Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βλέπω οι εγκυούλες μας ήτω ατακτούλες κι έχουν συσπάσεις.. χμμμ

κορίτσια καθίστε στα ωά σας να κλωσήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κι απολαύσετε τις μέρες που οι άλλοι πρέπει να σας περιποιούνται και να σας κακομαθαίνουν!

όλα καλά εύχομαι να πάνε και με το καλό !

:lol::lol::lol::lol:

εχεις δικιο!!απλα οι ορμονες μαλλον εχουν φτασει στα υψη και δεν ξερουμε πως και που να ξεσπασουμε!!για υτο και η υπερκινητικοτητα..

πηρα το μαθημα μου ομως αυτες τις μερες,και σκοπευω να ηρεμησω οσο γινεται και να αρχισω να αναθετω δουλειες και στα αλλα μελη της οικογενειας,να το παιξω και λιγο "κοτα",δεν κανει κακο!!:tongue:

Διαφημίσεις

θα σας πω ένα μυστικό: για να μην έχετε ταχυπαλμίες με γιουτοπάρ, χτυπάτε ένα μαγνήσιο ακριβώς μισή ώρα πριν... γιουτοπάρ έφαγα με κουτιά... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: καλή τύχη...

120247mcv711uxx1.gif

Ντακι μου, ευχαριστλω για τα φιλάκια και ανταποδίδω!! Κοριτσάρες μου, ευχαριστλω και πάλι για τις ευχές σας για το αγοράκι μου και σας εύχομαι μια φανταστική και πρωτοποριακή, μαγική χρονιά!!!

Υ.Γ. Ελίζα, η κάρτα ήταν τέλεια κι ας ήταν λίγο γκράντε...

120247mcv711uxx1.gif

κι εμενα σε δημοσιο ειναι!!ειναι καθηγητης ασχοληται και με εξωσωματικες βλεπει εκατονταδες γυναικες την ημερα το ωραριο του στο νοσοκομειο ειναι 7.30-10,11,12,1....οτι ωρα τον παρει τελοσπαντων .....οποτε και να τον παρω τηλ το σηκωνει αλλα ποτε δεν με θυμαται...οταν πηγαινω και με βλεπει φυσικα θυμαται και την τελευταια λεπτομερεια μεχρι και ποσα γραμμαρια ηταν τα μωρα τον προηγουμενο μηνα!!!αν ειχα προβληματα και χρειαζοταν να μιλαω πιο συχνα μαζι του απο το τηλ σιγουρα θα ειχα προβλημα τωρα δεν με ενοχλει.....απο το πρωτο ραντεβου μου εδωσε χρονοδιαγραμμα για ολα τα ραντεβου για το τι θα κανουμε σε καθε ραντεβου και ενα πακετακι φυλλαδιων με οδηγιες για την εγκυμοσυνη..τι επιτρεπεται τι απαγορευεται...οτι μπορεις να φανταστεις ακομα και για την σταση του υπνου γραφει....

τωρα για το γιουτοπαρ εχω ακουσει οτι κανει ταχυπαλμιες μπορει σε καποιες να ειναι πιο εντονο και καποιες να μην το καταλαβαινουν καν

αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τον γιατρο μου,και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη αψογος,και πανω απ'ολα ανθρωπος ,παρολα αυτα ισως επειδη ημαστε επαρχια με οτι αυτο συνεπαγεται,το κλιμα των επισκεψεων ειναι ακρος .."νοσοκομειακο"..καταλαβαινεις τί εννοω.Εχω συνηθισει ομως και δεν με πειραζει,την δουλεια μου να κανω,να πανε ολα καλα,και..αχρειαστο να ειναι το νοσοκομειο μετα την γεννα,γενικοτερα στην ζωη μας..

αν βρεις καθολου χρονο και δεν βαριεσαι,στειλε μου σε πμ μια περιληψη των φυλλαδιων με το τι ακολουθει απο τον εβδομο μηνα και μετα,και τι απαγορευεται ,να..ξεστραβωθω κι εγω λιγο..

θα σας πω ένα μυστικό: για να μην έχετε ταχυπαλμίες με γιουτοπάρ, χτυπάτε ένα μαγνήσιο ακριβώς μισή ώρα πριν... γιουτοπάρ έφαγα με κουτιά... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: καλή τύχη...

θα το εφαρμοσω!! thanks a lot!!

καλα,χαμος με αυτα τα χαπια,πρωτη φορα στη ζωη μου εχω παρει τοοοοσο χαπι μαζεμενο! νιωθω πως το φαγητο ειναι περιττο πια! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Γκράντ φινάλε ευχών...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Υγεία,αγάπη,έρωτα,ευτυχία,τύχη,δημιουργία και όλα αυτά έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε δηλ. διπλά!!!!Γράφω απο κινητό οπότε θέλω την κατανόηση σας αν είμαι τηλεγραφική.laerta και jas πάντα να καμαρώνετε τα αγόρια σας!!!jas και mash χιλιόχρονες!!!gem περαστικά.κουκλιά τα μικρά!!!tzini ευχαριστώ για ευχή,αν πιάσει χρωστάω κέρασμα!!!naki με το καλό!!!eliza και duck κολάστηκα πάλι με τα φαγητά!!!nυnυ έχω πρόταση για έξοδο με τέκνα την οποία επεξεργάζομαι...ithaki άφησε τη γωνία την έχω πιάσει εγώ!!!μέλλουσες με το καλό να υποδεχτείτε τα νέα μέλη της οικογένειας!!!ευχαριστώ για σχόλια στις φωτό

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Γεια σας!

Σήμερα πήγα κ αποτρίχωσα το "αυτό" μου να ειμαι έτοιμη σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού (τρομάρα μου).

Αύριο πάω για καλλιτεχνική φωτογράφιση της κοιλούμπας!!! (ψωνάρα???-Είμαι!!!)

μονο μαγνησιο μου εχει δωσει μεχρι στιγμης 3 trofocart την ημερα..

αυτο το yutopar ειναι για τις συσπασεις;

θα τον παρω το απογευμα.

κι εσενα σε επιασαν τετοια περιεργα στον εβδομο;

Ναι. το yutopar είναι το επόμενο στάδιο για τις συσπάσεις μετά το μαγνήσιο.

"Περίεργα" στον 7ο είχα σίγουρα. Νομίζω κι απ΄ τον 6ο....

καλα,χαμος με αυτα τα χαπια,πρωτη φορα στη ζωη μου εχω παρει τοοοοσο χαπι μαζεμενο! νιωθω πως το φαγητο ειναι περιττο πια! :rolleyes:

Αυτό ξαναπές το!!!

Απίστευτο χάπι. Εγώ αρχίσει την "αξιολόγηση": το ασβέστιο τόκοψα, για την ακρίβεια το ξεχνάω 3 στις 4 φορές...

Ερώτηση προς τις ήδη διδυμομανούλες:

Υπάρχει καρότσι διδύμων που γυρνάει πότε να κοιτάνε τα μικρά τη μαμά κ πότε μπροστά?

Όσες έχετε/είχατε από το άλλο αντιμετωπίσατε πρόβλημα "ηρεμίας" με τα μικρά σας? Εγώ πχ στην μεγάλη μου που το καρότσι κοίταζε μονίμως μπροστά, είχα φτύσει αίμα...

Σας αφήνω, Καληνύχτα!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω στο σπιτάκι μου, η πεθερά μου έφυγε χτες στις 4 τα ξημερώματα από δω και μας πήρε τηλέφωνο ότι έφτασε σπίτι της στις 4 τα ξημερώματα σήμερα. Φρόσω, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω με αυτό που είπα αλλά βλέπεις πως είναι μεγάλη η απόσταση και το ταξίδι δύσκολο, τρία αεροπλάνα αλλάζεις, στην ηλικία της δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το ξανακάνει. Για να πάμε εκεί όλοι εμείς θέλει λεφτά πάρα πολλά... κάτι θα γίνει. Να είναι καλά η γυναίκα και να συνέλθει λίγο από την κατάθλιψη. Τελευταία νύχτα που ήταν εδώ κάθισε με τα παιδιά στις κούνιες τους μέχρι να τα πάρει ο ύπνος και τα χάιδευε και βούρκωνε... Από τη μια μέτραγα τις ώρες για να φύγει και από την άλλη ένιωθα απίστευτη γαϊδούρα.

Yutopar εγώ είχα πάρει με το τσουβάλι γιατί είχα συσπάσεις πολλές από τον 6ο, ταχυπαλμίες απίστευτες. Το κόλπο της Λαέρτας με το μαγνήσιο δεν μου το είπε κανείς. Καλά, τι θυμήθηκα τώρα, όλα τα χάπια που έπαιρνα στην εγκυμοσύνη και οι υπολογισμοί να τα πάρω όλα στις σωστές ώρες/αποστάσεις μεταξύ τους... τρέλα. Βάλε και τις ενέσεις, όλη τη μέρα άλλη δουλειά δεν έκανα.

Ιθάκη και υπόλοιπες, αυτό με τα παπούτσια είναι πονεμένη ιστορία. Ενώ ξεκίνησα κανονικά με τον όρο κανένας να μη φοράει παπούτσια οι ίδιοι οι γονείς μου δεν το κάνουνε. Φίλοι και νονοί και κάποιοι άλλοι τα βγάζουν, οι συγγενείς όμως... ντράπηκα κι εγώ τις δυο πρώτες φορές να το πω, τώρα στις γιορτές που ήρθε κόσμος πολύς έγινε χάλια το σπίτι όλο, έτσι μου έρχεται να πάρω το χαλί και τα χαλάκια των παιδιών και να τα πλύνω. Μόνο στο δώμάτιο των παιδιών δεν άφησα να μπουν με παπούτσια αλλά τι να το κάνεις, την περισσότερη ώρα την βγάζουν στο σαλόνι που έγινε κώλος. Κάτσε να φτιάξει λίγο ο καιρός και με βλέπω να τριβω τα χαλια και τις μοκέτες γιατι πολύ με έχει χαλάσει αυτό.

Για τον ύπνο των μωρών συμφωνώ με την Πάπια. Δεν τα ξυπνάμε για να τα δουν οι επισκέπτες, ποτέ. Και δεν τους αφήνουμε να πάνε στα δωμάτια τους να τα δουν γιατί μπορεί να τα ξυπνήσουν κατα λάθος, τάχα μου. Αυτό με τις επισκέψεις που άλλη ώρα τους λες και άλλη ώρα έρχονται, τι κακο πράγμα! Αφού δεν μου δίνεις σημασία και θα έρθεις ό,τι ώρα σου καπνίσει, τι με ρωτάς ρε Χριστιανέ, για να μου ανεβάσεις την πίεση;

Αυτά για τώρα. Περαστικά στη Τζεμ και σε όλα τα αρρωστούλικα. Εμείς μύξες ο Μίλτος και ανίατη αγκαλίτιδα, και οξεία δαγκωνίτιδα ο Αλεξ που βγάζει τους πάνω κυνόδοντες τώρα.

Ακούω εξόδους και ζηλεύω... εμείς τελικά δεν καταφέραμα να βγουμε μόνοι μας, και ούτε και το βλέπω για το Σαββατοκύριακο. Εχουμε και διαβάσματα, αχ αυτά τα κλάσματα, δεν θέλω με τίποτα να τα διδάξω στα τριτάκια. Οϊμε...

Ακούω το πλυντήριο να φτάνει στο τέλος του. Καλή νοικοκυρά η Μας σας, από τις 5 και βάζει τα πλυντήρια, να προλαβαίνει να απλώνει. Πότε θα στεγνώσουν είναι αλλη υπόθεση. Σταματάω να παραμιλώ εδώ και πάω να βάλω κι άλλο καφέ και αν απλώσω.

Πολλές καλημέρες και φιλάκια σε όλες σας.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημερα σε όλες.

Κιρα, δεν ξερω αν είναι το ίδιο , όμως με το που μπήκα στον 7ο και καθόμουν σε κάθισμα όχι σκληρό, αλλά που ψιλοβούλιαζε με έπιαναν πόνοι χαμηλά μαζί με μούδιασμα. Λύθηκε με το να στεκομαι όρθια (φοβερη λύση)ή να καθομαι σε σληρα καθίσματα. Μην ανησυχείς, όλα πιέζονται εκει μεσα πια, αλλά κανε κι αυτο που σου ειπε ο γυναικολόγος σου μια που λέει ότι ειναι συσπάσεις. Εμενα όταν του το ειχα πει με φωναξε για εξεταση και αφου δε βρηκε τιποτε το κακο , δεν ασχολήθηκε περεταιρω (και ειναι πολυ σχολαστικος). Εξετασεις εκανα καθε 15 ημερες και από τον 8ο καθε 10 ... Βεβαια ημουν κι εγω χεστρα και του το ζήταγα η ίδια ν ατο τον βλέπω συχνοτερα. Άσε που καθε τρεις και λίγο όλο και κατι "περιεργο" ένιωθα και τον επαιρνα τηλ και μου λεγε "Για ελα να σε δω" :P ...

Ελίζα επεισοδιακη πρωτοχρονια έζησες, αλλά αφού το διασκεδασες , άντε και του χρόνου, ελπίζω μονο να φατε λίγο νωριτερα!

Εμας μας κοπηκε το ρευμα στις 8 το βραδυ. Οταν ηταν να αρχισουμε να ντυνομαστε. Αποτελεσμα τα παιδιά άντυτα (με τα φορμακια τους) εκαναν την αλλαγη- ξυπνια βεβαιως βεβαιως. Εγω ντυθηκα υπο το φως των κεριων , μαζεψαμε όλα τα συμπραγκαλα με ενα φακο, τα βαλαμε στο αμαξι και πηγαμε στους γονεις μου οπου θα καναμε πρωτοχρονιά.

Gem, δεν κοιμουνται στο δωμάτιό τους; Καλή επιτυχία με το εγχείρημα. Εμείς φτυσαμε αιμα με το μικρό να συνηθισει το κρεβατι του... Κια τωρα ακομα ολη μερα μονο στο ριλαξ ευχαριστιεται υπνο. Στο κρεβατι του μονο το βραδυ και πάλι καλά να λέμε.

Κοριτσια εγκυούλες μην κουραζεστε όσο μπορείτε. Βαραινετε όσο πάει. Εσύ Cristy πλησιάζεις και μετα την αποτρίχωση είσαι πλέον έτοιμη... Κραταει η αποτριχωση δυο εβδομαδες βρε; (Τοσο θα κάτσεις ακόμα ;) )

Τι το μελέτησα; Ξυπνησε ο μικρός. Φιλούνια

jYwYp3.png

Γεια σας κ πάλι.

Μπαίνω λίγο βιαστικά ώσπου να ζεσταθεί το νερό να μπω για φρεσκάρισμα - έχω τη φωτογράφιση της κοιλούμπας σήμερα!!!

Πήρα τα αποτελέσματα των τελ εξετάσεών μου και είναι πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες, αν και όχι τέλειες: αιματοκρίτης 31,5 από 28!!! Θαύμα, θαύμα!!!

Εσύ Cristy πλησιάζεις και μετα την αποτρίχωση είσαι πλέον έτοιμη... Κραταει η αποτριχωση δυο εβδομαδες βρε; (Τοσο θα κάτσεις ακόμα ;) )

Ναι βρε. Και μήνα μη σου πω...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

naki82 μεγεια τα πλακακια κ με το καλό το μηχανημα!

ELISA TWINS επεισοδιακη πρωτοχρονια αλλά ετσι οπως τα περιγραφεις πολύ μ αρεσε!! σαν ταινια ηταν:P Και του χρονου να εισαι καλά να ξανακανεις μαζωξη!!!

duckface σπαστικοι αυτοι που δεν καταλάβαινουν οτι τα μωρα εχουνε να προγραμμα...και ειδικα με τον υπνο, που ειναι ιερος!! Εμενα ευτυχς δεν ετυχε ποτε να θελουν να τα ξυπνησουν, δεν ξερω κ πως θ αντιδρουσα δηλαδη!:rolleyes:

Οσο για τα παπουτσια εμεις ειμαστε με παντοφλες στο σπιτι αλλά οταν ερχεται κοσμος δε με πειραζει να ειναι με παπουτσια. Τα μωρα δεν μπουσουλανε κ καθονται σ ενα συγκεκριμενο χωρο που εχω ριξει ενα μεγαλο ριχταρι κ εκει φυσικα δεν παταμε ουτε με παντοφλες... αυτα! Γενικα πιστευω οτι οσο το ψαχνεις με μικροβια τοσο τρελαινεσαι...εγω ενιωθα πανβρωμικη οταν χρησιμοπουουσα ΜΜΜ για παραδειγμα, τι να το κανεις αν ο αλλος εχει βγαλει παπουτσια αλλά το ρουχα του χουν ακουπησει...κ μετα ακουμπανε τα μωρα κ παει λεγοντας... It's an endless story!!

Μ αρεσει που εισαι μερακλού κ εκανες το σωστο δειπνο για την περισταση!! Μπραβο σου!! Κ τωρα θυμηθηκα κ τα της βαφτισης που ειχες κανει...Ξανασυγχαρητηρια!!

ΜΕγαλωνουν τα παπακια ε? κατι σαν 'αντε' λεει κ εμενα ο μικρος και χαιρομαι!!:cool:

κι έκανα κοπάνες και πήγαινα εκεί σε αυτό και σε ένα άλλο.

κριστι μεγεια!! κ μπραβο για τιν αιματοκριτη! Τι αποτριχωση ειναι αυτη καλέ που κραταει ενα μηνα?? Εγω τα ειχα κανει την ιδια μερα που πηγα να γεννησω, κ λεω στη μαια οτι δε χρειαζεται να με ξυρισει (προφανως και στις καισαρικες γινεται αυτο...) κ ζητησε να με δει με δυσπιστια!!! Πολύ χαρηκα που με βρηκε οκ!!

Το καροτσι μας κοιταει μονο μπροστα, κ νομιζω αν οχι ολα τα περισσοτερα ειναι ετσι.. Το ειχα σκεφτει στις αρχες που γκρινιαζαν στη βολτα οτι μπορει να τους εφταιγε αυτο, αλλά δεν μπορουσαμε να κανουμε κι αλλιως.. Ουτως η αλλως οι πρωτες βολτες ηταν λιγες...

Mash φτου ξελευθερια ε?!!;) Ενταξει μωρε δε σε παρεξηγει κανεις...αν εμενε πχ σε αλλο σπιτι θα ειχες κ εσυ τελειως διαφορετικη σταση. Κ επισης η μερες μας ειναι τοσο εντονες που οτιδηποτε χαλαει τη σειρα μας, μας αποσυντονιζει.! Σε καταλαβαινουμε!

προσπαθηστε να βγειτε κ λιγο με τον αντρα σου! Μη φυγουν οι διακοπες σου κ δεν εχετε παει μια βολτα οι δυο σας...

Ithaki ο μεγαλος κοιμαται στο δωματιο του, ο μικρος ομως ειναι ακομα μαζι μας γτ περασε μια φαση που ξυπνουσε συνεχεια κ τον θηλαζω... Τωρα θελω να τον βαλω σε ξεχωριστο δωματιο γτ πιστευω αν τον βαλω στο ιδιο με τον μεγαλο θα τον ξυπναει (ηδη το κανει δηλαδη!)

καλησπερα δεν ειπα? Καλησπερα!'

Ειμαστε αυπνοι ο μικρος χτες εδωσε ρεσιταλ. Κοιμηθηκε ελαχιστα ολη νυχτα γκρινια γκρινια γκρινια, κλαμα, ηθελε αγκαλια, τον επαιρνε ο υπνος ξυπναγε μετα απο λιγο κ δεν ηθελε ουτε αγκαλια:evil: Κοιμηθηκαμε λιγο σε βαρδιες με τον αντρα μου. Και τωρα κοιμηθηκε σκαρτη ωρα κ ξαναξυπνησε! Μα τι πινει αυτο το παιδι!!! Α! Η ιωση του περασε απο χτες!

Ο μεγαλος ευτυχως δεν ξυπνησε καν ολη νυχτα, μας λυπηθηκε φαινεται! κ σημερα εσκασε μυτη κ το δοντακι επιτελους!! απο αλλου την περιμεναμε την γκρινια κ απο αλλου μας ηρθε!

Εγω συνεχιζω να εχω στομαχοκοιλοπονο αλλα ευτυχως καλυτερα απο χτες που δεν μπορουσα να τεντωσω το σωμα μου καθολου. αφου φοβηθηκα για κανα ελκος ή ειλεο κτλ. :?

Σας αφηνω γτ πρεπει να παιξω με τον μικρο...πως να του εξηγησω οτι δεν εχω καμια ορεξη γτ νυσταζω?????????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Tελειώνουν οι διακοπές και είμαι όλο γκρίνια.....:evil:

Με έπιασε και πονόδοντος α στο καλό πια...δεν με πήγε....

Κρίστυ ετοιμάζεσαι βλέπω! Κράτα γερά.

Ο αιματοκρίτης έτσι κάνει προς το τέλος ανεβαίνει.

Άρτσι σου έχω στείλει αίτημα φιλίας εδώ και μέρες αλλά...

Σήμερα ξεκιναω δοκιμαστικά και τους 3 κολυμβητήριο.

Για να δούμε, θα μπουν ή θα κλαίνε;

Έχει αγριέψει πολύ ο Χριστ. απαπα και πολύ κουραστικός βρε παιδί μου

Όλη την ώρα με έχει από πίσω και ρωτάει ρωτάει ασταμάτητα.

Πριν λίγες μέρες είχαμε επισκέψεις με παιδάκια και αφού έπαιξαν 4!:shock: ώρες

(ναι ναι αρμένική λίγο η επίσκεψη), όταν έφευγαν τους λέει αντίο θα τα πούμε σύντομα και αφού κλείσαμε την πόρτα με κοιτάει όλο απορία και ρωτάει: ποιοι ήταν αυτοί; BangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif

Καλημέρές μαναρακια μου σε όλες από πιτσινα!

ελίζα επεισοδιακά αλλά πολύ καλά πέρασάτε. Απιθανή η περιγραφή σου. έλιωσά.

να σαι καλά κ του χρόνου με υγεία!

φρόσω σε πάει μ... ή μου φαίνεται;

περαστικά ωρε.

τζεμ καλά έκανες κ τα χωρίζεις. ανεξαρτητοποίητάή το ένα από το άλλοκιόλας.

μπιρ με γειες. εγώ καθρέφτάκή με βεντούζα είχα.

κ εμένα η μεγάλη κλάμα στο καρότσι, αλλά συνηθίσε. το ίδιο κ τα δίδυμα.

νουνου είσαι απίστευτη ρε! το γέλιο που ρίχνω κ με τα δίκα σου ποςυπ'

με ένα φλόγαρο κορίτσι αρπαχτήκά.

γιουτοπαρ μόλις ένα ή δύο πρόλαβα να πιω. πολύ νταγλγ.

δεν με άφησε να πιω άλλο. απλά πήγαινα καρδιοτόκογράφο κάθε 15 μετά τον 6ή τν 7ο;

κ πήγαινα από την αρχή κάθε 15 στο γιατρό. είχα αιμορραήά στο πρώτο τρίμηνο.

μετά του 6ο κάθε εβδομάδα.

σας φιλω. θα τα πούμε κ αργότερα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήκωσε εχτές το βράδυ πυρετό ο μικρός και απο τότε είμαστε αυτοκόλητοι. Κοιμηθήκαμε 5 το πρωί αγκαλιά εγώ,ο μικρός και ο κου (αρκούδος) αφου πρώτα κάναμε στον κου επέμβαση καρδιάς. Ευτυχώς πέτυχε...Άκυρη και η αυριανή γιορτή του μεγάλου. Νωρίτερα ο μεγάλος είχε ρήξει το πιάτο με τους λαχανοντολμάδες στην κουζίνα την οποία με αυταπάρνηση είχα καθαρίσει το μεσημέρι και δώρο ένα τρομερό πονοκέφαλο.Χειροβομβίδα να έριχνε λιγότερη ζημιά θα έκανε...αν ημουν βουδίστρια στο ταβάνι θα είχα φτάσει απο το διαλογισμό για να μην εκραγώ...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...