Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΚΙΡΑ κι εγω εχω κατι τετοια περιεργα οταν ειμαι πολυ ωρα ορθια και γενικα οταν κουραζομαι!!!νομιζω πως ειναι συσπασεις χωρις ομως να ειμαι σιγουρη:rolleyes:εγω δεν εχω δωσει ιδιαιτερη σημασια γιατι οταν παρω το μαγνησιο και ξεκουραστω που περνανε οποτε απο αυτο θα ειναι!!εμενα εδω και ενα μηνα μου αυξησε τα τροφοκαρτ σε 6 την ημερα 2-2-2!!!το γιουτοπαρ ειναι για τις συσπασεις οταν πια δεν κανει τιποτα το μαγνησιο!!εχω ακουσει οτι κανει ταχυκαρδιες!!αλλα καλυτερα ας μας πουν τα κοριτσια που τα εχουν περασει και γνωριζουν!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΚΙΡΑ κι εγω εχω κατι τετοια περιεργα οταν ειμαι πολυ ωρα ορθια και γενικα οταν κουραζομαι!!!νομιζω πως ειναι συσπασεις χωρις ομως να ειμαι σιγουρη:rolleyes:εγω δεν εχω δωσει ιδιαιτερη σημασια γιατι οταν παρω το μαγνησιο και ξεκουραστω που περνανε οποτε απο αυτο θα ειναι!!εμενα εδω και ενα μηνα μου αυξησε τα τροφοκαρτ σε 6 την ημερα 2-2-2!!!το γιουτοπαρ ειναι για τις συσπασεις οταν πια δεν κανει τιποτα το μαγνησιο!!εχω ακουσει οτι κανει ταχυκαρδιες!!αλλα καλυτερα ας μας πουν τα κοριτσια που τα εχουν περασει και γνωριζουν!!!

Η αληθεια ειναι οτι παραμονη και πρωτοχρονια το παρατραβηξα κι εγω με τα μαγειρεματα και τα διαφορα,ομως ενοιωθα πολυ ενεργεια πανω μου.Απο χθες εχω πεσει πολυ και προσπαθω οσο μπορω αν μειωσω τους ρυθμους μου.

δεν μπορω παντως να καταλαβω τις συσπασεις ,τι διαφορα δηλαδη εχουν απο τις κλωτσιες,κι ετσι πολυ πιθανο να εχω και να μην το εχω καταλαβει.οπως και να εχει θα του τηλ,και βλεπουμε.

αυτα ολα παντως τα καταλαβαινει ο γιατρος στον υπερηχο,αν δεν ξαρουμε να τα περιγραψουμε σωστα,ή μονο απο την περιγραφη;

Η αληθεια ειναι οτι παραμονη και πρωτοχρονια το παρατραβηξα κι εγω με τα μαγειρεματα και τα διαφορα,ομως ενοιωθα πολυ ενεργεια πανω μου.Απο χθες εχω πεσει πολυ και προσπαθω οσο μπορω αν μειωσω τους ρυθμους μου.

δεν μπορω παντως να καταλαβω τις συσπασεις ,τι διαφορα δηλαδη εχουν απο τις κλωτσιες,κι ετσι πολυ πιθανο να εχω και να μην το εχω καταλαβει.οπως και να εχει θα του τηλ,και βλεπουμε.

αυτα ολα παντως τα καταλαβαινει ο γιατρος στον υπερηχο,αν δεν ξαρουμε να τα περιγραψουμε σωστα,ή μονο απο την περιγραφη;

ουτε εγω μπορω να αναγνωρισω τις συσπασεις αλλα προχθες που μιλουσα με μια φιλη γυναικολογο και τις ειπα πως εχω χαμηλα κατι σουβλιες σαν πονακια περιοδου και σαν τραβηγμα μου ειπε πως ειναι συσπασεις....δεν ξερω αν φαινεται στον υπερυχο ξερω ομως πως για να δει την διαρκεια και το μεγεθος της συσπασης σε βαζει στον καρδιοτοκογραφο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οπως ακριβως τα περιγραφεις ειναι κι εμενα,ακριβως! αρα συσπασεις θα ειναι.! αρχιζουν τα δυσκολα μου φαινεται!

μια αλλη ερωτηση,καθε ποτε ειχατε ραντεβου με τον

γυναικολογο απο τον εβδομο και μετα;

εγω μεχρι στιγμης καθε μηνα,απο εδω και περα δεν ξερω.

οπως ακριβως τα περιγραφεις ειναι κι εμενα,ακριβως! αρα συσπασεις θα ειναι.! αρχιζουν τα δυσκολα μου φαινεται!

μια αλλη ερωτηση,καθε ποτε ειχατε ραντεβου με τον

γυναικολογο απο τον εβδομο και μετα;

εγω μεχρι στιγμης καθε μηνα,απο εδω και περα δεν ξερω.

κι εγω μεχρι τωρα μια φορα τον μηνα ομως απο το πρωτο ραντεβου μου εχει δωσει ενα χαρτι με το χρονοδιαγραμμα της εγκυμοσυνης και μου γραφει τις ημερομηνιες της καθε επισκεψης και τι κανουμε σε καθε επισκεψη μεχρι τωρα επειδη δεν ειχα καποιο αλλο προβλημα εχει τηρηθει απο τις 10/1 που μπαινω κι εγω στον εβδομο μου εχει γραψει ''ελεγχος καθε 2 εβδομαδες,μετρηση τραχηλου κλπ.....''οποτε απο δω και περα θα μου πει καθε 2 εβδομαδες να πηγαινω:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγκυμονουσες μας πρεπει να ξεκουραζεστε περισσοτερο,αντε εχετε φαει τον γαιδαρο και μενει η ουρα!

FRISOBAL σιδερενια!

NUNU γυρισε η νιαου σας?

ΤΖΙΝΙ πως πανε τα μικρα απο υγεια? αντε το 2013 να ηρεμησουμε πια

κι εγω μεχρι τωρα μια φορα τον μηνα ομως απο το πρωτο ραντεβου μου εχει δωσει ενα χαρτι με το χρονοδιαγραμμα της εγκυμοσυνης και μου γραφει τις ημερομηνιες της καθε επισκεψης και τι κανουμε σε καθε επισκεψη μεχρι τωρα επειδη δεν ειχα καποιο αλλο προβλημα εχει τηρηθει απο τις 10/1 που μπαινω κι εγω στον εβδομο μου εχει γραψει ''ελεγχος καθε 2 εβδομαδες,μετρηση τραχηλου κλπ.....''οποτε απο δω και περα θα μου πει καθε 2 εβδομαδες να πηγαινω:rolleyes:

kalh xronia!

απο δω και περα θα σε βλεπει σιγουρα 2 φορες το μηνα και αργοτερα καθε βδομαδα.Εγω στο τελος επειδη ειχα και θεμα με τα υγρα του μικρου πηγαινα 2 με 3 φορες την βδομαδα,αφου ειχα μαθει ολα του τα νεα καθως και το προγραμμα της κατασκηνωσης των παιδιων του:tongue:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

νουνου πηρατε γατακι?μπραβο!εγω δεν νομιζω να αντεχα και κατοικιδιο!

σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη,θα παραγγειλουμε τα πλακακια!!!και θα ριξουμε και μια ματια για τζακι αν και προς το παρον δεν το βαζουμε αλλα θελω να ξερω τις διαστασεις.Την δευτερα ερχεται ο γυψοσανιδας!!!!!!!!!!!!προχωραμε κοριτσια,προχωραμε...

μας πηραν τηλ απο την εταιρια με το μηχανημα που σας ελεγα και λογικα το πρωτο 15μερο του γεναρη θα το εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να εκπαιδευτει βεβαια αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες!!:D

παπιτσα πες στο ξωτικο εχουμε σπιτι ενα βιβλιο οινολογιας και θα ακολουθησουν κι αλλα,γραφτηκε ο καλος μου σε σχολη(την οποια βεβαια θα αργησει να βγαλει ,αν την βγαλει με τοσα που εχει να κανει,αλλα τα βιβλια θα τα εχουμε)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Test, test...

προσπαθώ να γράψω και κάθε φορά με πετάει ώξω....

Ευτυχώς που έχω κάνει save το τί είχα γράψει τη δεύτερη φορά (την πρώτη την πάτησα :evil:)....

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ε άι... μη πω καμιά κουβέντα.... θα τα γράψω λίγα λίγα...

Καταρχάς... οι ευχές μου...

...την έβγαλα την κάρτα μου!!! Χάλαγε όλη τη σελίδα!!!!

Οι ευχές μου λοιπόν....

Υγεία, δύναμη, ηρεμία, αισιοδοξία και πολλά πολλά χαμόγελα!!!!

Διαφημίσεις

Γιατί βγήκε τεράστια η κάρτα μου?????

Ουφ... δε με πάει σήμερα...

Αύριο θα σας γράψω τα νέα μας! Αφού δε θέλει λέμε...

Χρόνια πολλά!!! Καλή χρονιά! Ότι επιθυμείτε να το πάθετε, να χαίρεστε τις οικογένειές σας, τα παιδάκια σας, τους άντρες σας, τα pet σας και τους εαυτούς σας!!!! Με το καλό να κρατήσετε τα παιδάκια σας οι εγκυμονούσες! Με το καλό να γίνουν εγκυμονούσες όσες το εύχονται!

Με το καλό να βγάλουμε τις πάνες όσες το προσδοκάνε...

Χρόνια πολλά σε όσες είχαν γενέθλια ή γιορτή αυτές τις μέρες ή όσες είχατε παιδάκια/άντρες που γιόρταζαν!!!

Διάβασα το πρωί τα νέα σας! Θα με συγχωρέσετε εάν δε σχολιάσω γιατί έχω να απλώσω και 'γω το δικό μου σεντόνι...

Λοιπόν, εμείς ξεσαλώσαμε!!! Είχαμε σχεδόν συνέχεια κόσμο στο σπίτι και έτσι, μπορεί τα αγόρια να μην καταλαβαίνουν από Χριστούγεννα, κατάλαβαν όμως ότι κάτι διαφορετικό ήταν......

Όμως, είναι ακόμα άρρωστα και αυτό, σε συνδυασμό με την απίστευτη "αγκαλίαση" που έχουν πάθει (κυρίως με την πεθερά μου στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία) και την άρνηση για κανονικό φαγητό (μόνο γάλα, γιαούρτι, φρούτα, φέτα και ψωμί θέλουν) έκανε ώρες ώρες δύσκολη την κατάσταση.

Πάντως, περάσαμε πολύ καλά.

Τα είχαμε κανονίσει όλα γύρω και με βάσει το πρόγραμμα των μωρών, τα οποία ΕΥ-ΤΥ-ΧΩΣ δε χάλασαν το πρόγραμμα του ύπνου τους (αυτό το φοβόμασταν γιατί δεν ξέρω εάν θυμάστε το σκηνικό με τον Φιλ το ΣΚ πριν τα Χριστούγεννα στη Λαμία ..ο Φίλιππος από τον ενθουσιασμό για τον παππού και τη γιαγιά, δε κοιμόταν με τίποτα... ουρλιαχτά! τσιρίδες!Το ίδιο και στο αυτ/το κατά την επιστροφή από τη Λαμία).

Χριστούγεννα με την κουμπάρα μου και τις κόρες της (τη δεύτερη τη γέννησε την επόμενη από τη δική μας γέννα...μαζί είμασταν στο μαιευτήριο). Παραμονή βράδυ βέβαια, με τυράκι, αλλαντικά και κρασάκι... εκεί που μιλάγαμε με πήρε ο ύπνος στον καναπέ!!!!

Την επόμενη όμως (τους φιλοξενούσαμε στο σπίτι) τιμήσαμε κανονικά τη γαλοπούλα!

Την Πρωτοχρονιά ήταν για την οικογένεια με την ευρεία έννοια... οι δικοί μου έμεναν στην αδερφή μου και σε μας έμεναν τα πεθερικά μου, ο μικρός αδερφός του Θ. και η γιαγιά του. Παραμονή όμως, μας έκατσαν διάφορα κουλά...

Αντί να ανοίξει ο Θ. τον θερμοσίφωνα για να κάνω μπάνιο το βράδυ τα παιδιά, άνοιξε κάτι άλλο και έτσι από εκεί που θα κάναμε μπάνιο στις 9, κάναμε στις 10 παρά. Την ώρα πάλι που έπλενα τον Φιλιππο, έπεσε ο γενικός! Εμ... φωτάκια μέσα, φωτάκια έξω, καυστήρας, κουζίνα, θερμοσίφωνας ΚΑΙ... τα καλοριφέρ λαδιού που είχαν ανοίξει τα στρουμπουλομωρά μου στα δωμάτιά τους (τα έχουμε για τις μέρες που δεν ανάβουμε τον καυστήρα)... έκαναν την κατάσταση...εκρηκτική!!! Αφού δεν "λαμπαδιάσαμε" χρονιάρες μέρες να έχουμε άλλα...

Το συμπέρασμα: με τις φόρμες και ένα μαλλί "άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα" άρχισα πανικόβλητη να στρώνω το τραπέζι (δεν το στρώσαμε πριν για να μην καταλάβουν τα αγόρια πως κάτι τρέχει και δεν θελήσουν να πάνε για ύνπο). Και εκεί συνειδητοποιώ ότι τα κολονάτα τα ποτήρια είναι ακόμα στη ντουλάπα ακριβώς έξω από το υπνοδωμάτιο του Φιλιππου (ε... αν δεν τα χρησιμοποιήσω τέτοια μέρα, θα βγει αληθινός ο μπαμπάς μας που με πρίζει με αυτά κάθε φορά που τα θυμάται και μου τα σούρνει γιατί είναι άχρηστα - λέει...). Τί άγχος και αυτό??? να τα κατεβάσουμε σιγά σιγά σιγά (όχι τιποτ'άλλο... είναι και κολονάτα οπότε έβρισκε το ένα το άλλο και έκανα απίστευτη φασαρία). ... Ουφ... Πάω και 'γω λοιπόν να δω ότι όλα είναι τελικά έτοιμα στην κουζίνα ... ευτυχώς που δοκίμασα... η κολοκυθόσουπα ήταν κάτι λιγότερο από χλιαρή!!! φρίκη... το καλύτερο πιάτο θα ήταν κρύο! ξανά ζέσταμα... Και τελικά, αποφασίζω να πάω να ντυθώ... Ξανά ΦΡΙΚΗ!!!! Δεν μου έκανε... ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!!

Ήμουν σαν τυλιγμένος λουκουμάς!!!! το μαλλί... είπαμε..., βάψιμο... ποιος έχασε τη διάθεση να την βρω εγώ... τελικά έριξα κάτι πάνω μου και βγήκα! (καλύτερα αισθανόμουν με τη φόρμα και το πουλόβερ που έχω από φοιτήτρια ακόμα με τα ξηλωμένα μανίκια!!!!).

Κάτσαμε στο τραπέζι... 12 παρά!!!!!! 10 μεγάλοι και η ανηψιά μου που χωνόταν κάτω από το τραπέζι και έκανε τη γάτα!!!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά...

Την επόμενη μέρα το μεσημέρι, εννοείται και πάλι τραπέζι. Συνολικά 10 άτομα αυτή τη φορά.

Άλλα φαγητά... άλλα πιάτα... άλλα ποτήρια... άλλα γλυκά... Μιλώντας για γλυκό έκανε η αδερφή μου ένα σοκολατένιο με σαβουαγιάρ και μπισκότα oreo που όμως δεν έπηξε καθόλου ενώ το χρώμα του κυριολεκτικά ήταν ... σκατί! Μόνο που το έβλεπες, σε έπιανε αηδία. Έλα όμως που ήταν πεντανόστιμο!!! Το τσάκισα!!!!

Ας είναι.. ήμουν και είμαι ευτυχισμένη! Αυτές οι γιορτές μου θύμισαν τις δικές μου παιδικές γιορτές! Φυσικά ήταν πιο ξεκούραστες για μένα τότε (γιατί εγώ ήμουν το παιδί) όμως η ψυχή και η καρδιά μου το χάρηκαν το ίδιο!

Εύχομαι να είναι έτσι κάθε χρόνο! (να μην είμαστε όμως άρρωστοι). Από του χρόνου που θα καταλαβαίνουν περισσότερο κυρίως τα αγόρια....

Και εχθές επέστρεψα στη δουλειά.... μπλιαχ!!! Μου λείπουν πολύ τα μωρά μου. Ξεσυνήθισα!!!

Φεύγουν και σήμερα το μεσημέρι τα πεθερικά και θα είμαστε πάλι μόνο οι 4 μας στο σπίτι! Οι 4 μας, 5 πλυντήρια που περιμένουν να μπουν και άλλα τόσα που περιμένουν να σιδερωθούν!!!!

Λοιπόν... για να μαζευτούμε λίγο... ποια μίλησε για δίαιτα? ποια μίλησε για σίδερο?

Και μιας και το θυμήθηκα...

Ιθάκη μου, πρέπει να σου πω πως όόόλες αυτές τις μέρες, όλοι οι προσκαλεσμένοι μας (και την παραμονή πρωτοχρονιάς!) πέρασαν τις πρώτες ξυπόλητες γιορτές τις ζωής τους γιατί όλοι, μα όλοι είχαν βγάλει τα παπούτσια τους! Στο σπίτι, κανείς δεν μπαίνει με παπούτσια. Ακόμα και μια συνάδερφος που ήρθε για την παραμονή, στην πρόσκληση που της έκανα διευκρίνησα και έφερε κάλτσες!!!!

Χάπι χρονιά να έχουμε!!!!

πηρα το γιατρο,μου ειπε να μην κουραζομαι πολυ,και να παιρνω μισο yotopar το πρωι και μισο το βραδυ,εκτος τα μαγνησια .

για τις επισκεψεις κτλ, ο γιατρος μου ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο,οποτε και καταλαβαινετε τι γινεται,ουτε κουβεντα για χρονοδιαγραμματα με ραντεβου κτλ,και που τον βρισκω παντα στο τηλεφωνο οταν τον χρειαστω,ειμαι υπερκαλυμμενη..:rolleyes:

μεχρι και τωρα παντως τηρει το..μια φορα το μηνα υπερηχος,αφου μου ειπε να με δει οταν συμπληρωθει μηνας απο την τελευταια επισκεψη.

αυτο το yοtopar ξερουμε τί παρενεργειες κανει;

πηρα το γιατρο,μου ειπε να μην κουραζομαι πολυ,και να παιρνω μισο yotopar το πρωι και μισο το βραδυ,εκτος τα μαγνησια .

για τις επισκεψεις κτλ, ο γιατρος μου ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο,οποτε και καταλαβαινετε τι γινεται,ουτε κουβεντα για χρονοδιαγραμματα με ραντεβου κτλ,και που τον βρισκω παντα στο τηλεφωνο οταν τον χρειαστω,ειμαι υπερκαλυμμενη..:rolleyes:

μεχρι και τωρα παντως τηρει το..μια φορα το μηνα υπερηχος,αφου μου ειπε να με δει οταν συμπληρωθει μηνας απο την τελευταια επισκεψη.

αυτο το yοtopar ξερουμε τί παρενεργειες κανει;

κι εμενα σε δημοσιο ειναι!!ειναι καθηγητης ασχοληται και με εξωσωματικες βλεπει εκατονταδες γυναικες την ημερα το ωραριο του στο νοσοκομειο ειναι 7.30-10,11,12,1....οτι ωρα τον παρει τελοσπαντων .....οποτε και να τον παρω τηλ το σηκωνει αλλα ποτε δεν με θυμαται...οταν πηγαινω και με βλεπει φυσικα θυμαται και την τελευταια λεπτομερεια μεχρι και ποσα γραμμαρια ηταν τα μωρα τον προηγουμενο μηνα!!!αν ειχα προβληματα και χρειαζοταν να μιλαω πιο συχνα μαζι του απο το τηλ σιγουρα θα ειχα προβλημα τωρα δεν με ενοχλει.....απο το πρωτο ραντεβου μου εδωσε χρονοδιαγραμμα για ολα τα ραντεβου για το τι θα κανουμε σε καθε ραντεβου και ενα πακετακι φυλλαδιων με οδηγιες για την εγκυμοσυνη..τι επιτρεπεται τι απαγορευεται...οτι μπορεις να φανταστεις ακομα και για την σταση του υπνου γραφει....

τωρα για το γιουτοπαρ εχω ακουσει οτι κανει ταχυπαλμιες μπορει σε καποιες να ειναι πιο εντονο και καποιες να μην το καταλαβαινουν καν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλή Χρονιά σε όλες!

Υγεία και γερά συκώτια για τα δύσκολα.

Βλέπω οι εγκυούλες μας ήτω ατακτούλες κι έχουν συσπάσεις.. χμμμ

κορίτσια καθίστε στα ωά σας να κλωσήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κι απολαύσετε τις μέρες που οι άλλοι πρέπει να σας περιποιούνται και να σας κακομαθαίνουν!

όλα καλά εύχομαι να πάνε και με το καλό !

να σημειώσω ότι εμείς κάναμε γιορτή ονομαστική της Μ. και γενέθλια των διδύμων και όλοι δεν πάτησαν με παπούτσια εντός της οικίας ούτε μισό τετραγωνικό!

Και τώρα που το σκέφτομαι λέω να το συνεχίσω και για του χρόνου..και σε όποιον αρέσει.

Ειδικά οι πολύ κοντινοί, παπουδογιαγιαδες θα πρεπει να το σκέφτονται πάντα από μόνοι τους.

Εγω σε ανάλογη φάση Ιθάκη να δεις τί σκύλα είχα γίνει.

Το καλοκαίρι ήμασταν κάτω Κρήτη και ήρθαν κάποιοι από το σπίτι να δούνε τα παιδιά. Εεε τι να τους κάνω εγώ που αργήσανε? άλλη ώρα είχαμε πει, τις μεγάλες ώρες αυτοί μου ήρθαν. Θέλαν να τα δούνε στα παρκοκρέββατα που κοιμόντουσαν. Φυσικά και δεν τους άφησα. Ήταν κιόλας οι πρώτες μέρες που είχαμε κατέβει και ακόμα από την αλλαγή δεν είχαν προσαρμοστεί τα παπιά και είχαμε διάφορα.. Εξάλλου ένα μήνα θα καθόμασταν και θα τους ξαναβλέπαμε.

Εεε, κάποια άλλη στιγμή περάσαν πάλι από το σπίτι αυτή τη φορά απροειδοποίητα κι έτυχε πάλι να κοιμούνται για μεσημέρι. ΕΕεε, ξανά πάλι δεν τους άφησα.:oops::oops:

Την επόμενη φορά ήρθαν αλλά πάλι άργησαν κάπως, κι εγώ κρατούσα τα μωρά με νύχια και με δόντια για να μην κοιμηθούν και γίνουμε ρεζίλι ή καμιά παρεξήγηση. Εε μα δεν καταλαβαίνουν!!!!

3Χ όνειρα μόνο αρχές εγκυμοσύνης.

Μετά φοβόμουν και να κοιμηθώ.

Τώρα..από την κούραση δε θυμάμαι αν είδα όνειρο ή τί είδα..

Πώς αλλάζουν τα πράγματα.

Εμείς σπίτι τη βγάλαμε οικογενειακά σπίτι μας Χριστούγεννα με τους γονείς μας. Γαλοπούλα εγώ με γέμιση και ξαναέκανα τα μπισκοτάκια της βάφτισης σε άλλο σχήμα χριστουγεννιάτικο. Κάτι χοιρινά φέραν οι μαμάδες.

Φυσικά και μείναν ένα σωρό φαγητά να τρώμε μέρες μετά..:?

ΠΡωτοχρονιά για πάρτη μας εγώ ο σύζηξ και τα μωρά από τις 00.20 και μετά μας έκαναν παρέα ως τις 3+.

Ηταν η καλύτερη πρωτοχρονιά μας μέχρι στιγμής.

Εγώ έκανα βασιλόπιττα, αγριογούρουνο με δαμασκηνα, σύκα, σταφίδες κτλ και σούπα βελουτέ, και μετά στο αφτερ πέσαμε σε φοντύ τυριών. Οι δυο μας όλα αυτά..:oops::oops::oops:

Κατά τα άλλα, βγάζουμε ολόκληρες μασέλες, ξενυχτάμε, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε, έχουμε απαιτήσεις και διεκδικούμε πράγματα, σκαρφαλώνουμε σε αλογάκια επάνω, φοβόμαστε να περπατήσουμε χωρίς να κρατιόμαστε ή έστω να αγγίζουμε κάτι, πειραματιζόμαστε σε νέες γεύσεις φαγητού, βολτάρουμε συνεχώς (μετά τέκνοις βεβαίως βεβαίως) και λέμε και γιαγιά και ποπα και κακα και νανια επιπλέον λέξεις στο λεξιλόγιο μας. Το "αντε" το έχουν κάνει καραμέλα, δε θυμάμαι αν σας το είχα γράψει... :confused::confused::confused::shock:

Τζεμι τζέμι περαστικά σας.

Νουνουκα πες μου ότι πήγατε στο μαγαζάκι εκείνο που το όνομα του παραπεμπει στον ομώνυμο πρώτο δίσκο του Rory Gallagher ..εεε??

γιατί κι εμείς εκεί λέμε να πάμε το Σάββατο αν μας κάτσει !

Εγώ είμαι φαν από παλιά του μέρους!

Πήγαινα φροντιστήριο δέσμη στο Μαρούσι κι έκανα κοπάνες και πήγαινα εκεί σε αυτό και σε ένα άλλο.

Φρόσω σιδερένια! δεν έχω προλάβει να δω τα τελευταία του μπλογκ γιατί κάνει κάτι μυστήρια το κινητό. Μάλλον θα μπω σε λίγο από εδώ - αν δεν κοιμηθώ ξερή- να τα δω!

χρόνια πολλά Τζαζού, Λαέρτα και Μας ιδιαιτέρως!!!

φιλάκια.

Τρέχωωω

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...