Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!!

ΑΡΤΣΙ να χαιρεσαι το παλικαρακι σου να το δεις οπως επιθυμεις!!

ΜΟΡΙΤΣΑ πως ειστε???ελπιζω να ειναι καλυτερα το μικρουλι σου!!!

σημερα πρωτη μερα δουλειας για καποιες??ελπιζω να μην το πηρατε πολυ βαρια!!

ΤΖΙΝΙ ανοιξε το κεφαλι της??χρειαστηκε ραματα κλπ??περαστικα σας!!!

κοριτσια εσεις που περιγραψατε τοσο ομορφα τις πρωτοχρονιατικες βραδιες σας και του χρονου να ειστε καλα και να περασετε ακομα καλυτερα!!!

ΚΙΡΑ οι οδηγιες που μου εχει δωσει δεν ειναι ξεχωριστα για καθε μηνα αλλα απο την αρχη μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης για παραδειγμα τι επιτρεπεται να φαω και τι οχι τι φαρμακα επιτρεποντε τι ασκησεις (σε μενα μου ειχε πει καμια)για τις επαφες(επισσης σε μενα απαγορευμενες)για καλλυντικα για ωρες υπνου για στασης υπνου τετοια πραγματα τελοσπαντων.....

ΚΡΙΣΤΥ εχεις μπει στην τελικη ευθεια!!!!!αν δεν προκυψει κατι σου εχει πει μεχρι ποτε μπορει να σε αφησει??

εχθες πηγα για εξετασεις ηταν να κανω και καμπυλη αλλα ειχα φαει του κοσμου τα γλυκα και το αφησα για αυριο και εχθες εφαγα δηλαδη αλλα σημερα λεω να συγκρατηθω για να την κανω αυριο....πηγα και εδω στον γυναικολογο για να μου παρει υγρο για καλλιεργεια και μου εκανε και υπερυχο 1040 τα μικρουλια μου!!!την Πεμπτη εχω κλεισει και στον γιατρο μου οποτε θα εχω περισσοτερα νεα!!!

απο ποτε ξεκινησατε τις ενεσεις κορτιζονης????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα διδυμομανουλες και καλη χρονια!εδω χιονιζεικαι ειμαι σπιτι και με τα τεσσερα!τα μικρα με τρεχουν πολυ γιατι εδω και καιρο μπουσουλανε και κανουν ταρζανιες!πολυ κουραση!

περαστικα στα αρρωστα μωρακια!ελπιζω να ειστε καλα ολες θα προσπαθησω να ξαναβρω τον ρυθμο μου και να γραφω καθημερινα !πολλα φιλια σε ολες!

κι εγω σημερα πηγα για καμπυλη σακχαρου,ουφ! επιτελους παει κι αυτο,την πεμπτη τα αποτελεσματα,να δουμε!χθες προσπαθησα με νυχια και με δοντια να μην φαω γλυκα,αν και ειχαμε να παμε σε επισκεψεις,τελικα ενα σοκολατακι και πολυ μου..!!

ειμαι λιγο καλυτερα απο εκεινον τον πονο,γιατι πολυ απλα..εκοψα τον καναπε και καθομαι μονο σε καρεκλα σκηρη.ποναει βεβαια η μεση μου ετσι,αλλα βαζω ενα μαξιλαρι πισω και..οκ.

σε μια εβδομαδα ειναι να παω στον γιατρο,ανυπομονω,να δω κι εγω ποσο βαρος εχουν παρει τα μωρακια μου,και αν ολα καλα.Τις τελευταιες μερες ολο περιεργα ονειρα βλεπω απο το αγχος,μου,και οταν νοιωθω κανενα τραβηγμα-ποναρακι με πιανει φοβος..

χθες βραδυ πονουσε το εντερο μου,που ειχα να παω τουαλετα 2 μερες,και νομιζα πως ειναι τα μωρα.τελικα το πρωι ολα οκ!!:oops:

πρεπει να κουλαρω λιγο,μαλλον θα φωναξω την κολλητη μου να κανουμε μια φωτογραφιση κι εμεις,αφου ειναι τοσο χαλαρωτικο!!;);)

αυριο ειναι να δωσω ουρα,αλλα εφαγα μια ζαμπονοτυροπιτα και ενα πακετο δρακουλινια:oops::oops:,(δεν το σκεφτηκα για την εξεταση καθολου), αν την υπολοιπη μερα ειμαι πιο"συντηρητικη" να τα δωσω αυριο,ή να αφησω μια μερα ακομα,και γενικοτερα τί πρεπει να αποφυγω την προηγουμενη μερα πριν τα ουρα,για να μην βγει κανενα ασχετο αποτελεσμα;

καλησπερα!

υπομονη εγκυουλες ,υπομονη!!τα καλυτερα ερχονται....;)

εγω εχω ακομα τους μαστορους και υποτιθεται εβαλα τα μωρα για υπνο,αλλα δεν λεει να φυγουν.Οποτε υπομονη και εγω μεχρι τις 4.Και οπως καταλαβαινετε γινεται χαμος!!Θορυβος ,σκονη,τρυπανια απο δω, τρυπανια απο κει,βαρανε σφυρια,τρεχουν να σωθουν τα μωρα...ο μικρος εχει ελαχιστα πατησει τα ποδια του κατω,απο το πρωι,ακουει και φοβαται και ειναι σαν κοαλακι πανω μου.Τι να το κανω ομως το μικρουλι μου.

αντε να δουμε ποτε θα μαζεψουμε το σπιτι τωρα που ξεκινησαμε.

Πρεπει να δω και το εξοικονωμω,ελεγα να παω τραπεζα αλλα σημερα δεν βγαινω απο το σπιτι με τιποτα,πολυ κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λαερτα τι ωρα ειναι καλα να σε παρω τηλ?κατα τις 9.30-10 βολευει ή παει αργα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

τελεια!θα εχουν κοιμηθει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ηελλο!!!

προειδοποιω περναω φαση προ-καταθλιψης κ εχω στειλει μνμ σε μερικες φιλες να με βγαλουν για καφε εντος 15ημερου γταλλιως θα παρω τα βουνα ή θα φαω ενα κουβαδακι μερεντα με το κουταλάκι.:? Το 2013 μπηκε περιεργα μου φαινεται παρολο που τα λενε ευνοικα τα αστρα..λαερτιους κανενα σχολιο??

λινακι κ μοριτσα περαστικα στα ζουζουνια σας! Ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα...

κριστι κ εμενα ετσι ολο φυσιολογικά τα εβρισκε ο γιατρος...βολεψου οπως μπορεις τωρα κ μη μιλας καθολου!! Ερχονται οι τσούπρες!!!!

Θα εχουμε ιδια επετειο δηλαδη?! Δεν ξερω ποια να μετραω? γνωριμιας? πολίτικου γαμου? θρησκευτικου? ενα αχταρμας ολα!!Ας κανει καλο καιρο βασικα κ ας εχω χασει κανα κιλο μεχρι τοτε κ βλεπουμε!:P Τικερακι μου (νουνου) που εισαι αληθεια??

Η τρελα ανακουφζει απ ολα βασικά αλλά αμα δεν το χεις που λενε, δε γινεται τιποτα..

΅Εδω κρυο κ ηλιοφανεια.

τζινι το ανοιγμα κεφαλιου απο πεσιμο σε πλαστικά παιχνιδια ειναι ο φοβος του αντρα μου...κ ολο τα μαζευει απο εκει που παιζουν. Εμενα μου φαινεται οτι σιγουρα θα συμβει καποια στιγμη, αλλά αμα το δω στανταρ θα φρικαρω!!!Πως ειναι η μικρη τωρα?

ελιζα το διασκεδασες κ εσυ με την κοιλια σου ε? εγω τιποτα!

διαλλειμα τελος, μολις ξυπνησαν...-

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσακια καλησπερα!

καλη χρονια σε ολες, να χαιρεστε τα παιδακια σας κ τους αγαπημενους σας!

ιδιαιτερως φιλια στα μωρακια που γιορταζαν αυτες τις μερες!!

περαστικα κ στα αρρωστουλια, κατι πηρε το ματι μου εδω στην τελευταια σελιδα...δυστυχως δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα προηγουμενα..

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να περασατε ομορφα

εμεις οκ, δυστυχως περναμε εδω κ πανω απο μηνα μια κακη κακκιστη φαση υπνου ..

(κ εκει που νομιζεις ο,τι εχεις κατακτησει καποια πραγματα...)τελοσπαντων, ξυπνανε 5μιση, εξι, βαρια εξιμιση το πρωι. τελευταια χωρις πολλα ξυπνηματα μες τη νυχτα ευτυχως!

κομματια ειμαστε..

κ το μεσημερι μεχρι να κοιμηθουν γινεται τρελο παρτυ!τους βαζεις 2 κ κοιμουνται 4παρα ενα πραγμα!μιλανε ασταματητα, χαζολογανε...

μεγαλωσαν ρε..

λοιπον, σας εχω χασει κ μου λειψατε, ελπιζω πραγματικα να περνατε καλες φασεις με τα μικρακια σας κ να ξεκουραααααζεστε!!

33E7p2.png

Καλησπέρα,κορίτσια! Πίστευα ότι το χθεσινό βράδυ θα ήταν καλύτερο απο το δύσκολο σκ αλλά δεν... όρθια όλη νύχτα καθώς ξυπνούσαν εναλλάξ χωρίς λόγο πλέον και να γκρινιάζουν. Ο άντρας μου μου πρότεινε να με δέσει στον τοίχο τουλάχιστον να μην πέσω κάτω.:shock: Είμαι σίγουρη ότι στην πολυκατοικία έχουν μαζέψει υπογραφές για να φύγουμε. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα προληπτική όταν βλέπω ένα συγκεκριμένο άτομο έρχονται τα πάνω κάτω...:evil:

moritsa, lin πως είναι τα μικρά;

gem το έχασα με το γάμο. Με το καλό!!! Ωραία εποχή διαλέξατε. Θα κάνεις και τη βάπτιση μαζί;

tzini πως είναι η μικρή; Το έχουμε πάθει και εμείς με τα τουβλάκια και δεν το πίστευα.Αλήθεια τι απάντησες στη γραμματέα;:tongue:

laerta μάλλον θα χρειαστώ τη γνώμη σου κάποια στιγμή μαγειρικού ενδιαφέροντος.

elisa τι μωράκια είναι αυτά;

duck tzini αιτούμαι...

nufi χτύπησες φλέβα...

archi σκέψου την ήρεμη θάλασσα...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Κάντυ μια χαρά βάρος τα μπεμπέγια!

Εγώ δεν έκανα καθόλου ενέσεις.

Πω! μου θυμίσατε εποχές για καμπύλες ζάκχαρα κλπο κ έκανα ιώβια υπομονή να περάσει η μέρα πρίν την εξέταση κ να μην φάω παγωτό!

Κυρά δε θυμάμαι για κάποια απαγόρευση πριν την εξέταση ούρων.

Νάκι μέχρι πότε θα έχεις μαστόρους?

Τζεμ να σου ξαναπώ τί φάση είχα περάσει εγώ? Δεν θες.

Περνάει ο καιρός..... θα δείς.

Νούφι πώς κ το άλλαξαν το πρόγραμμα του μεσημεριανού? Παίζει ρόλο η κοπέλα? Πώς είστε με την συνεργασία σας?

Άρτσι τόσο καλά κ χτες??

(Τό είδα, αλλά χτες κατέβασα οολες τις φώτο.)

Τί να της πώ της κοπέλας? Κουράγια να έχει εκτός από βοήθεια διότι θα της χρειαστούν κ τα δύο.

Α κ το πρώτο της δεν θα έχει κλείσει τα δύο όταν γεννήσει.

Η μικρή που λέτε.... όχι ράμματα δεν χρειάστηκε, αλλά δεν την πήγα σε νοσοκομείο.

Ακούω ένα μπαμ! Ουαααααα! κλασικά πράγματα δηλ. κ πάω μέσα στο δωμάτιο.

Τί έγινε λέω?

Έπεσε στα τουβλάκια λέει η μεγάλη (τί πρωτότυπο σκέφτηκα!)

Την πήρα αγκαλιά γιατί έκλαιγε κ την χάηδευα στο κεφάλι, φώναξα στα άλλα δύο: μαζέψτε το χαμό ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ, αλλιώς φέρνω ακούλα για σκουπίδια ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ.

Εντωμεταξύ ετοίμαζα το μεσημεριανό κ την έβαλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας μαζί μου.

Της σκούπισα πρόχειρα τα μάγουλα,/ματάκια με τα χέρια μου, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Είχε σταματήσει το κλάμα.

Κ κάποια στιγμή γυρνάω κ την κοιτάω κ βλέπω αίμα στα μάγουλα μύτη μάτια κλπο κ λέω άνοιξε η μύτη της γμτ κ πασαλείφτηκε.

Κ όπως την σηκώνω βλέπω αίματα στην κουκούλα από την ζακέτα της, στη μπλούζα της στα χέρια μου, στη σαλάτα κλπο....

Χέστηκα λέμε..... της έκοψα μαλλιά να δώ πληγή, οινόπνευμα, τσιρότο αρχικά, γάζα μετά, μόνιο φιόγκο πίσω στο μαλλί η ταινία κ τέτοια όμορφα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα να πω μεσημεριατικο, αφου δεν εχει γραψει καμια ως τωρα!

Που ειστε καλε ολες???

Εγω ειχα παει τραπεζα κτλ και μου φαινεται σα να πηγα στα μπουζουκια πρωτο τραπεζι πιστα..

και το απογευμα σκεφτομαι να παω στην πεθερα μου ή θα τα κρατησω μεσα γτ εχει κρυο...

σκεφτομαι επισης να παρω μια κοπελα να ερχεται πχ 3 πρωινα/εβδομαδα ή ολα τελοςπαντων αναλογα και ποσα παιρνει... κ εχω και τυψεις γτ μου φαινομαι υπερβολικη:?

νουνουκα που βρισκεσαι??

τζινι ανατριχιασα ρε συ με τοσο αιμα...οχι...δε θελω να το ζησω αυτο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΤΖΕΜ αφου ειπες την καλημερα ας πω εγω την καλησπερα!!!!

καλησπερα κοριτσακια!!!!οι εξετασεις μου ειναι καλες :rolleyes:ενταξη εκτος απο τον αιματοκριτη αλλα δεν δινουμε πλεον σημασια!!!εκανα και την καμπυλη σημερα 165 στην μια ωρα!!!ενταξη δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!ελπιζω να μην ζητησει την 3ωρη τωρα γιατι θα κοψω τις φλεβες μου:evil:

ΤΖΙΝΙ χτυπησε αρκετα η μικρουλα!!κριμα μωρε το καημενακι!!!αλλα οκ τα αντιμετωπιζεις ψυχραιμα οποτε ολα καλα!!!αχχ κι εγω υπομονη κανω γιατι με τοσες καουρες δεν μπορω να κανω και κατι αλλο:evil:

ΤΖΕΜ γιατι να νιωθεις τυψεις??εεε κι εσυ ανθρωπος εισαι αν δεν εχεις βοηθεια ποσο να αντεξεις??οντως σημερα κανει πολυ κρυο αν νομιζεις πως δεν ειναι για να βγουν αστα καλυτερα μεσα!!!

λεω σιγα σιγα να παραγγειλω το καροτσι....τωρα θα μου πειτε εδω δεν εχω παρει τα βασικα για το νοσοκομειο το καροτσι με μαρανε???βρε κοριτσια φοβαμαι:oops:λεω αν κατι δεν παει καλα??μηπως ειναι νωρις ακομα και τετοια!!το ειχατε κι εσεις αυτο η ειμαι υπερβολικη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα! Πολλή ησυχία είδα και είπα να μπω, να απλώσω το σεντονάκι μου!! Μου αποσυντονίστηκαν πάλι στον ύπνο γι΄ αυτό χάθηκα!

Περαστικά στα άρρωστα μωρουλίνια!

Μορίτσα κουράγιο, ελπίζω να είστε καλύτερα!

Ελίζα μου αρέσουν πολύ οι περιγραφές σου! Για τα άρρωστα μωράκια δεν είσαι καθόλου υπερβολική όλες κατά βάθος κάπως έτσι νιώθουμε νομίζω!

Gem μη νιώθεις τύψεις! Κι εγώ όπως θα θυμάσαι το σκεφτόμουν και νομίζω όλες αν μπορούσαν θα το έκαναν. Είναι μεγάλο ζόρι τα δίδυμα. Προσωπικά δεν προλαβαίνω σχεδόν τίποτα άλλο όταν είμαι μόνη μαζί τους μόνο τις βασικές καθημερινές δουλειές κι αυτές με χίλια ζόρια. Και ζω την εξής σχιζοφρένεια: όταν πάω να κάνω κάποια δουλειά (π.χ. να ξεσκονίσω την κρεβατοκάμαρα) νιώθω σα να λουφάρω που αφήνω τα μωρά στον άντρα μου. Λουφάρω επειδή θέλω να ξεσκονίσω! Όταν όμως η κρεβατοκάμαρα έχει πιάσει 5 δάχτυλα σκόνη νιώθω Η ανοικοκύρευτη… Ε, δε γίνεται ό,τι και να κάνω να νιώθω ένοχη! Τελικά αποφασίσαμε να φέρουμε μια γυναίκα για δουλειές του σπιτιού μια φορά στις 15, να μη νιώθω τουλάχιστον πως θα μας φάει η μαύρη βρώμα, και με τα μωρά θα την παλέψω ακόμα εγώ για όσο αντέξω. Φάση κατάθλιψης έχω περάσει πολλές φορές και θα ξαναπεράσω κατά πάσα πιθανότητα. Τώρα μάλλον με βοήθησαν οι γιορτές και είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά. Υπομονή!

Α! συγχαρητήρια για την ημερομηνία. Με το καλό!!

Κι εμείς για τότε λέμε τη βάφτιση! Βρήκαμε και νονά για τη μικρή και πολύ χάρηκα γιατί είναι μια φίλη μου που πολύ ήθελα αλλά ντρεπόμουν να της το ζητήσω..

Κάντυ μπράβο για τις εξετάσεις! Το άγχος όλες λίγο πολύ το έχουν νομίζω. Το θέμα είναι να το ελέγχεις. Όλα καλά θα πάνε! Πρόσεξε μην τα αφήσεις όλα τελευταία στιγμή και τρέχεις!

Τζίνι, μεγάλο ζόρι τα αίματα!! Τρέμω αν χρειαστεί πώς θα το αντέξω. Είναι εντάξει η μικρούλα τώρα;

Να σας πω να γελάσετε. Κι εγώ το είχα άγχος με τα πλαστικά γενικώς στο πάτωμα μη χτυπήσουν τα μωρά. Και μια ωραία μέρα προσγειώθηκα πάνω σε ένα πλαστικό τριγωνάκι με τον κόκκυγα!!! Ναι, αυτό το κοκαλάκι στο τέλος της σπονδυλικής στήλης! Μιλάμε για ΠΟΝΟ!! Έκλαιγα και γελούσα γιατί είχα και μωρό στην αγκαλιά!!

Archi , ελπίζω να πέρασες καλύτερη νύχτα χτες! Να χαίρεσαι το Φάνη!! Είμαι λίγο καθυστερημένη πάλι αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Όπως φαίνεται και στο τικεράκι μου σε μιάμιση βδομάδα γινόμαστε 1 έτους!!! Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ένας χρόνος! Θα κάνουμε πάρτυ με παιδάκια από 3 έως 7 ετών. Για πείτε καμιά ιδέα για φαγητά. Έχω σκεφτεί τυροπιτάκια , μπόμπες, πιτσάκια μόνο ζαμπόν, τυρί ντομάτα, και ..τίποτα άλλο ..κόλλησα! Θα κάνουμε και κάτι για τους μεγάλους! Ουφ! Γέλιο θα έχουμε!

Αυτά (μόνο :D)! Τα λέμε!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

λεω σιγα σιγα να παραγγειλω το καροτσι....τωρα θα μου πειτε εδω δεν εχω παρει τα βασικα για το νοσοκομειο το καροτσι με μαρανε???βρε κοριτσια φοβαμαι:oops:λεω αν κατι δεν παει καλα??μηπως ειναι νωρις ακομα και τετοια!!το ειχατε κι εσεις αυτο η ειμαι υπερβολικη???

εγώ το είχα το άγχος γιατί είμαι και προληπτική και γι'αυτό έτρεχα από 7,5 μηνών με την κοιλιά τούρλα μεσ'στον καύσωνα να τα προλάβω όλα τελευταία στιγμή αντί να ξεκουράζομαι...αλλά και πάλι το ίδιο θα'κανα, είναι να μη φάει το σκάλωμα ο εγκέφαλος...

Το Ντάουντον στη ΝΕΤ το δείχνει αλλά γενικά κατεβάζω.

120247mcv711uxx1.gif

κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση!! Ελπιζω να ειστε καλα!

Εμεις σημερα ειδαμε μια βελτιωση :-) και αυριο υποτιθεται τελειωνει η θεραπεια αλλα θα παμε στο γιατρο να μας δει. Ευχομαι να το ξεπερναμε και κανενα μωρακι να μην ταλαιπωρειται ετσι.

5 μερες με απιστευτη τσιριδα και κλαμα μαρτυριο για το μωρο αλλα και για μας. σπαραζει η καρδια σου.

κλαει,κλεινω. φιλακια

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...