Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

φλορετα καλως ηρθες!! να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

FLORETA καλώς ήλθες στο κλαμπ! να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Ας πάω να διαβάσω ότι προλάβω..................;)

Floreta καλως ηρθες στη παρεα μας!

Καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις! ορεξη να εχεις να διαβαζεις

floreta με το καλο τα μωρακια σου!!

Γειά σας κορίτσια, σας ευχαριστώ για το καλοσόρισμα και να χαίρεστε τα διδυμάκια σας! :P:p

Διαφημίσεις

Glorraki τοτε το καλοκαιρι θα ειναι ιδανικα για σας!!! κ εγω πιστευω οτι εαν δεν μιλανε δεν κοβεται!!!

Εμεις καθημερινα ξενυχτια με τα δοντια!!! εαν δεν βγουνε ολα,υπνο δεν βλεπω να κανουμε σερι!

Εσεις τα εχετε ολα; ε;

Joy ακομα αρρωστουλια;

Κ εμεις καναμε εμβολια της γριπης αλλα παιρνουμε το singulair!

Νακι κ εμεις εχουμε εμβολιο αυριο αλλα της ηπατητιδας!

Βαρος σιγουρα εχουν παρει αλλα δεν τολμω να τους ζυγισω....:shock:

Κουκλοι ειναι οι γιοι σου κ νομιζω οτι μοιαζουν αρκετα ετσι οπως τους ειδα με τα σκουφακια!!!

kalησπέρα τσούπρες κ τσουπράκια.Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμείς όχι κ τόσο.

Σας φιλώ.

Φλορέτα καλώς ήρθες.

Να έχεις μια καλή κ εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι.

εντίτ: η κρίς που είναι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα πάλι. Χαχα. Κι εμείς γύρω στα 11.500 κιλάκια είμαστε......................

Όσο για τα δόντια ναι. Αν δεν βγουν όλα άστα να πάνε με τον ύπνο.

Που είναι οι γιοι της Νάκι να τους δω κι εγώ?

γεια σου glorraki!!!καιρο εχω να σε πετυχω!

οι γιοι μου κυκλοφορουν στο φεις (συμμετεχουμε σε εναν διαγωνισμο,ειμαστε πρωτοι μεχρι στιγμης αλλα ληγει στις 31/1 και ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος,θα δειξει).Αν εχεις φεις να σου στειλω το λινκ(να μας ψηφισεις κιολας:tongue:)

τελικα εμεις πλεον κοιμομαστε το νωριτερο 10.00.Σημερα τους εβαλα 10.30.

Αλλα αυτος ο μικρος ξυπναει 4-5 φορες μεσα στη νυχτα ,κλαιει και μετα παλι υπνο.Σηκωνομαι ,δινω νερο και νανι.Αντε να δουμε ποτε θα κοιμηθουμε σερι κι εμεις.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εγω κιλα θα σας πω αυριο.Αλλα μας βλεπω να παιρνουμε τιτλο :"τα τσιλιβιθρονια".

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

ελιζα σου εχω κανει αιτημα φιλιας στο φεις ουτε θυμαμαι ποσες μερες!!γιατι δε με δεχεσαι καλε???θα κλαιω!!!:(τις αλλες τις εχεις...

τζινακι τι κανεις?δε μου λες,με το διαδρομο τι γινεται?διαδρομιζεσαι ακομη?

εγω εννοειται τα εχω παρατησει,αλλωστε μου βγαινει ο πατος με τους μαστορους !!της τρελης γινεται!!τωρα σειρα εχει ηλεκτρολογος και πλακας!!!κλαψε με μανα!!!

tJd1p3.png

Καλησπέρα κι απο μας...

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις!

Απ' οτι διαβάζω δεν ειμαστε τα μόνα αδύνατα μωράκια. ΟΚ, μαλλον μοντέλα θα τα κανουμε τελικά...:P:p:p

ΛΙΝΑΚΙ μου το θψος δεν εχει απολυτως καμια σχεση με την ποσοτητα του φαγητου.....εκτος βεβαια αν υποσιτιζοντε οπως ειπε και η παιδιατρος!!!μην αγχωνεσαι νομιζω πως καταλαβαινουν το αγχος της μαμας!!η γνωμη μου ειναι να μην τα πιεζεις...εσυ απλα να τα δελεαζεις με γευσεις και αν θελουν ας φανε που ειμαι σιγουρη πως αν πεινανε θα φανε....βεβαια χωρις να θελω να παρεξηγηθω οι μανουλες γνωριζουν καλυτερα...κι εγω δεν εχω φτασει στη θεση την δικη σας για να ξερω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις.....αλλα το χειροτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ακους τους γυρω σου ο καθενας θα πει το μακρυ του και το κοντο του εσυ να κανεις αυτο που θεωρεις καλυτερο για τα παιδακια σου!!!!

Εχεις δίκιο σε όλα, κ φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεξηγηθεις!

δεν ημουν ποτε αδυνατη ουτε σαν μωρι ουτε σαν παιδι ουτε σαν εφηβη ουτε σαν ενηλικη εχω παιδευτει με διαιτες αργοτερα το επελξα και σαν επαγγελμα μπορουσα να επιβληθω στους αλλους ημουν καλη στην δουλεια μου αλλα δεν εχω ακομα επιβληθει στον εαυτο μου.....τα εχω βαλει απειρες φορες με την μαμα μου και λεω αφου εβλεπες οτι δεν ειχα αναγκη γιατι με ταιζες τοσο??

Δυστυχως ετσι ειναι...Πολύ πιο ευκολο να επιβληθούμε στους αλλους παρά στον εαυτό μας... Επειδή κι εγω εχω προβλημα με το βαρος, εχω χασει κ εχω παρει τα τελευταια χρονια πολλα κιλά, καταλαβαίνω ότι, καθε φορα που δεν μπορω να σταματήσω να τρωω, κατι αλλο μου φταίει, όταν το αντιμετωπίζω/ξεπερναω ερχομαι σιγα-σιγά στα ίσια μου...

και φυσικα λεω μακαρι τα παιδια μου να μην τρωνε παρα να γινουν παχυσαρκα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα!!!!!!

Η παιδικη/εφηβική παχυσαρκία κ εμενα με τρομαζει για την μελλοντική υγεια τους...

και εχω σκεφτει να μην τους δωσω καθολου αυτες τις τυποποιημενες κρεμες φαριν λακτε μπιστοτοκρεμες και ολα αυτα που αν τα ειχα και τωρα μπροστα μου θα τα τσακιζα:oops::oops:αληθεια τι προσφερουν????απ οτι εχω καταλαβει μονο παχος:evil::evil:

Εγώ τους τα έδωσα, τωρα πια δεν τα θέλουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν εκανα καλά, ακολουθησα αυτα που μου ελεγε η παιδιατρος.

Οταν ειναι μικρά όμως τι αλλο μπορείς να δώσεις?

Και μήπως τα μωράκια εχουν διαφορετικές αναγκες και χρειαζονται τις θερμίδες κ ο,τι άλλο παιρνουν απο τις κρεμες?

Ιθάκη εμείς αργήσαμε και στο μπουσούλινγκ και στο σίτινγκ. Ο μικρός ακόμα (και ενώ περπατάει κανονικότατα) μπουσουλάει σαν καβούρι, με το ένα πόδι στραβά. Κάθονταν γύρω στους 6 μήνες αλλά όχι πολύ σταθερά. Μπουσούλημα κοντά στον χρόνο. Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι στο σπίκινγκ είμαστε πολύ πίσω. Ρε παιδιά, τίποτα δεν λένε αυτά τα μωρά, θα με σκάσουν!!! Δεν θα έπρεπε να μιλάνε μέχρι τώρα;

Οταν λες τιποτα, ουτε απλες λεξουλες όπως μαμα, μπαμπα?

Το καθε παιδάκι εχει το ρυθμό του. Ενα ανηψάκι μου στην ηλικία των δικών σου ελεγε μονο λεξουλες όπως μαμ, μα (μαμα) μπα (μπαμπα) κ άλλες μονοσύλλαβες, βαριοταν μαλλον να τις πει ολοκληρες:D, μολις εφτασε 2, αρχισε η γλωσσσα να πηγαίνει ροδάνι....

Κρίμα τα παιδακια, τόσο μικρούλια τα καημενα.......:cry::cry::cry:

Και να σκεφτεις ότι υπαρχουν τοσες οικογενειες που θα μπορουσαν να τα υιοθετήσουν κ να τους δώσουν αγαπη, αντ' αυτού θα καταλήξουν να μεγαλώνουν σε κάποιο ίδρυμα...

Τελικά εμείς βαφτιζόμαστε στις 19 Μαΐου. Δεν υπήρχε ώρα στις 12. Κι εμείς τελευταία στιγμή το αφήσαμε.

Με το καλό !!!!!! Η καλύτερη εποχή, σχεδόν καλοκαιράκι !!!

Κάναμε και τη νευρολογική εκτίμηση που λέγαμε. Όλα καλά. Η μπέμπα είναι ολίγον λυτή στο σώμα αλλά μας είπε ότι κάνει όσα προβλέπονται για την ηλικία της και με το παραπάνω αφού είναι και πρόωρη. Οπότε δεν ανησυχούμε απλώς παρακολουθούμε την εξέλιξη.

Μπραβο στη μικρούλα, και η δική μου η μικρή ειναι καπως ετσι, λυτή στο σώμα (προωράκια κι εμεις...:-P)

Επίσης σήμερα ήρθε η κοπέλα που θα μας καθαρίζει. Φαίνεται καλή στη δουλειά της. Άλλαξε όψη το σπίτι. Και πολύ συμπαθητική. Της αρέσουν πολύ τα μωρά και μπορώ να πω δυο κουβέντες. Θα έρχεται κάθε 15. Μου έφυγε ένα βάρος πρέπει να ομολογήσω.

Κι εγω πρεπει να το παρω αποφαση και να ζητήσω βοηθεια απο καποια κυρία...Δεν καταφέρνω να τα προλαβω όλα! Αλλα δεν μας περισσεύουν κιολας....

Γειά σας κορίτσια!

Είμαι κι εγώ μέλλουσα διδυμομανούλα και είπα να μπω στην παρέα σας :P Είμαι 32,5 χρονών και μένω Θεσσαλονίκη. Κάναμε εξωσωματική και σταθήκαμε πάρα πολύ τυχεροί, τα καταφέραμε και πετύχαμε διδυμοεγκυμοσύνη, και μάλιστα με την πρώτη φορά! Τώρα είμαι 10 εβδομάδων έγκυος, όλα πηγαίνουν μέχρι στιγμής υπέροχα (αν εξαιρέσετε τις ζαλάδες και τα σχετικά συμπτώματα), και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι!

Απ΄ότι κατάλαβα έχω πολύ διάβασμα να ρίξω σ΄αυτό το φόρουμ γιατί έχετε πολλές καλές πληροφορίες :tongue:

Ελπίζω να τα λέμε συχνά :P:p:p

Καλωσήρθες κι εσύ Φλορέτα!!! Με το καλό σου ευχομαι μια ήρεμη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Γεια

σου Σέβη........................

Αν μιλάμε.........................δεν το κλείνουμε και καθόλου όλη την ημέρα. ΄Τι λέμε? τα πάντα.................ώρες ώρες ειλικρινά μένω με το στόμα ανοιχτό. Ο Κωνσταντίνος όχι τόσο καθαρά όσο η Μαρίζα. Η κόρη είναι πιο τσαουσούλα. Όχι ότι ο άλλος πάει πίσω. Μπουρου μπούρου. Πάνα δεν κόψαμε. Κάναμε μια προσπάθεια το καλοκαίρι αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα που μπορώ να συννενοηθώ μια χαρά και καταλαβαίνουν κι αυτά καλύτερα από ότι πριν από 6 μήνες είναι δύσκολο γιατί έχουμε στρωμένα. Οπότε τώρα όταν ξεστρώσουμε...........Τώρα ήταν ιδανικό..........αν ήταν καλοκαίρι......Τέλος πάντων δεν πειράζει. Τα δικά σου τα νέα? οι μικροί μπόμπιρες σου είναι τέλειοι................;)

Μπράβο στα πολυλογάδικα γκλοράκια!!!

Ετσι πρέπει, να "στελνουν" τη μαμα κ το μπαμπά, αδιαβαστους!!!

Το καλοκαίρι θα ειναι πιο ευκολο, βρε, θα επικοινωνείτε ακομα καλύτερα! Και θα εχετε λιγοτερα "ατυχήματα ";)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα.

Δε γέννησα ακόμη. (Πότε θα γεννήσω???)

Περαστικά σε όσα παιδάκια ταλαιπωρούνται ακόμη.

Λινάκι διάβαζα για τις διατροφικές σας συνήθειες κ σαν να διάβασα της κόρης μου. Κι αναρωτιέμαι: Αν αποκτήσω άλλες 2 τέτοιες τι θα κάνω???

Φλο καλωσόρισες. Καλή συνέχεια να έχεις.

Κατά τα λοιπά:

-Αμάξι βρήκαμε ένα citroen picasso, μάλλον μέχρι το ΣΚ θα έχει ολοκληρωθεί η ανταλλαγή

-Ο σύζυγος γράφτηκε ταμείο ανεργίας

-Επίσης ήρθε η βίζα του συζύγου κ λογικά Δε - Τρ πρέπει να πάει στην Πόλη να αιτηθεί τα περαιτέρω... κάτι μου λέει πως θα γεννήσω τότε...

-Τρελή φαγούρα στην κοιλιά

-Πίνω απίστευτες ποσότητες νερού

Τα πόδια μου κ ειδικά το δεξί έχουν γίνει τεραστιότατα. Με βλέπω να σκάω μύτη στο μαιευτήριο με τις παντόφλες του συζύγου.

-όλα τα υπόλοιπα έτοιμα (ή σχεδόν)

Διδυμοκαρότσι αυτό που εξασφαλίσαμε είναι το pegperego aria twin.

Ήτο σε αποθήκη κ δεν παραλάβαμε λοιπά αξεσουάρ...

Οπότε πρέπει να παραγγείλουμε από amazon κάλυμα βροχής κ ενδεχομένως ποδόσακους (θα δοκιμάσω πρώτα αν ταιριάζουν οι 2 που είχα για το μονό maclaren της μεγάλης μου)

Επίσης μάλλον θα χρειαστώ υπνόσακους. Για την ώρα έχω 2, αλλά μου φαίνονται λεπτοί (του 1,5 tog). Άλλους 2 που μου παραχώρησε η αδερφή μου κ είναι πιο ζεστοί σίγουρα, είναι ολόσωμες φόρμες κ δεν είμαι σίγουρη αν θα με βολέψουν... Στη μεγάλη μου είχα αυτούς που από κάτω είναι σαν "τσουβάλι".

Αρκετά σας ζάλισα με το "σεντόνι" μου...

Α και δεν πολυμπαίνω γιατί έχω πλακωθεί στο κέντημα... πασχίζω να τελειώσω δυο πάνες αγκαλιάς για τις μικρές...

Καληνύχτα

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.

Χάθηκα, το ξέρω, αλλά ζούμε τρελές καταστάσεις σ΄αυτό το σπίτι, καταστάσεις που τις περνάτε ή τις περάσατε κι εσείς. Απίστευτη γκρίνια, μάλλον από τα δόντια γιατί τρέχουν ένα κάρο σάλια και έχουν όλο τα χέρια στο στόμα, απίστευτη αγκαλίτιδα, εκρήξεις θυμού, καβγάδες, ξύλο, απ΄όλα έχει ο μπαξές. Ειδικά ο Μίλτος κυκλοφορεί με μια τεράστια μελανιά στο μέτωπο μόνιμα γιατί κοπανάει το κεφάλι του στα πλακάκια όλη την ώρα. Και ο Αλεξ δαγκώνει ό,τι βρει μπροστά του, μέχρι και τις γάτες.

Από ύπνο τα ίδια, ο Μίλτος στη μέση της νύχτας στο κρεβάτι μας, μετά ξυπνάνε και οι δύο 4.30 με 5.30 για γάλα και μετά ξανακοιμούνται μέχρι τις 6.30 ή 7. Για φαγητό βλέπω μιλάτε. Εγώ πειράζει που τους μαγειρεύω ακόμα χωριστά; Αν και βλέπω οτι το βαρεθηκανε το δικό τους το φαγητό και προτιμούν το δικό μας, αλλά εμείς δεν είμαστε και της πιο υγιεινής διατροφής και από πού θα πάρουν τα καμάρια μου τις βιταμίνες τους; Το κρέας ο Μϊλτος ούτε που το θέλει, το φτύνει όπως και να του το δώσω. Επίσης και οι δύο έχουν μειώσει έως καταργήσει το απογευματινό, δυο μπουκιές και τελος, γίνεται μάχη για να φάνε μισό γιαούρτι.

Βλέπω πολλά και διάφορα γίνονται, αλλά δεν είμαι η μόνη που δεν έχω όρεξη και χρόνο πολύ για το καφέ μας, έχω και στη δουλειά πολλά να κάνω και όλο τρέχω και δε φτάνω. Μια ψιλοκατάθλιψη πάει και σέρνεται αλλά το παλεύω.

Φλορέτα, καλωσόρισες στο καφέ μας, μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Κι εγώ από εξωσωματική, την τρίτη φορά όμως. Με βοήθησε σε πολλά το καφέ και οι κοπέλες εδώ.

Κρίστυ, βάστα γερά! Λίγο ακόμα, κοπέλα μου, τα έχεις πάει καταπληκτικά μέχρι τώρα. Σκέψου ότι κάθε μέρα απίστευτης φαγούρας και πρηξίματος βοηθάει στο να μην μείνουν τα παιδάκια σου στη ΜΕΝΝ. Κρατήσου μόνο να μη γεννήσεις όταν λείπει ο σύζυγος.

Βλέπω πολλές άρρωστες μανούλες και άρρωστα παιδάκια. Κι εμείς με μύξες συνέχεια, και βήχα. Τζίνι, πάλι εμετούς, συνέχεια εμετούς; Τι πράγμα είναι αυτό, σε καταράστηκε κανένας; (Α, και ψτττ, αυτό με τα μπαλάκια στο Φεις, το ξεκίνησα αλλά δεν νομίζω θα το παίξω άλλο, και χάλια τα πάω και δεν προλαβαίνω. Πρόσεξε με τα παιχνίδια στο Φεις γενικά, κολλάς ασχημα κάποιες φορές, πέρασα δυο χρόνια όπου το Farmville ήταν ο μεγαλύτερος εθισμός μου.)

Αυτό για το σπίκινγ, κι εμένα μου είναι ο καημός μου. Ήρθε χτες ένα ξαδερφάκι τους μισό μήνα μεγαλύτερο κι έλεγε κανονικά κάποιες λεξούλες, τα δικά μου τίποτα. Ο Αλεξ κάποια μονοσύλλαβα και να δείχνει τα πάντα και να λέει Να Να!, ο Μίλτος μαμά, νταντα, μαμ και μούγκρισμα, πολύ μούγκρισμα. Ξέρω, είναι νωρίς, κάθε παιδί είναι διαφορετικό, υπάρχει και η διγλωσσία στη μέση, αλλά όσο να ΄ναι το σκέφτομαι το θέμα. Πρέπει να βρω περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μου, πιο πολύ ποιοτικό χρόνο για να τα μάθω να λένε κάποια πράγματα ή τουλάχιστον να επιμείνω και να επαναλαμβάνω μέχρι τελικής πτώσης, χρόνο που δεν θα κάνω ταυτόχρονα και δουλειές ή θα χαζολογάω στο Ιντερνετ.

Σας αφήνω, να τοιμαστώ για τη δουλειά. Θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά, κουράγιο σε όλες. Μια καλή μέρα να έχετε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...