Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τζεμ το αυτό μου έλεγαν κ εμένα όταν σκεφτόμουν για γυναίκα καθημερινά.

Ή στην γυναίκα, ή πιό ακριβα΄στον ψυχολόγο ψυχίατρο!!!!!

Ιθάκα μην αγχώνεσαι καλέ! εμάς είδικά η μικρή είναι αλλού πατώ κ αλλού βρίσκομαι, κοιτάω πίσω, δεξιά, αριστερά, το ταβάνι όταν περπατώ κλπο κλπο....

Πιστεύω πως ίσως είναι αρκετά νωρίς για να κάτσουν από τώρα στον πωπό. Δεν έχουν ούτε την ικανότητα να μπαλατζάρουν τον κορμό τους, ούτε κ της αντοχές να κάτσουν στον πωπό. Ρώτησες τον γιατρό? μήπως δεν κάνει καλό στη μεσούλα τους από τώρα?

Κρις έχουμε 2 Recaro young sport κ 1 recaro young expert plus. Χωράνε κ τα τρία στο mazda cx 7 κ στο Renault tce megane.

Να σου πώ οτι πήγα με το μεγάλο αμάξι κ δοκίμαζα τρία τρία τα καθίσματα στην πίσω καμπίνα, αλλά τον αποζημίωσα τον πωλητή!!!!!!!!!!!!

Ελίσα η καρδιά σου ήρθε στην θέση της????

Κηφισιά νιέντε, δεν ξέρω εκτός από τα πλαυμοβιλ.

Νούφι αφού είναι μια χαρά για τα παιδιά η θεία.... όλα καλά.

Όσον αφορά την 15μερη κυρία, λογικά θα δεχτεί. Εμάς η Τάνια από 50 που έπερνε σε διάφορα σπίτια, έχει πέσει σε 40 κ 35..... κ τίποτα, χωρίς δουλειά δηλ.

Ζίτα πώς είστε? Εγώ δεν την έχω πάει σχολείο παρα μόνο την προηγούμενη παρασκευή. Κ αύριο σκέφτομαι να μην την πάω.

ΣΉμερα τα πήγα παιδότοπο κ ήταν πολύ ωραία!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα κοριτσακια!!!!

τα νεα μου:

λοιπον παμε το πρωι μεσα στο ψωφοκρυο κανουμε ολα τα διαδικαστικα και περιμενουμε την σειρα μας....σημερα ειχα κλεισει να κανω κατι σαν επαναληπτικη β επιπεδου σε εναν γιατρο στο ιδιο νοσοκομειο με τον δικο μου ειναι αυτος και αλλος ενας στο νοσοκομειο που κανουν τους μεγαλους υπερυχους ο αλλος ομως οταν πηγα να κλεισω ραντεβου στις 4/12 δεν ειχε καθολου κενο μεχρι μεσα Φεβρουαριου ετσι εκλεισα σε αυτον που ειχε ολες τις Πεμπτες που κανει υπερυχους κενο και οντως εγω και αλλες 2 ειχαμε ραντεβου οποτε και τελειωσα νωρις!!!μπαινω μεσα φυσικα ο γιατρος δεν ηταν εκει ειχε εναν νεαρο και ηταν και μια κοπελα η κοπελα πηρε ιστορικο και ο νεαρος μου εκανε υπερυχο η κοπελα εφυγε και ο νεαρος κανοντας μου τον υπερυχο και αφου τον ρωτουσα με ενημερωνε για οτι εβλεπε φυσιολογικα δηλαδη!!!σε λιγη ωρα ερχεται η κοπελα και του λεει σιγα ''μην ενημερωσεις για τιποτα θα ερθει ο ιδιος απλα να λες οτι δεν βλεπεις''απο κει και μετα μουγκα ο νεαρος!!!καποια στιγμη μπαινει και ο γιατρος μεσα!!!!!με κοιταζει και αρχιζει ''ξερετε αυτος ο υπερυχος δεν ειναι καλος και δεν μπορουμε να δουμε τιποτα ...απο που ειστε???οπως σας ειπα αυτος ο υπερυχος δεν ειναι καλος και δεν βλεπουμε κατι..εργαζεστε???αα ειστε ανεργη??παντως εγω σας ενημερωσα οτι αυτος ο υπερυχος ειναι παλιος και δεν του εχουμε καμια εμπιστοσυνη ποσο καιρο ειστε ανεργη??πριν που εργαζοσασταν??θα σας ειπε και ο βοηθος μου πως αυτος ο υπερυχος δεν ειναι καλος και δεν εχουμε σωστη εικονα!!!!''ρωταει τον βοηθο...''καταφερες να δεις κατι??'' λεει ο βοηθος ''εεε οχι'' οποτε ξεκιναει να δει ο ιδιος ο γιατρος.....και παμε παλι ''φυσικα βλεπετε κι εσεις οτι ο υπερυχος δεν ειναι καλος οποτε δεν φαινεται τιποτα....ο συζυγος που εργαζετε??με αυτον τον μισθο ζειτε??τι να σας πω λυπαμαι αλλα εγω δεν μπορω να δουλεψω με αυτον τον υπερυχο γιατι οπως σας εξηγησα ειναι παλιος ....ο γιατρος σας δεν σας ειπε οτι ο υπερυχος εδω ειναι παλιος και οτι δεν μπορουμε να δουλεψουμε???αν θελετε παντως για να ειστε καλυμενη εγω εχω ιατρειο και εχω πολυ καλα μηχανηματα μπορειτε να ερθετε και να κανουμε λεπτομερη υπερυχο εκει''

και εκει ηταν η ωρα που επρεπε να απαντησω..........''ευχαριστω παρα πολυ αλλα πριν ενα μηνα εκανα λεπτομερεστατο υπερυχο β επιπεδου 2 ωρων στον κυριο Τζ....(ειναι αυτος που ειχα παει πριν ενα μηνα ασχολειται αποκλειστηκα και μονο με χρωμοσωμικες ανωμαλιες..αυχενικη,αμνιοπαρ..β επιπεδου κλπ)και απλα τωρα ηρθα για εναν επαναληπτικο αλλα με ενημερωσε ο βοηθος σας οση ωρα μου εκανε υπερυχο και ειμαι καλυμενη''

ντυνομαι του λεω ευχαριστω και φευγω και τον αφηνω μ@λ@κ@α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα συμπερασματα δικα σας!!!!!

αφηστε που για ενα λεπτο που επιασε τον υπερυχο στα χερια του με πιεζε τοσο πολυ στο πλαι που ηδη εχω κανει μελανια ειχα δακρυσει απο τον πονο και η μπεμπα ειχε ενοχληθει τοσο πολυ που συνεχεια εκανε σπαστικες κινησεις οποτε του ''λεω συγνωμη αλλα εκει δεν ειναι το μωρο οποτε αδικα με πιεζεται''αααα λεει γι αυτο σας ειπα οτι αυτος ο υπερυχος δεν ειναι καλος βλεπετε κι εσεις τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε!!!!!

μετα αφου τελειωσα παω στον γιατρο μου ο οποιος ειχε εξωσωματικες και καθυστερησε και απ εξω ειχε γυρω στα 40 ατομα να τον περιμενουν φευγω και τον παιρνω τηλ του λεω εξω γινεται χαμος και ειμαι ηδη πολυ κουρασμενη παω μια βολτα τι ωρα να γυρησω??μου λεει θα σε παρω εγω...οντως 12.30 με παιρνει και μου λεει 1 ελα...παω ευτυχως μου ειπε να μην περιμενω και να περασω αμεσως ειχε και ορεξη σημερα....εγω με υφος του λεω αν ειναι να ξανακανω υπερυχο σε αλλον γιατρο θα μου το λετε να πηγαινω εξω εβαλε τα γελια.....μου λεει καταλαβα σου εκανε μαθημα οτι δεν ειναι καλος ο υπερυχος να πας στο ιατρειο του.......αφου του λεω το ηξερες γιατι με εστειλες γιατι ηξερα μου λεει οτι μεχρι να ερθει ο ιδιος να σου εχει κανει ο αλλος και θα σου εχει πει τα παντα παρ ολα αυτα μου λεει αν ηταν κατι ανησυχητικο θα σου εκανα κι εγω ελα λεει να κανουμε εναν τωρα.....μου τον εκανε μετρησε και τον τραχηλο ο οποιος ειναι 4,2 παρακαλω!!!δεν εχεις αναγκη μου λεει εσυ!!οι εξετασεις καλες και φυσικα μου εβαλε να κανω την μεγαλη καμπυλη:evil::evil:και κατι αλλες για την πηξη του αιματος...μου εγραψε τα φαρμακα μου εγραψε και γιουτοπαρ αλλα μου ειπε να μην το ξεκινησω ακομα θα μου πει αυτος ποτε και αν χρειαστει...επισσης μου εγραψε τις κορτιζονες αλλα μου ειπε επειδη ειναι πολυ καλος ο τραχηλος θα μου πει την επομενη ποτε να τις κανω και θα με ξαναδει σε 15 μερες!!!

εν τω μεταξυ οσο περναει ο καιρος κανω τον Σταυρο μου και λεω δοξα τον Θεο που εχω πεσει σε ανθρωπο πηγα να του δωσω λεφτα και μου λεει οχι...δεν εδωσα....οταν μου εκανε υπερυχο με βοηθησε ο ιδιος να σηκωθω μετα με παει για κολπικο μου λεει περιμενε θα σε βαλω εγω να καθισεις για να μην εχουμε κανενα ατυχημα μετα τελειωνοντας μου λεει περιμενε θα σε σηκωσω εγω δεν κανει να πιεζεσαι και με σηκωσε αυτος κοριτσια:shock::shock:Παναγια μου λεω λαχειο ετυχα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Hello! Από τοπρωί γράφω και τώρα επιτέλους καταφέρνω να ποστάρω!

Naki πολύ ωραίες ιδέες για το μενού! Ευχαριστώ! Εγώ δεν έχω facebook έχει ο σύζυξ. Αν μπορώ να κάνω κάτι μέσω εκείνου, πες!

Νουνου εύχομαι να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό στη δουλειά σου!

Κάντυ μην ανησυχείς θα μάθεις κι εσύ από παιδικά πάρτυ σε λίγο καιρό. Καλά απίστευτος ο γιατρός με το .. «παλιό» μηχάνημα!! Έπρεπε να του πεις καμιά κουβέντα να μη νομίζει ότι σε δουλεύει. Έλεος! Μπράβο για το γιατρό σου πάντως!

Τζεμ μία από τα ίδια ΚΑΙ με τη μαμά μου. Μόνο που το πρόβλημά της δεν είναι η κοινωνική ζωή. Είναι ότι έχει μεγαλώσει και κουραστεί και "παραξενέψει" αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί. Έχεις δίκιο έτσι όπως το σκέφτεσαι. Έχω και την πεθερά που θέλει να βοηθήσει αλλά, επειδή είναι τρελή με την καθαριότητα, κάνει δέκα ώρες να κάνει μία δουλειά και μετά σου λέει τα υπόλοιπα αύριο. Μόνο που εγώ δεν θέλω να μου ξανάρθει αύριο γιατί θέλω ένας άνθρωπος να έρχεται συγκεκριμένη μέρα για συγκεκριμένες ώρες και να κάνει τις δουλειές που θα του πω και όχι ό,τι νομίζει. Θα φάω κράξιμο όταν ακούσει ότι πήρα γυναίκα αλλά δε με νοιάζει καθόλου!

Ελίζα, γράφεις πολύ συγκινητικά! Νομίζω πως κάτι τέτοιες στιγμές σαν τη διπλή αγκαλιά που περιγράφεις, είναι που μας κάνουν να τα αντέχουμε όλα.

Για κέντρο Κηφισιάς ξέρω μόνο παιδικό σταθμό.

Ιθάκη κι εγώ νομίζω πως είναι μικρή για να κάτσει. Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις να τη βάλεις; Εμένα άργησαν να κάτσουν γενικότερα αλλά ποτέ δεν τα έβαλα κιόλας γιατί μου είχαν πει πως επιβαρύνεται η σπονδυλική στήλη.

Νούφι κουράγιο! Μας έλειψες!

Σήμερα ξεστολίσαμε. Μπουχού!! Ωραία ήταν τα Χριστούγεννα!!

Συμπληρώνω: Με τη Σελεστίν είχαμε ανταλλάξει μηνύματα πριν μερικές μέρες. Καλά ήταν. Ελπίζω να μπορέσει αν μας γράψει κάποια στιγμή.

Νακι θα κάνω αυτό που λες μέσω του facebook του άντρα μου. Ελπίζω να μην κάνω πατάτα...

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Κρις έχουμε 2 Recaro young sport κ 1 recaro young expert plus. Χωράνε κ τα τρία στο mazda cx 7 κ στο Renault tce megane.

Να σου πώ οτι πήγα με το μεγάλο αμάξι κ δοκίμαζα τρία τρία τα καθίσματα στην πίσω καμπίνα, αλλά τον αποζημίωσα τον πωλητή!!!!!!!!!!!!

Σε υπερ-ευχαριστώ για το info...

Κι εμένα ο σύζυξ από αύριο με τα καθίσματα και δοκιμή στη δοκιμή.

Κάντυ, τι να πω, κάποιοι γιατροί είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!

Και κάθε φορά νομίζω ότι πλέον τα έχω ακούσει όλα και μετά ακούω άλλο καλύτερο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα διδυμομανούλες μου

Κοριτσάκια μου, είναι η δεύτερη εβδομάδα στη δουλειά μετά τις διακοπές και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω... θέλω να είμαι σπίτι με τα παιδάκια μου...εχθές άργησα να πάω σπίτι και τους βρήκα και τους δύο στη σκάλα (κάποιος είχε αφήσει την πόρτα ασφαλείας ανοιχτή...:evil::evil::evil:) και μόλις με άκουσαν φώναξαν και τα δύο μαμά και χώσανε και τα δύο μαζί τα κεφάλια τους κάτω από το κάτω κάγκελο της κουπαστής της σκάλας να με δούνε!!!! Έβλεπα δηλαδή μια σκάλα και δυο κεφαλάκια να εξέχουν!!!! Για φωτό ήταν !!!!! Ενώ μετά, για να τα κατεβάσουμε μου δίνει τον έναν αρχικά αγκαλιά ο Θ. και μου δίνει και τον άλλον και εκείνη τη στιγμή που τα είχα αγκαλιά και τα δύο (μικρή στιγμή η αλήθεια είναι γιατί δεν αντέχεται και με τα δύο πια) με πλημμύρισε ένα αναπάντεχο συναίσθημα ευτυχίας που πραγματικά μου έκοψε την ανάσα!

Μου λείπουν...

υπεροχο...

33E7p2.png

καλημερα ομορφες!

παρασκευηηηηηηηηη!!!!

καντυ τι γιατρος......

chemin τι κανουν τα μοντελακια σου??????

καθε πρωι οταν ξυπνανε τα πιανει λογοδιαρροια μεγαλη μεχρι να παω να τα παρω απ τα κρεβατια τους..

σημερα αφου φωναζαν μαμα για να παω κ δεν ελεγα να σηκωθω, λενε

"μαμα γιατι δεν ερχεσαι να μας παρεις αγκαλιτσα? ειμαστε μωρακια...δε θελουμε να μεγαλωσουμε...σ αγαπαμε.."

ε, πηγα τρεχοντας............!!

καλημεριζω κ τρεεεχω

33E7p2.png

Καλημερα!!!!!!

Μετα απο αρκετες μερες ειπα να κανω εμφανιση! :tongue:

Καντυ πολυ γελασα με το μην σου,ξερω δεν θα το ευχαριστηθηκες αλλα ηταν ωραιο.....καπως ετσι γεννησα εγω!

Παμε για ντοπλερ στο Γαια,ημερα Παρασκευη μαζι με τον νονο του μικρου(δεν μπορουσε να παρει αδεια ο μπαμπας μας κ αφου ημουν στην 35η εβδ κ η κοιλια στο τιμονι,δεν ηθελε να οδηγησω!)......

Πεφτουμε σε γιατρο τζιμανι...τα μωρα τελεια αλλα ο μικρος εχει κανει λεει κακα κ μπορει να εχουμε προβλημα!!!

Απο το ζουληγμα ομως ελεγα τωρα θα βγουν οι μικροι!

Ερχεται κ ο γυναικολογος μου,μιλανε κ μου λεει ελα ξανα Δευτερα για ντοπλερ κ ετοιμαζομαστε για γεννα!

Δευτερα παμε μαζι με τον μπαμπα.....σε αλλον ειχα κλεισει ραντεβου! ολα καλα,τα μωρα μια χαρα! του λεει ο Γιωργος "γιατρε τι γινεται με το μηκωνιο στο σακο του μικρου;"...

Κοκκαλο ο γιατρος! ποιο μηκωνιο λεει; δεν βλεπω κατι,ισως κ να εχει!

Του λεμε τι ειχε γινει την Παρασκευη κ μασαγε τα λογια του!

Τελικα την Τριτη γεννησα γιατι δεν το ρισκαρε ο γυναικολογος....περα απο την φαγουρα ανετα αντεχε το σωμα μου αλλες 2 εβδ!!!

Οσο για τις γιορτες εαν δεν ειχα τους μικρους θα ελεγα οτι απο διαθεση ηταν οι χειροτερες ever!!!

Ειχα τα προερτια της περιοδου με αυτην μαζι την Πρωτοχρονια κ απο νευρα το μαλλι καγκελο!

Τα ξενυχτια των μικρων κ ειδικα με το μεγαλο κραταει σερι 2 μηνες τωρα!!!

Με ταναλια θα του βγαλω τα δοντια.....απο 4 καταφεραμε κ φτασαμε στα 7....αλλα επειδη εχει αργησει αντι να βγαλει τα πλαινα μπροστινα βγαζει τραπεζιτες!!!

Ο μικρος στα 13!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Μαρ' συ Κάντυ, τον έκαψες το βοηθό :) Λακαμάς ο γιατρός δεν το συζητώ. Τζ.. όταν λες εννοείς Τζιώτη; Στο Ιασώ είσαι; Κι εγώ εκεί γέννησα. Με εξειδικευμένους - και καλά- υπερήχους στο Θεοδωρόπουλο. Πολύ καλός είναι δηλαδή, απλά ίσως ήταν υπερβολή.

Νουνού ελπίζω όλα καλά με τη δουλειά.

Όσο για το κάθισμα, τη βάζω γιατι προχθες μου το είπε η παιδίατρος μια που τη βλέπει δυνατη κινητικά λέει. Για το μικρό μου είπε , όχι ακόμα. Όμως επειδή δεν είμαι και σίγουρη πως να τη βάλω σωστά, πως είναι το "σωστό" κάθισμα και για να μην κάνω μαλ, αποφάσισα να σηκώσω το ριλάξ στη προτελευταία θέση που είναι κάθισμα με μικρή κλίση πίσω και τέλος. Θα μου δείξει - ελπίζω - μόνη της πότε είναι έτοιμη για τα περαιτέρω. Τώρα θα τα βάζω περισσότερο μπρούμητα - το μικρό οπωσδήποτε περισσότερη ώρα -και βλέπουμε.

Α! Από Τρίτη αρχίζουμε κρέμα βανίλια. Άρα πλέον πάμε σε καρεκλάκια φαγητού , πιατάκια , κουταλάκια και κόβουμε την αποστείρωση! Άντε λίγο λίγο να μεγαλώνουμε.

Φιλούσκια!

jYwYp3.png

ΙΘΑΚΗ οχι ειμαι σε επαρχια Τζιωρα εννουσα!!τον εκαψα τον καημενο αλλα κι ο αλλος μου την εσπασε τοσο που φυσικα δεν αγχωθηκα η στεναχωρηθηκα γιατι ετσι κι αλλιως ειχα κανει β επιπεδου αλλα ηθελα εκεινη την ωρα να του δειξω ποσο γραμμενο τον εχω και αν και μεγαλογιατρος εγω εμπιστευθηκα καλυτερα τον βοηθο του!!!ειμαι σκυλα εεεεεεε??????

ΣΕΒΗ εχω παρατηρησει πως οταν πω μια ''κουφη'' εμπιερια μου με γιατρο ακουω αλλες 10 πιο ''κουφες'' απο τη δικη μου!!!τι ειναι αυτοι ρε τι ειναι αυτοι!!!!και να σκεφτεις πως εγω ειδικα τα τελευταια χρονια εχω αμεση επαφη με το επαγγελμα γιατι και σε ιατρειο δουλευα και τοσα χρονια σε φαρμακεια ξερω με τι εχω να κανω:shock:

ΝΑΦΙ φοβερη ατακα!!!

ΣΕΜΙΝ εγω τωρα τελευταια ειχα βαρεθει ελεγα αντε να ερθει η μερα που θα ξεστολισουμε να συμαζευτει το σπιτι!!!και οντως τωρα φαινεται αδειο αλλα μου αρεσει!!!!

κοριτσια να σας ρωτησω??τι νουμερο φανελακια να παρω???εχει ψωνησει καμια απο τα next??τα ειδα και μου αρεσαν αλλα δεν ξερω απο νουμερα...το 0-3 θα ειναι τεραστιο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ιθακη καλη αρχη με τις κρεμουλες!!!

Εμας μας ξεκινησε στον 5ο με φρουτοκρεμα.....μας πηρε 2 εβδομαδες μεχει να μαθουμε να την τρωμε ολοκληρη!!!

Λιγο υπομονη κ θα μαθουν το κουταλι!

Cheminako εγω ξεστολισα απο τις 5!!! δεν ηθελα αλλο.....:rolleyes:

Καντυ απο κουφα αλλο τπτ!!!

Οταν γεννησα ηταν μια αλλη κοπελα στο Γαια απο το parents που μιλαγαμε(οχι διδυμομανα) κ ετυχε να κανει κ αυτη ντοπλερ με το συγκεκριμμενο γιατρο κ της ειχε πει εγω τα μωρα παντα τα υπολογιζω στο βαρος παραπανω!!!:shock:

Τον μικρο μου τον εβγαλε 5 μερες πριν 2300 κ γεννηθηκε 1830!!!

Σέβη ευτυχώς εμάς ό,τι μας έλεγαν για το βάρος ήταν ακριβέστατο. 2 εβδομάδες ε; Ε, θέλουν το χρόνο τους. Αφού τωρα όταν τρωμε κατι και για πλάκα πάω να τους δώσω, δεν ψαρωνουν με τιποτε: Κλειστο το στομα. Εχουν μάθει μονο στο γάλα με την πιπίλα να ανοίγουν.

Κάντυ, από Next δε γνωρίζω. Γνωρίζω από mothercare και Zara. Τα Zara εχουν στενη φόρμα, τα mothercare φαρδια. Στην αρχή τα 0-3 mothercare (σε εμας που γεννηθήκαμε 2500 και 2660 με ύψος 48 ) πέφτουν φαρδιά, αλλά μέσα σε ένα μήνα τα γεμίζουν, οπότε θα ελεγα ότι με 0-3 μια χαρά θα είσαι. Αλλιώς πήγαινε στο νούμερο newborn, αλλα κρίμα είναι τα λεφτα, τα κρατανε λίγο.

Edit: Κι εμεις το Μάϊο βαφτιζόμαστε!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...