Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κίρα μην αγχώνεσαι αδικα !

Σου ανεφερα την περιπτωση της φίλης μου γιατί μου ειχε κάνει μεγάλη εντυπωση τότε κ το θυμήθηκα όταν ειδα την καμπύλη σου.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη όμως, τα πραγματα ειναι διαφορετικά, γι' αυτο σε ρώτησα τι λέει ο γιατρός σου, ειναι ο μόνος που θα σου πει αν υπαρχει κατί να προσέξεις!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Κίρα μην αγχώνεσαι αδικα !

Σου ανεφερα την περιπτωση της φίλης μου γιατί μου ειχε κάνει μεγάλη εντυπωση τότε κ το θυμήθηκα όταν ειδα την καμπύλη σου.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη όμως, τα πραγματα ειναι διαφορετικά, γι' αυτο σε ρώτησα τι λέει ο γιατρός σου, ειναι ο μόνος που θα σου πει αν υπαρχει κατί να προσέξεις!

μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε δεν μας ανησυχουν καθολου οι χαμηλες τιμες.υψηλες να μην ειναι,μου ειπε!ουφ,μου εφυγε ενα -ακομα -αγχος!:rolleyes:και για αυτο που ειπες με την φιλη σου,θυμηθηκα κι εγω οτι καπου το ειχα διαβασει πως η υπογλυκαιμια ειναι ενδειξη για προδιαθεση σε διαβητη.εχουν και οι 2 γιαγιαδες μου,αλλα οι γονεις μου που προσεχουν λιγο περισσοτερο τιποτα ευτυχως! εγω που ειμαι πολυ γλυκατζου,πρεπει να το περιορισω,αλλα στο μελλον για να την γλιτωσω.

Για την ωρα,το μονο που σκεφτομαι ειναι να περασει αυτη η εγκυμοσυνη οσο πιο ανωδυνα γινεται χωρις τιποτα τρελα τωρα στο τελος,γιατι εχω τρελαθει απο ανασφαλειες...

εχω γινει υπερβολικη,ολο για κατι ανησυχω.καμια σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη(καμια φορα η αγνοια ,κανει καλο,τί να πω..:rolleyes:)

Καλησπέρα και πάλι!

Καλέ που πήγατε όλες? Τι ερημια ειναι αυτή????

Βρε κορίτσια, εχω αγχωθεί ξανα με το φαγητό τους.

Σήμερα που τις εχω σπίτι εχουν φαει:

-το πρωινο γαλα ελαχιστο 100-150 μλ περιπου

-μισή μπανανα (κ οι δύο μαζί) κ απο ενα αχλάδι

-απο ενα μπιφτεκι κ 2-3 πατατες φουρνου η καθεμια με το ζορι (με dvd των ζουζουνιων κ παιχνίδια)

-2-3 μπισκότα η καθεμια στο ενδιαμεσο

Τα απογευματα ειναι συνήθως ακομα πιο ανορεχτες κ απο το γαλα που τους δίνω το βραδυ πινουν ακόμα λιγοτερο! Δοκίμασα με βαρια καρδια να τους βαλω λίγη ζαχαρη στο γαλα, μπας κ πιουν λίγο παραπάνω, αλλα ματαια...

Οσες εχετε μικρά πανω κατω στην ιδια ηλικία, πόσο τρώνε κατα τη διαρκεια της ημέρας?[/quote

Εμενα γαλα 250 εως 300 το πρωι,φρουτοκρεμα ο καθενας 1αχλαδι,1μηλο,μιση μπανανα,ενδιαμεσα μπισκοτα.μεσημερι ενα πιατακι ψιλοκομενο φαγητο,απογευμα μποσκοτακια και κανενα τοστ,βραδυ 300 γαλα.αν φτιαξουμε πιτσα η' σουβλακι καλαμακι με πατατες τα τσακιζουν!παντως ισως βγαζουν δοντια,εμενα εχουν 16 αρα εχουμε μελλον μεχρι τα 20...

-απο ενα μπιφτεκι κ 2-3 πατατες φουρνου η καθεμια με το ζορι (με dvd των ζουζουνιων κ παιχνίδια)

και για να ολοκληρώσω το σημερινο μενου:

-απογευμα ενα μπιφτεκι κ ενα πιατο χορτοσουπα και οι δύο μαζί

-βραδυ 100-150μλ γιαουρτι (το εδωσα αντι για βραδυνο γαλα που ξέρω ότι θα επιναν πολύ λιγότερο)

και για μια ακόμη φορά, με τηλεοραση ανοιχτή, κ διαφορα μικροαντικειμενα να τους τραβανε την προσοχη για να τρώνε.

Στο ενδιαμεσο εφτιαξα ενα τοστακι το εκοψα στη μεση κ τους το εδωσα σε πλαστικά πιατάκια να τρώνε καθώς παιζουν. Αφου ενθουσιαστηκαν που θα ετρωγαν μονες τους, μετα απο κανα δυο μπουκίτσες, το μαζευα απο το χαλί...:?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε δεν μας ανησυχουν καθολου οι χαμηλες τιμες.υψηλες να μην ειναι,μου ειπε!ουφ,μου εφυγε ενα -ακομα -αγχος!:rolleyes:και για αυτο που ειπες με την φιλη σου,θυμηθηκα κι εγω οτι καπου το ειχα διαβασει πως η υπογλυκαιμια ειναι ενδειξη για προδιαθεση σε διαβητη.εχουν και οι 2 γιαγιαδες μου,αλλα οι γονεις μου που προσεχουν λιγο περισσοτερο τιποτα ευτυχως! εγω που ειμαι πολυ γλυκατζου,πρεπει να το περιορισω,αλλα στο μελλον για να την γλιτωσω.

Για την ωρα,το μονο που σκεφτομαι ειναι να περασει αυτη η εγκυμοσυνη οσο πιο ανωδυνα γινεται χωρις τιποτα τρελα τωρα στο τελος,γιατι εχω τρελαθει απο ανασφαλειες...

εχω γινει υπερβολικη,ολο για κατι ανησυχω.καμια σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη(καμια φορα η αγνοια ,κανει καλο,τί να πω..:rolleyes:)

Όλα οκ, δηλαδή? Μπραβο!

Και μην αγχωνεσαι, τις ιδιες ανασφάλειες περασαμε όλες λίγο-πολύ (μην ξεχνας και τις ορμονες που χορεύουν:D), όλα θα πανε αψογα !!!

Και εγω εχω ιστορικό λογω του διαβήτη της μητερας μου κ εκανα διαβήτη κύησης. Το ειχαμε όμως ήδη αντιληφθεί πριν μείνω έγκυος καθώς είχα φτασει σε οριακό σημείο να αποκτήσω κι εγω (ειχα κάνει μια καμπύλη με τιμες...στο Θεό!:shock::shock::shock:) και ήμασταν προετοιμασμένοι!

Εμενα γαλα 250 εως 300 το πρωι,φρουτοκρεμα ο καθενας 1αχλαδι,1μηλο,μιση μπανανα,ενδιαμεσα μπισκοτα.μεσημερι ενα πιατακι ψιλοκομενο φαγητο,απογευμα μποσκοτακια και κανενα τοστ,βραδυ 300 γαλα.αν φτιαξουμε πιτσα η' σουβλακι καλαμακι με πατατες τα τσακιζουν!παντως ισως βγαζουν δοντια,εμενα εχουν 16 αρα εχουμε μελλον μεχρι τα 20...

Αχ, αυτό το γάλα!!! Αν επιναν τουλαχιστον μια μεγαλύτερη ποσοτητα δε θα ανησυχούσα.

Οι δικές μου δε δεχονται πλέον τίποτα λιωμένο, ουτε τις κρεμες (τρωνε σπανια, συνήθως τις αηδιαζουν...) ουτε τη φρουτοκρεμα! θελουν τα φρουτα στο χεράκι τους, οποτε... τρωνε λιγότερα!:confused:

Δοντακια βγαζει σίγουρα η μεγάλη, η μικρή εχει όπως κι εσεις 16! Αντε να τελειωνουμε κ μ' αυτο το βραχνα! (Μετα να δω σε τι θα αποδίδω την κακοφαγία τους, γιατι κατι μου λέει οτι θα συνεχιστεί....:rolleyes:)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Linaki μηπως να τους αλλαζες μαρκα γαλα;εγω δινω νουλακ και τους αρεσει πολυ,βεβαια σε λιγες μερες που θα κλεισουν τα 2 θα το αλλαξω.εμενα τρωνε μονα τους ψιλοτεμαχισμενα αλλα εχουν μαθει γιατι βλεπουν τα αλλα παιδακια στο παιδικο.ο παιδικος εχει βοηθησει και την ομιλια,πλεον μιλαμε παρα πολυ

Linaki μηπως να τους αλλαζες μαρκα γαλα;εγω δινω νουλακ και τους αρεσει πολυ,βεβαια σε λιγες μερες που θα κλεισουν τα 2 θα το αλλαξω.εμενα τρωνε μονα τους ψιλοτεμαχισμενα αλλα εχουν μαθει γιατι βλεπουν τα αλλα παιδακια στο παιδικο.ο παιδικος εχει βοηθησει και την ομιλια,πλεον μιλαμε παρα πολυ

Δινω νεσλακ 1+ εβαπορέ. Πινουν ελαχιστα περισσοτερο απο τα αλλα γαλατα που εχουν δοκιμασει (νεσλακ 1+ φρεσκο υψηλης παστεριωσης, δελτα αντβανς φρεσκο, νουλακ εβαπορε). Το περισσσοτερο το πινει ο νεροχύτης:(:(:(!

Και οι δικές μου στον παιδικό εμαθαν να τρωνε το φαγητό οπως ειναι, μιλουν καλύτερα, μας λένε νεα τραγουδακια κ χορευουν και γενικά στην επικοινωνία εχουμε κάνει μεγάλα βήματα!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

καλημερα μανουλες μωρακια και συνεγκυουλες!!!!!

Κιρα....ολα καλα λοιπον αντε φτανουμε στο τελος!!!!αυριο πηγαινεις στον γιατρο οποτε θα σου πει κι εσενα να σε βλεπει καθε 15...

ΛΙΝΑΚΙ ειναι πολυ αδυνατες???γιατι αγχωνεσαι???βεβαια δεν το εχω ζησει και δεν μπορω να εκφερω γνωμη......αλλα θυμαμαι την ξαδερφουλα μου η οποια γεννηθηκε πολυ προωρα και παντα ηταν πισω στις καμπυλες αναπτυξεις εκανα τον καραγκιοζη για να φαει 2 κουταλιες κρεμα και γενικα οτιδηποτε εμπαινε στο στομα της δεν το δεχοταν με ευχαριστηση η θεια μου ειχε τρομοκρατηθει δεν ηξερε τι να κανει...αυτα ολα μεχρι την ηλικια 4-5 γιατι μετα πηρε φορα...ωσπου σε λιγο διαστημα χρειαστηκε παιδοδιατροφολογο:shock:και ακομα,στα 13 πλεον,ειναι ενα παχουλουτσικο:oops:κοριτσακι!!

εεεε μετα απο αυτο εχω ενημερωσει και τους γυρω μου αν με δουν να πιεζω παιδι να φαει να με χαστουκιζουν!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ω, ρε Τζινιώ! Πού το κονομησαν; Στον παιδικό ε; Πώς πάνε τα πραγματα; Ηρεμησαν καθόλου ή συνεχίζεται ο πυρετός;

Κιρα, είσαι απολύτως φυσιολογική. :) Οι ανασφάλειες - και κυρίως οι τρελές- είναι μες το παιχνίδι.

Βρε Λινάκι, θα κάνουν καταπληκτική σιλουέτα ;)

jYwYp3.png

Καλημερα!!!!!!

Κιρα μια χαρα ειναι η καμπυλη σου!!! εγω ειχα τιμες υψηλες κ με ειχε προειδοποιησει η διαβητολογος για ινσουλινη αλλα δεν μου εδωσε ποτε!

Το πακετακι σου ηρθε;:rolleyes:

Λινακι καλυτερα αδυνατα για μενα παρα σαν τα δικα μου που δεν χορταινουν με τπτ! γαλα πρωι-βραδυ 330-340ml!

Mpoygos πως πατε εσεις; ολα καλα; 16 δοντακια ακομα; νομιζω οτι οι 4 πισω τραπεζιτες βγαινουν μεχρι 2 1/2 ετων!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Κοριτσια συγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει τπτ. Επικράτησε λίγη ηρεμία στο σπιτι και είπα να μπω. Τα νέα μας ειναι πως ο μπεμπης ειναι καλα αλλα κόλλησε η μπεμπα!! Αυτο που συμπερανα ειναι πως για αυτη τη μετάλλαξη(τσιριδα,κλαμα κα) του μικρού δεν έφταιγε η ίωση αλλα η κορτιζονη (soldesanil) μόλις τη σταμάτησαμε σε 2 μερες ηρεμησε ενώ τωρα που την άρχισε η μικρη μου κάνει τα ίδια σχέδια. Εχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο ή Εχει συμβεί και σε σας?:confused: άδικα θα τρεχαμε στα νοσοκομεία αλλα αν βλέπατε πως τσιριζε και πως χτυπιοταν θα ανησυχουσατε και σεις. Ευτυχώς η μικρη δεν ειναι τόσο φωνακλου :D γμτ ξύπνησε. Δεν έλεγα τπτ άλλο :mad:

p1Utp3.png

Καλησπέρα και πάλι!

Καλέ που πήγατε όλες? Τι ερημια ειναι αυτή????

Βρε κορίτσια, εχω αγχωθεί ξανα με το φαγητό τους.

Σήμερα που τις εχω σπίτι εχουν φαει:

Τα απογευματα ειναι συνήθως ακομα πιο ανορεχτες κ απο το γαλα που τους δίνω το βραδυ πινουν ακόμα λιγοτερο! Δοκίμασα με βαρια καρδια να τους βαλω λίγη ζαχαρη στο γαλα, μπας κ πιουν λίγο παραπάνω, αλλα ματαια...

Οσες εχετε μικρά πανω κατω στην ιδια ηλικία, πόσο τρώνε κατα τη διαρκεια της ημέρας?

ΤΑ ίδια ΣΚΑΤΑ κ εμείς!

Κ τώρα που είναι άρρωστα τριςχειρότερα!

1 μπιφτέκι το καθένα + 2-3 πατάτες φούρνου (στα καλά μας?)

Ανέλπιστα καλά για εμάς θα ήταν!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μοριτσα περαστικη στη μικρη!!!

Εμεις με τις soldesanil ποτε δεν ειχαμε θεμα! αντιθετως ηρεμουσαν πολυ...τωρα βοηθουσε η κορτιζονη; η μασκα; δεν ξερω!

Τζινιω εαν τρωγανε κ μενα ετσι θα εσκαγα! αλλα ειναι καλοφαγα!

καλημερα μανουλες μωρακια και συνεγκυουλες!!!!!

Κιρα....ολα καλα λοιπον αντε φτανουμε στο τελος!!!!αυριο πηγαινεις στον γιατρο οποτε θα σου πει κι εσενα να σε βλεπει καθε 15...

ΛΙΝΑΚΙ ειναι πολυ αδυνατες???γιατι αγχωνεσαι???βεβαια δεν το εχω ζησει και δεν μπορω να εκφερω γνωμη......αλλα θυμαμαι την ξαδερφουλα μου η οποια γεννηθηκε πολυ προωρα και παντα ηταν πισω στις καμπυλες αναπτυξεις εκανα τον καραγκιοζη για να φαει 2 κουταλιες κρεμα και γενικα οτιδηποτε εμπαινε στο στομα της δεν το δεχοταν με ευχαριστηση η θεια μου ειχε τρομοκρατηθει δεν ηξερε τι να κανει...αυτα ολα μεχρι την ηλικια 4-5 γιατι μετα πηρε φορα...ωσπου σε λιγο διαστημα χρειαστηκε παιδοδιατροφολογο:shock:και ακομα,στα 13 πλεον,ειναι ενα παχουλουτσικο:oops:κοριτσακι!!

εεεε μετα απο αυτο εχω ενημερωσει και τους γυρω μου αν με δουν να πιεζω παιδι να φαει να με χαστουκιζουν!!!

Οχι δεν θελω να ειναι παχουλα μωρα κ ουτε ειναι πολύ αδυνατες.

H αλήθεια ειναι ότι ανησύχω για την αναπτυξή τους, ειναι χαμηλα στις καμπύλες αναπτυξης, ειδικά η μικρή κ δεν εχει παρει καθολου υψος τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα ειναι 11,3 κιλά κ 85,5 εκ. η μεγαλη και 10,1 κιλά κ 81 εκ. η μικρή.

Η γιατρός (που την εχω ψιλοπρήξει) επιμένει ότι ειναι μια χαρά κι αδικα ανησυχώ, οτι το υψος καθορίζεται απο την κληρονομικότητα κ η διατροφή το επηρεαζει οταν υπαρχει σοβαρο προβλημα υποσιτισμου. Και ειναι καθετη οτι ενα παιδί που γενικά τρώει ποτε δεν το πιεζουμε στο φαγητό.

Αλλα μερικές φορές ο περίγυρος μας επηρεαζει, επειδή ειναι ετσι μικροκαμωμένες ακουω σχόλια του τύπου: "δεν τρώνε, ε?" , "μηπως να επεμενες περισσοτερο στο φαί?" ή "εγω στα δικά μου (ψηλα παιδάκια) εδινα τη διπλασια ποσοτητα απο αυτή που δίνεις κ τα πιεζα να τρωνε..."

Καλημέρα!! Κοριτσια συγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει τπτ. Επικράτησε λίγη ηρεμία στο σπιτι και είπα να μπω. Τα νέα μας ειναι πως ο μπεμπης ειναι καλα αλλα κόλλησε η μπεμπα!! Αυτο που συμπερανα ειναι πως για αυτη τη μετάλλαξη(τσιριδα,κλαμα κα) του μικρού δεν έφταιγε η ίωση αλλα η κορτιζονη (soldesanil) μόλις τη σταμάτησαμε σε 2 μερες ηρεμησε ενώ τωρα που την άρχισε η μικρη μου κάνει τα ίδια σχέδια. Εχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο ή Εχει συμβεί και σε σας?:confused: άδικα θα τρεχαμε στα νοσοκομεία αλλα αν βλέπατε πως τσιριζε και πως χτυπιοταν θα ανησυχουσατε και σεις. Ευτυχώς η μικρη δεν ειναι τόσο φωνακλου :D γμτ ξύπνησε. Δεν έλεγα τπτ άλλο :mad:

Περαστικά μορίτσα!!! Εγω σολντεσανιλ δεν εχω δώσει, απο κορτιζόνη εχουν παρει πρεζολον κ δεν ειδα αλλαγή συμπεριφοράς.

Τζίνι πως τα πατε εσεις? Ειναι καθόλου καλύτερα τα μικρούλια?

Καλησπέρα κορίτσια! Άρρωστοι από παραμονή Θεοφανείων. Ένα γειά ήθελα να πω και περαστικά στα άρρωστα μωράκια!!!

Περαστικά κ σε σας....

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...