Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βρε Λαέρτα, μες στο μυαλό μου είσαι, όλο τα ίδια πράγματα βλέπουμε. Τώρα που είμαι ξύπνια ενώ τα τερατίνια ξανακοιμήθηκαν βλέπω το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο που ήταν διπλό. Καταπληκτική σειρά αλλά να πούμε και την αλήθεια η πρώτη χρονιά ήταν και η καλύτερη, οι άλλες δυο ήταν κάπως υποδεέστερες. Πάντως τα κουστούμια και η ατμόσφαιρα εποχής φανταστικά!

Δε μου λες, την τούρτα που ανέβασες στο Φέις αλήθεια εσύ τη διακόσμησες; Τι φανταστική που ήταν... θα σε ψάχνουμε να κάνεις και τις δικές μας για τα γενέθλια των παιδιών. :P

Τώρα είμαι στο σίζον 2 αλλά ως τώρα μ'αρέσει. Γενικά είμαι φαν ταινιών εποχής και γουστάρω όταν έχει και ιστορικό υπόβαθρο ενα σενάριο.

Την τουρτίτσα ναι, εγώ την έκανα εξ'ολοκλήρου, αλλά ήταν και σεμινάριο και σου έδειχνε πως και τι να κάνεις. Χρειάζομαι εξάσκηση και σκληρή δουλειά ακόμα!! Ευχαριστω πάντως για το φίντμπακ, το εκτιμώ πολύ!! :tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια εδώ η γκρίνια ειναι στο φουλ. Μιλάμε για απελπισία :cry: δεν σταματάει παρά μονο οταν τρώει. Κοντεύει να μου στριψει χωρίς υπερβολή. Μέχρι και ντεπον του δώσαμε μήπως ειναι δόντια γιατι έχει παρα πολλα σαλια αλλα τπτ. Στο νοσοκομείο αν πάμε θα πάμε για την γκρίνια και την τσιριδα. 3 ώρες κλαίει και μισή ωρα κοιμάται. Εχω αρχίσει και ανησυχω μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο...

Λαερτα έτσι έκανε και σένα? όσο για τον ύπνο άγνωστη λέξη και μαζί μου τον έβαλα αλλα τπτ. Που πήγαν τα ωραιοτατα σερι :confused:

Λινακι στεναχωριεμαι γιατι τπτ δεν τον ηρεμει και ενώ ειναι καλύτερα η γκρίνια γινεται χειρότερη. Περαστικα στην μικρη σου και γρήγορα!

p1Utp3.png

Κορίτσια εδώ η γκρίνια ειναι στο φουλ. Μιλάμε για απελπισία :cry: δεν σταματάει παρά μονο οταν τρώει. Κοντεύει να μου στριψει χωρίς υπερβολή. Μέχρι και ντεπον του δώσαμε μήπως ειναι δόντια γιατι έχει παρα πολλα σαλια αλλα τπτ. Στο νοσοκομείο αν πάμε θα πάμε για την γκρίνια και την τσιριδα. 3 ώρες κλαίει και μισή ωρα κοιμάται. Εχω αρχίσει και ανησυχω μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο...

Λαερτα έτσι έκανε και σένα? όσο για τον ύπνο άγνωστη λέξη και μαζί μου τον έβαλα αλλα τπτ. Που πήγαν τα ωραιοτατα σερι :confused:

Λινακι στεναχωριεμαι γιατι τπτ δεν τον ηρεμει και ενώ ειναι καλύτερα η γκρίνια γινεται χειρότερη. Περαστικα στην μικρη σου και γρήγορα!

Εμένα έσκουζε σαν μικρό σκυλάκι κιόλας ο καημένος, πονούσε φρικτά, ήταν τραγικό να τον βλέπω να υποφέρει τόσο κι έκλαιγα κι εγώ μαζί του, δεν μπορούσα να σταματήσω. ομως πάντα υπάρχουν και χειρότερα, δυστυχώς. κάνε υπομονή, πονάει τώρα πολύ αυτός, δώσε μήπως και λίγο σολντεσανίλ να ανοίξει. σκέψου ότι σφίγγονται όλα μέσα του και έχει πάθει πανικό, δεν μπορεί να ανασάνει, δεν ξέρει τι του συμβαίνει και δεν μπορεί να εκφραστεί παρά μονάχα με κλάμα. δεν υπάρχει χειρότερο στη ζωή από το να έχεις τα παιδιά άρρωστα!!!

Λινάκι, περαστικά σας και κουράγιο!!!

120247mcv711uxx1.gif

Επίσης, αφού τρώει, καλό σημάδι είναι, εμένα ούτε έτρωγαν, ούτε νερό έπιναν και τους έδινα με σταγονόμετρο σταγόνα σταγόνα να μην καεί ο εγκέφαλος από τον πυρετό... ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ηρέμησε Μορίτσα, απ' οτι φαίνεται περναει πολλά μαζί το μωρό σου...Βγαζει κ δοντακια, ειναι κ αρρωστο, τι να κάνει το μικράκι, κλαίει...:(

Υπαρχουν φορες που κ τα φαρμακα μπορεί να μην το πιανουν, μου εχει τύχει κ ειχα φρικάρει κ εγώ!

Πήρες τηλ τον παιδίατρο? Τι λεει?

Τη δικιά μου την επιασε το πονσταν, για βραδυνο δεν έτρωγαν τιποτε αλλο, ζηταγαν μονο αχλαδι..........:confused::confused::confused:

Τι να κάνω, τους εδωσα κ τωρα νανι...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ρε συ κορίτσι..(μορίτσα) περαστικά σας ρε και γρήγορα..

λαέρτα με κομμάτιασες έτσι ΄πως τα έγραψες, μου έρχεται να κλάψω στο τσακ είμαι..

περαστικά και σε εσάς λινάκι.

Κανείς δε θέλει άρρωστα μωρά ούτε τα δικά του ούτε των άλλων.

Χρόνια πολλά στο μικρό Φάνη! Αρτσι να τον χαίρεσαι !! Να είναι πάντα καλά και γελαστός!

Χρόνια πολά και στους εορτάζονται σήμερα!

Πραγματικά ο χρόνος με τα παιδιά περνάει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα..

Νάκι κοιτούσα κάτι πιο πίσω και τώρα είδα το ποστάρισμά σου η γκαβούλιακας για την οινολογία και τα πλακάκια.

Φαντάζομαι τώρα ήδη θα σας έχουν φτάσει και θα τα βάζετε.

Για την οινολογία..φοβερή ενασχόληση, χόμπι κτλ είναι ολόκληρη επιστήμη!

Ο μούστος είναι ζωντανός οργανισμός, θέλει περιποίηση, τα κόλπα του, θα πάθεις πλάκα κι εσύ κι ό σύζηξ όσο θα μαθαίνει..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ευχαριστώ για τις ευχες κορίτσια, δυστυχώς αρρωστησε κ η μικρή πήρε κι αυτή το αντιπυρετικό της...Μεγαλη νυχτα θα εχουμε.

Τώρα είμαι στο σίζον 2 αλλά ως τώρα μ'αρέσει. Γενικά είμαι φαν ταινιών εποχής και γουστάρω όταν έχει και ιστορικό υπόβαθρο ενα σενάριο.

Σε ποιο κανάλι παίζεται Λαέρτα?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχέςσας. Εύχομαι τα διπλά σε εσάς και τις οικογένειες σας!!! Το πιο συγκινητικό είναι ότι τις καλύτερες ευχές τις ακούω από εσάς που με ξέρετε τόσο λίγο...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Είχα γιατρό σήμερα και με βρήκε άψογη, παρά τα:

-πρησμένα πόδια: "είναι φυσιολογικό-έχεις 2 να σε πιέζουν"

-πονεμένη μέση- πλευρά όταν ξυπνάω λες κι έχω φάει ξύλο: "κι αυτό φυσιολογικό λόγω διδύμων- να φορώ ζώνη όταν είμαι όρθια" (βέβαια αυτά με ταλαιπωρούν περισσότερο όταν είμαι ξαπλωμένη, εκεί είναι το δράμα μου)

-συναχόβηχας: "ε καμιά ιωσούλα περνάς, είναι επειδή λόγω εγκυμοσύνης είναι πεσμένο το ανοσοποιητικό. Να αποφεύγω κόσμο κ να παίρνω μέχρι 3 ντεπόν τη μέρα"

Επόμενο ραντεβού σε μία εβδομάδα.

ετσι θα με παει μεχρι τελος;;

Χμ...κρίνοντας από μένα... έτσι, έτσι και χειρότερα.

Δεν κανονίζεις καμιά φωτογράφιση κι εσύ, να ξεφύγει τουλάχιστον λίγο το μυαλό???

Η τρέλα να το ξέρεις, ανακουφίζει από πολλά.

Κανονισαμε κ τη γαμοβαφτιση!!;) 12 Μαιου!!!

Α! Α! κι εμείς εκείνη τη μέρα παντρευτήκαμε!!!

Και ήταν τέλεια! Τέλειος καιρός, πολύ φως, υπέροχες φωτό, μεγάλη & ζεστή μέρα...

Άντε βρε: η ώρα η καλή!!!

Πολύ κρύο σήμερα και θα πέσει κι άλλο.... αχ, να ρίξει ένα ωραίο χιονάκι, να κλείσουν τα σχολεία πριν καν ανοίξουν.... :tongue:

Μπα που να φας τη γλώσσα σου!

Κι αν με πιάσουν πόνοι ενώ χιονίζει κι έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι???

Μένω και σε μέρος που το "πιάνει" βλέπεις...

Είχα κ τη μαία χτες μετά τη γιόγκα να μου λέει τι να κάνω αν χρειαστεί να γεννήσω στο σπίτι μόνη...

Κι όλο το σκέφτομαι.

Πολλές πολλές ευχές για καλή ανάρρωση σ΄ όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια!

Καληνύχτα σας!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kalhsπέρα κοριτσάρες!

Άρστι χρόνια πολλά στο γιόκα σου! Να τον χαιρόσαστε πάντα ευτυχισμένο η υγειή!

κ να πάει στο δία η παλιοίωση!!!!! περαστικά!

Μορίτσα μου, κοπέλα μου, εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικά!

Αν νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια για το παιδί, ναι να το πάς σε νοσοκομείο να το ξαναδούνε.

Ζίτα τυχερούλα.... δουλειά ε???

Καλά πάμε εμείς, δεν έχουμε τίποτα ανησυχητικό, αν σκεφτείς οτι από τις 2 του μήνα που άνοιξε ο σταθμός την πήγα την παρασκεή 4, κ δεν θα την ξαναπάω τουλάχιστον μέχρι αυτή την Παρασκευή...

Τζεμ μαγιάτικη γαμοβάφτιση? Μια χαρά!!! Η ώρα η καλή ωρε!

Μας πώς είστε? Επανήλθατε στου ρυθμούς σας? Να σε ρωτήσω: τρως κ γαριδάκια όταν βλέπεις τη σειρά????:tongue:

Τί πάθατε κ εσείς λινάκι??? Περαστικά κ σε εσάς γρήγορα!

Νάκι περαστικά κ σε εσάς!

Λαέρτα τί σειρά είναι αυτή ωρέ?

Καλά η τούρτα όντως θεϊκή απλά!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ω ναί. κρίς.... μην κάνεις τέτοιες σκέψεις.

Δεν γεννάς ακόμα.

Κυρά κουράγιο κ εσύ.....

εμένα με ανακούφιζε να κάθομαι σε καρέκλα με γωνία ακριβώς 90μοίρες.

Η γραμματέας στο κολυμπητήριό μας είναι έγκυος σε διδυμάκια κ έχει κι άλλο ένα παιδάκι μεγαλύτερο. Με ρώταγε τί κ πώς κλπο.... άγχος η καψερή!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα...

Είμαι η πρώτη που γράφει σήμερα???? μμμμ...

ελπίζω να περάσατε ήρεμο βράδυ, κυρίως όσες είχατε αρρωστούλικα μωρά.

Μορίτσα και Λιν... πως τα πάτε???

Όπως είχα πει και παλιότερα στην Λαέρτα, τότε που περνούσε δύσκολα με τις αρρώστιες... δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν οι μανούλες σε τέτοιες καταστάσεις, πως αντέχουν... όχι την κούραση τόσο όσο την ψυχολογική καταρράκωση...δεν υπάρχει χειρότερο από το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει και να μην μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμα και εάν είναι κάτι απλό... έλα μωρέ, μια ιωσούλα είναι... δοντάκια είναι, θα βγούν...κολικοί είναι, θα περάσουν...λένε όλοι... ε και???????? το παιδί μου υποφέρει κύριε! :evil: τι με νοιάζει εάν το έχουν περάσει άλλα παιδάκια???? τι και αν περάσει??? τώρα το παιδί μου ΠΟ-ΝΑ-ΕΙ! Αφήστε με να το έχω αγκαλιά και να κλαίω και 'γω μαζί του!!!!!!

Είμαι υπερβολική??? ίσως... δεν έχουμε περάσει δύσκολες αρρώστιες, η αλήθεια είναι. Μόνο δύσκολους κολικούς είχαμε. Όμως ακόμα και όταν έχουν λίγο συνάχι... εγώ τρελαίνομαι. Θέλω τα παιδιά μου να είναι πάντα γερά και χαρούμενα, γίνεται?????????????????????????????????

Μορίτσα...γράψε μας νέα σας! Μια αγκαλιά από μένα

Παπίτσα...μου χρωστάς συνταγή σούπα κάστανο.

Τζίνι...όταν λες άνοιξε το κεφάλι της??? αίματα και τέτοια? την παρακολουθούσες μετά?? σιδερένια...

Τζεμ...γάμος και βάφτιση μετά το Πάσχα! Τέλεια... Άντε... πότε θα περάσουν οι μέρες να έρθουν οι απόκριες και μετά το Πάσχα????????????

Διάβασα σε κάποιο τόπικ εχθές ότι γέννησε η Bastha...όσες την θυμάστε...

Κρίστυ...μιλώντας για φωτογράφιση...και 'γω είχα κάνει... ή μάλλον για να είμαι πιο σωστή, μου είχαν κάνει... λίγες μέρες πριν γεννήσω, μου ζωγράφισε ο άντρας μου μια φάτσα στην κοιλιά, έριξε και η αδερφή μου τα μαλλιά της από πάνω, με στήσανε και βγάζανε το άχτι τους φωτογραφίζοντας την φατσοκοιλιά μου!!!! :rolleyes: (ευτυχώς δεν με έπιασαν πόνοι εκείνο το βράδυ... θα διασκέδαζα πάρα πολύ τις νοσοκόμες εάν με έβλεπαν έτσι).

Άντε κόρες... καλή μέρα να έχετε!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...