Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα!

ελπιζω να ειναι ολα τα παιδακια καλυτερα!

σεμινακι κατσε να θυμηθω τι ειχαμε εμεις στο παρτυ μας.Πιτσα,μπομπες,λουκανοπιτακια,τυροπιτακια,κολοκυθοπιτα,σπανακοπιτα,σουβλακια που πανω ειχα βαλει:κεφτεδακι-ντοματακι-αγγουρακι και τυρι(σε κυβακια),τα οποια ειχα καρφωσει σε πορτοκαλι.Και ειχα παραγγειλει απο φουρνο μικρα ψωμακια(οπως στην μαργαριτα) και τα ειχα γεμισει με ζαμπον -τυρι,ντοματα τα μισα και τα αλλα μισα ειχαν φιλαδελφια και ντοματοκεφτε(φαινεται ασχετο αλλα τελικα ηταν πολυ νοστιμο,και επισης δεν ηθελα να απαρνηθω την μιση καταγωγη μου).

δεν θυμαμαι κατι αλλο.

κοριτσια εσεις μας ψηφισατε στον διαγωνισμο στo face???

να βαλω εδω λινκ ή να το στειλω πμ?

οποια ενδιαφερεται ας μου πει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Τζεμούλα.... όχι, να μην νιώθεις τύψεις!

Εφόσον δεν σε καλύπτει επαρκώς η μαμά, πεθερά, θειά, ξαδέρφη, νύφη, μπατζανάκισσα, (ξέρω. πού τέτοια τύχη να είχες όλες αυτές!)

κ φυσικά βοήθεια δεν εννοείται το να μας κρατάει τα παιδιά κάποιος κ εμείς να είμαστε με την σφυγγαρίστρα, την σκούπα, το σίδερο, τη μάπα στο χέρι κλλπο,

κ εφόσον μπορείς να ανταπεξέλθεις σε βοήθεια επί χρήμασι (ανάλογα τα διαθέσιμα κ τα αποθεματικά προσφέρουμε, διότι έχω ακούσει κ κάτι ΤΡΕΛΕΣ απαιτήσεις από νταντάδες ή καθαρίστριες, αλλά εντελώς τρελές!),

εφόσον νιώθεις συχνά οτι δεν την παλεύεις κ οτι αφήνεις ''κενά'' .....

ναι να πάρεις κοπέλα οπωσδήποτε!

Κάντυ δεν έκανες μέτρηση σε νηστεία?

μετά ξανά μέτρηση σε μία ώρα?

μετά σε δύο ώρες?

κ μετά σε τρείς ώρες?

Εμένα έτσι με μετράγαν κ στις δύο εγκυμοσύνες.:mad:

Να σου πώ στο πρώτο παιδί.... είχα ένα άγχος.

Με τα δίδυμα ήμουν πιό χαλαρή. Καρότσι πήρα αφού γέννησα!:oops:

Σεμίν κάθε 15 έστω, τουλάχιστον έφυγε ο πολύ φασίνα από πάνω σου.

Θα παρτάρεις παιδικά???? Ευρύτερο ηλικιακό φάσμα διακρίνω....το νου σου στα παιδιά.

Μουρίτσα καλύτερα είστε διαβάζω?? άντε κ να πάρετε πιό αισιόδοξα νέα από το γιατρό.

υγ: να έχει περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία μάσκα, μέχρι την επίσκεψη στο γιατρό.

Μπορεί κ να το ξέρεις ήδη, αλλά εγώ την πατήσει γι αυτό στο λέω..

Νάκι πέσ μου οτι το έκανα σωστά γμτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

-Πιλοτος:

Πύργε ελέγχου... είμαι στα 2500 πόδια... βρίσκομαι 400 χλμ

μακριά από στεριά και δεν έχω σταγόνα καύσιμα. Δώσε οδηγίες.....

-Πυργος Ελεγχου:

Επανέλαβε μετά από μένα:

"ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ..... Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ...........

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινακι πας στο χρονολογιο μου ,πατας πανω στην φωτο και μολις την ανοιξει κανεις like.θα δεις εχει και σχολια διπλα κλπ.

δεν ξερω τι εκανες.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ΣΕΜΙΝ δεν εχω ιδεα απο παιδικα παρτυ και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω:cry::cry:

ΛΑΕΡΤΑ εγω και 7,5 και 8 να παω τις ιδιες φοβιες θα εχω:shock::shock:

ΝΑΚΙ εγω δεν σε εχω στο φεις μονο την ΣΕΒΗ εχω αν θελεις στειλε μου πμ!!

ΤΖΙΝΙ εχω κανει και την 3ωρη καμπυλη που λες αλλα τωρα εκαν την μικρη δηλαδη μου παιρνει 1 νηστικη που ηταν 85 μετα 50 γρ γλυκοζης και μετα στην μια ωρα ηταν 165 ηταν λιγο τσιμπημενο οποτε τωρα μπορει να ζητησει την 3ωρη:evil::evil:ετσι μου ειχε κανει στην αρχη της εηκυμοσυνης εκανα την μικρη που στην ωρα ηταν 195:shock: και μετα μου εγραψε και την 3ωρη η οποια ηταν φυσιολογικη!!!τωρα που μου ειπες ετσι για το καροτσι αγχωθηκα:rolleyes::rolleyes:

ΜΟΡΙΤΣΑ πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα αντε να δουμε τι θα σας πει και αυριο ο γιατρος!!

αυριο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο θα μου κανει υπερυχο λογικα θα μετρησει και τραχηλο θα δει και τις εξετασεις και αντε να δουμε τι θα μας πει!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

τζινακι πας στο χρονολογιο μου ,πατας πανω στην φωτο και μολις την ανοιξει κανεις like.θα δεις εχει και σχολια διπλα κλπ.

δεν ξερω τι εκανες.

Σωστά το έχω κάνει.

ΣΕΜΙΝ δεν εχω ιδεα απο παιδικα παρτυ και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω:cry::cry:

ΛΑΕΡΤΑ εγω και 7,5 και 8 να παω τις ιδιες φοβιες θα εχω:shock::shock:

ΝΑΚΙ εγω δεν σε εχω στο φεις μονο την ΣΕΒΗ εχω αν θελεις στειλε μου πμ!!

ΤΖΙΝΙ εχω κανει και την 3ωρη καμπυλη που λες αλλα τωρα εκαν την μικρη δηλαδη μου παιρνει 1 νηστικη που ηταν 85 μετα 50 γρ γλυκοζης και μετα στην μια ωρα ηταν 165 ηταν λιγο τσιμπημενο οποτε τωρα μπορει να ζητησει την 3ωρη:evil::evil:ετσι μου ειχε κανει στην αρχη της εηκυμοσυνης εκανα την μικρη που στην ωρα ηταν 195:shock: και μετα μου εγραψε και την 3ωρη η οποια ηταν φυσιολογικη!!!τωρα που μου ειπες ετσι για το καροτσι αγχωθηκα:rolleyes::rolleyes:

ΜΟΡΙΤΣΑ πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα αντε να δουμε τι θα σας πει και αυριο ο γιατρος!!

αυριο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο θα μου κανει υπερυχο λογικα θα μετρησει και τραχηλο θα δει και τις εξετασεις και αντε να δουμε τι θα μας πει!!

Άντε κ με καλά μαντάτα αύριο κ εσύ κορίτσι.

(Μου ρθε κείνο το λίγωμα στο λαιμό με την παλιοεξέταση..... μπλιάχ!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρες !

Λίγα λόγια πριν το τελευταιο ταϊσμα(Ναι, ακομα τα ξημερωματα το έχουμε αφησει κι ολο λεμε να το μικρυνουμε - κατα τις 11, αλλα δεν αντεχουμε το πρωϊνό ξύπνημα ;)

Χθες συνδεόμουν και πάλι ασυνδετη με έβγαζε, δεν μπορούσα να γραψω τιποτα, σας έχει τυχει;

Τελικα πολυ μετανιωνω που δεν κρατησα αναλυτικο ημερολόγιο εγκυμοσύνης (όπως και τωρα που δεν κραταω μωρουδιακο ημερολόγιο). Να, όπως πριν που ήθελε η Κιρα να μαθει για τον πόνο αν τον ειχαν κι άλλες κι εγω ενω θυμαμαι ότι είχα πολυ ζόρικους καιφοβιστικους πόνους από τον έβδομο όταν καθομουν - κοιμόμουν- περπατούσα δεν μπορώ να περιγραψω ακριβως το ειδος του πόνου. Έχω ξεχάσει πως ήταν. Κραμπα έμοιαζε , μούδιασμα έμοιαζε, θα σας γελάσω. Πάντως πονούσα πολύ , χαμηλά , σαν στη μητρα ήταν. Πολύ ανησυχητικός πόνος , λες και κάτι δεν πήγαινε καλά. Διπλωνόμουν σχεδόν από τον πόνο. Τεσπα.

Κορίτσια, τι είναι η βρογχιολήτιδα και πώς δημιουργείται; Μορίτσα, ευχές για γρήγορα περαστικά κορίτσι. Αρχίζουν και έντονα τα δόντια τωρα, εμείς έχουμε πολλά σάλια και δαγκωνουμε ό,τι βρίσκουμε. Η μικρή στενάζει και βγάζει κραυγούλες στον ύπνο της, χωρίς ακόμα να ξυπνάει. Από τα δόντια πιστεύω (αλλιώς λέτε να βλέπει εφιάλτες; )

Σεμίν πάρτυ ακούω, τι ωραία! Προσοχή στα παιδιά όντως , μην ψωνίσετε τίποτε. Από φαγητά και αυτα που είπες κι αυτα που εγραψε η Νάκι, ωραία ακούγονται!

Με τρομάξατε με τα τουβλάκια ΟΛΕΣ! Θα τα μαζεύω σαν υστερική- υπόσχομαι (Σιγα μην το τηρήσω, στην πράξη είναι πολύ δύσκολο, το ξέρω)

Κάντυ, ναι, κι εγω τελευταια στιγμη εξαιτιας του φόβου μην πάει κάτι στραβά. Αλλά μετα γινεται δύσκολο γιατι βαραίνεις πάααρα πολύ και δεν μπορείς να τα κάνεις. Όμως η αλήθεια είναι ότι με το που έκλεισα την 27 η εβδομάδα ηρέμησα αρκετα. Τις θεωρώ από εκεί κι έπειτα "ασφαλείς" εβδομάδες.

Κι άλλα ήθελα να πω , δεν τα θυμάμαι. Εμείς προς το παρόν καλά τα πάμε από ύπνο. Τηρούμε 8ωρο- 9ωρο. Αυτα αλλάζουν όμως σε dt!

Φιλούνια σε ούλες!

jYwYp3.png

kanty με το καλο η εξεταση και αυριο!! εχεις ραντεβου με τα μωρά σου!!

τα πραγματα να τα παρεις οποτε το νιωθεις...αλλά νορμαλ πραγματα να νιωθεις κ οχι βλακειες:tongue: εγω καροτσι τα ειχα διαλεξει-κλεισει κ το πηραμε αφου γεννησα

σεμιν μια απ τα ιδια με τις δουλειες του σπιτιου

Μαζι θα βαφτιστουμε δηλαδη ε? αντε με το καλο κ εσεις!!

1 ετους!!!μεγαλωσατε!!!!!! απο φαγητα ωραια τα ειπατε με τη νακι... γενικα ευκολα finger food να κανεις. θα ειστε πολλά ατομα?

μου θυμησες που επεσε η μανα μου ενα βραδυ απ το τελευταιο σκαλι. ακουω κ εγω ενα γκντουπ! αλλά ο μικρος ουτε καταλαβε τιποτα...κ η μαμα μου ευτυχως μια χαρα δηλαδη!!

μοριτσα υπομονη...περασε κ αυτο!

τζινι να σαι καλα με τ ανεκδοτά σου!!:tongue:

υποτιθεται οτι η μαμα μου με βοηθαει (και οντως ειναι ετσι), αλλά δε μπορουμε να συννενοηθουμε κ πολλές φορες της βγαινει ενας εκνευρισμος γτ κουραζεται κ εχει αφησει πισω την κοινωνικη της ζωη, ταξιδια κτλ και μετα εκνευριζομαι κ εγω και παει λεγοντας.... εγω θελω να ξερω οτι εχω στανταρ βοηθεια καποιες μερες για να κανονιζω δουλειες εξω ή στο σπιτι, να λουστω βρε αδερφε γτ μου εχει γινει δυσκολο κ αυτο πλεον χωρις να εχω τυψεις μετα (τελικα ειμαι πολυ ενοχικη:rolleyes:) Θα μου κανει πολεμο η μαμα σιγουρα κ ελπιζω να μη μουτρωσει κιολας (ακομα δεν τις εχω πει τιποτα)..αλλά στο τελος θα της αρεσει γτ θα ξεκουραστει κ αυτη λιγο... Τα λεφτα δε μου περισσευουν η αληθεια ειναι αλλά κ η συνεδρια ψυχοθεραπειας 40Ε εχει οποτε το ιδιο πραγμα ειναι...

Θα δω μια κοπελα που εχω υποψιν το Σ/Κ

ιθακη δυσκολη φαση τα δοντια...

8ωρο σερι????? φτου φτου μη σας ματιασω κ μην το πεις ουτε του παπα!! τι στο καλο μονο τα δικα μου κανουν night life?!

εγω τωρα θα δωσω ενα μπουκαλι κ θα ξυπνησουν στην καλυτερη περιπτωση στις 6 για γαλα παλι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βιαστική Καλημέρα κοπέλες!!

Άσχημα τα πράγματα στο μέτωπο, έχω θέμα με τη δουλειά μου θα σας ενημερώσω το συντομότερο. Δεν έχω και πάλι υπολογιστή άρα και ίντερνετ οπότε άστα βράστα...

Τα νουνούκια καλά όλο λένε και κάποιες κουβεντούλες, τους πήραμε και κρεβατάκια και είναι σούπερ, Όταν προκόψω θα το ανεβάσω φωτό!!

κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση!! Ελπιζω να ειστε καλα!

Εμεις σημερα ειδαμε μια βελτιωση :-) και αυριο υποτιθεται τελειωνει η θεραπεια αλλα θα παμε στο γιατρο να μας δει. Ευχομαι να το ξεπερναμε και κανενα μωρακι να μην ταλαιπωρειται ετσι.

5 μερες με απιστευτη τσιριδα και κλαμα μαρτυριο για το μωρο αλλα και για μας. σπαραζει η καρδια σου.

κλαει,κλεινω. φιλακια

περαστικό ήταν πάει έφυγε. Φιλιά στα πατούσια!!

Σας φιλώ όλες και θα επανέλθω δριμύτερη!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα.

Το βασανιστήριο που ζούμε αυτόν τον καιρό: επιλογή αυτοκινήτου!

Μέχρι στιγμής, με ένα παιδί, κυκλοφορούσαμε με τα 3πορτα που είχαμε από εργένηδες.

Τώρα όπως καταλαβαίνετε... δεν πάει άλλο.

Ψάχνουμε για ανταλλαγή του ενός εκ των δύο μικρών με πολυμορφικό τύπου Renault scenic ή αντίστοιχο.

Θα επιθυμούσαμε στα πίσω καθίσματα να υπάρχουν 3 ζώνες 3 σημείων ώστε να κάθεται κ η μεγάλη μου σε καθισματάκι τύπου booster με πλάτη. Τελικά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να βρούμε τέτοιο κι έχουμε πέσει από τα σύννεφα.

Είμαι παράλογη? Τη θεωρώ λίγο μικρή για να κάθεται σε καθισματάκι χωρίς πλάτη, ειδικά στη μεσαία θέση που με ένα απότομο έχει πεταχτεί στάνταρ μπροστά...

Οι τρίτεκνες της παρέας τι γνωρίζετε για το θέμα αυτό από την εμπειρία σας?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα διδυμομανούλες μου

Κοριτσάκια μου, είναι η δεύτερη εβδομάδα στη δουλειά μετά τις διακοπές και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω... θέλω να είμαι σπίτι με τα παιδάκια μου...εχθές άργησα να πάω σπίτι και τους βρήκα και τους δύο στη σκάλα (κάποιος είχε αφήσει την πόρτα ασφαλείας ανοιχτή...:evil::evil::evil:) και μόλις με άκουσαν φώναξαν και τα δύο μαμά και χώσανε και τα δύο μαζί τα κεφάλια τους κάτω από το κάτω κάγκελο της κουπαστής της σκάλας να με δούνε!!!! Έβλεπα δηλαδή μια σκάλα και δυο κεφαλάκια να εξέχουν!!!! Για φωτό ήταν !!!!! Ενώ μετά, για να τα κατεβάσουμε μου δίνει τον έναν αρχικά αγκαλιά ο Θ. και μου δίνει και τον άλλον και εκείνη τη στιγμή που τα είχα αγκαλιά και τα δύο (μικρή στιγμή η αλήθεια είναι γιατί δεν αντέχεται και με τα δύο πια) με πλημμύρισε ένα αναπάντεχο συναίσθημα ευτυχίας που πραγματικά μου έκοψε την ανάσα!

Μου λείπουν...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλέ τι ησυχία είναι αυτη; Πού είστε όλες;

Κριστυ δεν μπορώ να βοηθησω με το αυτοκινητο. Να φανταστεις , εμείς με το Yaris βολευόμαστε οικογενειακώς. Νεο αυτοκίνητο αυτη τη στιγμή , όνειρο απατηλό :)

Μια άσχετη ερώτηση, Η Celestine, πού είναι;

Κι άλλη ερώτηση: Προσπαθω να βαλω τη μικρή να κάτσει στον καναπέ υποβοηθούμενη από μαξιλάρια αριστερά δεξιά. Έχω όμως την εντυπωση ότι η πλατη της "λυγίζει" , κάνει καμπύλη ας πούμε. Ασε τον αυχενα που ψιλομπατάρει μπροστά... Αυτό σημαίνει ότι είναι νωρίς; Να μην τη βάζω ακόμα;

Edit: Ελίζα εγω από τωρα δεν αντεχω και τα δυο αγκαλιά!!!

jYwYp3.png

Καλησπέρα και πάλι.

Ερώτηση στην οποία χρειάζομαι απάντηση έως αύριο το μεσημέρι:

ξέρει καμιά σας παιδότοπο στο κέντρο της Κηφισιάς???

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Βιαστική Καλημέρα κοπέλες!!

Άσχημα τα πράγματα στο μέτωπο, έχω θέμα με τη δουλειά μου θα σας ενημερώσω το συντομότερο. Δεν έχω και πάλι υπολογιστή άρα και ίντερνετ οπότε άστα βράστα...

Τα νουνούκια καλά όλο λένε και κάποιες κουβεντούλες, τους πήραμε και κρεβατάκια και είναι σούπερ, Όταν προκόψω θα το ανεβάσω φωτό!!

περαστικό ήταν πάει έφυγε. Φιλιά στα πατούσια!!

Σας φιλώ όλες και θα επανέλθω δριμύτερη!

καλησπερα πεταχτοτερηηηη!!

nunuki δωσε info για κρεβατακια γιατι ειμαι σε φαση αναζητησης...

παιζουν ολα τα σεναρια..

απο κοινο δωματιο κ για τα δυο με κρεβατι που ανοιγει απο κατω με προοπτικη για κουκετα αργοτερα, διαφορετικα δωματια κτλ....

εχουμε λαλησει με την αναστατωση στον υπνο κ αναρρωτιεμαι αν μια αλλαγη στα κρεβατακια/δωματιο κανει καμια διαφορα....

αχ κ βαχ

βαλε κ φωτο να δουμε!!!θα ναι γλυκες σε κανονικα κρεβατακια!!!!!!

ελπιζω ολα καλα με τη δουλεια......

33E7p2.png

tzini για την κοπελα που ρωτησες, εχω να πω ο,τι στη ζυγαρια σιγουρα βαραινουν τα θετικα.

εχει εξαιρετικη σχεση με τα παιδια κ γενικα σε ζητηματα διαπαιδαγωγησης λειτουργει οπως θα θελα χωρις να χρειαζεται να κανω διευκρινισεις, απλως ταυτιζονται οι αποψεις μας.καλα, ειναι κ δικος μας ανθρωπος..

τωρα αν ηταν καποια ξενη, επαγγελματιας νταντα θα σου ελεγα ο,τι εχω παραπονα με θεματα ταξης κτλ...

με κουραζει δλδ ο,τι εχω να καθαριζω περισσοτερο γιατι ειναι ολιγον ακαταστατη, αλλα κανω τα στραβα ματια μιας κ κερδιζουμε σε σημαντικοτερα θεματα.

θα συζητησουμε με την κυρια που ερχεται μια φορα το μηνα για καθαριοτητα, να ερχεται ανα 15 με 40ευρω ομως αντι για 50 που παιρνει.

αν δεχτει, καλως. θα τη χρειαζομουν πολυ αυτη τη βοηθεια γιατι τα χω φτυσει..

γι αυτο κ εξαφανιστηκα..

σας φιλω ολες!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...