Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kalhspera!!

νουνουκα ελπιζω να πανε καλά τα πραγματα με τη δουλεια..

κριστι δε ζητα πολλά καλέ!! Θα βρειτε μωρε αμαξι, ειδικα τωρα τα μεγαλα δεν εχουν μεγαλη ζητηση κ θα βρειτε κ σε καλη τιμη!

ελιζα υπεροχη εικονα!:D:D

ιθακη κ εγω νομιζω ειναι νωρις ακομα να καθονται...βεβαια θα το δεις κ εσυ απο μονη σου ποτε ειναι η ωρα...

ολες μαζι μπλουμ το Μαιο δηλαδη θα κανουμε...μας βλεπω το πασχα να κανουμε βαφτισοσυζητησεις:tongue:

καλη αρχη κ με τις τροφες!

νουφι αποστευτη ατάκα!;)

τυχερη εισαι που βρηκες καλη κοπελα. Ε νταξ θα εχει ενα ελλαττωμα κ αυτη!

τζινι το κουβεντιασα με τη μαμα μου κ ειπαμε να κανουμε μια προσπαθεια να συνεργαστουμε καπως καλυτερα:rolleyes: δε θελει να παρω γυναικα λεει...θα δουμε. Εγω της ειπα θελω να ερχεται 3 πρωινα την εβδομαδα κ 2 απογευματα που παω για δουλεια στανταρ ομως χωρις αχ βαχ και γρηγορα να φυγω για τους χ,ψ λογους γτ εμενα αυτα μ επηρρεαζουν κ δε μπορω να λειτουργησω... Κ ετσι θα μπορω να προγραμματιζω κ τις δουλειες μου. Γιατι να πουμε κ του στραβου το δικιο, μια χαρα με βοηθαει ως τωρα, αλλά το κανει οποτε τη βολευει, οτι κ οση ωρα θελει, απο πο΄λυ εως λιγο/ Τεσπα, σας επρηξα λιγο νομιζω, το κοβω εδω κ αν εχω νεοτερο τα ξαναλέμε!!

Ωραιο το μαζντα αλλά εχει τρελη κατανλωση αν θυμαμαι καλα...πουφ και 5ευρο!!:tongue::tongue:

δουλειά δηλ.

ΔΕν ειναι καλά η Συλ κ δνε πατε σχολειο?? το χασα αυτο το επεισοδιο...περαστικά!

καντυ no comments για το γιατρο.... ειναι για πολλες κλωτσιες τετοιοι τυποι... Καλα εκανες!

τα νεχτ 0-3 ισως ειναι μεγαλα στην αρχη αλλά μετα απο κανα μηνα θα ειναι οκ. Εγω newborn ειχα παρει μονο κατι φορμακια, τα φανελακια ηταν ολα 0-3 απο mothercare κ τα φορεσαν ολο το καλοκαιρι..

σεμιν τελικα βρηκες γυναικα? τι κανονισες?

οντως αδειο το σπιτι μετα το ξεστολισμα...αλλά παμε γι αλλα τωρα, μετραμε για καρναβάλι!!!!!!!!:P:p

σεβη που ησουν χαμενη τοσο καιρο????

του χρονου καλυτερα οι γιορτες! '

φιλια!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κάντυ, εδώ που τα λέμε, τα newborn του Mothercare εμείς φορούσαμε μέχρι και 2,5 μηνών. Οπότε ό,τι νομίζεις. Ήδη βλέπεις δύο άνθρωποι δυο γνωμες. Οπότε είναι και υποκειμενικό. Πάντως τα μεγάλα ρούχα , τα κρατάς περισσότερο.

Σίγουρα πάντως μη λυπηθείς τους σελτέδες. Το λιγότερο 6. Από ενα σε κάθε καλαθουνα ή πορτ μπεμπέ , ό,τι χρησιμοποιήσετε τον πρώτο καιρό και μετα κούνια. Άλλους 4 να υπάρχουν για το άλλαγμα. Ούτε που ξέρω πόσες φορές με κατούρησαν στην αλλαγή από την παλιά πάνα στην καινούρια. Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα δηλαδή. Τα σκασμένα. Λες και περιμένουν να ελευθερωθεί το πουλί τους για να κατουρήσουν ;)

Gem τα δικά σου πότε άρχισαν το άθλημα του sitting? Και του μπουσούλινγκ αν έχουν μπει σε αυτη τη φάση; Πώς τα κατάλαβες; Από ποια σταση ξεκινήσατε;

jYwYp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!!!

τα mothercare δεν βγαζουν πια μικροτερα απο 0-3 γιατι δεν ειχαν λεει κινηση

τα 0-3 μου φαινοντε πολυ μεγαλα:rolleyes:επισσης μου φαινοντε παρα πολυ ακριβα....και απ οτι μου ειπαν δεν βαζουν και εκπτωσεις...εκτος αν μου το ειπαν για να τα παρω τωρα πριν τις εκπτωσεις:rolleyes::rolleyes:

ζαρα δεν εχουμε εδω κοντα με παιδικα:evil:

γι αυτο ελεγα μηπως επαιρνα απο next εχω ακουσει καλε κριτικες και ειναι σε φυσιολογικες τιμες:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

(Για ακριβεια mothercare) Ούτε αυτά που τα βάζουν σε τριάδα - τετράδα; όχι πως είναι και τρομερά φθηνότερα. Σε νιώθω. Είναι τσιμπημένα... και είναι και από τα πιο οικονομικά . Κάτι Ηρα και Λητω κλπ που έχουμε εδώ είναι ακόμα χειρότερα από τιμή... Άστα να πάνε!!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!! πηρα τις εξετασες μου σημερα,κι εχω αγωνια, η επισκεψη με τον γιατρο ειναι σε λιγες μερες,αν μπορειτε πειτε μου πως τα βλεπετε τα πραγματα:

η καμπυλη σακχαρου ειναι αυτη:

(με 100 μλ γλυκοζης)

οι τιμες μου ειναι

0' 57

60' 80

120' 81

180' 52

εχω προδιαθεση για διαβητη;

καλησπερα κοριτσακια!! πηρα τις εξετασες μου σημερα,κι εχω αγωνια, η επισκεψη με τον γιατρο ειναι σε λιγες μερες,αν μπορειτε πειτε μου πως τα βλεπετε τα πραγματα:

(με 100 μλ γλυκοζης)

οι τιμες μου ειναι

0' 57

60' 80

120' 81

180' 52

εμενα βγαινει συνηθως λιγο πιο πανω απο το οριο τωρα εσενα που ειναι τοσο χαμηλη δεν ξερω τι σημαινει:rolleyes::rolleyes:

για κοιταξε εδω

http://www.vita.gr/html/ent/432/ent.9432.asp

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kίρα μήπως γράψει λάθος στις τιμές;

Αν έχεις τόσο θα σε μάζευαν με τα κουταλάκια :tongue:

Με τα φορμάκια τί μου θυμήσατε :D.

Ήμουν πεπεισμένη ότι θα γεννήσω πρόωρα και αγόρασα νούμερο 00 δηλ. για προωράκια. Όταν γενήθηκαν οι κύριοι 3.400 και 3.240 κοιτάει ο γιατρός τα ζιπουνάκια (γιατί στο Αττικό δίνεις εσύ ρουχα να ντύσουν τα μωρά) και λέει:

τί είναι αυτά που έφερες....βάλτε τα τους για σκουφιά :lol::lol::lol::lol::lol:

Γελάσανε όλοι, φώναξαν την αδελφή μου και τους έφερε άλλα από τη βαλίτσα.

Κρίστυ βάλε καμιά φωτό από την φωτογράφηση!

Gem τα δικά σου πότε άρχισαν το άθλημα του sitting? Και του μπουσούλινγκ αν έχουν μπει σε αυτη τη φάση; Πώς τα κατάλαβες; Από ποια σταση ξεκινήσατε;

xaxaxa μπουσούλινγκ!!:tongue: καθολου μπουσουλινγκ εμενα!! Μαλλον θα περπατησουν κατ ευθειαν. ειδικα ο μεγαλος ηδη τον κραταμε κ αλλαζει βηματα κανονικα!!

σιττινγκ αργησανε καπως μπορω να πω. νομιζω καπου στους 5,5-6μηνες. Αλλά πεφτανε δεξια-αριστερα κ τους εβαζα μαξιλαρες. κ τωρα πεφτουν ενίοτε...

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!!!

τα mothercare δεν βγαζουν πια μικροτερα απο 0-3 γιατι δεν ειχαν λεει κινηση

τα 0-3 μου φαινοντε πολυ μεγαλα:rolleyes:επισσης μου φαινοντε παρα πολυ ακριβα....και απ οτι μου ειπαν δεν βαζουν και εκπτωσεις...εκτος αν μου το ειπαν για να τα παρω τωρα πριν τις εκπτωσεις:rolleyes::rolleyes:

ζαρα δεν εχουμε εδω κοντα με παιδικα:evil:

γι αυτο ελεγα μηπως επαιρνα απο next εχω ακουσει καλε κριτικες και ειναι σε φυσιολογικες τιμες:rolleyes::rolleyes:

βασικα τα μαδερκαρε νομιζω τ αξιζουν τα λεφτα τους, κ δεν εχουν κ τοσο μεγαλη διαφορα απο τα αλλα ειδικα οι μεγαλες συσκευασιες. Ειναι αυτα που μετα απο πολλάαααα πλυσιματα δεν κανουν κομπους, δεν στραβωνουν οι ραφες κτλ κτλ. Κ τα νεχτ μου αρεσαν αλλα οχι τοσο πολύ. Εκπτωσεις οντως δεν εχουν απ οσο ξερω σε αυτα.

(με 100 μλ γλυκοζης)

οι τιμες μου ειναι

0' 57

60' 80

120' 81

180' 52

για διαβητη αποκλειεται, αλλά οντως πολύ χαμηλη η 120'.ειναι σιγουρα σωστη... για υπογλυκαιμια μου κανει:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ιθάκα κ εσείς νωρίς βλέπω ξεκινάτε στερεές. Έσο έτοιμη δια τρελό μπογιάτισμα, καλού κακού βάλε κ εσύ καμιά σαλιάρα...!

Πώ ρε σεβ, θυμήθηκα τα σκηνικό σου με το μηκώνιο! Φρίκη!

Ωραίος ο ντοκτόρης κάντυ, με κόλπα ο τυπάκος.

Ρούχα εγώ είχα από τη μεγάλη 00 με βολέψαν (3 κιλά τα δίδυμα), μάδερ κ αυτά 0-3 νομίζω πήρα για τα δίδυμα, αλλά του ζάρα που είχα κάποια απο τη μεγάλη πάλι, παρόλο που ήταν πολύ καλά ποιοτικά.... ήταν φαρδιά. Μια ξαδέρφη που δουλέυει ζαρα μου είπε πως "στενέψαν" τα πατρόν γενικά.

Τα άλλα που λες δεν τα ξέρω.

Καλό θα είναι να φτιάξεις μια λίστα από αυτά που χρειάζεσαι κ αν μπορέσεις να πας τσακ μπαμ να κάνεις τις αγορές σου κάπου που να έχουν διάφορα μαγαζιά .

Μαδερ βάζει εκπτώσεις, αλλά στα εσώρουχα κάνουν μικρό ποσοστό.

Τζεμ καταλαβαίνω απόλυτα τί περνάς, ελπίζω... να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Υγ: τους αρέσει να νιώθουν απαραίτητες. Μην το ξεχάσεις.

Το μάζντα αναλόγως πώς του φέρεται ο οδηγός...

Κυρά εμένα καλές μου φάνηκαν οι τιμές σου, εώς πολύ χαμηλές.

Μπούγε δεν έτρωγα την γλώσσα μου?

Η μεγάλη απύρετη , αλλά με πόνο στο αφτί από αργά χτές το βράδυ κ σποραδικά σήμερα,

η μικρή πυρετό το μεσημέρι κ τώρα το βράδυ,

ο πασάκας πυρετό το απόγευμα... εμετό κ ξανά εμετό πριν λίγο.....

το φελέκι μου μέσα με τους κωλοεμετούς! Βαρέεεεεεεθηκα ωρε!

Υγ: Ωρέ τον μάη της κολυμβήθρας θα γίνει εδώ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

0 min 57,0 mg/dl

60 min 80,0 mg/dl

120 min 81,0 mg/dl

180 min 52,0 mg/dl

ετσι ακριβως ειναι οι τιμες.. σε περιπτωση υπογλυκαιμιας τι κανουμε;μπορει να μου δωσει ινσουλινη ή ελεγχεται με διατροφη;

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμεις δόξα τω Θεώ καλύτερα, εμεινε λίγο μυξα κ βήχας να εχουμε να πορευομαστε:evil:, αλλα γενικά καλά, γυρισαν κ στο σταθμό οι τσουπρες !!!

(με 100 μλ γλυκοζης)

οι τιμες μου ειναι

0' 57

60' 80

120' 81

180' 52

Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά μια φίλη μου ειχε κάνει υπογλυκαιμία στο τρίωρο μετα απο καμπύλη ζαχάρου (μαλιστα το συζητουσαμε κ λέγαμε ότι ειναι καλή αφου δεν ανεβηκε το ζαχαρο), όμως ο ενδοκρινολογος της ειπε οτι σημαινει οτι υπάρχει προβλημα στον μεταβολισμο της γλυκόζης, και προς το παρόν δεν είχε κατι, αλλα ειχε προδιαθεση να αποκτήσει. Ο ντοκ τι λεει?

Καλησπέρα διδυμομανούλες μου

Κοριτσάκια μου, είναι η δεύτερη εβδομάδα στη δουλειά μετά τις διακοπές και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω... θέλω να είμαι σπίτι με τα παιδάκια μου...εχθές άργησα να πάω σπίτι και τους βρήκα και τους δύο στη σκάλα (κάποιος είχε αφήσει την πόρτα ασφαλείας ανοιχτή...:evil::evil::evil:) και μόλις με άκουσαν φώναξαν και τα δύο μαμά και χώσανε και τα δύο μαζί τα κεφάλια τους κάτω από το κάτω κάγκελο της κουπαστής της σκάλας να με δούνε!!!! Έβλεπα δηλαδή μια σκάλα και δυο κεφαλάκια να εξέχουν!!!! Για φωτό ήταν !!!!! Ενώ μετά, για να τα κατεβάσουμε μου δίνει τον έναν αρχικά αγκαλιά ο Θ. και μου δίνει και τον άλλον και εκείνη τη στιγμή που τα είχα αγκαλιά και τα δύο (μικρή στιγμή η αλήθεια είναι γιατί δεν αντέχεται και με τα δύο πια) με πλημμύρισε ένα αναπάντεχο συναίσθημα ευτυχίας που πραγματικά μου έκοψε την ανάσα!

Μου λείπουν...

Πολύ ομορφη εικόνα :):):)

Απο μια ηλικία κ μετα ειναι σκετη απολαυση, δεν ειναι ????

Α! Από Τρίτη αρχίζουμε κρέμα βανίλια. Άρα πλέον πάμε σε καρεκλάκια φαγητού , πιατάκια , κουταλάκια και κόβουμε την αποστείρωση! Άντε λίγο λίγο να μεγαλώνουμε.

Αντε, με το καλό στις στερεες!!! Μεγαλώσατε πια ! ;)

Οι πρωτες φορές εχουν συνήθως πολύ γελιο!

Καντυ ο γιατρος ανεκδιήγητος! Ήμαρτον δηλαδή, τετοια κοροιδία !?!?

Για το καρότσι, ειχα ψαξει γύρω στον 7 μήνα για να δω τι υπαρχει, αλλα το αγορασα τελικα αφου γέννησα.

Και εμεις φορμακια τεραστια ειχαμε όταν ήταν νεογεννητα για τα next δεν ξέρω, αλλα καλύτερα να ειναι μεγαλύτερα, θα δεις ότι μεγαλώνουν γρήγορα!!!!!!!!!!!:D:D:D

Ιθακη κ Σεβη με το καλό οι μαγιατικες βαφτίσεις!!!

Τζίνι περαστικά στα μωρουλίνια!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα και πάλι!

Καλέ που πήγατε όλες? Τι ερημια ειναι αυτή????

Βρε κορίτσια, εχω αγχωθεί ξανα με το φαγητό τους.

Σήμερα που τις εχω σπίτι εχουν φαει:

-το πρωινο γαλα ελαχιστο 100-150 μλ περιπου

-μισή μπανανα (κ οι δύο μαζί) κ απο ενα αχλάδι

-απο ενα μπιφτεκι κ 2-3 πατατες φουρνου η καθεμια με το ζορι (με dvd των ζουζουνιων κ παιχνίδια)

-2-3 μπισκότα η καθεμια στο ενδιαμεσο

Τα απογευματα ειναι συνήθως ακομα πιο ανορεχτες κ απο το γαλα που τους δίνω το βραδυ πινουν ακόμα λιγοτερο! Δοκίμασα με βαρια καρδια να τους βαλω λίγη ζαχαρη στο γαλα, μπας κ πιουν λίγο παραπάνω, αλλα ματαια...

Οσες εχετε μικρά πανω κατω στην ιδια ηλικία, πόσο τρώνε κατα τη διαρκεια της ημέρας?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμεις δόξα τω Θεώ καλύτερα, εμεινε λίγο μυξα κ βήχας να εχουμε να πορευομαστε:evil:, αλλα γενικά καλά, γυρισαν κ στο σταθμό οι τσουπρες !!!

Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά μια φίλη μου ειχε κάνει υπογλυκαιμία στο τρίωρο μετα απο καμπύλη ζαχάρου (μαλιστα το συζητουσαμε κ λέγαμε ότι ειναι καλή αφου δεν ανεβηκε το ζαχαρο), όμως ο ενδοκρινολογος της ειπε οτι σημαινει οτι υπάρχει προβλημα στον μεταβολισμο της γλυκόζης, και προς το παρόν δεν είχε κατι, αλλα ειχε προδιαθεση να αποκτήσει. Ο ντοκ τι λεει?

εννοεις της ειπε οτι ειχε προδιαθεση να αποκτησει στο μελλον γενικοτερα ,με την ηλικια κτλ,ή να αποκτησει διαβητη κυησης;

με τον γιατρο θα μιλησω την Δευτερα,να με δει κιολας,και τελος μηνα εχω και ενδοκρινολογο,για τον θυρεοειδη μου,(μαλλον θα το επισπευσω το ραντεβου,για να ειμαστε σιγουροι..)

εννοεις της ειπε οτι ειχε προδιαθεση να αποκτησει στο μελλον γενικοτερα ,με την ηλικια κτλ,ή να αποκτησει διαβητη κυησης;

με τον γιατρο θα μιλησω την Δευτερα,να με δει κιολας,και τελος μηνα εχω και ενδοκρινολογο,για τον θυρεοειδη μου,(μαλλον θα το επισπευσω το ραντεβου,για να ειμαστε σιγουροι..)

Οχι, όχι διαβήτη κύησης και sorry!!!:oops: επρεπε να το διευκρινήσω !!!!!!!!!!

Η κοπέλα δεν ήταν εγκυος, προληπτικά την εκανε την καμπύλη γιατί φοβόταν ότι ειχε διαβήτη!

Ακριβώς όπως το γραφεις της ειπε ότι ειχε προδιαθεση να αποκτήσει στο μέλλον κανονικό διαβήτη γι' αυτο επρεπε να προσέχει διατροφή, βαρος κτλ!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...