο της το παιδι ισα ισα που φροντισε να το κανει χειροτερο.....τωρα για την γεννα θα την πιασει ο πονος???απλα επειδη θα ειναι η μανα μου θα θελει να ειναι εκει μην χασει τιποτα......και μετα ξερω πως θα γυρησει στο χωριο της και θα λεει στον κοσμο τι φορουσα τι φορουσε η μανα μου πως ημουν τι ειχα παρει για τα μωρα.....την ξερω πια πολυ καλα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπερα!!!!!!

Απο ξενυχτια μια τα ιδια κ εμεις!!!

Αρτσι για την Δεη δεν σχολιαζω.....θα με μπλοκαρουν!!!

Καντυ μην σκας για τα κιλα!!! ετσι ημουν/ειμαι κ εγω!!! βεβαια στην εγκυμοσυνη πηρα 8 κιλα! βοηθησε που ηταν καλοκαιρι οι δυσκολοι μηνες κ δεν αντεχα με την ζεστη να φαω!!!

Στον 8ο κ μετα ηθελα βοηθεια για να σηκωθω απο τον καναπε! για να γυρισω στο κρεβατι πλευρο ποναγα τοσο πολυ στη κοιλια κ στην πλατη που με εσπρωχνε ο Γιωργος κ βοηθαγε να γυρισει η κοιλια πλευρο!!!

Οσο δυσκολα κ να σου φαινονται ολα αυτα η αυτα που θα ζησεις,θα σου πω αυτο που μου ελεγαν κ μενα!!!

Καλυτερα στη κοιλια,τουλαχιστον κοιμασαι οσο μπορεις κ οποτε μπορεις!!!:tongue:

Τωρα για τα ψωνια,ναι σε δυσκολη εποχη γεννησαμε οι περισσοτερες!!!

Με νευριαζει/στεναχωρει που τα παιδια μας ειναι παιδια της κρισης αλλα τι να κανουμε; υπαρχουν κ χειροτερα!!!

Mash μαζι το γλενταμε οι περισσοτρες τα βραδυα!!!

Τουλαχιστον εγω δεν εχω παραπονο αρκετα ξενυχταει ο συζυγος!!!

Αντε να φτασουμε στην 20αδα να ηρεμησουμε!!!

Cheminako καλες ετοιμασιες να εχετε!!! οσο για την κουνιαδα ασχολιαστο!!!

Στην τουρτα κ εμεις γραψαμε τα ονοματα τους!!!

Σιγα μην κοιμηθουμε οταν πανε φανταροι!!! εκεινα θα κοιμουντε κ εμεις στην κλημακτηριο θα βαραμε σκοπιες!!!:tongue:

Popina καλως ηρθες στη παρεα μας!!!

Τζεμ αντεχει η μανουλα σου!!!

Καλα εκανες κ βγηκες για ψωνια/βολτουλα!!!

Διαφημίσεις

Καντυ εσυ θα γεννησεις ανοιξη,τι τα θες τα βελουτε φορμακια;

Καλυτερα βαμβακερα.....καλοκαιρακι θα ξεπεταξεις τα μικρα με φανελακια!!!

Οσο για την πεθερα αγνοησε της! τι αλλο να κανεις;

Κ για τον καθετηρα μην σκας,δεν θα το καταλαβεις!!!

Περιμενω να παει 6 να τους ταισουμε κ να παμε ολοι μαζι super market!!!

Θα παρω υλικα να φτιαξω cheese cake!!! εχω να κανω 2 χρονια σιγουρα!!!

Τα φιλια μου σε ολες.....τα λεμε το βραδακυ!

Περιμενω να παει 6 να τους ταισουμε κ να παμε ολοι μαζι super market!!!

Θα παρω υλικα να φτιαξω cheese cake!!! εχω να κανω 2 χρονια σιγουρα!!!

Τα φιλια μου σε ολες.....τα λεμε το βραδακυ!

θελω συνταγη!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ τα βελουτέ εμένα με ανατρίχιαζαν. Βαμβακερά είναι καλύτερα και υπάρχουν και πιο χοντρά για όταν κάνει κρύο.

Για το μαιευτηριο κι εγώ νομίζω πως δεν θα σε νοιάζει η παρουσία κανενός. Θα έχεις τα μωρά στο δωμάτιο; Γιατί αν όχι τότε στο θηλασμό κ.λπ που θα σʼτα φέρνουν, θα σε βοηθάνε οι μαίες, μην ανησυχείς. Τα υπόλοιπα (καθετήρες κ.λπ) δεν θα τα πολυκαταλαβαίνεις την πρώτη μέρα. Άσε που αν δεν είσαι σε μονόκλινο θα έχεις και τους επισκέπτες των άλλων. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει σημασία, πίστεψέ με!!!

Ποπίνα καλώς ήρθες!! Μην αγχώνεσαι από τώρα καλά σου λένε! Απόλαυσέ το. Για το πώς τη βγάζουμε διάβασε μερικές σελίδες από αυτό το θέμα για να πάρεις μια ιδέα. Με βοήθεια από συζύγους, μαμάδες , πεθερές και όποιον έχει ευχαρίστηση, με υπομονήηηηη, με κούραση, απελπισία αλλά και πολλήηηηηη χαρά, περηφάνεια και συγκίνηση καθώς τα βλέπουμε να μεγαλώνουν!! Όλα εις διπλούν όπως λέει και η υπογραφή της Ελίζας.

Τζεμ το θέμα είναι άστα να πάνε! Αυτοί συνεχίζουν να φωνάζουν τα μωρά «μπέμπα». Έχουν κόλλημα. Απλώς εμένα μου φαίνεται λάθος για δίδυμα που είναι σχεδόν έτους και φυσικά έχουν δείξει από καιρό πως καταλαβαίνουν ότι όλα τα πράγματα έχουν όνομα, να μην τις ξεχωρίζουμε με τα ονόματά τους. Αυτό που λες δεν μπορώ να το πω γιατί (..κρατηθείτε..) ΔΕΝ πήγα να πάρω ευχή του παπά όταν σαράντισα. Οι λόγοι ήταν προσωπικοί-ιδεολογικοί, μην τους αναλύω τώρα, πάντως δεν ήταν θέμα πίστης. Άναψα ένα κεράκι και τέλος.

Σέβη εγώ που έχω κορίτσια εκείνη την εποχή σίγουρα δεν θα κοιμάμαι!! Θα μαζεύω τον άντρα μου από τα τμήματα για παράνομη οπλοχρησία-οπλοκατοχή που θα κυνηγάει τους γαμπρούς των μπουμπουκιών του!!! Στην πενταήμερη λέτε να κοιμηθούμε;;; MΠAAAAA!

ʽΌπως καταλάβατε οι μπέμπες μου σήμερα παρακοιμήθηκαν μέσα στη μέρα κι έτσι μπόρεσα η δόλια μάνα να γράψω σεντόνια. Ελπίζω να μην την πληρώσω το βράδυ!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καντυ οκ...εσυ ξερεις τα πεθερικά σου. Παντως ξαναλεω κ συμφωνω με σεμιν...δε θα εχει τιποτα σημασια!!

Φορμακια κ εμενα τα βαμβακερα μου αρεσαν...

σεβη cheesecake e?? κακουργα! καλοφάγωτο!

σεμιν νταξ δεν εκανες κ κανα εγκλημα!!

καλα κανεις κ τις φωναζεις με τα ονοματα τους φυσικά! Ειναι και του ιδιου φυλου κ εσενα κ δε μπορεις να λες μπεμπα1 /2!!:tongue:

Αντε κοιμηθηκαν κ ξεκουραστηκες κ εσυ!!

την παπιτσα σκεφτηκα τωρα...που ειναι???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ!!κυριως που με κανετε και νιωθω καλυτερα!!!

τον καθετηρα δεν ηθελα ουτε να τον βλεπω δεν ηθελα να φανταστω οτι θα μου βαλουν ποτε....στην εμβρυομεταφορα ομως οταν μου τον εβαλε ηταν σαν να μου χαρισαν τον κοσμο ολοκληρο ενιωσα μια απιστευτη ανακουφιση...αφου καποιες φορες μεσα στη νυχτα λεω αχχχχ να ειχα εναν καθετηρα τωρα!!!!βεβαια στην γεννα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο...θα εχω ορο καθετηρα θα ποναω κιολας.....

για πειτε καμια εμπειρια καισαρικης ετσι να προετοιμαζομαι!!!!

ΣΕΜΙΝ τα μωρα αν δεν μπουν θερμοκοιτδες θα τα εχω μαζι μου στο δωματιο και απο πληροφοριες εχω μαθει οτι οι μαιες δεν βοηθανε καθολου μα καθολου αυτο βεβαια θα το δω σε λιγο καιρο να μην λεω κατι που δεν ισχυει απο αλλες το εχω ακουσει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τελικα πηγαμε τα δυο μας για ψωνια με τον συζυγο!!!

Τι ωραια! σαν βολτουλα!

Ηρθε η μαμα μου κ η αδερφη μου κ τους κρατησαν!

Καντυ εγω δυστυχως δεν ειχα καλη εμπειρια απο την καισαρικη!Μαλλον ειμαι η εξαιρεση γιατι ενιωθα πολλα απο το χειρουργειο! ενιωσα κανονικοτατα τον καθετηρα ενω μου ελεγαν οι μαιες οτι δεν ποναει!

Γεννησα το μεσημερι κ την αλλη μερα το πρωι στις 6 που ηρθαν να αλλαξουν σεντονια,με σηκωσαν κ μου τον εβγαλαν!

Ζοριστηκα αρκετα οταν πηγα πρωτη φορα για πιπι μονη μου γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω μετα!

Την ιδια μερα πηγα στα μωρα περπατωντας,ηξερα οτι οσο πιο πολυ κινουμαι τοσο πιο γρηγορα θα αναρρωσω....το μειον μου ηταν τα κιλα μου δεν αφηναν να κλεισει η τομη κ εκανα 2 extra ραμματα για να σταματησει να τρεχει αιμα καθε φορα που εβαζα το θηλαστρο! ενα μηνα μου πηρε αυτη η κατασταση!

Cheminako ουτε κ τοτε θα κοιμασαι!!!!!! Δυστυχως!

Νομιζω οτι ποτε δεν θα ειμαστε ηρεμες,ξενοιαστες! γιναμε μαμαδες!

Γεια σας κοριτσια! Χάθηκα αλλα ειμαι σε τρελο τρεξιμο. Πολυ δουλεια στο γραφειο, αυξηθηκαν οι ωρες που δουλευω και μου λειπουν τα παιδακια μου παααρα πολυ. Δουλειες στο σπιτι πολλες και τα μικρα που τα γυριζουν ολα αναποδα σε χρονο ρεκορ.

Να καλωσορισω κι εγω τις καινουργιες της παρέας. Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας. Θα διαβασω σιγα σιγα και θα αρχισω τα σχολια.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...