Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Την έκανα τη φωτογράφιση κ ήταν τέλεια!!!

Βρε κορίτσια... σήμερα που ξύπνησα έχουν πρηστεί τα πόδια μου... έχουν παραμορφωθεί μιλάμε.

Στη μεγάλη μου μου είχε συμβεί λίγες μέρες πριν γεννήσω. Και τώρα το ίδιο είναι ή μπορεί να παίζει τίποτις άλλο???

Πίεση εξακολουθώ να έχω πολύ χαμηλή και η γενική ούρων έδειξε ότι είναι καθαρά από λεύκωμα, ουρικό κλπ...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σήκωσε εχτές το βράδυ πυρετό ο μικρός και απο τότε είμαστε αυτοκόλητοι. Κοιμηθήκαμε 5 το πρωί αγκαλιά εγώ,ο μικρός και ο κου (αρκούδος) αφου πρώτα κάναμε στον κου επέμβαση καρδιάς. Ευτυχώς πέτυχε...Άκυρη και η αυριανή γιορτή του μεγάλου. Νωρίτερα ο μεγάλος είχε ρήξει το πιάτο με τους λαχανοντολμάδες στην κουζίνα την οποία με αυταπάρνηση είχα καθαρίσει το μεσημέρι και δώρο ένα τρομερό πονοκέφαλο.Χειροβομβίδα να έριχνε λιγότερη ζημιά θα έκανε...αν ημουν βουδίστρια στο ταβάνι θα είχα φτάσει απο το διαλογισμό για να μην εκραγώ...

περαστικα!!!και εγω εχω με βηχα το μεγαλο(3 μερες δεν του εκανα τη μυτη με το ρουφηχτηρι να σου παλι οι μυξες,α στο καλο πια!)

παντως εισαι πολυ καλη στις περιγραφες!!:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα!!!

Την έκανα τη φωτογράφιση κ ήταν τέλεια!!!

Βρε κορίτσια... σήμερα που ξύπνησα έχουν πρηστεί τα πόδια μου... έχουν παραμορφωθεί μιλάμε.

Στη μεγάλη μου μου είχε συμβεί λίγες μέρες πριν γεννήσω. Και τώρα το ίδιο είναι ή μπορεί να παίζει τίποτις άλλο???

Πίεση εξακολουθώ να έχω πολύ χαμηλή και η γενική ούρων έδειξε ότι είναι καθαρά από λεύκωμα, ουρικό κλπ...

ευχομαι να αντεξεις τουλαχιστον 2 βδομαδες ακομα!ισως ειναι επειδη τωρα εχεις 2!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χρονια πολλα και απο εμενα,αν γιορταζει καμια.

Επιτελους αυριο Δευτερα,παω για δουλεια:P,μην με περασετε για τρελλή αλλα με τοση κουραση το σ/κ και τοοοοοοοοσο σιδερωμα μου φαινεται ότι παω στην δουλειά και ξεκουράζομαι!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες.

Κιρα, δεν ξερω αν είναι το ίδιο , όμως με το που μπήκα στον 7ο και καθόμουν σε κάθισμα όχι σκληρό, αλλά που ψιλοβούλιαζε με έπιαναν πόνοι χαμηλά μαζί με μούδιασμα. Λύθηκε με το να στεκομαι όρθια (φοβερη λύση)ή να καθομαι σε σληρα καθίσματα. Μην ανησυχείς, όλα πιέζονται εκει μεσα πια, αλλά κανε κι αυτο που σου ειπε ο γυναικολόγος σου μια που λέει ότι ειναι συσπάσεις. Εμενα όταν του το ειχα πει με φωναξε για εξεταση και αφου δε βρηκε τιποτε το κακο , δεν ασχολήθηκε περεταιρω (και ειναι πολυ σχολαστικος). Εξετασεις εκανα καθε 15 ημερες και από τον 8ο καθε 10 ... Βεβαια ημουν κι εγω χεστρα και του το ζήταγα η ίδια ν ατο τον βλέπω συχνοτερα. Άσε που καθε τρεις και λίγο όλο και κατι "περιεργο" ένιωθα και τον επαιρνα τηλ και μου λεγε "Για ελα να σε δω" :P ...

Ελίζα επεισοδιακη πρωτοχρονια έζησες, αλλά αφού το διασκεδασες , άντε και του χρόνου, ελπίζω μονο να φατε λίγο νωριτερα!

Εμας μας κοπηκε το ρευμα στις 8 το βραδυ. Οταν ηταν να αρχισουμε να ντυνομαστε. Αποτελεσμα τα παιδιά άντυτα (με τα φορμακια τους) εκαναν την αλλαγη- ξυπνια βεβαιως βεβαιως. Εγω ντυθηκα υπο το φως των κεριων , μαζεψαμε όλα τα συμπραγκαλα με ενα φακο, τα βαλαμε στο αμαξι και πηγαμε στους γονεις μου οπου θα καναμε πρωτοχρονιά.

Gem, δεν κοιμουνται στο δωμάτιό τους; Καλή επιτυχία με το εγχείρημα. Εμείς φτυσαμε αιμα με το μικρό να συνηθισει το κρεβατι του... Κια τωρα ακομα ολη μερα μονο στο ριλαξ ευχαριστιεται υπνο. Στο κρεβατι του μονο το βραδυ και πάλι καλά να λέμε.

Κοριτσια εγκυούλες μην κουραζεστε όσο μπορείτε. Βαραινετε όσο πάει. Εσύ Cristy πλησιάζεις και μετα την αποτρίχωση είσαι πλέον έτοιμη... Κραταει η αποτριχωση δυο εβδομαδες βρε; (Τοσο θα κάτσεις ακόμα ;) )

Τι το μελέτησα; Ξυπνησε ο μικρός. Φιλούνια

μαλλον το ιδιο συμβαινει και σε μενα,γιατι οταν ειμαι κρεββατι ξαπλωμενη και σηκωνομαι,ειμαι μια χαρα,αν κατσω στον καναπε ομως,ή και στο κρεββατι καθιστη και παω να σηκωθω,ποναω,σαν να εχω πιαστει.το παρατηρησα καλα 2 μερες τωρα,και τελικα για αυτον τον πονο προκειται,μπορει να μην ειναι συσπασεις τελικα..

τελοσπαντων ,απογοητευτηκα,πριν λιγες μερες 'πεταγα" και τωρα νιωθω χαλια! και πως να καθομαι,ολο σε καρεκλα;;ή ξαπλωτη;:(

ετσι θα με παει μεχρι τελος;;

Κοριτσια καλησπερα....ενα εχω να πω....πώς περναει ετσι το 24ωρο??????????

Ειναι και ο αντρας μου στο σπιτι κ ολο πραγματα κανουμε...δε θελω ν ανοιξουν τα σχολεια:cry:

Βγηκαμε κ την παρασκευη για ποτακι οι δυο μας κ ηταν τελεια!!!:cool: Κανονισαμε κ τη γαμοβαφτιση!!;) 12 Μαιου!!!

froso εχεις μια τελευταια μερα διακοπων! Προσπαθησε να την περασεις ωραια...για τον πονοδοντο, ασε, δεν υποφερεται. Μια φορα μ ειχε πιασει κ πηρα μεσουλιντ!!

architwins περαστικά σας κ χρονια πολλά στο φανη!! Ολα αρρωστουλικα ειναι ,ωρε τα καημενα...απλά χασατε τη γιορτη κ ειναι κριμα:rolleyes:

Απο διαλογισμο αλλο τιποτα! Αλλιως θα βαραγαμε ενεσεις!!

mpougos κ εγω το πιστευω αυτο για τη δουλεια....οτι ξεκουραζεσαι κιολας δηλαδη! Το μονο που με χαλαει στη δικη μου ειναι η βαβουρα των παιδιων στο δημοτικο...το κεφαλι δεν ηρεμει ποτε...

Kira χμμμ...ναι...ετσι θα σε παει μεχρι τελος. Ειναι η τελικη δυσκολη μεν ευθεια δε!! Κ εγω που ειχα πολλη καλη εγκυμοσυνη κ πετουσα γενικως θυμαμαι μες στο πασχα ξαφνικα (γυρω στην 32η εβδομαδα) δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, σταματησα να κανω οποιαδηποτε δουλεια στο σπιτι κτλ.. Αξιζει ομως ον κοπο, θα το δεις σε λιγο καιρο;) Θα περασει νεράκι!!!

Παω να ξεραθω...δεν εχω δυναμεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Άρτσι, να χαίρεσαι το αγορίνι σου, πολύχρονο και γερό να είναι, μυαλωμένο και λαμπρό να μεγαλώσει και να τιμάει την οικογένειά του με την κάθε ευκαιρία!! Να είστε όλοι σας καλά!! Σε όποιον άλλο γιορτάζει, χρόνια πολλά!!!

Υ.Γ. Εχω φάει απίστευτο σκάλωμα με το Ντάουντον Άμπμπι.. Μα τι φοβερή σειρά!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες! Καλό κουράγιο σε όσες γυρίζουν στη δουλειά. Εγώ αύριο, και όπως είπε και η Τζεμ αν δεν ήταν η συνεχής βαβούρα του Δημοτικού μπορεί και να το έβλεπα ως ξεκούραση.

Άρτσι, χρόνια πολλά για το Φάνη σου και περαστικά. Γερό κι ευτυχισμένο να είναι πάντα, να τον δεις όπως ποθείς!

Αν έχουμε κάποια που γιορτάζει ή που γιορτάζουν τα παιδιά της ή οι αγαπημένοι της, χρόνια πολλά σήμερα!

Κρίστυ, κουράγιο, έχεις φτάσει πολύ κοντά στο τέλος. Εμένα με ξεπέρασες πάντως, 34 και 3 γέννησα. Μακάρι να αντέξεις δυο βδομάδες ακόμα, να γλιτώσεις τη στεναχώρια της Μενν.

Κίρα, εσύ προσοχή και ξεκούραση τώρα. Οι τελευταίες βδομάδες έτσι είναι, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και δεν έχεις ενέργεια καθόλου. Τα τραβήγματα είναι φυσιολογικά αλλα πρέπει να προσέχεις. Εγώ στη βδομάδα σου έκανα τις πρώτες ενέσεις κορτιζόνης γιατί είχα πολλές συσπάσεις, ήμουν σχεδόν συνέχεια ξαπλωμένη.

Υ.Γ. Εχω φάει απίστευτο σκάλωμα με το Ντάουντον Άμπμπι.. Μα τι φοβερή σειρά!!!

Βρε Λαέρτα, μες στο μυαλό μου είσαι, όλο τα ίδια πράγματα βλέπουμε. Τώρα που είμαι ξύπνια ενώ τα τερατίνια ξανακοιμήθηκαν βλέπω το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο που ήταν διπλό. Καταπληκτική σειρά αλλά να πούμε και την αλήθεια η πρώτη χρονιά ήταν και η καλύτερη, οι άλλες δυο ήταν κάπως υποδεέστερες. Πάντως τα κουστούμια και η ατμόσφαιρα εποχής φανταστικά!

Δε μου λες, την τούρτα που ανέβασες στο Φέις αλήθεια εσύ τη διακόσμησες; Τι φανταστική που ήταν... θα σε ψάχνουμε να κάνεις και τις δικές μας για τα γενέθλια των παιδιών. :P

Καλημέρα και πάλι. Πολύ κρύο σήμερα και θα πέσει κι άλλο.... αχ, να ρίξει ένα ωραίο χιονάκι, να κλείσουν τα σχολεία πριν καν ανοίξουν.... :tongue:

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα! Χρονια πολλα σε όσους γιόρταζαν χθες αλλα και σήμερα στον Γιαννη και την ιωαννα! Υγεία και ευτυχία!!!!

Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Δεν άρχισε καλα η χρονια. Μια μέρα βγήκαμε τις γιορτές και ο μπεμπης οικονομησε βρογχιολιτιδα :-((( είμαστε με μάσκα και κορτιζονη αλλα το χειρότερο με τρομερή γκρίνια. Ενω φαινεται καλυτερα φοβαμαι πως δε θα γλιτώσουμε το νοσοκομειο γιατί μέρα νύχτα κλαίει και τσιριζει. Πόσο στεναχωριεμαι δε λέγεται...

Ελπίζω να καλυτερευσουμε σύντομα και σπιτι μας!

Μου έχετε λείψει

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Χρόνια πολλά σε όσες έχετε αγαπημένα πρόσωπα που γιόρταζαν εχθές ή που γιορτάζουν σήμερα!

Κρύο ε???

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημερα κ χρονια πολλά σε οσπυς γιορτάζουν!!!

Σημερα ειμαι μονη μου με τα μωρα μετα απο πολυ καιρο και μου κακοφαινεται...

μοριτσα περαστικα σας, μη βαζεις το κακο στο μυαλο σου μπορει να του περασει με τα φαρμακακια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα! Χρονια πολλα σε όσους γιόρταζαν χθες αλλα και σήμερα στον Γιαννη και την ιωαννα! Υγεία και ευτυχία!!!!

Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Δεν άρχισε καλα η χρονια. Μια μέρα βγήκαμε τις γιορτές και ο μπεμπης οικονομησε βρογχιολιτιδα :-((( είμαστε με μάσκα και κορτιζονη αλλα το χειρότερο με τρομερή γκρίνια. Ενω φαινεται καλυτερα φοβαμαι πως δε θα γλιτώσουμε το νοσοκομειο γιατί μέρα νύχτα κλαίει και τσιριζει. Πόσο στεναχωριεμαι δε λέγεται...

Μου έχετε λείψει

To έχουμε περάσει στην ηλικία σας και νομίζω δεν είμαστε και οι μόνοι. Κουράγιο, κοπελιά, δεν θα φτάσεις στο νοσοκομείο, μη στενοχωριέσαι, απλά μην παραμελείς τις μάσκες και ειδικά τους ορούς. Θέλει χιτλερικό πρόγραμμα, όχι αστεία. Σε 1-2 μέρες θα του περάσει το έντονο κλάμα και θα μείνει η γκρίνια. Εδώ κοίτα μην την πατήσεις όπως εγώ και τον μάθεις να κοιμάται μαζί σου γιατί ένα χρόνο μετ'α ακόμα μαζί μου κοιμάται...

Κουράγιο και φιλάκια!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους όσους γιορταζαν χτες κ σήμερα, μεγάλους κ νινάκια!!!!

Περαστικά κ στα αρρωστουλικα μωρακια! Κι η μεγάλη μου δεν ειναι στα καλύτερά της, εχει βήχα, μύξα πολλή, κ δεν κοιμαται καλά τα βράδια.... Ξαγρυπνήσαμε πάλι χτες! Ελπίζω να μην εξελιχθει σε τιποτα χειρότερο :confused:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μου έχετε λείψει

Περαστικά Μορίτσα, ελπιζω οι μασκες να αποδώσουν και να μεινετε σπιτάκι σας!

Οι μάσκες δυστυχώς τους προκαλούν και νευρα, εξ ου και η γκρινια...

Τα δικά μου περασαν βρογχιολίτιδα πολύ μικρουλια, μόλις ειχαμε σαραντίσει κ νοσηλευτηκαν και λίγες μερες.

Καταλαβαίνω πως στενοχωριεσαι, άλλα προσπάθησε να σκεφτεσαι αισιοδοξα κ να θυμάσαι οτι όλα τα παιδάκια περνάνε τετοιες καταστασεις!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...