Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!

Χρόνια πολλά στους μικρούς μας Βασιλάκηδες και στις γενεθλιάζουσες!

Νουνού τί βλέπω πήρατε γάτα;;;;;; Για πες εντυπώσεις.

Η δικιά μας θέλει άνδρα μάλλον. Όλη μέρα πάει στις πόρτες και παίζει καράτε :D δηλ. κάνει αο, αου, αααα κτλ κτλ. Θα πάει για στείρωση εντός του μήνα γιατί δεν μας αφήνει να κοινηθούμε τη νύχτα.

Μας αυτό που είπες ότι μάλλον τελευταία φορά τη βλέπετε με στεναχώρησε....

Εγκυμονούσες υπομονή...κλασικά.....

Εχθές είδα ένα καρότσι ίδιο με αυτό που είχα στον Αλέξ. και βρε παιδιά

μου φάνηκε αιώνας από τότε που τα είχα μωράκια. Πώς μεγαλώνουν έτσι κι αυτά και εμείς.

Γιασμίν πολύ όμορφες οι δημιουργίες σας! Υπέροχες!

Για όσες ρώτησαν τα μπισκότα για το μπισκοτοσπιτάκι τα πήρα έτοιμα από το ΙΚΕΑ. Εγώ απλά το συνέδεσα :rolleyes: και το στόλισα αλλά δεν μπορούσα να βάλω ασπράδι στο γλάσο λόγω της αλλεργίας του Χριστ. οπότε δεν φαινόταν κιόλας.

Μίνι αναρρώσατε;

Ιθάκη ο ύπνος των μωρών είναι ιερός....για τους γονείς :tongue:

Αγοράκια και μπούγκος μην χάνεστε!

Έβγαλα τον νάρθηκα γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα αλλά το χέρι είναι ολίγον σκατά.... έχω και βήχα με πονόλαιμο και αδιαθέτησα.

Το φλουρί σας ποιος το βρήκε; Εδώ ο Αλέξ. μαζί με το Χριστ. στη μέση.

Διαφημίσεις

Δεύτε λάβετε παρικαλώ!!!!

Αλληλούλια αλληλούγια με το γάλα τα κουλούρια!

άι σιχτίρ πιά!!!!!

υγ: φωτιά στα κόκκινα. Κ μου πάνε!!!!!!

Σωστή κοσκινοσκουφίτσα με κάνουν!!!!

Τί έπαθες πάλι κοριτσάκι με τα σπίρτα;

Happy New Year Everyone!!!

Χρονια πολλά σε οσους γιορταζαν, στα παιδακια τους κ στην jas να τα εκατοστησει!!

Δεν προλαβαινω να γραψω πολλά, εχει ο μικρος πυρετο (νομιζω το ειχα πει...) κι εγω απο χτες ειμαι με πολύ στομαχοπονο:shock: Μαλλον θα κρυωσα γτ ειχαμε πολύ ζεστη σπιτι εκανα κ δουλειες κ κυκλοφορουσα με φανελακι, κ μετα εκανα τα παιδια μπανιο κ βραχηκα... Γενικα πανεξυπνη η φιλεναδα σας!:tongue: Τεσπα, ειμαι λιγο καλυτερα τωρα...

Κ εγω απ το νεο ετος θελω υγεια πρωτα απ ολα...και καμια μεταθεση...και κανα ευρω παραπανω...και κανα κιλο παρακατω (οχι που δε θα το λεγα!!;)) παμε για ομαδικη διαιτα ολες!!

σας φιλω!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τελευταία και καταϊδρωμένη μπαίνω να πω Καλή Χρονιά σε όλες! Να τα εκατοστήσετε ευτυχισμένες οι γενεθλιάζουσες, χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν οι ίδιες ή τα παιδάκια τους και γενικώς ότι επιθυμείτε όλες να το φέρει ο καινούριος χρόνος διπλό και τρίδιπλο!

Θα πω το κλασικό: σας διαβάζω και δεν προλαβαίνω να γράψω.

Gemini περαστικά στο μικρούλη σου!

Ιθάκη δίκιο είχες. Αλλά, δύσκολο να γίνεις κακιά με πεθερικά αμα δεν «το ΄χεις». Εγώ το έχω κάνει και μετά το σκεφτόμουν με τύψεις για μέρες…

Μας, υπομονή μια μέρα έμεινε.

Οι άτακτες εγκυούλες καλά θα κάνουν να ηρεμήσουν τώρα που πέρασαν οι γιορτές!

Νούνου, βάλε πλιζ μια αντίστροφή μέτρηση θα πάθω στερητικό :tongue::tongue:!!!

Τζίνι δεν σε πιάνω και νιώθω ξεκάρφωτη!

Εμείς περάσαμε όμορφα τις γιορτές, είδαμε φίλους, συγγενείς, φάγαμε τον αγλέορα, ρίξαμε και ένα ξενύχτι μετά μουσικής έξω, έτσι για ενθύμιο άλλων εποχών. Επίσης αρρωστήσαμε οικογενειακώς με καταρροή, βήχα και δεκατάκια και κάναμε Πρωτοχρονιά στο σπίτι οι τέσσερις μας αγκαλιά με βιξ οι μεγάλοι, και φυσιομέρ οι μικροί! Σήμερα σαν να αρχίζουμε να συνέρχομαστε.

Και φυσικά ξεπατωθήκαμε!

Ο ανήρ ήταν σε άδεια στις γιορτές και τα είδε όλα με τα μωρά. Νομίζω ότι κατάλαβε τι εστί βερίκοκο γενικότερα. Αύριο ξεκινάει δουλειά και μου ομολόγησε ότι πιστεύει πως θα ξεκουραστεί!! Ααααααχ! Εγώ να δούμε τι θα κάνω!!!

Τες πα. Ελπίζω σε έναν κοινό ύπνο αύριο για να σχολιάσω λεπτομερέστερα!

Φιλάκια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!

να εχουμε υγεια κοριτσια και το 13 να ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο το 12 σε ολους τους τομεις!!δεν ξερω για σας αλλα για μενα θα ειναι σιγουρα καλυτερο γιατι ετσι γουσταρω!!

να σας πω την αληθεια αισθανομαι τοση ανακουφιση που εφυγε το 12 ,μα τοση ανακουφιση!!!πεταω πεταω!!!!

λοιπον δεν εχω διαβασει τιποτα...ελπιζω να τα περασατε καλα!

να πω μονο περαστικα στην Φροσω για το χερι και σιδερενια!

εμεις αυτες τις μερες ολο γυρνουσαμε.Πηγαμε στο σπιτι του Αη Βασιλη(δεν τρελαθηκαμε καθολου),πηγαμε να πουμε τα καλαντα,τελικα τιποτα (κι ενω στο σπιτι βαρουσαν τα τριγωνακια μια χαρα στους αλλους ντρεποντουσαν).Τα μωρα μια χαρα γενικα,λιγο αυτες τις μερες εχασα τη μπαλα με το μεσημεριανο τους γιατι τρωγανε μαζι μας στο εορταστικο τραπεζι και εγω δεν μπορουσα να υπολογισω ποσοτητες καθολου.Μαλιστα σε ενα τραπεζι που μας καλεσαν δεν ηθελαν τα μπιφτεκια που τους ειχα παρει και εφαγαν μιση κρεπα με μανιταρια ο καθενας.Τσακισαν επιης μισο κομματι τυροπιτα.Γενικα προτιμουσαν τους μεζεδες.

Το φλουρι επεσε στο σπιτι μας και μειναμε ολοι ευχαριστημενοι!την πιτα την εφτιαξα εγω και τα μωρα ξετρελαθηκαν!!!ειδικα ο μικρος σε καθε μα καθε μπουκια μουγκριζει σαν την Μενεγακη!!!

τα δωρα των νονων δεν τα εχουμε ανοιξει ολα ακομα.Θα αφησω κανενα για αργοτερα μολις βαρεθουν τα αλλα.

εσεις τι αλλα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Kαλή Χρονια, Ευτυχισμένο το 2013!!!!!!!!!!!

Ο,τι καλύτερο ευχομαι να φέρει η νεα χρονιά σε όλους μας!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζοντες!

Τζαζ, Λαέρτα να χαίρεστε τα αγοράκια σας! Να τα καμαρώνετε παντα ευτυχισμένα!!!

Μας και Τζαζ να τα εκατοστήσετε!!! Ωστε πρωτοχρονιατικα μωρακια ήσασταν ε? Μήπως ήταν καμία και το πρωτο μωρό της χρονιας???:D

Ιθακη, δεν είσαι καθόλου υπερβολική, ουτε νομιζω πως ειναι θεμα παρεξήγησης ο υπνος των μωρών. Ίσα-ίσα που με τα πεθερικά σου θα έπρεπε να εχεις το θάρρος κ να επιμείνεις ότι δεν πρεπει να ενοχλήσουν τα εγγονάκια τους. Όσο για τα παπουτσια να τους ζητας να βαζουν παντοφλες, δεν ειναι ξένοι. Επειδή κ εμας μας τρωει η λασπουρια τοσο εμεις όσο και στενοι φιλοι κ συγγενεις βγάζουμε τα παπουτσια κ κυκλοφορούμε με καλτσες/παντοφλες...

Αγοράκια η απουσια σου ειναι αισθητη, περιμένουμε επανοδο! Ελπιζω να ειστε καλά κ εσύ και τα αγοράκια σου!!!

Εμεις την πρωτοχρονια το ξενυχτήσαμε και οι μικρες μαζί μας, κοιμήθηκαν στις 3!!!:shock::shock::shock:

Με τιποτα δεν περιμενα να αντεξουν τόσο, μαλιστα η μεγαλη μεχρι τη στιγμή που κοιμήθηκε, χοροπήδαγε σε καναπεδες κ πολυθρόνες...:P

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!! πως είστε;

Μας μου γλυκιά είμαι βλήμα...είπα χτες στην τζαζ χρόνια πολλά και σε εσένα κουκουρούκου!! Χρόνια πολλά να σε χαίρονται όσοι σ αγαπάνε και να περνάς πάντα καλά με τη φαμίλια!!

Με την πεθερούλα καλά κάνεις και δείχνεις υπομονή, θα είσαι και εσύ καλύτςρα με τον εαυτό σου. Αλλά να πάρει το βιβλίο;

Δεύτε λάβετε παρικαλώ!!!!

Αλληλούλια αλληλούγια με το γάλα τα κουλούρια!

άι σιχτίρ πιά!!!!!

υγ: φωτιά στα κόκκινα. Κ μου πάνε!!!!!!

Σωστή κοσκινοσκουφίτσα με κάνουν!!!!

Βρε θεοπάλαβο τι λες; Θα κάνω υπόθεση ....

1. τα παιδιά ήπιαν γάλα με κουλούρια και τα κάνανε μαντάρα για αυτό και το μπινελικάκι μετά και

2. βγήκες έξω και φόραγες κόκκινα που σου πάνε και σε κάνουν μια κούκλα κοκκινοσκουφίτσα!!!!:tongue::tongue:

Λοιπόν που λέτε εδώ και μια εβδομάδα ήρθε μια γατούλα στο μπαλκόνι μας, σχετικά μικρούλα (6-9 μηνών) η οποία μας κοίταζε μέσα που παίζαμε και ως γνωστή γατόφιλη την περιμάζεψα με περιορισμούς γιατί ο σύζυξ δε θέλει γατιά. Δηλαδή από την ώρα που γυρνάω στο σπίτι μέχρι και την ώρα που κοιμόμαστε είναι μαζί μας, τρώει πίνει και παίζει ήρεμα με τα παιδιά (είναι πολύ καλή, δεν τα γρατζουνάει παρά το ότι της βγάζουν την πίστη) και το βράδυ της στρώνω χαλάκι και κοιμάται στην είσοδο. Αλλά χτες δεν ήρθε και είμαι πολύ σκασμένη, αφήστε που τη ζητάγανε και τα παιδιά...ποιανού την ουρά θα τραβήξουν τώρα :rolleyes::rolleyes:;;

Φρόσω εγώ είχα γάτες πολλά χρόνια και μου αρέσουν πολύ, τα παιδιά τη γουστάρουν, εκτός τις στιγμές που της τραβάνε την ουρά και της πετάνε παιχνίδια (που εγώ γκαρίζω) τις περισσότερες φορές τη χαϊδολογάνε και τη φιλάνε (:confused::confused:). Αλλά είναι καλό γατί ρε παιδάκι μου, ήρθε και μας διάλεξε μας χάζευε κάμποσες μέρες από το παράθυρο. Ελπίζω να μην θέλει και η δικιά μας πήδο και δεν ήρθε χτες, μικρή είναι ακόμα, δεν της έχω πει τα βασικά ..

Λινάκι και τα δικά μας την Πρωτοχρονιά τα κρατήσαμε ξύπνια και πέσαν με το ζόρι 12μιση και την επόμενη δεν κοιμόντουσαν στην ώρα τους, πήγε 12μιση και φρίκαρα.

ΑΑΑΑ μη κράξετε χτες πάλι βγήκα!! χεχε με την κολλητή- νονά από το εξωτερικό πήγαμε με κάτι φίλους σε μια μπυραρία στο Μαρούσι με σούπερ μουσική, βάραγε πολύ καλά το παληκάρι ή ο mac του δεν είμαι σίγουρη. 2μιση η ώρα για νάνι η νουνού, κομμαααααααααατια πάλι σήμερα!!!:D:D

Για εσάς που ζητάτε αντίστροφη μέτρηση θα φροντίσω να κάνω κάτι...μήπως να το σπάσουμε μέχρι το Πάσχα να μη μας πέσει βαρύ;

naki82 τι ωραία που τα περιγράφεις!! παίζανε και τριγωνάκια; εγώ δεν σκέφτηκα η μουλάρα να τους πάρω αλλά είναι και λίγο φονικό όπλο για τα συγκεκριμένα. Με το φαΐ τι αγχώθηκες; οι μέρες το επιβάλλουν να μην τρώς όπως συνήθως. Εξαιρέσεις στον κανόνα!! Σου εύχομαι τα καλύτερα για αυτή την χρονιά και να σου έρθουν όλα εύκολα!!

Εγκυούλες για καθίστε στα αυγά σας παρακαλώ...

Αργυρώ ξεκινήσατε κρεμούλες;; είναι μικρουλάκια βρε βρε!!! θα βρεις ρυθμούς μη μασάς!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Bonjour. Χρόνια πολά στους Βασιληδες και Βασιλικές ενήλικες και παιδάκια.Τωρα που το θυμηθηκα, πέρασαν θα μου πείτε. Έχω ένα time lapse ενιοτε.

Συγχαρητηρια σε όσες βγήκαν στις γιορτες και συνεχίζουν να βγαινουν! Εμεις μια Θεοδωριδου κανονισαμε για το Σαββατο. Να δούμε πως θα πάει.

Κατα τα άλλα επικρατει ηρεμια αυτη η στιγμη - κοιμούνται- και να σας πω την αλήθεια, για να εκμεταλλευτω τον ελεύθερο χρόνο , θέλω μόνο να πάω σε μια γωνια και να κοιταω το κενο να αδειάσει το κεφάλι μου. Ούτε δουλειά να κάνω, ούτε τιποτε.

jYwYp3.png

κοριτσακια ,μια ερωτηση sos!

απο χθες,οπως καθομαι και σηκωνομαι,με ενοχλει λιγο πιο εντονα απο οτι πριν, χαμηλα προς τα κατω σαν να ειναι η κυστη μου,δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβως.και οταν περπαταω σαν τα ποδια μου να πιεζουν εκει και να με ενοχλει λιγο εκει κατω χαμηλα στην κοιλια,σαν μικρες σουβλιτσες-τραβηγματα κατα καιρους.ειναι φυσιολογικο;μηπως που αλλαζω μηνα;

μηπως που ημουν πολυ ωρα στο κρεββατι και ειχα πιαστει; ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο..

σε ποια περιπτωση ανυσηχουμε;;

οι κλωτσιες παντως ειναι πολυ εντονες τις τελευταιες μερες με το που καθομαι να χαλαρωσω,γινεται πολεμος! και οι καουρες τον ιδιο.

απο χθες,οπως καθομαι και σηκωνομαι,με ενοχλει λιγο πιο εντονα απο οτι πριν, χαμηλα προς τα κατω σαν να ειναι η κυστη μου,δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβως.και οταν περπαταω σαν τα ποδια μου να πιεζουν εκει και να με ενοχλει λιγο εκει κατω χαμηλα στην κοιλια,σαν μικρες σουβλιτσες-τραβηγματα κατα καιρους.ειναι φυσιολογικο;μηπως που αλλαζω μηνα;

μηπως που ημουν πολυ ωρα στο κρεββατι και ειχα πιαστει; ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο..

οι κλωτσιες παντως ειναι πολυ εντονες τις τελευταιες μερες με το που καθομαι να χαλαρωσω,γινεται πολεμος! και οι καουρες τον ιδιο.

Προχωράει η εγκυμοσύνη, εξ΄ ου και τα περίεργα...

Μείωσε ρυθμούς όσο πάει.

Από μαγνήσια, yutopar κλπ παίρνεις?

Πάρε τηλ το γιατρό σου μήπως πρέπει να αυξήσεις δόσεις.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Προχωράει η εγκυμοσύνη, εξ΄ ου και τα περίεργα...

Μείωσε ρυθμούς όσο πάει.

Από μαγνήσια, yutopar κλπ παίρνεις?

Πάρε τηλ το γιατρό σου μήπως πρέπει να αυξήσεις δόσεις.

μονο μαγνησιο μου εχει δωσει μεχρι στιγμης 3 trofocart την ημερα..

αυτο το yutopar ειναι για τις συσπασεις;

θα τον παρω το απογευμα.

κι εσενα σε επιασαν τετοια περιεργα στον εβδομο;

Καλημέρα κοριτσάκια!! πως είστε;

Μας μου γλυκιά είμαι βλήμα...είπα χτες στην τζαζ χρόνια πολλά και σε εσένα κουκουρούκου!! Χρόνια πολλά να σε χαίρονται όσοι σ αγαπάνε και να περνάς πάντα καλά με τη φαμίλια!!

Με την πεθερούλα καλά κάνεις και δείχνεις υπομονή, θα είσαι και εσύ καλύτςρα με τον εαυτό σου. Αλλά να πάρει το βιβλίο;

κι εγω το ιδιο:oops: Μας κι εσυ πολύχρονη!!!!!!!!!!

ΑΑΑ μη κράξετε χτες πάλι βγήκα!! χεχε με την κολλητή- νονά από το εξωτερικό πήγαμε με κάτι φίλους σε μια μπυραρία στο Μαρούσι με σούπερ μουσική, βάραγε πολύ καλά το παληκάρι ή ο mac του δεν είμαι σίγουρη. 2μιση η ώρα για νάνι η νουνού, κομμαααααααααατια πάλι σήμερα!!!:D:D

ε οχι και να μη σε κραξουμε, εχεις αρχισει να γινεσαι φθονικο οπλο:tongue:χαχα

καλα εκανες κ βγηκες!! κ χαιρομαι που περασατε ωραια!! Ετσι κ αλλως κ εμει οταν περασουμε τα δυο θα βγαινουμε ε?ε?ε?ε?

Για εσάς που ζητάτε αντίστροφη μέτρηση θα φροντίσω να κάνω κάτι...μήπως να το σπάσουμε μέχρι το Πάσχα να μη μας πέσει βαρύ;

ναι ναι πασχα καλυτερα! ετσι κι αλλιως μετα το καλοκαιρ δεν ειναι τιποτα γτ πεφτει 5 μαιου φετος...

μ αρεσει κ το τικερακι σου, δειχνεις αποφασισμένη;) Στα ιδια ειμαστε πανω κατω οποτε θα σ εχω οδηγο, κανονισε!!!!!!!!

Συγχαρητηρια σε όσες βγήκαν στις γιορτες και συνεχίζουν να βγαινουν! Εμεις μια Θεοδωριδου κανονισαμε για το Σαββατο. Να δούμε πως θα πάει.

Κατα τα άλλα επικρατει ηρεμια αυτη η στιγμη - κοιμούνται- και να σας πω την αλήθεια, για να εκμεταλλευτω τον ελεύθερο χρόνο , θέλω μόνο να πάω σε μια γωνια και να κοιταω το κενο να αδειάσει το κεφάλι μου. Ούτε δουλειά να κάνω, ούτε τιποτε.

τραβα λοιπον σ ολα μια κοκκινη γραμμη τωρα που κοιμουνται, ξεχνα ολες τις δυσκολες στιγμες, πες στο φεγγαρι σου να ψαξει να τον βρει, και ακου μια γλυκια μελωδια γραμμενη για σενα για να χαλαρωσεις!!! καλα να περάσετε, εγκρινω!!;)

δεν ξερω να σου πω αλλα αφου νιωθεις περιεργα ρωτα το γιατρο σου καλου κακού!!

τα θηρια κοιμουνται! Γιουπι!!!!!!!!! Λεω να ξαπλωσω κ εγω λιγακι.... το στομαχι ειναι καπως καλυτερα σημερα, θελω να παω κ μεχρι το πρακτικερ να κοιταξω για κουρτινοξυλο κ κουρτινα. Ειναι καιρος να προσπαθησουμε εστω, να βαλουμε τον μικρο στο δικο του δωματιο:rolleyes: Θα βγω απ το σπιτι δηλαδη, ξαναγιουπι!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...