Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Άρτσι πώς είστε εσείς?

Κρις ακόμα βαστάς??? Μετά την Τρίτη πέστους!

Elίζα με το καλό θεία κ πάλι!

Κυρά εύχομαι να μην το έχεις επί τρία αυτό με το κηνύγι για φαγητό.

Πάνες ... κλασικά στη μέγάλη μόνο πάμπερς κ ενίοτε λίμπερο.

Στα δίδυμα για λίγο πάμπερς (καμιά εικοσαριά μέρες), λίγο λίμπερο κατευθείαν μπεμπιλίνο μετά στη διάρκεια της μέρας κ το βράδυ πάμπερς dry.

Από όλα τους έβαλα δηλ.

Τα λίμπερο άλλαξαν μετά κ δεν μουάρεσαν ούτε για τα δίδυμα.

Βολεύητηκα πολύ τα βαβυλίνο. κάνει προσφορές συνέχεια ο σκλαβενίτης κ στοκάρω.

Νούμερα? Το πρώτο νούμερο για λίγο.

Τζό όλα καλά? Νοσοκομεία είχατε τώρα????

Ζίτα είστε πιό πολλά από εμάς????????? ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΝτουπ!

Μας ξεράθηκα με τη γάτα! αχαχχαχχαχαχχαχα, καλά ρε τη γάτα δαγκάνουν??? (δεν έχω κολλήσει, αλλά δώσε κ σώσε να πάιξω μπαλίτσες σε λέω!)

Κ εμένα τα δίδυμα καμία σχέση στην ανάπτυξη ομιλίας σε σχέση με την αντίστοιχη της μεγάλης στην ηλικίας τους. Μήπως, λέω μήπως ξεχνάτε ότι έχουμε δύο παιδια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?????

Μιλάνε τώρα αρκετά καλά (νταξ κ δε λένε κ ναβουχοδονόδορ), αλλά τα λένε αρκετά καλά ΟΤΑΝ θέλουν. Αλλά έπρεπε να πάνε 2 χρονών για να πουν καθαρά λέξεις εκτός από μπαμπά, μαμά, μαμ, κακά, νιά (νερό), λίλα (ρούλα), τιτία (σοφία) ίλα (η μεγάλη κόρη) κλπο κλπο

Φρόσω βήχω τόσο πολύ κ εγώ σήμερα που έχω πονοκέφαλο!!!!!!

Tζεμ πού είσαι? Βραχήκατα σήμερα εκεί???

Θα πάρω σκάφος σας το είπα???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! εγω με την μικρη μονο στην αρχη παμπερς,αλλα μετα λιμπερο ,babylino,και οταν ανεβηκε νουμερακι,του lidl,και ημουν και πολυ ευχαριστημενη,δεν ειχε ποτε προβλημα με αλλεργιες κτλ.Αλλα τωρα με τα διδυμα,δεν εχω ιδεα,γι αυτο ρωτησα.οποτε καλυτερα για αρχη οπως μου λετε pampers και βλεπουμε.

mpougos κοιταξα σε αυτο το uber αλλα δεν συμφερει τωρα,οπως το λες,καλυτερα απο προσφορες εδω παρα απο εκει.

ειδα και αμαζον αυτο:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008QUB4O2/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

αυτο πιστευω συμφερει!

γραφει οτι στελνει ελλαδα,θα κοιταξω να παρω και μωρομαντηλα απο εκει,που εχω ξαναπαρει τα sensitive με 10 λιρες τα 12 πακετα,και μετα βλεπουμε.Ποσες πανες αλλαζατε στο καθενα τις πρωτες μερες κατα μεσο ορο;πραγματικα δεν θυμαμαι τιποτα απο την μικρη ,λες και περασαν αιωνες!!:oops:

λεω να παρω για αρχη μια jumbo pack 1 και 2 πακετα νουμερο 2,και να δουμε πως θα παει,ή ειναι πολυ λιγες;

Καλημερα περα για περα!!!!

για τα κιλα που λετε κ εγω το εχω ενα αγχος μη γινουν παχουλα, αλλά απο την αλλη αν πεινανε δεν εχουμε αλλη επιλογη! Νομιζω ειναι φυσιολογικοι για την ωρα, αλλά δε φαινεται να εχουν κανενα προβλημα με το φαγητο, τα τρωνε ολα. Φυσικα αυτο ισως γινεται γτ ειναι μικρα ακομα για να δειχνουν προτιμησεις!

ελιζα με το καλο το κουνιαδομωρό!! Κ εμενα το Σαββατο θα γεννησει μια φιλη μου κ πολύ συγκινούμαι....

κιρα τα παμπερς ειναι πολλά ειδικα τον πρωτο μηνα που οτι μπαινει βγαινει αμεσως! θα δεις ομως μονη σου στην πραξη τι σε βολευει. εμενα πχ τα λιμπερο μου ηταν πολύ χαλια. Τωρα χρησιμοποιω παμπερς γτ με τα babylino μου ξυπνουσαν βρεγμενοι ( το αντιθετο με την μπουγκος δηλαδη!) Κ μαλιστα τωρα βαζω παμπερς ενα νουμερο μεγαλυτερο τη νυχτα. Παντως υπάρχουν πολλές προσφορες στα σουπερ πλεον, πιο καλά κ απο το ιντερνετ.

σεβη μερικα παιδια ειναι απλά πιο μεγαλωσωμα γτ απο φωτο δε θυμαμαι να ειναι παχουλοι οι δικοι σου...

λαβ μεγαλες διακοπες κανατε εσεις βρε!! Τι ωραια που ξανανιώσατε! Να το ξανακάνετε με την πρωτη ευκαιρία!

γκλορ θα σας δω σε λιγο!

κριστι εφαγες κ την ουρα τωρα, στη χωνεψη εισαι!!

τζινι καλα ειμαστε ..πολύ βροχη χτες καναμε κοκουνινγκ σπιτι!! γενικως προσπαθω να αλλαξω λιγο το σκηνικο της ζωης μου τελευταια γι αυτο κ δε μπαινω συνεχεια. Πχ. κατεβαινω κεντρο 2-3 φορες.εβδομαδα εστω και για μια δουλιτσα μονο για να ξελαμπικαρω. Παγωσα για λιγο τη συνδορμη στο γυμν να 'ξεκουραστω', αλλά οκ δε μασαμπουκιαζω, ασχολουμαι κ λιγο με το σπιτι που το ειχα παραμελησει.. αυτα! Γενικως εκμεταλλευομαι εστω 2-3 ωρες τη μερα για πραγματα εκτος παιδιων...μιας κ ολες τις υπολοιπες ειμαι πανταχου παρουσα!!!

εσεις ολα καλά? Τι σκαφος, λιμνες οι δρομοι εννοεις φανταζομαι, γτ αν παρεις κανονικό θα αυτοπροσκληθω!!!:tongue::tongue:

α! Αυτο με τα διδυμα το εχω κ εγω αγχος, οτι δηλ δεν θα μαθουν πραγματα γρηγορα κτλ κ εμεις θα φταιμε:cry: η κουραση δηλαδη...αλλά απο την αλλη ισως ειναι και στα παιδια, ε??

αρτσι, τζου, μπουγκος φιλια!!!! και καλημερα σε ολες!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Δύσκολη μέρα σήμερα. Πονάω εδώ και κάτι μέρες κάτω από το στήθος στο πλευρό. Όλοι μου λένε νευρόπονος, δεν ξέρω αλλά από χτες το απόγευμα έχει χειροτερέψει... κι έχω και τις μικρές που όλο κάτι θέλουν... και φυσικά την προετοιμασία του πάρτυ... Ευτυχώς για αυτό θα βοηθήσουν πολλοί.

Gemini, πολύ καλά έκανες και αποφάσισες να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου. Ό,τι μπορείς κάνε για να νιώθεις καλύτερα γιατί αυτό βγαίνει και στα παιδάκια.

Κίρα, βλέπω οργανώνεσαι!! Μπράβο! Άντε και με το καλό να γεννήσεις. Τον πρώτο καιρό νομίζω άλλαζα 7-8 στην καθεμία, χώρια τα ατυχήματα (που τα κάνουν μόλις τους βάζεις την καινούρια κ.λπ). Αλλά οι δικές μου έκαναν κακάκια μία φορά την ημέρα τότε οπότε τις άλλαζα πριν από κάθε τάισμα. Άλλα μωράκια τα κάνουν πιο συχνά. Τότε επίσης δεν είχα πρόβλημα με καμία πάνα. Οι διαρροές άρχισαν μετά τους 6 μήνες οπότε βάζουμε Papmpers Active fit τη νύχτα και Libero τη μέρα. Τώρα τελευταία έχουμε διαρροές και με τις λίμπερο και μάλλον πάμε για αλλαγή.

Glorr καλώς ξανάρθες! Εϊδα τις φώτο σου αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω. Είσαστε κουκλάκια πάντως σας το έχω ξαναπεί!

Νουνου στείλε ένα σημείο ζωής!!!

Ελίζα με το καλό το νέο ανιψάκι!

Τζίνι κι εγώ λέω να πάρω ελικόπτερο, ξέρεις πουθενά να πουλάνε φτηνά :tongue::tongue:;

(Αν, όμως, σοβαρολογείς αυτοπροσκαλούμαι μαζί με Τζεμ. Πότε σαλπάρουμε;;; )

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

κοριτσακια καλημερα!!!

συγνωμη που χανομαι:oops::oops:σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι στα καλυτερα μου!!δεν μπορω να καταλαβω τον λογο!!κλαιω συχνα δεν θελω να βγαινω απο το σπιτι δεν θελω να βλεπω και να μιλαω σε κανεναν και θελω να ειμαι συνεχεια στην αγκαλια του αντρα μου!!!

σημερα του εχω υποσχεθει να παμε για ψωνια για τα μωρα...το περιμενει πως και πως και ονειρευεται καιρο αυτη την στιγμη...ελα μου ομως που εγω δεν θελω να βγω απο το σπιτι..ουτε καν να σηκωθω απο το κρεβατι....πως να του το πω που θα απογοητευτει τοοοσοο πολυ!!!!!

αχχ γιατι ειμαι ετσι???και ποσο θα κρατησει ξερει καμια??

πολλα φιλια σε ολες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ μου σαν καταθλιψούλα μου κάνει αυτό. Φυσικό είναι οι ορμόνες της εγκυμοσύνης να σε επηρεάζουν.

Πες το στο γιατρό σου, μπορεί να σε βοηθήσει. Για μετά τη γέννα σίγουρα βοηθάει ο γυναικολόγος, για πριν δεν ξέρω.

Και κάνε μία προσπάθεια να βγεις. Μπορεί να νιώσεις καλύτερα.

Κουράγιο και υπομονη!!!

σεμιν το ξερω πως κανει καλο να ειναι καλά η μαμα γι αυτο κ το κανω. Κ φυσικα στριμωξα τη μαμα μου...αλλιως γυναικα. Δεν παει αλλο!

Το παρτυ σας ποτε ειναι? Το Σαββατο?

ελα μαζι να κατσικωθουμε στη τζινι το καλοκαιρι...τι ομογα θα ηταν σ ενα σκαφακι το καλοκαιρι ν ακουμε το κυμα φλιτσι φλιτσι:P:p

καντυ κ εμενα καταθλιψη μου μυριζει...αλλά μην πτοεισαι, πιστευω ειναι παροδικο απ τις ορμονες. Νομιζω ακομα κ με το ζορι καλο θα σου κανει μια βολτιτσα κ σιγα σιγα θα τα δεις τα πραγματα με αλλο ματι.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!

chemin προκαταβολικά να σου ευχηθώ να χαίρεσαι τις κούκλες σου!!! Πως περνάει ο καιρός; Θα κάνετε πάρτυ;

gem μπράβο και σε εσένα και στη μαμά. Σοφή η απόφαση σου!

κάντυ μη στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα! Και ο άντρας σου περισσότερο από όλους σε καταλαβαίνει να είσαι σίγουρη για αυτό!

tzini να είναι μεγάλο παρακαλώ γιατί θα έρθω και εγώ. Εγώ βάζω το νησί που ηλεκτροδοτώ...(βλ. παρακάτω)

laerta όλα καλά;

Λοιπόν ιστορίες καθημερινής τρέλας:

1) Μου ήρθε ο λογαριασμός στο παλιό σπίτι που είναι κλειστό τόσους μήνες 1200 ευρώ:shock::shock::shock:. Μάλλον είδαν την κατακόρυφη πτώση και μου έστελναν συνεχώς έναντι λογαριασμούς. Έχασα ένα ολόκληρο πρωινό να συνεννοηθώ. Και ο υπάλληλος με μια τεράστια ευκολία μου λέει πληρώστε και στον εκκαθαριστικό θα σας επιστραφεί η διαφορά λες και μιλούσαμε για 20 ευρώ. Του λέω δώσε μου τα στοιχεία σου να στον στείλω να τον πληρώσεις εσύ και όταν εκκαθαριστεί κράτα τα. Εκκαθαρίζω για να μην καθαρίσω κανέναν!!!

2) Επισκεύτηκα δημόσιο νοσοκομείο για να πάρω μια δεύτερη γνώμη. Απελπίστηκα! Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! Με τόσα χρήματα που δίνουμε στον ασφαλιστικό φορέα ο καθένας μας σε μια ιδιωτική θα μας είχαν πασά στα Γιάννενα. Γιατί το ανεχόμαστε;:(

Το παλεύω τόσες μέρες με ορό και ρουφηχτήρι για να μην πάρουμε αντιβίωση. Μάλλον αναρρώνουμε αλλά ο μεγάλος απο το βήχα του έχει ερεθιστεί το στομάχι που είναι γενικά ευαίσθητο και κάνει εμετό. Είδα και έπαθα για να τον πάω στο 50% στις καμπύλες και τώρα πάλι πίσω. Εγώ με τα κιλά σοκαρίστηκα όταν πρωτοείδα τα μωρά μου. Φανταζόμουν αφράτα μωράκια όπως αυτά που δείχνουν στις διαφημίσεις και τα δικά μου ήταν σαμιαμίδια. Άλλος φόβος είναι μήπως αποτελούμε εύκολο στόχο λόγω μεγέθους. Τέλος δεν θυμάμαι πότε βγήκα τελευταία φορά ακόμα και για καφέ. Αν ξυπνήσουν το βράδυ και δεν με βρούν στο σπίτι γίνεται χαμός. Φίλες μου με ένα ή κανένα παιδί με θεωρούν υπερβολική. Και ερωτώ είναι δύσκολα τα πράγματα ή εγώ κάηκα στην προθέρμανση;

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Τσουπ! Να'μαι κι εγώ!!! Κι όχι τίποτ'άλλο, αλλά μπήκα να δω τι κάνετε και διάβασα το σίλβερ αλερτ σου, Αρτσι (wink wink) και στενοχωρήθηκα για την Κάντυ.

Άρτσι, δεν μπορείς να απευθυνθείς στο διαμεσολαβητή ενέργειας (δεν ξέρω πως λέγεται επίσημα ο φορέας) και να κάνεις ένα αίτημα να εξετάσουν την περίπτωση? Τόσα λεφτά κρίμα είναι να πληρώσεις και μετά να περιμένεις. Τόκους θα σου δώσουν??? Εννοείται πως όχι! Ε λοιπόν, εφ οφφ!!!

Κάντυ, δεν μ'αρέσει αυτό που διάβασα!! Τώρα είναι τα ωραία! Ψωνίζεις, διαλέγεις, ονειρεύεσαι, συγκρίνεις και ξανάμανα! Αν αρχίσεις από τώρα τα πεσίματα, που θα φτάσεις μετά τη γέννα που όσο να'ναι τη βαράμε την επιλόχειο; Μήπως φταίει κάτι άλλο που συμβαίνει στη ζωή σου και σε φοβίζει? Ασχολίσου με τον εαυτό σου και σκέψου ότι αυτή τη στιγμή ψήνεις μωρά σε ορμόνες αγάπης, τύχης και χαράς, είσαι ένα εργοστάσιο παραγωγής θετικής ενέργειας και ότι δεν θέλεις να σου βγουν μουρτζούφληδες μετά από τόσο κόπο!!! Ε, φάε και κάνα γλυκάκι να σου φτιάξει τη διάθεση! Φιλάκια και κράτα γερά! Δεν μασάμε λέμε!! :tongue::tongue:

Εγώ, παιδιά, επέστρεψα στη δουλειά. Αυτά... Δεν θα το σχολιάσω. Δεν, δεν, δεν, δεν θα το σχολιάσω.... :evil::evil::evil::evil:

Πάντως κι εγώ Πάμπερς αγοράζω και συμφωνώ με τη Τζεμτζέμκα...

Τζόι, να δω πότε θα μας μαζέψεις, ρε!!!

Οι υπόλοιπες, φιλάκια στα μωρά σας!!!

120247mcv711uxx1.gif

ΚΑΝΤΥ φαση είναι θα περασει βρε,ξεκουραση και πηγαινετε αυριο να αγορασετε ρουχαλακια στα μπεμπακια σας,θα σου ερθει το κεφι! Οσο μπορεις τωρα να βγαινεις!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!!!

τελικα βγηκαμε μπορω να παω πως ενιωσα καλυτερα αλλα πολλα εξοδα βρε κοριτσια!!ας ειναι καλα τα μωρακια μου!!!

παραγγειλαμε προικες και τα παρελκομενα σεντονια,κουβερτουλες,μπουρνουζια,πετσετες....μου εχει μεινει ακομα αποστειρωτης,μπανακι,στρωμα,..το καροτσι.....το Σαββατο θα παρουμε το καθισματακι αυτοκ(το αλλο μας το εχουν δωσει)θελω ακομα ρουχισμο και φυσικα ψαλιδακι,θερμομετρα,βορτσα χτενα,μπιμπερο,βουρτσα....και τα δικα μου 2 νυχτικα,επιθεματα,σερβιετες,κανενα σουτιεν θηλασμου.....

παντως μπορω να πω πως ενιωσα καλυτερα βεβαια τωρα με επιασε ενα αγχος τωρα που ξεκινησα θελω να τα τελειωνω να μην αφηνω εκρεμοτητες...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

laerta άμπερ άμπερ ήταν το αλέρτ. Τελικά θα μου στείλουν εκκαθαριστικό αλλά μου έκανε εντύπωση η ευκολία που μου έλεγε να τα πληρώσω λες και είναι φασόλια. Καλή αρχή,ήρεμη δύναμη!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρες από μια απελπισμένη και ξαγρυπνισμένη. Από τις 3.15 κάνουμε πάρτι, μια ο ένας, μια ο άλλος. Τώρα τα κατάφερα και τους ξανακοίμισα,γάλα έχω δώσει από τις 4. Ώραία μέρα θα περάσουμε σήμερα.

Ατιμα δόντια. :( Σέβη, εσύ με ρώτησες πόσα έχουμε; Ο Αλεξ έχει 14 και βγάζει και άλλα γι αυτό υστεριάζεται, ο Μίλτος έχει 11 ή 12 νομίζω. Δεν είναι κι εύκολο να τα μετρήσεις πια. Ο Μίλτος υστεριάζεται γενικώς και αορίστως, δε χρειάζεται ιδιαίτερο λόγο.

Εγώ δεν ανησυχώ για το βάρος τους όταν λέω οτι δεν τρώνε, είναι 12.500 και 11 και κάτι ψιλά κιλά, δεν είναι αδύνατοι. Ανησυχω όταν δεν τρώνε αρκετά, ή δεν τρώνε κρεας-φρούτα κλπ. Όχι ότι τα κυνηγάω γυρω γύρω με το κουτάλι, δεν το αντέχω. Απλά γκρινιάζουν μετά πολύ. Πιο πολύ.

Λαέρτα, γυρισες στη δουλειά, ε; Πίκρα, πολύ πικρα, ειδικά τον πρώτο καιρό μέχρι να συνηθίσεις... Τα παιδιά ποιος τα κρατάει αν επιτρέπεται; Ή τα βάλατε παιδικό και δεν το διάβασα; Μη με παρεξηγείτε, έχω ΙQ ραδικιού τώρα τελευταία, και μνήμη σουρωτήρι.

Τι είπα, τα κοίμησα και τα δύο; Δεν έλεγα τίποτα άλλο, ο Αλέξανδρος τραγουδάει στο δωμάτιό του. Θα τον αφήσω λίγο μπας και ηρεμήσει, αλλιώς θα τον φέρω στο σαλόνι, αλλά το Μίλτο τον κοίμησα στον καναπε κι αυτός θα τον ξυπνήσει... έτσι είναι η ζωή, ένα μεγάλο δίλημμα.

Κάντυ, την καταλαβαίνω την κατάθλιψη αλλά καλά έκανες και βγήκες για ψώνια, και άνοιξε λίγο η διάθεση σου. Πολλά τα έξοδα, ναι, αν δεν έχεις και κάποιον να σου δώσει πράγματα.

Για πάνες εμεις Pampers κυρίως, και πού και πού Babylino όταν έχουμε κουπόνια και προσφορές. Τις Λίμπερο τις σιχάθηκα από την αρχή. Πάμπερς παίρνουμε κι από έξω κι απο δω, απλά παρακολουθούμε παντού τι τιμές παίζουν.

Αυτά. 6 το πρωί κι είμαι ένα πτώμα ήδη, πώς θα πάω στο σχολείο σήμερα; Περιμένω και να αδιαθετήσω και πονάει όλο μου το σώμα. Έτσι μου ΄ρχεται να πάρω και να πω ότι είμαι άρρωστη, αλλά έχουμε ασκηση σεισμού σήμερα και δε θέλω να τη χάσω. Αντε, καλό κουράγιο σε όλες, ελπίζω να κοιμάστε όλες ακόμα και να είμαι η μοναδική που υπέφερε απόψε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Α, Αρτσι, είσαι στο Facebook; Πού το είδε το αλερτ η Λαέρτα, που ήθελαν οι έξυπνοι να σε βάλουν να πληρώσεις μια περιουσία για κλειστό σπίτι λες και είναι ψιλά;

Αν είσαι, ή όποια άλλη κοπέλα είναι, στείλτε μου καλέ ένα μήνυμα να σας βρω!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα!

Τα κοίμισα τα μπεμπέκια μου και είπα να γράψω καμιά κουβέντα!

Άρτσι σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Για τις φίλες που δεν έχουν παιδί άστες να σε λένε υπερβολική γιατί αλλιώς μπορεί να μην κάνουν ποτέ παιδί οι ίδιες!! Σε αυτές που έχουν, πες απλώς πως δεν είναι όλα τα μωρά τα ίδια! Αν σου λάχει δύσκολο μπεμπέ, έλα χέ σου :mrgreen: που λένε!! Τώρα όταν είναι και δύο, κάποια δυσκολία θα προκύψει σίγουρα στο ένα ή στο άλλο, οπότε… Πεμονή!! Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα πάνε φαντάροι!!

Λαέρτα, είσαι φοβερή εμψυχώτρια! Πολύ μου άρεσε ο τρόπος που έγραψες στην Κάντυ! Για τη δουλειά την ασχολίαστη, τι να πω; Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το…. :rolleyes:

Κάντυ είδες πόσο σε βοηθάει να αντιδράς όταν νιώθεις έτσι; Να το συνεχίσεις, μην αφεθείς! Βγαίνε έστω και με το ζόρι για καμιά βόλτα και ξαναδιάβαζε το ποστ της θείας Λαέρτας!!

Μας, ελπίζω να μην κουτούλησες σε κανένα ντουβάρι στην άσκηση σεισμού, λόγω της αϋπνίας! Κουράγιο και εύχομαι να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία σου!

Λοιπόν, το πάρτυ μας είναι την Κυριακή όπως και τα γενέθλιά μας! Έχουμε χώσει διάφορους για διάφορες δουλειές. Φαγητά θα φτιάξουν οι γιαγιάδες. Φίλοι θα βοηθήσουν να σύρουμε τα έπιπλα και να αμπαλάρουμε τα δωράκια για τα παιδιά. Γενικώς είναι ομαδικό το project. Η κουνιαδούλα μου η γλυκιά, με νευρίασε. Δεν της άρεσε που ενώ τα μωρά είναι αβάφτιστα θα γράψουμε ονόματα στις τούρτες. Μου είπε να γράψω μπέμπα 1 και μπέμπα 2…:shock: Αφού τις έχω μάθει και ακούνε τα ονόματά τους! Τι κολλήματα είναι αυτά τώρα;;; Τες πα!

Αυτά για τώρα, φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...