Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσακια,βλεπω αγχωνεται για τα κιλα των μωρων σας,για να σας δωσω κουραγιο θα σας πω,η μικρη μου σχεδον 3 1/2 χρονων και ειναι μολις 13 κιλα! δεν εχει κανενα προβλημα υγειας,της εχουμε κανει ολες τις απαιτουμενες εξετασεις,απλα,ειναι ετσι το "καλουπι της" μας εχει πει ο παιδιατρος μας,ο οποιος δεν ανυσηχει καθολου!εφοσον το παιδακι ψηλωνει κανονικα, λεει,ολα καλα!

Φυσικα εχω περασει ωρες ατελειωτες με ενα κουταλι στο χερι να την κυνηγαω μεσα στο σπιτι για μια μπουκια,και ακομα και τωρα με παιδικα τρωει,στον παιδικο σταθμο μπορω να πω τρωει λιγο παραπανω ,αλλα οχι πολλα πραγματα..

εννοειται θελει γλυκα και σοκολατοειδη,προσπαθω να μην υποκυψω στον πειρασμο να της δινω προκειμενου να φαει κατι,μηπως και παρει κανενα κιλο,κι ετσι και αυτα τα δινω με μετρο.

οποτε εχω χαλαρωσει τωρα τελευταια,και δεν την πολυπιεζω,οταν θελει θα φαει,τί αλλο να κανω πια..:rolleyes:

ελπίζω να μην ειναι ετσι και με τα αλλα 2,γιατι καηκαμε!!!:)

Διαφημίσεις

Για τα κιλά κι εγώ αγχωνόμουν αλλά εντάξει όπως λέει καιη Κιρα. Είναι και το σκαρί των παιδιών. Και στο κάτω κάτω καλύτερα να είναι πιο αδύνατα παρά να τα κυνηγάμε να μην φάνε. Γιατί κι αυτό δύσκολο είναι. Να θέλει και να μην του δίνεις για να μην παχύνει. Είναι θέμα. Κ εμείς δεν τα ξεπερνάμε όπως σας είπα τα 12, είμαστε γύρω στα 11.700, 11.600 κάπου εκεί . Στο μεταξύ τρώνε απ όλα. Όχι ποσότητες τρελές αλλά τα πάντα. Οπότε παίρνουν τις βιταμίνες που πρέπει. Κι εμε΄να η παιδίατρος δεν μου έχει πει κάτι ανησυχητικό.........Θα δούμε....

Αγχώνεστε εσείς για τα "λίγα" κιλά...

Αγχωνόμαστε και 'μεις με τη Σέβη για τα "πολλά" κιλά...

Τί πράγμα είναι αυτό να μην είναι κανείς ικανοποιημένος!!!!!

Καλό απόγευμα

ΥΓ. Σήμερα το βράδυ, το αργότερο αύριο το πρωί θα γίνω (ξανά) θεία!!!!!

Γεννάει η κουνιάδα μου!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα έρθει το "νινί", όπως λένε τα αγόρια μου!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

ελιζα σου εχω κανει αιτημα φιλιας στο φεις ουτε θυμαμαι ποσες μερες!!γιατι δε με δεχεσαι καλε???θα κλαιω!!!:(τις αλλες τις εχεις...

Νάκι μου, δεν μπαίνω συχνά, θα μπω όμως απόψε...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Αγχώνεστε εσείς για τα "λίγα" κιλά...

Αγχωνόμαστε και 'μεις με τη Σέβη για τα "πολλά" κιλά...

Τί πράγμα είναι αυτό να μην είναι κανείς ικανοποιημένος!!!!!

Καλό απόγευμα

ΥΓ. Σήμερα το βράδυ, το αργότερο αύριο το πρωί θα γίνω (ξανά) θεία!!!!!

Γεννάει η κουνιάδα μου!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα έρθει το "νινί", όπως λένε τα αγόρια μου!!!!

με το καλο,με το καλο!!!!!!:):):):):)

Καλησπερα!!!

Πες τα Ελιζακι!!!:tongue:

Ο μεγαλος 13600 κιλα κ 83 ποντους!

Ο μικρος 13100 κιλα κ 79 ποντους!

Κ τι να κανω; να μην τα ταιζω; πεινανε!!!

Ελιζακι με το καλο να ερθει το νινι σας!!! Να σας ζησει!!!!!!!

Μash τι ωραια περνατε;μεχρι κ την γατα τρωτε καλε;:rolleyes: ειναι αρκετα ζωητα τα μικρα σου!!!

Απο δοντακια πως πατε;

Απο λεξεις κ μεις τα ιδια! μαμ,μπαμπα,γιαγια! θα αργησουν νομιζω,ειδικα το μεγαλο!

Κριστυ αφου εκλεισες την 36η εβδ εισαι μια χαρα! κοντευεις!

σιγουρα τα εχετε ξαναγραψει ,αλλα δεν εχω το κουραγιο να ψαξω..:rolleyes:

με τις πανες τί κανατε;για πρωτες-πρωτες,βαλατε pampers ή δεν ειχατε προβλημα και με αλλες εταιριες;και νουμερακι αυτο που ειναι για 2-5 κιλα ή το 3-6; και απο πού να αγορασω;αν παρω χοντρικως,ποιο site να προτιμησω,και ποσες για αρχη(εννοω στο μικρο νουμερο ) ποτε περιπου αλλαξατε νουμερακι;

ναι,ολες αυτες οι αποριες μαζιιιιιι!!!:tongue:

μετα απο 15 μερες διακοπων στα πατρια εδαφη...γυρισαμε στηβ βαση μας!τα μικρα το καταχαρηκαν πολυ μιας και ηταν συνεχεια με κοσμο και στην βολτα!!1αλλα και εγω ξεκουραστηκα και βγηκα για καφε με φιλες αλλα και με τον συζυγο που χαμε να βγουμε οι δυο μας...πανω απο 6 μηνες!!!

απο χτες σεπιστροφη στα ιδια με πολλες πολλες δουλειες και ξεστολισμα δεντρου που μας ειχε ξεμεινει στολισμενο!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Γρήγορη καλησπέρα!

elisa με το καλοοοοοό!!!

tzini περαστικά!!! Είστε καθόλου καλύτερα;

glorr είναι πολύ όμορφα τα μικρά σου!!! Νομίζω ότι η μικρή μοιάζει σε εσένα και ο μικρός στον μπαμπά. Δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο...

nunu που είσαι; Ελπίζω να είναι όλα καλά στη δουλειά σου!!!

duck όλα καλά;

floreta καλώς ήρθες! Σου εύχομαι μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!!!

kira αν σου πω πως δεν θυμάμαι...

cristy κάνε λίγη υπομονή... γιατί μετά το ποπ δεν έχει στοπ! Αν θυμάμαι καλά την φαγούρα και το πρήξιμο τα έχεις αναφέρει στο γιατρό σου και έχεις κάνει εξετάσεις για αυτό,ε; Με το καλό και για την καινούρια αρχή!

Τρέχω...θα προσπαθήσω να ξαναμπώ. Χαιρετισμούς και στις υπόλοιπες κοπέλες!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

σιγουρα τα εχετε ξαναγραψει ,αλλα δεν εχω το κουραγιο να ψαξω..:rolleyes:

με τις πανες τί κανατε;για πρωτες-πρωτες,βαλατε pampers ή δεν ειχατε προβλημα και με αλλες εταιριες;και νουμερακι αυτο που ειναι για 2-5 κιλα ή το 3-6; και απο πού να αγορασω;αν παρω χοντρικως,ποιο site να προτιμησω,και ποσες για αρχη(εννοω στο μικρο νουμερο ) ποτε περιπου αλλαξατε νουμερακι;

ναι,ολες αυτες οι αποριες μαζιιιιιι!!!:tongue:

λοιπον εγω χρησιμοποιησα μονο pampers για αρχη (φαντασου τωρα ακομα χρησιμοποιω pampers και babylino)για να είσαι σιγουρη για τυχον αλλεργια,κοιτα να μην παρεις πολλες στο 2*5 γιατι θα αναπτυχθουν παρα πολυ γρηγορα και θα πας συντομα στο επομενο νουμερο.Εγω είχα φερει απο το uber πανω απο 400 πανες οταν γεννησα και φυσικα της χρησιμοποιησαμε ολες!!! Τωρα οπως εχουν γινει τα πραγματα οταν εχει μεγαλες εκπτωσεις 35%+ σε συμφερεινα παρεις απο εδω (εγω αργησα να αλλαξω νουμερο παμπερσ αφου ο μικρος γεννηθηκε 1350 και στους 2 μηνες ηταν περιπου 2200..

Λοιπόν το κατοχικό σύνδρομο με το φαγητό το έχω και εγώ και δυστηχώς δεν μπορώ έυκολα να το ξεπεράσω!! Σε σημείο που γίνομαι τρελή. Εχω και το μικρό που δεν τρωει φρουτα-λαχανικά και τρελαίνομαι περισσότερο!!

Εχω σοβαρό πρόβλημα!!! Μάλλον περισσότερο εγώ. Ασε που μετά τα νοσοκομεία ήρθαν και έμπασαν και λέω καλύτερα χορτάτα!!!

Κατά τα άλλα δουλειά. σπιτι δουλειά. Εχω να βγω με φίλους και αντρα απο πριν τα χριστουγεννα!!

Nunu τι έγινε με την δουλειά?? όλα καλα?? Είχα διαβάσει ένα άρθρο για την εταιρία σου που έλεγε για αγορά απο άλλη. Παιζει κάτι τέτοιο?

Και μείς ακόμα pampers. Λιγο babylino αλλά την κοκκίνιζαν την μικρή και δεν ξανα πήρα. Αλλά απο pampers τα active fit μας βόλεψαν. Γιατι έχει διαφορα. Εγώ όταν έχει εκπτώσεις στοκάρο!!!

οσο για τα κιλα που λετε ο μεγαλος που τρωει τα παντα εκτος απο εμας:P ειναι σιγουρα 13100+ απο υψος δεν εχω ιδεα θα πω περιπου 87εκ,ο μικρος ειναι περιπου 11500+ απο υψος περιπου 84εκ.

εμενα που βρεχοταν συνεχεια το βραδυ ο μεγαλος με τοσο γαλα και νερο που πινει,αλλαξα και βαζω παντα babylino και παιδια ειδα τεραστια διαφορα πλεον δεν βρεχεται παρα μονο σπανια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...