Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΛΙΝΑΚΙ μου το θψος δεν εχει απολυτως καμια σχεση με την ποσοτητα του φαγητου.....εκτος βεβαια αν υποσιτιζοντε οπως ειπε και η παιδιατρος!!!μην αγχωνεσαι νομιζω πως καταλαβαινουν το αγχος της μαμας!!η γνωμη μου ειναι να μην τα πιεζεις...εσυ απλα να τα δελεαζεις με γευσεις και αν θελουν ας φανε που ειμαι σιγουρη πως αν πεινανε θα φανε....βεβαια χωρις να θελω να παρεξηγηθω οι μανουλες γνωριζουν καλυτερα...κι εγω δεν εχω φτασει στη θεση την δικη σας για να ξερω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις.....αλλα το χειροτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ακους τους γυρω σου ο καθενας θα πει το μακρυ του και το κοντο του εσυ να κανεις αυτο που θεωρεις καλυτερο για τα παιδακια σου!!!!δεν ημουν ποτε αδυνατη ουτε σαν μωρι ουτε σαν παιδι ουτε σαν εφηβη ουτε σαν ενηλικη εχω παιδευτει με διαιτες αργοτερα το επελξα και σαν επαγγελμα μπορουσα να επιβληθω στους αλλους ημουν καλη στην δουλεια μου αλλα δεν εχω ακομα επιβληθει στον εαυτο μου.....τα εχω βαλει απειρες φορες με την μαμα μου και λεω αφου εβλεπες οτι δεν ειχα αναγκη γιατι με ταιζες τοσο??

και φυσικα λεω μακαρι τα παιδια μου να μην τρωνε παρα να γινουν παχυσαρκα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα!!!!!!

και εχω σκεφτει να μην τους δωσω καθολου αυτες τις τυποποιημενες κρεμες φαριν λακτε μπιστοτοκρεμες και ολα αυτα που αν τα ειχα και τωρα μπροστα μου θα τα τσακιζα:oops::oops:αληθεια τι προσφερουν????απ οτι εχω καταλαβει μονο παχος:evil::evil:

ΤΖΙΝΑΚΙ εχεις και τα 3 αρρωστα????οπλισου με δυναμη και υπομονη!!!σου ευχομαι περαστικα σας!!!!

ΜΟΡΙΤΣΑ κολησε και η μικρη???τουλαχιστον τωρα εισαι προετοιμασμενη για το τι θα αντιμετωπισεις και θα εισαι πιο ψυχραιμη!!!!!περαστικα και σε σας!!!

περαστικουλια σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια!!δυσκολη εποχη!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοκόνες μου!

Βλέπω οτι τον τελευταίο καιρό έχετε διατροφικές ανησυχίες. Οπότε για να μην χάσω και εγώ θα σας πω το δικό μας πρόγραμμα στο φαγητό.

Πρωινό: 150-200γρ γάλα και λίγο κέικ ή απο μισό τόστ

Μεσημεριανό: ότι τρώμε και εμείς. Σήμερα 6 μεγάλες πατάτες φούρνου και απο ένα κομμάτι κρέας χοιρινό σε μέγεθος μπάλας του γκόλφ (όχι ιδιαίτερα μεγάλο).

Απογευματινό: Απο ένα γιαουρτάκι αντβάνς και ένα κομμάτι κέικ

Βραδυνό: 300γρ γάλα.

Δεν νομίζω οτι είναι ιδιαίτερα φορτωμένα τα γεύματα τους. Δεν τρώνε σχετικά πολύ. Και δεν είναι και παχουλοί. Είναι 86εκ. ύψος και οι δύο. Ο μεγάλος 12100 και ο μικρός 11300. Τον τελευταίο καιρό δεν τρώνε απογευματινό αλλά προς το παρόν δεν τους πιέζω αν και με αγχώνει αυτό.

Κίρα καμπύλη ζαχάρου δεν θυμάμαι τίποτα ιδιαίτερο. Μόνο την τρομερή αναγούλα και μετά την πείνα μέχρι να φάω κάτι. Αλλά φοβόμουν επειδή και οι δύο μου γονείς είναι διαβητικοί και υπάρχει κληρονομικότητα.

Φανελάκια και φορμάκια για τα μωρά είχα πάρει απο τα τζάμπο 0 νούμερο και τα φορέσαμε μέχρι 3 μηνών. Ήταν και σαν γατιά οι μάγκες, μια χαρά βολευτήκαμε.

Ιθάκη εμείς αργήσαμε και στο μπουσούλινγκ και στο σίτινγκ. Ο μικρός ακόμα (και ενώ περπατάει κανονικότατα) μπουσουλάει σαν καβούρι, με το ένα πόδι στραβά. Κάθονταν γύρω στους 6 μήνες αλλά όχι πολύ σταθερά. Μπουσούλημα κοντά στον χρόνο. Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι στο σπίκινγκ είμαστε πολύ πίσω. Ρε παιδιά, τίποτα δεν λένε αυτά τα μωρά, θα με σκάσουν!!! Δεν θα έπρεπε να μιλάνε μέχρι τώρα;

Τζίνι περαστικά στα μικρούλια σου. Το έχουμε ξαναπεί, ο εμετός δεν παλεύεταιιιιιι....

Και τώρα μου ήρθε μια αναλαμπή. Εσύ δεν έψαχνες καμία να έχει γενέθλια Απρίλιο του 82; Απρίλιος του 81 σου κάνει; ;)

Σήμερις πήγαμε για δεύτερη φορά σε παιδότοπο. Την πρώτη φορά πήγαμε στην Σαλονίκη και ήταν πολύ ωραία. Είχε μεγάλο χώρο για μικρά παιδάκια και κοπέλα να τα προσέχει και δεν χρειάστηκε για δύο ώρες να ασχοληθούμε καθόλου μαζί τους. Είχαν χορτάσει παιχνίδι.

Εδώ όμως καθότι επαρχία δεν ήταν το ίδιο. Λοιπόν, τεράστιος χώρος για ΟΛΑ τα παιδάκια μαζί. Είχανε μερικά παιχνίδια (τύπου τραπεζάκια δραστηριοτήτων κλπ) για μικρά παιδιά αλλά αυτό ήταν όλο. Κοπέλα μόνο μια για 15 παιδάκια (και μόνο τα δικά μου τόσο μικρά). Λοιπόν, ούρλιαζαν απο την ώρα που πήγαμε μέχρι την ώρα που φύγαμε. Δεν έφαγαν τίποτα εκεί (με 4 ευρώ χυμός και τοστ) και στο τέλος άρχισαν να δαγκώνουν ο ένας τον άλλο και φύγαμε άρον άρον. Συμπέρασμα; Πλήρωσα 16 ευρώ για να κάνουμε όλα όσα κάνουμε και στο σπίτι μας....

ixhPp3.png

nystazw κ θα σχολιασω οτι θυμαμαι με τον μικρο αγκαλια....ναι ξυπνησε κ δεν κοιμαται:evil: τοση ωρα προσπαθούσα να τον ξανακοιμησω, κουνημα-αγκαλια κ τιποτα εκλαιγε τοσο που μου ρχοταν να το πεταξω απ το μπαλκόνι!!!..κατεβηκαμε κατω μην ξυπνησει κ ο αλλος κ τωρα εχει ορεξη για παιχνιδια:evil: με κοβω να βλεπω την ανατολη μ εναν απο τους αντρες τη ζωης μου σημερα!

λινακι μια χαρα ε με ιναι τα παιδακια σου, μην αγχωνεσαι!! θα περασουν κ φασεις που τρωνε ή οχι. επισης υπαρχουν κ τα λιγοφαγα παιδακια που λενε...δεν θα τους προσφερει παραπανω αναπτυξη ενα ακομα μπιφτεκι ή λιγα γραμμαρια γαλα...Βεβαια καταλαβαινω το αγχος σου..νομιζω απ ολες θα περνουσαν αυτα απ το μυαλο μας..

μοριτσα περαστικα κ στη μικρη... δεν την γλυτωσε γμτ...

ανθη μην πτοεισαι, μπορει να ετυχε η μερα κ να ειναι καλυτερα την επομενη φορα!

αρτσι κ τζινι περαστικα κ σε σας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κι απο μενα!περαστικουλια σε ολα τα παιδακια και τις μανουλες,ευχομαι να περασουν ολα συντομα χωρις πολλες ταλαιπωριες!

πηγα στον γιατρο μου σημερα,και τελικα ολα καλα,τιποτα το ανησυχητικο λεει..ραντεβου σε 20 μερουλες!:)εχουν παρει και καλο βαρος,ολα καλα!

η καμπυλη που λεγαμε δεν τον απασχολει καθολου,καλυτερα χαμηλη παρα υψηλη,μονο να τρωγω κατι σε τακτα διαστηματα να μην μενω πολλες ωρες νηστικη δηλαδη.

sevi-gio το ελαβα το πακετακι,σε ευχαριστω παρα πολυ,θα μου χρειαστουν,γιατι και παλι σημερα δεν ειχαν ιντερνετ στο νοσοκομειο,οποτε παλι δεν μπορουσε να γραψει τιποτα..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες!

Αχ, Λαέρτα το είδα στις ειδήσεις! Τα καημένα τα μωράκια τι περνάνε! Τραγικό…

Κίρα μπράβο! Μια χαρά όλα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για ζάχαρα κ.λπ. Καλή συνέχεια και με το καλό να γεννήσεις!

Μορίτσα κόλλησε τελικά η μπεμπούλα ε; Περαστικούλια!

Αρτσι περαστικά σας! Τόσο πολύ σας έχει κρατήσει; Αμάν!

Τζεμ κουράγιο! Είδες τελικά την ανατολή με έναν από τους άντρες της ζωής σου; Ελπίζω όχι. Τι ωραία που το περιέγραψες όμως!

Τελικά εμείς βαφτιζόμαστε στις 19 Μαΐου. Δεν υπήρχε ώρα στις 12. Κι εμείς τελευταία στιγμή το αφήσαμε.

Κάναμε και τη νευρολογική εκτίμηση που λέγαμε. Όλα καλά. Η μπέμπα είναι ολίγον λυτή στο σώμα αλλά μας είπε ότι κάνει όσα προβλέπονται για την ηλικία της και με το παραπάνω αφού είναι και πρόωρη. Οπότε δεν ανησυχούμε απλώς παρακολουθούμε την εξέλιξη.

Επίσης σήμερα ήρθε η κοπέλα που θα μας καθαρίζει. Φαίνεται καλή στη δουλειά της. Άλλαξε όψη το σπίτι. Και πολύ συμπαθητική. Της αρέσουν πολύ τα μωρά και μπορώ να πω δυο κουβέντες. Θα έρχεται κάθε 15. Μου έφυγε ένα βάρος πρέπει να ομολογήσω.

Αυτά τα συγκλονιστικά μας νέα. Καλό βράδυ! Τα λέμε!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διδυμομανούλες μου καλησπέρα.

Πάλι άρρωστη είμαι η άμοιρη!!!! :cry::cry::cry:

Μετά από ένα πάρα πολύ όμορφο ΣΚ....

Αμάν πια!!! εγώ που δεν αρρώσταινα ποτέ. Ευτυχώς τα αγόρια προς το παρόν όμως είναι καλά!!!! Κάτι είναι και αυτό...

Πότε θα καλοκαιριάσει???????????

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Γειά σας κορίτσια!

Είμαι κι εγώ μέλλουσα διδυμομανούλα και είπα να μπω στην παρέα σας :P Είμαι 32,5 χρονών και μένω Θεσσαλονίκη. Κάναμε εξωσωματική και σταθήκαμε πάρα πολύ τυχεροί, τα καταφέραμε και πετύχαμε διδυμοεγκυμοσύνη, και μάλιστα με την πρώτη φορά! Τώρα είμαι 10 εβδομάδων έγκυος, όλα πηγαίνουν μέχρι στιγμής υπέροχα (αν εξαιρέσετε τις ζαλάδες και τα σχετικά συμπτώματα), και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι!

Απ΄ότι κατάλαβα έχω πολύ διάβασμα να ρίξω σ΄αυτό το φόρουμ γιατί έχετε πολλές καλές πληροφορίες :tongue:

Ελπίζω να τα λέμε συχνά :P:p:p

τι επαθε το καφε μας?? ματιαστηκαμε:tongue: Μαλλον ειναι οι μεθ`εορτια μελαγχολια

εμεις καλα ειμαστε σχετικα...γενικως προσπαθω να αξιοποιω τις ωρες της μερας σωστα..με δουλειες, υπνο, ξεκουραση, βόλτα, παιχνιδι κτλ κ λεω να διακοψω για λιγο το γυμν γτ βαρεθηκα καπως.

φιλια σε ολες!!

εντιτ:

φλορετα καλως ηρθες!! να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.................έχω πάρα πάρα πολύ καιρό να μπω. Σας διαβάζω που και που..............Τι κάνετε? εμείς καλάαααα......................

FLORETA καλώς ήλθες στο κλαμπ! να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Ας πάω να διαβάσω ότι προλάβω..................;)

Floreta καλως ηρθες στη παρεα μας!

Καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις! ορεξη να εχεις να διαβαζεις!

Ελιζα μου περαστικα σου!!!

Τζεμ θα επανελθουμε!;):P

Glorr τι κανουν τα δικα σου; πειτε κανενα νεο καλε να ξερουμε τι μας περιμενει!!! μιλατε; τι λετε; πανα κοψατε;

Floreta καλως ηρθες στη παρεα μας!

Καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις! ορεξη να εχεις να διαβαζεις!

Ελιζα μου περαστικα σου!!!

Τζεμ θα επανελθουμε!;):P

Glorr τι κανουν τα δικα σου; πειτε κανενα νεο καλε να ξερουμε τι μας περιμενει!!! μιλατε; τι λετε; πανα κοψατε;

Γεια

σου Σέβη........................

Αν μιλάμε.........................δεν το κλείνουμε και καθόλου όλη την ημέρα. ΄Τι λέμε? τα πάντα.................ώρες ώρες ειλικρινά μένω με το στόμα ανοιχτό. Ο Κωνσταντίνος όχι τόσο καθαρά όσο η Μαρίζα. Η κόρη είναι πιο τσαουσούλα. Όχι ότι ο άλλος πάει πίσω. Μπουρου μπούρου. Πάνα δεν κόψαμε. Κάναμε μια προσπάθεια το καλοκαίρι αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα που μπορώ να συννενοηθώ μια χαρά και καταλαβαίνουν κι αυτά καλύτερα από ότι πριν από 6 μήνες είναι δύσκολο γιατί έχουμε στρωμένα. Οπότε τώρα όταν ξεστρώσουμε...........Τώρα ήταν ιδανικό..........αν ήταν καλοκαίρι......Τέλος πάντων δεν πειράζει. Τα δικά σου τα νέα? οι μικροί μπόμπιρες σου είναι τέλειοι................;)

καλησπερα!!

διαβασα μια γρηγορη και να σχολιασω οσα θυμαμαι:

ελιζα περαστικα σου!!

floreta με το καλο τα μωρακια σου!!

εμεις ειμαστε καλα!αυριο παμε παιδιατρο να κανουμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας και να δουμε αν πηραν καθολου βαρος .Ο μεγαλος εβγαλε ακομα ενα δοντι!!φτασαμε επιτελους τα 10 ,ο μικρος σταθερα στα 7 αλλα με κατι ουλα ΝΑ...

εμενα απο φαγητα δεν τρωνε κρεας!!!μου βγηκαν βεγκαν τα μωρα!!

δωστους φακες και ψαρι αλλα να μην δουν το μοσχαρι!!

απο φαγητα εχουμε:

πρωινο:200-240 γαλα και μετα τσιμανε απο μας δημητριακα ή κουλουρακι ή γιαουρτι

μετα τρωνε φρουτα και αβγο(οχι παντα ολοκληρο)

μεσημερι τρωνε οτι και εμεις.

απογευμα συνηθως δινω γιαουρτι ή τοστ μονο με τυρι.

βραδυ ο μεγαλος γαλα και ο μικρος κρεμα δικη μου ή φαριν γιατι γαλα δεν θελει το βραδυ.

αυτο το μηνα δεν μπορω να πω συνηθως τρωγανε,οποτε να δουμε αυριο τι θα μας πει η γιατρος,θα κοψουμε τις βιταμινες?

φιλια σε ολες!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...